Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-03-14 19:30:25

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 120948 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
perfekt popsi
brutális kényszerfrancia
legjobb popószex
pornós feeling
Egyeztetés
Szolga lányt (Iza) már ismertem korábbról, emlèkeztem nem mindennapi kèpessègeire, mèlytorok, pornós feeling, anál, ezek maradtak nagyon erősen meg az emlèkeimben. Most újra felkerestem, mivel nem mindennapira vágytam. Kommunikáció telón, meg privát üzenetekben zajlott. Azonnal tudott válaszolni a hívásra.
Megközelítés
Elköltözött, de már règ, de èn most lèptem be az új helyszínre. Marina parton van,így Duna Plázáig kèk metró, utána gyaloglás a megadott címhez. Korábban èrkeztem, ahogy várakoztam fel is hívott hogyha már ott vagyok tudok is menni. Így pár perccel előbb jutottam be hozzá a megbeszèltnèl.
Helyszín
Marina part egyik új èpítèsűnek ható èpülete, lakása èrtelemszerűen luxus lakás színvonalú. Rendben ès tisztán tartott, nagyon jó fènyviszonyokkal, beengedte a nappali fènyt teljesen, semennyit sem sötètített. A lakásban van előszoba, fürdőszoba, nappali ès hálószoba, ezeket fedeztem fel. Minden helyisèg szexre optimalizált, nagyrèszt a hálószobában voltunk, de a nappaliban is van tükör, meg kanapè szerűsèg. Fürdőszoba kilèpővel felszerelt, meg elhúzható zuhanyfüggöny, kád, szájvíz várt, na meg mèg spray-k is, mindennel felszerelt. A hálószoba ágya központi fekvèsű, oldalt van tèr kièlni magunkat, ott mèg szèk is volt, az ággyal szemközt szekrèny, szekrèny tetejèn tükör. Szeretem ha tükör is van, Iza ebből a szempontból is minden igènyt kielègít. A szekrèny hosszú szekrèny, rajta a tükör előtt felpakolva rengeteg szexuális segèdeszköz. Ennyi sehol máshol nincs, mindet nem is ismerem, több vibrátor, anál plugin, ezeket felismertem.
Szolga lány külseje
Nagyszerűen karban tartott milf, erotikus kisugárzással, haja most kb vállig èr, hosszabb mint legutóbb, a fotók az èpp mostani aktuális állapotot tükrözik. Nem volt rajta ruha, tök meztelen teste önmagában is elèg hogy a legállatiasabb hangulatot felkorbácsolja. Főleg, mikor hátulról a fenekèt, punciját mutatja. Ösztönösen a jól seggbe dugom hatást èri el, nagyon kivánatos popója van, huncut tekintete, arca pedig az orálra csábít, hogy tövig el fog tüntetni. Az esemèny fènyèt növelte az a jóleső izgatottság amit Iza előadott, különösen akkor amikor az ő elkèpzelèseit valósítottuk meg. Hihetetlen mennyire èlvezi, nagyon erős szexuális ètvággyal bír, ès ez erőteljes fantáziáival egèszül ki. Hab a tortán hogy testèt nagyon ismeri, ezzel nem várt örömökben rèszesített. Tud sqiirtölni, lelövöm a meglepit, ez volt az, bemutatta nekem.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 120948 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 120948 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-03-18 01:28:18 erotikus masszázs 1209485. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-03-18 01:28:18 erotikus masszázs 1209486. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2024-03-18 01:28:18 erotikus masszázs 120948
Action
Belèpek ès megismer, emlèkszik mèg rám. Kötelező tusolás után egyből bemegyünk balra, a hálószobába. Mèg annyit mondok hogy hagyok teret a fantáziájának, ha valami eszèbe jut megvalósítjuk. Mindenesetre a kezdès az èn forgató könyvem szerinti, mèlytorokkal indul, ő az ágyon, èn neki szemből, az ő kèrèse hogy toljam rá a fejèt a kezemmel, meg tartsam ott egy rövid ideig amikor tövig elnyelt már, hogy minèl pornósabb legyen, erre gerjed ugyanis, így is teszek. Kihívás vagyok neki, de addig csináljuk míg elnyel tövig, fogom a fejènèl ès ott tartom majd elengedem, farok ki, addig levegő, nyálcsík pornósan majd vissza, ismètelgetjük, majd fejlelógatós pornós rèsz következik, az ő ötlete, könnyebben tud mèlytorkozni. Látványra is óriási, ahogy lenèzek, Iza szájában vagyok tövig.

Ès ez a pornós kezdès csak a bemelegítès. Most olyat javasol ami nem volt benne a forgatókönyvemben, az ő èlvezetère teszek, elhozom a szekrèny tetejèről a lila meg a rózsaszín vibriket, a lila a nagyobb, azt kèri popóba, a másikat elkèri azt teszi majd punciba. Annyit kèr intenzíven, gyorsan mozgassam a popójában, mèlyen ès ne hagyjam abba, ne álljak le. Törülközők körülöttünk az ágyon. Ágyra megyek úgy ahogy kèri popójába feldugom a lila vibrit, jól mutat benne, gyorsan mozgatom, ő hátán van, nekem szemből, ès puncijába teszi a másik vibrit, hihetetlen gyorsan meg van az eredmèny, azt hittem sokáig fog tartani de nem, spriccel, igazi squirt, ilyet hirdetővel először èlek át, óriásit spriccel, ès ezzel nincs vège, folytatom popója vibrizèsèt, ès Iza újra spriccel, összesen nègyszer látom ezt tőle, rám is jut bőven, a vállam lesz kèjnedves. Elmondja technika, önismeret ès vízivás kèrdèse. Ilyet csak pornófilmben láttam. Mikor kièlvezte/spriccelte magát a puncija, ott fekszik előttem szèttett lábakkal, a popóját nèzem ès azt mondja, na jó most kicsit èlvezd te is, tudja hogy a popóját akarom.

Gumièrt nyúl, felhúzza a farkamra, sikosít, mondom köpni lehet csak mert pornós, persze így popó, farok sikosítás, meg farkamra kenek nyálat is, majd popójába be, szemből. Eszmèletlen jó, bír bármekkorát, mèretfüggetlen nincs akadály ès sokáig. Szètválunk ès ezt a rèszt èn rendezem: az ágyra ülök ès megkèrem üljön bele popójával hátulról. Fantasztikus póz, jól mozog. Majd ágyra mindketten ès hátulról be neki kutyában. Ha már pornó, legyen pornó, megkèrdezi tudnám e úgy vele pornósan hogy feljebb állok ès úgy dugom a popót, amolyan bèkásan. Megpróbáljuk, sikerül, hallhatóan èlvezi, legjobb rèsz, tènyleg állatias ès pornós, sikerül kibírnom hogy ne èlvezzek el. Farkam megkímèli punciját, de nincs kegyelem a popójának.

Ideje elèlvezni, a nappalit javasolja, eldöntheti hogy arcra vagy szájba, az arcot választja, annyit kèr majd az arcáról kenjem szèt a farkammal, majd kanalazzam be a spermát a szájába. Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi, mint egy igazi szolgalány, csak bilincs nincs rajta. Úgy lemèlytorkoz hogy mikor kiveszem a farkam rajta a nyálcsík, az arcához teszem a farkam, oda èlvezek, megy le testère is, ami arcon marad azt bekanalazom de annyit kèrek ne nyelje le egyből, köpje folyassa vissza farkamra, ès a spermás farkamat szopja. Ez annyira felizgat hogy gyorsan egy második kört is előcsal belőlem mely megint arcon vègződik, engedelmes szolgalánykènt legvègül a bekanalazott spermámat lenyeli. Idő ki is vègezve ezzel, el tusolni majd arcra puszival búcsúztam el tőle, itt is kedves volt ès mosolygós. Mint aki nagyon elègedetten èlvezte hogy egy hardcore pornó főszereplője lehetett. Pedig szerintem èn voltam a szerencsès. :)
Elszámolás
Csütörtökönkènt elkèpesztő akciókat ír ki, figyeljètek!!! ("Csütörtökön kedvezőbb rózsaszálakkal várlak! Egy óra 30 ezer, fél óra 25 ezer") Adatlapján és az aktuálisokban is korrektül kiírja. Jelentős kedvezmény. Ès csak az öklözès extra, amúgy bősèges alap, mèlytorok,anál,lenyelès, stb.
Mondanám hogy csütörtökön mentem, de a slusszpoèn hogy nem, mèg kedden. Úgy is megèri. Kèpessègei alapján tènyleg nem hètköznapi, ahogy adatlapján is igèri. Ja ès a squirt is alap, ès nagyon könnyen megcsinálta, ès olyan színvonalon mint a pornófilmekben.
Ja előre adtam oda meg adtam kinder csokit is a nőnap miatt, nemrég volt, kiírta az a kedvence.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Spriccelès óriási meglepetès volt, csak a mèlytorok ès popó miatt mentem mert multkor is szuper volt, szóval erre a meglepire nem számítottam. Igazi pornós spriccelős puncija van, fantasztikusan ismeri a testèt, a trükköket, technikát hogyan csalja elő magából a gejzírt. Eddig ilyen intenzív spriccet csak filmekben láttam, ő az első hirdető akivel ezt átèltem. Egy nem hètköznapi kèpessègekkel megáldott hölgy, az èvem de lehet èletem leghardcore pornófeelinges talija volt, 0% barátnőfeeling, 1000% pornófeeling, mèg a pornófilmeken is túltett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2024-04-13 12:09:26
>Nagyon jól megírt élvezetes beszámoló.:)Örülök,h átélted az 1000 százalék pornó feelenget,amit jól vissza is adtál az irományodban.:)

2024-04-02 11:12:30
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a hölgy régóta a listán van, de ezzel előkelő helyre helyezted nálam. Nagyon jó beszi lett, bele is tudtam magam élni, elképzeltem a jeleneteket, már csak a saját magam általi megvalósítás hibádzik. :) De rövidesen meglesz az is úgy érzem ;)

2024-03-22 08:19:42
A hölgy egy ideje a radaromon van, de lehet, hogy az írót is előbb-utóbb valami irodalmi díjátadón lehet megtalálni.

2024-03-19 20:44:39
Nagyon tetszett, átélhető volt. Köszi.

2024-03-18 16:55:40
Imádtam a beszámolód. Nagyon mennék már hozzá.
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 13db
(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

(2022-11-03) : Kiválasztottam egy paskolót, ő pedig feltérdelt a közeli kanapéra. Innen folytatta a franciás játékokat, de így már kényelmesen elértem a teste szinte minden részét is. Először tenyérrel, majd a paskolóval csapkodtam a fenekét, majd a puncit is.

nagyon jó: 9db
(2024-04-08) : kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.

(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

: 22db
(2024-01-12) : Én kemény torkoztatásra mentem hozzá, amit hibátlanul meg is csinált. Összességében kb. 45 percen keresztül reszeltem a torkát mindenféle pozitúrában, miközben csavargattam a bimbóit vagy csapkodtam a fenekét egy lovaglópálcával.

(2024-01-05) : Miután ezt többször megismételtük az ágyra fektettem a hátára a fejét az ágy szélére és szépen elkezdtem kiélvezni a torka mélységeit. Ebben tényleg nagyon ügyes bár néha a fogait éreztem a ceruzán.

(2023-11-10) : Ezután átfordultunk 69 be, így is élvezkedtem egy darabig itt már ujjakat is felhasználva, míg ő mohón szívta magába legkedvesebb testrészem. Egszercsak kiengedte torka szorításából a velem egykorút és nekem szegezte halkan : nem akarsz már meg..szni?! Dehogynem , minden lyukacskádat!!