Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-10-05 13:32:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 119489 szexpartner

Bohém2 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt az oldalon figyelem már egy ideje működését. A beszik, a hirdetése egyre közelebb hozták a mai talit mire rásegít keddtől csütörtökig tartó "szabadságom". Itt az oldalon leveleztünk, majd telefon és ment a Vtr. Ezt rövidesen vissza is igazolta.
Rugalmas, igaz időbeen is voltunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Munkámból kifolyólag ismerem e III.kerületi utcát. Rég jártam erre. Semmi nem változot. Igazi külvárosi környezett, hatalmas tízemeletes házakkal. Gps ismeri, oda vezet. Parkolóhely van, fizetős!
Leírtam, de a helyszín rövidesen változni fog.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kívül olyan amilyen. A lépcsőház viszont tiszta, liftek jók. Csendben visznek a megfelelő emeletre. Kilépve,ha jobbra fordulsz érsz a jöttödre nyíló ajtó elé.
A lakás rendezett. A hancúrhely tiszta, előkészített. Kis asztalon kikészítve a játszószerek, a nagy francia ágy friss fehér lepedővel leterítve. Fürdő kicsi, káddal zuhanyfüggönnyel. A zuhanyfej színváltósan világít. Tusfürdők, szájvizek rendelkezésre állnak.
Szolga lány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Testre simuló rövid ruhában fogadott, mi kihangsúlyozta jó alakját. Szemüvege alatt élénk szemek csillogtak. Haja fiatalosan rövid, vöröses szőke. Egy jó alakú szomszédasszony benyomását keltette, ki ha a boltban elakadsz szívesen útba igazít. Másként fogalmazva kedves, figyelmes, bizalom gerjesztő. Arckitakarástól tartani nem kell.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 119489 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 119489 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2023-10-05 17:37:04 erotikus masszázs 1194895. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2023-10-05 17:37:04 erotikus masszázs 1194896. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2023-10-05 17:37:04 erotikus masszázs 119489
Action
Pornós feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pisiszex:
5
Popó:
5
squirt:
5
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Vibrátoros játék:
5
Az várt mire nagyjából számítottam. Puszi bemutatkozás, cipő le és a szobába invitált. Természetesen előre engedtem. Nem csak udvariasságból, de hátulról is meg akartam nézni. Elégedett voltam a látvánnyal. Beérve megkérdeztem maradhatok e? Természetesen jött nevetve a válasz. Ezután a rezsihozzájárulást rendeztük, mit kért.
Vetkőzés, vizes blokk hova utánam jött és kerdezte, hogy smint szeretném? Kialakul, válaszoltam és megnyitottam a csapot.
Visszaérve tanga melltartóban térdelt az ágy előtt, szemüveg nélkül. Mivel a törcsit menet közben elhajítottam éledező farokkal járultam elé, de azonnal eléje térdeltem én is és adódott és kaptam valódi nyelves csóókot. Kezeink tették dolgukat. Iza már érezni akarta farkamat és abajgatta lompit. Én lepattintottam a cicifixet és felálltam. Makk szopogatás, nyálazás, majd egyből torokra engedett. Csak pislogtam e könnyedségtől. Kényszerezte saját magát. Közben nevetett, hörgött. Légvételkor nyálhíd lompi és szája között. Majd rávág. Hasam dong, mint az odvas fa, mikor harkály kopogtatja. Ekkor megfogtam fejét és mivel felszólított baszni kezdtem száját. Ő a második ki ezt tudja, kéri és élvezi.
Ágyra araszól. Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.
Az asztalhoz megyünk és kérem válasszon. Iza rám bízza, de azért segít. Pumpás dildó, két méretes műfarok, bimbócsippentő csengővel.
Vissza az ágyhoz és sikosító, majd dildó popsiba. Finoman helyére pattintom és pumpálom. Mozgatom benne. Izgalmas nyögések, hörgések kísérik ügyködésem. Kirántom és bámulom kitágult ánuszát és visszatolom. Kérem szeretném, ha spriccelne. Közben rákérdezett, zavar e ha trágárul beszél? Egyáltalán nem válaszoltam, régen hallottam már ilyet.
A kis csengőket a bimbókra csippentem. Oltári jól néznek ki és kis hangjuk is van.
Hátára fordul. A fekete brokit a popsiba kéri és dugom vele. A roózsaszínt a punciba dugja és Ő kezeli. Mikor kirántja spriccelni kezd. Csak bámulok. Csináld mondja és bedugja újra, dugja magát és kirántja. Most már sugárban spriccel. Felejthetetlen élmény számomra.
-Megbasznál, jött ártatlan hangon a kérdés?
-Nanááá!
Gyors védelem pattintás és Iza nyeregbe pattan. Nincs finomkodás egyből ezerrel dolgozik. Mielőtt fölocsúdnék sikítva élvez. Szinte szünetet sem tart, kever -kavar, körbe, hosszába. Melleit markolom.
- a bimbókat! csippentyűk le, bimbók ujjaim közt és élvez újra!
Ezt még többször eljátszuk, de kérdi másik póz?
-Idő kérdem? Még van húsz percünk válaszolja.
Új gúmi és szemből hatolok belé. Bíztat és húz, lábait széttárja és csattogós dugás. Mikor árva szamár megrázza fejét hallani ilyet. Párnát kiveszem feje alól, így kényelmesebb nekem.
Újra szájába kérem magam. Oldalt fekszünk így dugom száját fejét fogva garatig. Ha lazítok magától teszi. Aztán oldalra helyezkedik. Így elérem punciját popsiját. Fölváltva ujjazom punciját, popsiját, oszt van hogy egyszerre. Iza pedig hörögve nyeli farkamat. Így ér a vég, de folytatja. Le kell állítanom, mert finom szája is sok, olyan érzékeny lett lompi.
Mellém fekszik, egy csóók és beszélgetni kezdünk így utólag ismerkedés gyanánt. Ez is jó vele.
Idő eljárt, fürdés, öltözés, búcsú csóók és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején történt, mivel semmi gond. Még számla is kapható. Hogy megérte e? A válasz föntebb.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mit Iza nyújtott, nem a megszokott. Nincs tabu, mit vállal hirdetésében ezer százalékban teljesíti. Az órában teljesen átadja magát. Nincs nyafogás, a bimbim érzékeny, apuncim csak dugható stb. Az egyik legjobbat ismertem meg személyében. Élvezi mit csinál és ez drogként hat. Nem így mentem, de Istennő született!
Köszönöm a rám fordított idődet, legyenek szép napjaid, csóókollak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2023-10-22 11:29:47
Igen csak beindítja az embert ez az írás,megyek hozzá.

2023-10-16 19:56:49
Kifejezetten etvagygerjeszto iras. Koszonom h megosztottad az elmenyeidet.

2023-10-09 20:21:52
Na, ezt érdemes volt elolvasni, mert nem egy átlagos élményt osztottál meg velünk. A praxisodban is különlegesnek számító élményhez és ahogyan azt megírtad egyaránt nagy gratula.

2023-10-08 19:44:09
Nagyon részletes szépen megirt beszámoló , nekem nagyon át jött !

2023-10-06 21:10:55
Hoppá! Ismeretlen vizekre hajóztál, és ahogy olvasom milyen jól is tetted. Precízen átadtad a történteket, jó volt olvasni!
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

(2022-12-19) : Amikor a makkom átbillent az ánuszgyűrűn, úgy siklottam tövig, mint ha máshol soha nem jártam volna. Rögtön pumpálni kezdtem, a faszom nagyon jól érezte magát a segge szorításában. Keféltem mint állat, hörgött, visított, nevetett, csorgott rólunk a víz,. Rólam vagy két vödör leszakadt, mint ha fél órát töltöttem volna egy szaunában

felejthetetlen: 11db
(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

(2022-11-03) : Kiválasztottam egy paskolót, ő pedig feltérdelt a közeli kanapéra. Innen folytatta a franciás játékokat, de így már kényelmesen elértem a teste szinte minden részét is. Először tenyérrel, majd a paskolóval csapkodtam a fenekét, majd a puncit is.

(2022-10-01) : Szájba dugással kezdtünk, kérésemre nem bukott rá, hanem hagyta, hogy én toljam neki. Én tényleg kényszer francia érzet volt a kényszer francia. Az ágy szélénél csináltuk, közben a tükrös szekrény ajtót pozícióba húztam, húzta, hogy mozizhassak is.

nagyon jó: 8db
(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

(2021-11-14) : Volt hogy ráfogtam a fejére és pisilés közben ráhúztam a farkamra, szó nélkül be is vette, csorgott tovább a pisi a szájába. Fura, bizarr, szexi, extrém volt. Szép lassan felállt a farkam is a játék közben, úgyhogy párszor még ráhúztam a fejét a farkamra, "koppanásig", szopattam picit, teljesen mélyre benyomtam a torkába, amit abszolút jól viselt, talán még élvezte is :)

(2021-10-19) : A kanapéra ülve ráhúztam az ezredesre. Tövig kapta, illetve úgy éreztem, kicsit még tovább is. Szinte kiharapta a farkam tövét, hogy még mélyebbre kaphassa be. Felkaptam és az ágyra fektettem hanyatt. Fejét lelógva dugtam meg, torokig. De mint egy előttem író kolléga írta, nála a kényszer francia értelmezhetetlen, mert úgy kap rá magától, hogy beszippant és eltűnsz benne.

: 21db
(2023-11-10) : Ezután átfordultunk 69 be, így is élvezkedtem egy darabig itt már ujjakat is felhasználva, míg ő mohón szívta magába legkedvesebb testrészem. Egszercsak kiengedte torka szorításából a velem egykorút és nekem szegezte halkan : nem akarsz már meg..szni?! Dehogynem , minden lyukacskádat!!

(2023-10-04) : Elémtérdelt és indult a felfedezés. Csók és simogatások. Hamar éreztem, hogy jó helyen járok,! Nincs alibi, áttolja a nyelvét, pörgeri. Nagyon jól csinálja! Azután lejjebb csusszant és ez a csodás száj és nyelv ott sem tétlenkedett!

(2023-09-30) : Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent. Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei.