Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
erotikus masszázs beszámoló

Szofi

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-03-18 17:06:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!
Köszönöm!
Örültem Neked nagyon!
És annak is hogy jól érezted magad!

Puszi :)

Beszámoló +36 117425

DjohnB a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Szofi hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
csodás kézimunka
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ezen az oldalon találtam rá Szofira. A beszámolókra hivatkoztatva egyeztettünk egy időpontot amit én ajánlottam és megfelelt Neki; nagyon rugalmas volt végig.
Megközelítés
Hozzám jött a drága; így ez most nem releváns.
Helyszín
Nálam voltunk, hozzám jött.
Szofi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Első látásra belezúgsz. Nincs mit tenned; ne is próbálkozz csak fogadd el :)) Számomra egyszerre tűnt egy lelkes fiatal életigenlő lánynak és eközben egy érett tapasztalt Nőnek.
Gyönyörű kis pici teste van; ahol kell ott pedig nagyon formás (popsi és cicik
1.  +36 beszámoló Budapest 117425 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117425 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1174255.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1174256.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117425
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Csúszkát és Lingamot is kértem Tőle; de rábíztam magam. Mivel nem siettünk sehova ezért közben kértem is egy kis hátmasszázst is mert be vagyok állva felül teljesen. Szakszerű volt a gerinc mentén két oldalt megfelelő dinamikával; a csomókat is átgyúrta. Nekem az erősség pont megfelet így; svédmasszázsra nem vágytam igazából. Nagyon jól esett.
A csúszka elölről, hátulról cicivel, ülve popsival és testel is nagyon finom volt. Ezt legközelebb sem szeretném kihagyni, valamint megígértem Neki egy 'viszontmasszt' is ha legközelebb jön vagy megyek... :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
4
Kicsit fáradt voltam és ha nem is szégyenlős; de nagyon izgatott. Mivel nem csak fél órára szerettem volna Vele lenni eredetileg kettő levezetésre gondoltam. Évekkel ezelőtt voltam egy lánynál, nem vagyok jártas annyira a masszázsra járásban; de azt meg sem közelítette amit Szofitól kaptam. Úgy érzem elsőre belenyúltam mert egy angyalt kaptam, pedig direkt nem tegnap írtam ezt meg; hogy tisztább fejjel gondolhassam át. A fáradtság és az említett feszültség miatt; nem voltam annyira harcedzett mint kellett volna, de remekül megoldotta a helyzetet és csodát tett velem. Néha odanyúltam kíváncsiságból a puncijához ami kellően nedves volt; de elsőre nem akartam nagyon letámadni sem...ha jövőben úgy alakul és elfogadja biztos hogy szeretném én is kicsit kényeztetni. Kitartó volt és nagyon profi. Puha szája nagyon finoman fogadja be az admirálist; a kezével is nagyon jól bánt végig. A ritmus hol lassabb hol pedig gyorsabb volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Végtelenül korrekt volt az első egyeztetéstől a távozásáig. Hogy mennyi ideje van már nálam; arra is én hívtam fel a figyelmét; mivel végig korrekt volt én is az akartam lenni, főleg hogy először találkoztunk és Nálam voltunk...Sok mindenről beszélgettünk is közben; ezért örültem hogy nem siet annyira; amikor átadtam a rózsákat akkor is az eredetileg megbeszélt szálakban kérte a csokrot. Legközelebb inkább nem is engedem haza; azt hiszem :)
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ha a háziorvosom felírhatná nekem Őt; biztos nem gondolkoznék a terápián. Testi, lelki megnyugvást kaptam; az biztos hogy a következő hetekben vagy amikor lehetőségem lesz rá megkérem hogy látogasson meg megint vagy én megyek. Megválogathatja már hogy, kit fogad stb. Személy szerint igyekszem majd kellően jól bánni Vele és vigyázni rá mertén is szeretnék bennmaradni a bűvkörében O:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szofi erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet