Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-09-27 12:45:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 122713 szexpartner

7Utas a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
perfekt popsi
feneketlen mélytorok
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már régebben felfigyeltem a hirdetésére. Azon a keddi napon délután elmaradt egy programom, a többi meg rugalmas volt, úgyhogy jó alkalom nyílt Szolgalány közelebbi megismerésére. A telefont rögtön felvette, elmondtam mit is szeretnék. meglepetésemre a következő 2,5 óra üres volt a naptárjában. Azonnal igent mondta, és már indultam is.
Megközelítés
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Hát az odaút a rakpart lezárás maitt kicsit lassú volt, de 5 perv késéssel, amit jeletem, meg érkeztem a Marina part lakóparkba. Parkolási lehetőség napközben volt több is, szerencsémre a ház előtt közvetlenül sikerült megállni. Tömegközlekedésre nincs bővebb infóm, de a Váci út néhány percnyi sétára van. Miután a bejáratnál felhívva megkaptam az instrukciókat, a lifttel az épület magasabb szintjéig kellet menni. A folyosón már nyitott ajtó fogadott a beépésre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás újszerú állapotban, mindenhol tisztaság, bár nekem úgy tünt mintha nem állandó lakhely lenne. Az ajtón belépve szemben a nappali konyha étkető van, ahonnét nyílik a hálószoba nagy és kényelmes franciaággyal. Az ággyal szemben kis komód rajta különféle kellékekkel mögötte tükörrel.A fürdőszobában kád, felette tusfürdők nagy választékával- végre nem alsópolcosak. Puha törölközőt kaptam. A mosdónál szájvízek kinálkoztak a használatra, amelyet természetesen igénybe is vettem.
Szolga lány külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Szolgalány a hirdetésben kiírt kora megfelel a valóságnak. Belépeskor egy egyrészes testhez simuló mini ruhában fogadott amely jól állt rajta. Szőke haja copfban összefogatva. Az átlagos külső alapján sohasem mondanád meg, hogy milyen képességek lakoznak benne. ;-) De ezt majd később. Nagyon közvetlen és barátságos volt, úgyhogy a kezdeti zavartságom azonnal elillant. Rövid beszélgetésünk végén egyeztettük, hogy mit szeretnék a következő órában, na ekkor már elindult az a bizonyos vezérhangya lefelé.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 122713 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 122713 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-09-28 01:02:01 erotikus masszázs 1227135. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-09-28 01:02:01 erotikus masszázs 1227136. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-09-28 01:02:01 erotikus masszázs 122713
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Popó:
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
5
A tusolást követően már a hálószobában várt egy zöld zsinortangában és melltartóban. Miután a törölközőt félre tettem elém térdelt és a velem egykorút vette kezelésben. Néhány simogatás után a már emelkedő farkamat máris a szájában találtam. Olyan ledülettel szopott, hogy csak a levegő után kapkodtam. A mélytorkos francia brutális volt, olyan szinten mélyre kerültem, miközban az alsó ajakkal és a nyelvével zacsit kényeztte, amilyet még nem tapasztaltam eddig. Hosszú percekig élveztem, a kényeztetést, közben a fejét néha rászorítottam és én toltan, de nem volt egyáltalán ellenére. Előre hajoltam és a melltartó kicsatolása után a melleit markoltam. Eddigre már a lában előtt és lábam fején már tócsában állt a nyál. Ekkor felpattant az ágyra négykézláb, én még mindig az ágy előtt álltam, egy pillanat múlva újra a torkában éreztem magam. Ismét előrébb hajolva a zsinórtangát félra húzva a popóját kezdtem maszírozni nyomkodni, paskolni. Közben a tükörből mindent láttam. Ekkor kérdezte, hogy a megbeszéltak szerint melyik análplugot szeretném behelyezni neki. A kék "ékszerre" esett a választásom. Bugyi le, kis sikosítás után lassan tágítgatva becsusszat a helyére. Kértem, hogy közös franciával folytassuk. Mindketten oldalra fordulva kényeztettük egymást. Miközben a dugót mozgatva feszegetteam a záróiszmot a másik kezemmel a csiklóját simogattam, illettve közben nyaldostam. Itt már Ő is beindult, amikor a szája éppen szabad volt jókora nyögésekkel jelzett vissza. Nem tudom mennyi idő telt el, de kértem, hogy most már had dujam meg. A védő felszerelés felhelyezése után missziben a puncijában kezdtük, közban a plug még mindig hátul. A nagyon jól szorított, közban a lábait felemelte a vállamra. Úgy tünt Neki is élvezetes, mert tökéletesen rám hangolódva követlete magába a farkam. Kb 5 perc után mondta, hogy tegyük át a farkam a popóba. Huhh, a legszebb kérések egyike a szexben. Lassa kihúztam az análdugót, és már be is csúsztam a popójába. Újra missziben voltunk Na itt már elszabadultak a démonok. Lendületesen, tövig toltam ami láthatóan nagyon jól esett Neki is. A lábai ismét a felkajaimra emelte. Miközben én támaszkodtam, Ő a csípőjét megelemve valósággal rám tolta popóját hangos csattogások kiséretében. Hát amikor Ő is hagosan kiáltozott sohajtozott már nem volt megállás, egyenesen a gumiba élvezte. Hagyott még lenyugodnia fenekében, miközben jót nevettünk. Tisztogatás után egymás mellé feküdva simogattuk egymást.
Beszélgattünk élethelyzetekről, keleti ételekről, utazásról. Olyan jól elbeszélgattünk, hogy a hátramaradt időre max egy gyors francia férhatett volna bele, de az átélt élmények és kielégülés után úgy éreztem az már nem tenne hozzá. Egy tusolás viszont még belefért. Felöltözés után ölelkezve puszikkal köszöntünk el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás az érkezésem után megtörtént. Amit megbeszéltünk az tökéletesen, képzeletet felülmúlóan történt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mosolyogva érkeztem le az utcára, közben az eső is eleredt, de kit érdekelt:-) Ha valaki szeretne pornós élményt, akkor Nála biztos megkapja. Na és még mindig motoszkál bennem, hogy a hasonló adottságú szomszédlány, kolleganő ....vajon Ők is :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2024-10-20 20:44:43
Nagyon jó beszi! Érik az a látogatás 😉

2024-09-30 11:34:08
nagyon jól megírtál minden részletet.

2024-09-28 15:40:19
Nagyon jó és igényes riport, eltekintve egy-ket félreütéstől.

2024-09-28 09:21:55
Írás jó ívű, lendületes, informatív. Gratuláció az élményhez a szerzőnek és a múzsának.

2024-09-28 09:12:14
Maga az írás jó, sok hasznos infóval. Viszont így még zavaróbb a sok elütés - hiba. Érdemes lenne legközelebb küldés előtt jól átnézni ( 2-3x:) )
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 14db
(2024-03-14) : Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi,

(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

nagyon jó: 10db
(2024-06-18) : Őszintén szólva, nem nagyon tudom, konkrétan mit csinált, mert egyszerre történt minden - koppanásig ráhúzta magát a farkamra, miközben azt éreztem, hogy a golyóimat nyalogatja, de egyszerre brutális vákuum és keletkezett és még a nyálában is fürdött a farkam.

(2024-04-08) : kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.

: 28db
(2024-09-12) : Ezután térdre parancsoltam és a szájába adtam a farkamat. Nagy élvezettel kezdte el a kényeztetését, nyalta szopta, húzta a fejét rá, folyt a nyála a szőnyegre. A mélytorok igazi mélytorok, a kényszerfranciát is jól tűri,

(2024-07-23) : a szobában egy polcon kiállítva a különböző eszközök, amiket nem igazán használtam ki, sztem több alkalom kell ehhez :) a szokásos dolgokat csináltuk, sajnos már nem emlékszem pontosan, sztem dugtam előről, hátulról, picit a seggét is, de az egyik kedvenc pózommal élveztem el, mellettem térdelt, úgy szopta a faszom, miközben ujjaztam.

(2024-06-26) : Kertem hogy a kerek pucsito seggebe dugjon egy nagy dildot mikozben en nezem es verem a farkam. Latni akratam hova fog kerulni a farkam ezert kertem hogy idokozonkent mutassa meg a kitagult segglyukat.Nem csalodtam, csabitoan tatongott.