Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Szolga lány

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-09-30 16:06:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szolga lány +36209156672 119429 szexpartner

dcthor a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Szolga lány hirdetővel
érzéki hang
brutális kényszerfrancia
kiváló sub
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Többször próbáltam már eljutni hozzá, de mivel eddig csak hét közben rendelt, nem jártam sikerrel. Próbálkoztam már vtr-rel is, akkor nem ért rá, ma viszont telefonon sikerült egyeztetnem vele időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Káposztásmegyeri panelben rendel (bár azt mondta, nemsokára átrakja a székhelyét máshova), cím egyértelmű volt, tudtam parkolni a ház előtti parkolóban. HÉV megálló sincs messze (bár most pont nem járt.)
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás teljesen rendben van, a fürdő kicsi, de szépen megcsinált, kádas, tusfürdőből bőség zavara, a szobában franciaágy, heverő, asztal székekkel.
Szolga lány külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A fotóknak teljesen megfelel, arctól kicsit tartottam az eddigi beszámolók miatt, de nem volt gond, átlagos, kedves arcú, érettebb nő nyitott ajtót. Egy szexi, fekete ruhában fogadott.
1. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 119429 erotikus masszázs
3. Szolga lány +36209156672 beszámoló Budapest 119429 erotikus masszázs4. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2023-10-01 00:34:32 erotikus masszázs 1194295. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2023-10-01 00:34:32 erotikus masszázs 1194296. Szolga lány +36209156672 beszámoló 2023-10-01 00:34:32 erotikus masszázs 119429
Action
Aktus:
5
Öklözés (Faust):
5
Fenekelés:
5
Pisiszex:
5
Popó:
5
squirt:
5
Vibrátoros játék:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Érkezés után gyors megbeszéltük, miket szeretnék (mindent is), elrendeztük a piszkos anyagiakat, és irány a fürdő. Pár perc múlva csatlakozott, mivel a pisit is ki akartam próbálni. Leguggolt elém, kérdezte, ittam-e sokat, mondom igen kérem, készültem :) Először csak a mellére ment, kicsit kuncogott közben, aztán közelebb hajolt, engedte a szájába, ment az arcára, közben néha bekapta, majd újra a testére, és ez így folytatódott. Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent.
Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei. A popsijával kezdtem a játékot, megkértem, kutyusban térdeljen fel az ágyra, majd elsőnek egy szívecskés buttpluggal kezdtem el tágítani. Eközben is kuncogott, tetszett neki, hogy élvezem a dolgot. Majd egy kis golyókból álló eszközt vetettem be. Látta, hogy bejönnek nekem ezek a popsis játékok, ezért ő javasolta, hogy ott van az a pumpás tágító, használjuk azt is. Hát ilyet még csak filmen láttam, bedugtam, felpumpáltam, amíg szólt, hogy elég, aztán kinyomta. Nagyon izgató volt, az is, ahogy nyögött közben, ezért eljátszottuk ezt még egyszer :) Megkérdeztem, melyik vibrátor mehet a popsijába, azt monda, a nagy fekete kivételével bármelyik. Kiválasztottam egy hosszabbat, szép óvatos betoltam, kíváncsi voltam, milyen mélyen tudja befogadni. Nem toltam be teljesen, bár lehet bírta volna, nem ellenkezett, sőt, élvezte a dolgot. Közben szólt, hogy mi lenne, ha közben szájjal kényeztetne, úgyhogy kutyusban úgy fordult, hogy hozzámférjen, eközben én ki-be húzogattam a popsijában a vibrátort. Majd megkérdezte, akarom-e látni, ahogy spriccel, mondom, naná (ilyen élményem se volt még.) A hátára feküdt, egy törölközőt azért maga alá készített, felhúzta a lábát, és mondta, hogy így dugjam be a popsijába. Direkt kérte, hogy gyorsan húzogassam, mert úgy fog sikerülni, és valóban így is lett, fokozódó hanghatások után, mint a filmeken, kitört belőle a gejzír.
Ezután tértünk rá az ökölszexre, kérte, kenjek a kezemre egy kis sikosítót (amit mondjuk minden korábbi játékszernél is használtunk természetesen). Szép lassan becsusszant a kezem csuklóig, izgató hangok jöttek ekkor is Izából. Majd adta az instrukciókat, hogy amikor szól, akkor húzzam ki gyorsan a kezem, hogy spricceljen. Első körben lassú voltam, nem jött össze, de a másodiknál már tényleg gyorsan kaptam ki a kezem, így újból összejött a spriccelés.
Kis tisztálkodás után felraktam rá a csengős mellbimbócsipeszeket, amik ott voltak a játékszerek között (mondta is, hogy egész karácsonyi a hangulat :)), majd elém térdelt, és elkezdett szopni. Ebből mondjuk elég hamar áttértünk kényszerfranciára, maximálisan odaadta magát, kuncogott is közben, volt, hogy tarkóján a kezemmel csak dugtam a száját, volt, hogy a fejét fogtam, és mozgattam, volt, hogy lent tartottam, ilyenkor a nyelvét kidugva nyalogatta a herezacskómat.. Iszonyat profi!
Gumit kértem, majd vissza az ágyra, kutyusba parancsoltam, mondtam, hogy a popsiját szeretném, nevetett, hogy gondolta. Itt is teljesen irányítható volt, és rohadt izgató volt hallani a hangját, ahogy élvezte. Rákérdeztem a fenekelésre, persze, mehet, mondta, úgyhogy felváltva markolásztam, csapkodtam a fenekét, közben hol lassabban, hol gyorsabban dugtam. Nagyon tetszett ebben a pózban. Kb. 10 perc folyamatos popószex után elkezdtem fáradni, így újból franciát kértem. A hátamra feküdtem, Iza szemből fölém, és hol ő szopott, hol én dugtam a száját. Majd mondtam neki, hogy úgy szeretném befejezni, hogy ráélvezek az arcára, szájába, ami a szájába megy, azt lenyeli, ami az arcára, azt pedig én kotrom a szájába, és azt is. Szájában a farkammal kuncogva jelezte, hogy ok, úgyhogy felálltam, elém térdelt, kinyitotta a száját, kidugta a nyelvét, és ezek után tökéletesen teljesítette az általam elképzelt koreográfiát. A végén még lenyalogatta az ujjaimat is, eközben is kuncogott.
Maradt még egy kis időnk, beszélgettünk a tapasztalatainkról, jó fej, majd még elugrottam zuhanyozni. Ezután még egy gyümölcslével is megkínált, majd elköszöntem, puszi, pont kitöltöttük az egy órát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint ahogy már mások is megírták, mindent vállal, ami az adatlapján van, és egyedül a faust az, ami extra - na az viszont húzós, többe került mint az óra.. De gondoltam, egyszer élünk, ez valamennyire bakancslistát dolog volt nálam, beneveztem rá, és nem bántam meg - ha meg azt nézem, hogy mi mindent ki tudtam próbálni vele, simán megérte.
Rózsacsokor
dcthor nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az eddigi beszámolók mellett nem hiszem, hogy újat mondok, Iza maximálisan profi abban, amit vállal. Teljesen elégedetten távoztam. Persze neki is vannak határai, beszélgettünk ezekről, de amiket én ki akartam próbálni, azokban tökéletes partner volt. Köszönöm szépen az élményt, Iza!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról


2023-10-03 14:24:53
Jó írás,mi pontot tett az í-re!
Kösz a megosztást.

2023-10-02 06:58:40
Egyértelmű, világosan megfogalmazott beszámoló. A lényegre koncentrál.

2023-10-01 14:18:41
Ez aztán a nem semmi élmény nagyon jól megírva. Gratulálok

2023-10-01 07:17:18
Nagyon jól megírt beszámoló, olyan részletekkel is gazdagodtunk amik az eddigi beszámolóiból nem derült ki. Köszönet érte!

2023-10-01 03:09:13
De hülye vagyok... Kaszásdűlőt akartam írni, Káposztásmegyer nem is a III. kerület, elnézést :D
Mutasd mindet

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2023-11-14) : Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül.

(2023-10-05) : Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.

(2023-06-26) : Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás!

felejthetetlen: 13db
(2024-02-06) : Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem.

(2023-07-19) : Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket.

(2022-11-03) : Kiválasztottam egy paskolót, ő pedig feltérdelt a közeli kanapéra. Innen folytatta a franciás játékokat, de így már kényelmesen elértem a teste szinte minden részét is. Először tenyérrel, majd a paskolóval csapkodtam a fenekét, majd a puncit is.

nagyon jó: 7db
(2022-11-22) : Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké. Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle.

(2021-10-19) : A kanapéra ülve ráhúztam az ezredesre. Tövig kapta, illetve úgy éreztem, kicsit még tovább is. Szinte kiharapta a farkam tövét, hogy még mélyebbre kaphassa be. Felkaptam és az ágyra fektettem hanyatt. Fejét lelógva dugtam meg, torokig. De mint egy előttem író kolléga írta, nála a kényszer francia értelmezhetetlen, mert úgy kap rá magától, hogy beszippant és eltűnsz benne.

(2021-03-15) : Mosolyogva nyugtázta a dolgot. Így mikor éreztem, hogy jön a vég, kirántottam a fenekéből a farkam, lehúztam a gumit, ő közben gyorsan hanyatt fordult, én fölé térdeltem terpeszben, mellkasára ültem és az engedelmesen tágra nyitott szájába, kinyújtott nyelvére csorgattam az anyagot.

: 22db
(2024-01-12) : Én kemény torkoztatásra mentem hozzá, amit hibátlanul meg is csinált. Összességében kb. 45 percen keresztül reszeltem a torkát mindenféle pozitúrában, miközben csavargattam a bimbóit vagy csapkodtam a fenekét egy lovaglópálcával.

(2024-01-05) : Miután ezt többször megismételtük az ágyra fektettem a hátára a fejét az ágy szélére és szépen elkezdtem kiélvezni a torka mélységeit. Ebben tényleg nagyon ügyes bár néha a fogait éreztem a ceruzán.

(2023-11-10) : Ezután átfordultunk 69 be, így is élvezkedtem egy darabig itt már ujjakat is felhasználva, míg ő mohón szívta magába legkedvesebb testrészem. Egszercsak kiengedte torka szorításából a velem egykorút és nekem szegezte halkan : nem akarsz már meg..szni?! Dehogynem , minden lyukacskádat!!