Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-18 14:59:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 121823 szexpartner

Ahl a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
perfekt popsi
brutális kényszerfrancia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Izát már egy ideje a kedvenceim között tartottam, mert oly' sokan megénekelték már a különböző szuperképességeit, hogy az én (alapvetően szolid) vágyaimat is felkeltette. No, pont aznap délelőtt alakult úgy, hogy a tetthelye közelében lett dolgom és mivel megláttam az adatlapján a villogó zöld négyzetet, azonnal hívtam is. Elsőre nem tudta felvenni, de egy kis idő múlva sms-ben jelzett, hogy hívhatom. A telefonbeszélgetésünk a minimálisra szorítkozott, elmondta a tudnivalókat és megegyeztünk egy ismerkedős egy órában.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A már mindenki által ismert Marina parti épületkomplexum egyik háza a célpont, metróval a DP-ig kell elvonatozni és onnan egy 5 perc séta a Duna irányába. Hétfőn délben tele volt üres parkolóhelyekkel, de azt nem tudom sajnos, hogy fizetős-e avagy sem. Bicikliút is erre vezet, szóval aki testedzéssel akar a testedzésre érkezni, annak minden lehetősége adott ehhez. Bonus: elektromos roller parkoló is van, tehát akár azzal is suhanhatunk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tipikus új építésű lakás, a hát egyik felsőbb emeletén. Amerikai konyhás nappalival és hálószobával. A fürdőben kád, cirka 24 féle tusfürdővel és dezodorral.
A hálószobában egy franciaágy a torna színpada, szemben egy keskenyebb tükörrel ellátott komóddal.
Szolga lány külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Iza a képeknek teljesen megfelel, de nem is árul zsákbamacskát. Az alakja tökéletesen megfelel a korának, sem fölösleg nincs rajta, sem agyonplasztikázva nincs, akinek a képek alapján bejön, annak élőben is tökéletesen be fog. Engem csak pozitív csalódás ért, mert a feneke sokkal formásabb, mint ahogy azt sejteni lehetett, öröm volt belekapaszkodni.
Arctakarással hirdet, de nem kell aggódni, a fotón látható maszk egy teljesen átlagos arcot takar. A haja picit hosszabb, mint a képeken, kiválóan lehet húzni. :)
Megérkezésemkor egy fekete atléta-szerűségben fogadott, de azt hamar levette és alatta pink fehérnemű szettben volt.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 121823 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 121823 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-06-19 08:17:47 erotikus masszázs 1218235. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-06-19 08:17:47 erotikus masszázs 1218236. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-06-19 08:17:47 erotikus masszázs 121823
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
1
A kapu előtt telefonáltam, Iza pontosan instruált, merre menjek, majd a résnyire kinyíló ajtón be. Puszival üdvözöltük egymást, bár még csak először volt szerencsém találkozni vele. Pár mondatot váltottunk csak arról, hogy mit szabad és mit nem, illetve elrendeztük a virágokat is, majd a rekkenő hőség miatt egy gyors zuhannyal kezdtem. Visszatértemkor Iza a hálóban várt, az ágy mellett térdelve, amire én béna mód egyből leültem. Persze, egyből kapcsoltam és felpattantam, mikor nevetve megkérdezte, hogy kezdhetünk-e franciával. Itt kell beszúrnom, hogy engem 90%-ban a mások által már megénekelt, páratlanul fergeteges, mélytorkos francia izgatott fel Vele kapcsolatban, szóval eszem ágában sem volt ellenkezni az erre irányuló kérdésére. Szóval Iza egy percig sem teketóriázott, azonnal megmarkolta a fenekemet és ráhúzta magát a még nagyon nyugalmi állapotban levő farkamra. Semmi simogatás, semmi csók, semmi gyengéd kényeztetés - ezek mondjuk a legkevésbé sem hiányoztak, mert egy olyan elmondhatatlan technikával kezdett szopni, hogy mire felfogtam, hogy a szájában vagyok, a farkam már kőkeményen is állt. Őszintén szólva, nem nagyon tudom, konkrétan mit csinált, mert egyszerre történt minden - koppanásig ráhúzta magát a farkamra, miközben azt éreztem, hogy a golyóimat nyalogatja, de egyszerre brutális vákuum és keletkezett és még a nyálában is fürdött a farkam. Nem vagyok anatómiailag túl képzett, de halvány sejtésem vannak azért, most még is megdőltek az eddigi ismereteim. Kis idő múlva Iza feltérdelt az ágyra és onnan folytatta tovább a bűvészmutatványát. Minimálisan használja a kezét, azt is maximum vagy kapaszkodásra, vagy néha a golyóim izgatására. De az is lehet, hogy nem is használta, az agyam tökéletesen kikapcsolt. Ebből a mondhatni "delirium tremensből" Iza rángatott ki azzal, hogy feküdjek le az ágyra, mielőtt összeesem, úgy remegnek a lábaim. Persze, mindössze két pillanatra kerültem csak ki a szájából, amíg elhelyezkedtem, de rögvest folytatta észveszejtő előadását. Mikor úgy éreztem, én naiv, hogy szükségem van egy kis pihenőre, 69-et javasoltam, hátha a puncija kényeztetésével kicsit visszatérek az életbe, de ez sajnos csak félig-meddig sikerült. Iza egyszerűen imádja, amit csinál! A technika, a hangok, a nevetése közben, fáradhatatlanul dolgozott rajtam és már azon gondolkoztam, hogy most én vagyok egy szolgáltatónál vagy én vagyok a szolgáltató?
A 69 nagy átka volt, hogy a szemeim előtt ringatta a csodálatos popsiját is és úgy éreztem, hogy muszáj kipróbálnom vele a kutyát is, amíg még van bennem szufla. Felöltöztetett a védőfelszerelésébe, négykézlábra állt, picit feltolta a popsiját és én úgy hatoltam bele. Nem is bírtam megállni, hogy jó csattogósan dugjam meg, így ez nem volt egy sokáig tartó session és irgalmatlanul nagyot élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, picit még mozgolódott a farkamon, de abszolút megvárta, amíg magamhoz térek. Segített letisztogatni, majd elheveredtem mellé és eldumálgattuk a hátralevő időszakot. Jó humora van és lehet mindenféléről beszélgetni, annyira normálisan áll hozzá a dolgokhoz és olyan választékos és kulturált beszélgetőpartner, ami számomra ciki, de a fentiek fényében a legkevésbé sem néztem volna ki belőle. Második menet szóba sem került, mert az hagyján, hogy a kis haverom konkrétan megdöglött, de még felülni sem volt erőm az ágyban, csak hevertem, mint akit agyonvertek. Időm végeztével még egy gyors tusolást megejtettem (szerintem jobban leizzadtam, mint a kinti 38 fokban), elköszönés majd (szó szerint) remegő léptekkel eltávoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy extra van az adatlapján, de nem éltem a lehetőséggel. Telefonban korrektül tájékoztatott a hozzájárulás mértékéről, elején rendeztük, szóba sem került utána.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Őszintén szólva én most csak a francia miatt érkeztem, opcionálisan egyebek kipróbálásával (popó, játékszerek), de annyival elvitt a brutális szopás, hogy eszembe sem jutott más. Éreztem, hogy "nekem most erre van szükségem" és ennek megfelelően nem érkeztem "extra" igényekkel, de messze túlmutat az élmény azon, mint amire a legmerészebb álmaimban gondoltam volna. A képzeletbeli "top 3 francia" listámra felkerült az első hely elé, mert ez nem francia volt, hanem észveszejtő szopás. Vagy nem tudom, az sem írja le rendesen, amit művelt velem.
Biztos, hogy visszamegyek még, mert utólag picit bántam, hogy nem francia közben mentem el és ezt mindenképpen pótolni kell, illetve a játékszerek garmadája is birizgálja a fantáziámat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2024-06-21 14:02:02
Őszinte ès hiteles! Gratulálok hozzá!

2024-06-21 12:07:10
Nagyon tetszett a megfogalmazás, élvezhető írás

2024-06-19 08:52:26
Annyira pornós lett hogy a DP-t is először Double Penetrationnak vèltem, de gyorsan kiderült hogy Duna Pláza. :) Jól mutattad be az erőssègèt ès az erènyèt Izának.
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 14db
(2024-03-14) : Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi,

(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

nagyon jó: 9db
(2024-04-08) : kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.

(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

: 27db
(2024-07-23) : a szobában egy polcon kiállítva a különböző eszközök, amiket nem igazán használtam ki, sztem több alkalom kell ehhez :) a szokásos dolgokat csináltuk, sajnos már nem emlékszem pontosan, sztem dugtam előről, hátulról, picit a seggét is, de az egyik kedvenc pózommal élveztem el, mellettem térdelt, úgy szopta a faszom, miközben ujjaztam.

(2024-06-26) : Kertem hogy a kerek pucsito seggebe dugjon egy nagy dildot mikozben en nezem es verem a farkam. Latni akratam hova fog kerulni a farkam ezert kertem hogy idokozonkent mutassa meg a kitagult segglyukat.Nem csalodtam, csabitoan tatongott.

(2024-06-20) : A csókcsata után átváltottunk némi mélytorokra és kényszer franciára, amiben hihetetlenül jó. Magam elé térdeltettem és tövig nyomtam neki és ő gond nélkül eltüntette. Nincs kibúvó, ellenkezés, igazi jó szolgalány Ő. Közben két kézzel tartottam a fejét és a szép szőke hajába kapaszkodtam.