Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Szonja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-19 20:13:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szonja +36705528989 121838 erotikus masszázs

Motorcsónak a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Szonja hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel hívtam telefonon, délutánra kaptam időpontot. Érkezésemkor néhány csörgés után felvette.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hívás végén telefonban kaptam meg a címet. Az oldalra beágyazott térképen megjelölt cím jó támpont. Tömegközlekedéssel könnyedén oda lehet jutni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tiszta rendezett lakás az x-edik emeleten. Bejáratnál egyértelmű instrukciót kaptam a bejutáshoz. Cipő le ez előtérben a többi cucc mehet a szobába. Tetthelyen nagy matrac van a fölre helyezve. Oldalra és szembe tükrök szerelve, fekvő magasságba.
Kád van kilépővel. Zuhanyfüggöny nincs, de plexi takarja az egyik felét kádnak. Tisztálkodáshoz elengedhetetlen kellékek megtalálhatóak.
Mint később kiderült 2-en hirdetnek a lakásban. Kézfogással és 2 puszival üdvözölt.
Szonja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagy mosollyal egy kis szöszi csaj bukkant fel az ajtó mögül előbújva. Magasság kiírásnak megfelelő. A már telefonban tapasztalt édes hangján üdvözölt. Rózsaszín bodyban és bugyiban fogadott. Utcán férfi tekintet által leggyakrabban pásztázott területeit jellemezve. Számomra az ideális kombót láthattam. Pici feszes popsival és nagy természetes mellekkel van megáldva. Lapos has, semmi súlyfelesleg, csak annyi van, rajta ami kell, hogy ne legyen túl szikár ránézésre, mint egy fitness modell a színpadon. Ápolt, puha fehér bőrén csupán néhány anyajegy szakítja meg a folytonosságot hát tájékon. Testalkatát tekintve stimmelnek a fotók. Olyan jellegzetes melegséget árasztó tekintete és arcvonása van. Végig azt az érzetet keltette bennem, mintha már láttam volna valahol korábban. Ennek köszönhetően már az elejétől fogva felszabadultan tudtam lenni, pedig most voltam először nála.
1. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121838 erotikus masszázs
3. Szonja +36705528989 beszámoló Budapest 121838 erotikus masszázs4. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-06-20 11:18:47 erotikus masszázs 1218385. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-06-20 11:18:47 erotikus masszázs 1218386. Szonja +36705528989 beszámoló 2024-06-20 11:18:47 erotikus masszázs 121838
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
#2 A masszás inkább erotikus volt, mint sem átdolgozós. Lágy érzéki mozdulatokkal a vádlimnál kezdett, majd fokozatosan haladt felfelé. Közben Szonja a filmes témát vette elő, de nem volt meg a közös pont ezen a téren. Nagyon beszédes kedvemben sem voltam, mert még az előző élvezés utáni bepunnyadás uralkodott rajtam. Inkább csak gyönyörködtem a látványban, amit Szonja nyújt. Jól feltalálta magát a kishölgy és vette a lapot gyorsan. A hiányzó párbeszédet tettekre váltással helyettesítette. Miközben masszírozott elcsíptük egymás tekintetét a párnák mögötti tükörben, és ahogy megláttam azt a huncut pillantását mosolyognom kellett, mint a tejbetök örömömben. Az mondta tetszik neki a szemem színe. Amikor a hátamhoz ért simító lágy mozdulataival, barátnősen, bújósan odahúzódott fejemhez és finom puszikat hintett a vállamra.
A masszázs legjobb része az volt, amikor a fenekemhez érve érzéki benyúlásokkal, műkörmeivel a zacsi és a gát környékét cirógatta. Esküszöm ezt bármeddig el tudtam volna viselni. De idő híján inkább magamhoz ragadtam a kezdeményezést és felajánlottam neki, hogy viszonzom a kényeztetést. Szonja a hasára feküdt és hasonlóképp vettem kezelésbe őt. Hátát, a fenekét és főként a gyönyörű barackját kezdtem izgatni. Hanghatások és sóhajok kíséretében jelezte, tetszik neki az ügyködésem. Ujjazást nem kértem extraként, ezért az ajkak és a farpofák közti területet és a csiklót vettem kezelésbe egy-egy finomabb alányúlással. Az ajkai és a csiklója jó tapintásúak látványra hangsúlyosak, főleg ilyen picike fenék és karcsú combok közül tűnnek ki igazán. Esztétikus, guszta megjelenésű az egész régió. Szerintem legközelebb kérni fogom a kölcsönös franciát, mert tetszett, amit láttam és éreztem belőle. #3 folytatás
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
#1 Vetkőzés közben megbeszéltem vele a részleteket és az extrákat. 2x élvezés, közötte egy masszázs + NFVSZ extraként. Zuhanyzás közben bekészített egy pohár vizet. Egymással szemben térdepelve kezdtünk. Testét takaró ruhaneműktől megszabadulva, picit magasabbra emelkedett és kacér huncut pillantásokkal kínálta fel melleit számomra, amik pont a fejem magasságába kerültek. Finom puha tapintásúak. Méretükhöz képest relatív kicsi a súlyuk, ennek köszönhetően feszesek tudnak maradni. Gyönyörű melleihez arányosan nagyobb méretű bimbóudvarok és peckesen meredő bimbók társulnak, melyek mind látványra, mind pedig tapintásra fantasztikus élményt nyújtanak. Jól esett a számban érezni őket. Különösen tetszett, ahogy felkínálta számomra, kezeivel alátámasztva az arcom irányába nyomta őket.

Felváltva csókolgattam nyak tájékát és a melleit, ő kéjes hangokat hallatott. Közben kezével az ekkora már meredő farkam felé orientálódott. Sokat nem kellett dolgoznia rajtam, 4,5 nap kihagyás után már kiéhezve, teli tárral érkeztem. Bár nem kértem extraként a csókot, mégis kaptam tőle egy szájra puszit. Jelezve, hogy részéről meg lenne a szimpátia hozzá, ha kérném. Közben a cuki kiscsajból egyre inkább kezdett átváltani a tekintete szex éhes, pornőszínésznőssé. Lehet csak ezért tűnt ismerősnek.

Délnek vette az irányt és szájával körül ölelte hímtagom. Technikája változatos. Kezdésnek feléig magában eltüntetve, ütemesen cuppogott a dákomon, amit érzéki cirógató nyelvjátékkal spékelt meg a makkom körül. Vagy épp markokra fogva csücsörítő ajkainak csapkodta a hegyét, miközben olyan hangot adott ki mint, aki tutujgatja. Szonja kérte feküdjek hanyatt. Féloldalasan mellém helyezkedett és folytatta a franciázást, ügyes kézmozdulatokkal kiegészítve. Szemből a hasamat karistoló melleit, balról pedig a tükör felé meredő hamvas punciját vizslathattam premier plánban. Kiszolgáltam magam és felváltva cirógattam punciját, markolásztam feszes popsiját és duzzadó kebleit. Ezután szembe helyezte magát és abból „dugj meg” tekintetéből szavak nélkül is kiolvasható volt, hogy most véged lesz.

Növelni kezdte az intenzitást és fokozatosan egye többet tüntetett el a kéjlécből. Közben hol egymást, hol pedig tükörből saját magunkat néztük. Kb. pár percig bírtam még így és egy erőteljes élvezéssel lőttem a szájába az utódokat. Rövid időre be is görcsölt néhány izmom közben. Még megvárta, amíg magamhoz térek és pufók pofival mutatta felém, hogy mind a szájában van, amit kilőttem. Törlőpapírral kínált, majd magának is vett belőle és visszaeresztette papírba az utódokat. Kiment egy rövid időre kimosni a száját. Addig nekem is volt időm letörölni magam és kortyolni egy pohár vizet.

#2 masszázs részben kifejtve

#3 Szonja hátára fordult, hogy a melleit is kezelésbe vehessem. Közben már rácsekkolt a farkamra kézzel és érezte, hogy készen állok a második fordulóra, amire rögtön csúszka masszázst javasolt. (Az ő megfogalmazása volt félreértések elkerülése végett) Mondta tegyem be a farkam a mellei közé. Beolajozta magát meg engem is. Majd elkezdtem dugni a melleit. Alig tudtam összefogni az olajos dudákat. Méretükből adódóan folyton ki csúsztak a tenyereimből. Közben a farkam is folyton ki akart ugrani közülük, ezért hüvelykujjal még azt is irányban kellett tartanom. Látva küszködésem az elemekkel, Szonja besegített nekem a mellek összefogásában. Pazar satut fabrikálva a dákesznek. Végül is csúszkának csúszka ez is, ha így nézzük. Amikor épp kikandikált a farkam vége sem hagyta veszni az alkalmat. Kéjes pillantással, kiöltött nyelvvel várta a felé közeledő tagom, hogy megnyalhassa és rácuppanhasson. A kéjléc túlsó végén a zacsim hozzá préselődött felhevült testéhez. Így alulról kaptam egy fincsi masszázst, miközben mozogtam a mellei között.

Jó volt a mellei között, de éreztem, hogy ez nem ad elég stimulust a második élvezéshez. Ismét a hátamra feküdtem. Szonja az első fordulóhoz hasonlóan helyezkedett és intenzív szájmunkával dolgozta át a farkam. Percekig ez ment. Dicséretére mondva jól bírta, nem adta jelét fáradásnak, de éreztem, hogy ez még mindig nem lesz elég, ilyen rövid rendelkezésre álló időben. Szóltam, neki, hogy nyugodtan vegyen kézbe, ha már nem bírja. Mondta, hogy még bírja, de azért élt az általam kínált lehetőséggel és ismét velem szembe helyezkedett, majd kézzel kezdte verni. Ez egy fokkal több stimulációt adott már. Elhintettem felé egy tippet velem kapcsolatban, amikor a golyókhoz nyúltam és elkezdtem felfelé nyomni, masszírozni őket. Látta mire megy ki a játék és átvette tőlem a stafétabotot. Egyszerre verte a farkam és közben alapos zacsi és golyó masszázsban részesített. Ez volt a tuti kombináció. Ahogy a csúcs közelébe értem nem azonnal lőttem ki a megmaradt anyagot, hanem egyre intenzívebb összehúzódásokat tapasztaltam ágyék tájékon és kb. a 3.-4. ilyen összehúzódás után tudtam csak elsülni még az előbbinél is erőteljesebb érzéssel. Nem vagyok az a hangoskodó fajta, de szerintem ezt még a szomszédból is hallották. Szonja teljesen kipréselte belőlem, amit elhoztam neki. „Full service” Búcsúzás előtt még ajánlatot kaptam, hogy bejelentkezhetek akár páros randira a barátnőjével.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
1,5 órának megfelelő csokorméretet adtam át, mert ennyire foglaltam időpontot nála. Végül rövidebb lett a találkánk, mert későbbre kaptam időpontot, mint, amire számítottam és így tudtam megoldani a közlekedést. Ennek megfelelően kértem, tőle, hogy időben szóljon, amit nem csak, hogy teljesített, de korrekt módon besűrítette az 1,5 órás programot 1 órába. Ugyanazt a szolgáltatást kaptam végül, mintha kitöltöttem volna a teljes időt. Alapból 1 órába 1 élvezés tartozik bele, ha kettőt kérek, az szintén extrának számít. 2 extrával számolva, 3 rózsaszál differencia keletkezett az 1 és 1,5 órás időpont között, amin értelem szerűen nem kezdtem el alkudozni. 1 rózsaszál visszajárót kaptam a végén, mert 39 helyett 40-et adtam előre.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 39 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ritka az, amikor ennyire tartalmas, pazar programot sikerül besűríteni egy órába masszázs hirdetőnél. Jól ötvözi a cuki bújós barátnő és a vad pornószínésznő attitűdöt. Szeretnék még hasonló élményekkel gazdagodni vele a jövőben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-23 16:58:33
Izgalmas, terjedelmes mű Szonja "Full service”-ről. Köszi a beszit!

2024-06-23 12:23:24
Hosszú, olvasmányos regényt komponáltál.

2024-06-20 19:19:39
1,5 órára foglaltam előre és a helyszínen jeleztem, hogy kevesebbet tudok maradni.

2024-06-20 19:09:36
Akkor a randid másfèl helyett egy órás volt!
Mutasd mindet

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-05) : Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette,

(2023-08-28) : A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk.

(2023-08-03) : A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé.

felejthetetlen: 7db
(2024-05-28) : Aztán cseréltünk és egy újabb csúszka+szájjal kényeztetés vette kezdetét. Közben néha puszilgattuk egymást és markoltam mindenhol ahol értem, majd kértem hogy állva folytassuk.

(2024-02-17) : A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni,

(2023-11-06) : Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó.

nagyon jó: 2db
(2023-07-04) : Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz, nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

(2023-07-01) : Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes.

: 12db
(2024-06-26) : Szonja feneke és puncikája egyfelöl, másfelöl az a kényeztetés amit kaptam...bönyállal, tökéletesen... sose felejtem el. mindezek mellett a tükör látványa, a finom puha ésfeszes bőre, a finom puncija. Tényleg fantasztikus. Ebben a pózban történt az első kivégzés.

(2024-05-10) : Amikor nagyon belelendültünk már a francialeckékbe, megfordult félig mellém, és a fenekét és derekát barangoltam be, amíg ő lelkesen dolgozott a cerkán. Közben az oldalsó tükörből tökéletesen látni engedte munkásságát, a haját félrehúzva.

(2024-05-08) : Nagyon változatos a technikája, nem csak monoton egyféle módon kényeztet, hanem folyton új és új élményekkel lep meg - golyókkal alaposan foglalkozott, a rudat hosszabban és keresztven is minden féle módon falta, arcához/nyelvéhez csapkodta, fitymafék körül nyelvvel külön izgatta.