Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Szinti  beszámolója
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Szinti

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-11 03:04:15



kolbi19 szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Szinti +36704054467 122820 szexpartner

kolbi19 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Szinti hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Szintit már nyáron valamikor láttam a másik oldalon, de akkor sajnos esélyem sem volt rá hogy bejelentkezzek, nem tartózkodtam Pesten. Ezért is nagyon örültem, mikor múlt héten újra megjelent az oldalon. Egyébként nagyon egyszerű őt elérni. Mikor szerettem volna, mindig el lehetett, akár hívásban, akár SMS-ben próbáltam. Mivel én előszűrést tartok akkor is amikor szinte biztos vagyok az értékelések és a profil alapján hogy remek hirdetővel lenne dolgom, így most is eszerint cselekedtem. Szinti már az első híváskor is tündéri aranyos volt, így azonnal eldöntöttem, hogy menni fogok hozzá.
Sajnos mivel besűrűsödtek a napjaim, így végül nagy bánatomra elsőre le kellett mondanom a találkát. De tudtam, hogy max. rövid távon csúsznak a dolgok, mert Szinti biztosított róla, hogy elérhető lesz a későbbiekben is.
Nem sokkal ez után eljött az idő, és megállapodtunk egy délutáni, 1 órás randiban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Most egy alternatív helyen tudott fogadni, utólag kiderült hogy egyébként nem rendelt, de tudta hogy régebb óta szerettem volna menni hozzá, és össze tudta nekem logisztikázni. A IX.-ben találkoztunk. Szerintem autónak találni parkolóhelyet a környéken, én viszont a kék metrót választottam. Szükség van a GPS-re, de ha betartjuk a Maps utasításait, akkor egyből meglesz a cím.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy csendes, nyugodt, lakótelep tágas lakásában fogadott. Könnyen megtalálható a házban a rendelő, szinte lehetetlen eltévedni, még az erre hajlamosaknak sem feladat a jó helyre érkezni.
Éppen takarításos nap volt, vendéglátóm elnézést kért a szerinte rossz állapotok miatt, de szerintem nem volt semmi gond, amúgy sem lakásnézőbe megy az ember, tágas lakás, semmi probléma vele. Szinti két cuki kutyusa pedig jól viselkedik. Friss törülközőt kaptam, tusfürdő van elég, az ágy mérete jó, de mivel a matrac egy picit puha, így talán az nem a legjobb erre a célra, de a célnak végül is megfelel.
Szinti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megkaptam a tudnivalókat a bejutással kapcsolatban. Mikor megérkeztem, egyből nyílt is az ajtó, és egy tüneményes, fiatal, cuki lány fogadott, aki abszolút megfelelt a képeknek, sőt, még attól szebb is. Először még utcai ruhában csodálhattam meg, de ez nem volt sokáig így szerencsére. A kiírt korral teljesen megegyezik, a valóságban is szemtelenül fiatal. Szépséges arca van. Szemcsije remekül kiegészíti bájos, tinilányos, mindig mosolygós arcát, végig nagyon kedves, és barátságos volt velem. Szinti vékonyabb testalkatú, gyönyörű cicikkel, és formás popsival van megáldva. Nagyon egyben van ez a lány, és egy igazi energiabomba. Kedvencem rajta a cicijei, de nem kevésbé imádom a gyönyörű arcát, melyet barna szemei, és hosszú barna haja egészíti ki igazán. Ápolt és illatos mindene, finom, puha bőre van. Fantasztikusan szép tinicsajszi, a legszebbek közt van a hirdetők között, akár az arcáról, akár az alakjáról van szó. 1-2 tetkója van, de egyáltalán nem vitte túlzásba, egy igazi, természetes szépség. A való életben kizártnak tartom hogy ne hívnám el Szintit randizni, mert elragadó egy teremtés. Imádtam.Szinti 704054467  kolbi19 beszámolója
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkeztemkor egyből az volt az érzésem, mintha már régebb óta ismernénk egymást. Bennem szinte mindig van az elején egy afféle kisebb zavartság, de Szinti tett róla hogy ne érezzem egy percig se úgy magam. Megmutatta nekem a lakás azon részeit amiket használni fogunk, én pedig (ugyan nem kérte) de rendeztem rögtön az elején a rendeznivalót, nehogy esetleg rákérdezzen. (Egyébként végig ott maradt, ahova tettem, nem foglalkozott vele.)
Aztán beléptünk a szobámba, nekiálltam vetkőzni, és kaptam egy törcsit is. Bekísért a fürdőbe, és mindenben segített, utat mutatott, ha bármi is ne lenne esetleg világos. Végeztem a gyors pancsimmal, erre Szinti legnagyobb meglepetésemre betoppant az ajtó elé, méghozzá anyaszült meztelenül.😁
Hát rögtön beindult a nyálelválasztásom, tapiztam, ahol csak értem, közben pedig kézen fogva betértünk a tetthelyre.
Kényelembe helyeztük magunkat, majd Szinti odabújt mellém, és elkezdtünk olyan témákról is beszélgetni, melyekkel még inkább megalapoztuk a hangulatot. Közben itt-ott csókcsatákat váltva már éreztem hogy egyre komolyabban kezdünk beindulni, így Szinti egyszer csak elkezdett a délebbi tájaimra tévedni, és nem sokára már szájjal is kezelésbe is vett. Eleinte szépen lassan csak a végével játszadozott a nyelvével, majd indult a komolyabb francia nyelvlecke. Elég komoly munkát fektetett a zacsim kényeztetésébe is, amit imádtam. Nagyon-nagyon ügyesen csinálta. Közben következett amire igazán vártam, bevetette a puncit is. Szemből beleült, és életem egyik legjobb lovaglását kaptam. Közben néhol hevesebb csókokkal élvezhettem Őt, majd belesúgta a fülembe, hogy imádja az illatom. Majd Szinti olyat húzott, amire nem számítottam, és csak nagyon ritkán tapasztaltam. Guggolva, puncit szorítva ugrált a hancúrlécen ütemesen! Én a mennyországban éreztem magamat, ő pedig aranyosan kuncogott rajtam, mondván milyen édes vagyok, ahogy meglepődtem, és élvezkedtem.😄
Nem is bírtam tovább, és orbitálisat élveztem, egyszerűen mesés volt, ahogy egy szépséges, gyönyörű alakkal megáldott tinilány csinálja ezt a mutatványt!
Ez után elfeküdt mellettem, mert hát az előbbi póznál nincs olyan, akit ne venne igénybe, pláne ha azt hosszú percekig csinálja.
Kisebb csókokat váltva kezdtük a bájcsevegést. Mesélt az életéről kendőzetlen őszinteséggel, ez pedig nagyon jól esett, mert ez által én is jobban el tudok engedni a vele töltött időm alatt. Nagyon szimpatikus a pozitivitása, és az, ahogy az esetleges nehézségeket kezelni tudja. Mindenről lehet vele beszélgetni.
Aztán következett a második felvonás. Szintinek nem sok kellett hogy ismét erőt ébresszen a legnemesebb testrészembe, majd húzás után újabb finom franciában részesültem. Majd missziben folytattuk, én pedig hozzáláttam a cicik kényeztetéséhez is közben. Szinti bemutatta az ő személyes kedvencét, már ami a mozdulatsort illeti. Ezzel elég robbanásközeli állapotba kerültem, így inkább kutyusba fordultunk. Előtte nem bírtam ki, muszáj volt belenyalintanom abba a finom kis szűk punciba. Kitolta gyönyörű popsiját, leírhatatlan látvány volt! A kutyusban végül picit kimerültem a kicsit puha ágy miatt, így kérésemre újra az imádott guggolós, puncival facsarós pozit mutatta be. Elélvezésemkor rámdőlt, és meleg csókok közepette szabadultam meg a bennem lévő gyerekektől. Hagyott lenyugodni, majd segített megtisztogatni magamat, és visszaült mellém beszélgetni. Én egy kissé zavarban voltam, mert az időnkből már nagyon nem volt sok hátra, és gondoltam inkább öltözöm, nem akarok visszaélni az idővel. Erre Szinti pedig elmondta, hogy minden randija tovább szokott húzódni, szereti az embereket, és nyugodtan maradjak még. Voltam már pár lánynál és elmondhatom, hogy attól független hogy jó vendégtípusnak tartom magamat, attól bizony ez még egy elég ritka dolog! Kényelmesen elbeszélgettünk még, megmutatta milyen masszív cicikkel rendelkezik.
Nem sokára viszont úgy döntöttem, hogy azért most már tényleg inkább öltözöm. Kikísért engem, majd melegen megöleltük egymást, és elbúcsúztatott engem cseppett sem szégyenlősen, mivel ugyanúgy meztelenül volt továbbra is, nem zavarta őt egy pillanatig sem, hogy esetleg meglátja valaki. Nem tudom ki hogyan éli meg ezt vendégként, de nekem nagyon izgató volt a látvány is, de az még inkább, hogy ő ennyire nem szégyenlős!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy írtam, az elején raktam le egy közeli asztalra a jelenlegi átlagos, vagy talán az alatti ajándékot. Nem emlékeztetett rá. Ahogy írtam, végig ott maradt, nem foglalkozott vele. Maximálisan korrekt, és legalább annyira is érte meg nekem. Extrát nem vettem igénybe, de a csók a legtöbb helyen már extra, amilyen beleéléssel pedig ő csinálja, az már több mint extra, az együttlét egészét nézve pedig pláne az lehetne, de legnagyobb örömünkre ez nála alap. Ilyen élményért ezt tényleg semmiségnek érzem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Mesés volt a Szintivel töltött “órám”, ami itt jó értelemben aposztrofált, mert hát bőőőven annak lejárta után távoztam. Mondanom se kell, hogy TP-vel semmilyen formában nem találkoztam.
Ritkán szoktam ezt elhinni, de ő tényleg imád szexelni ebben a felállásban is. Egyáltalán nem kényszerrel csinálja mint egyesek. Egy végtelenségig pozitív és életvidám, szépséges és szexi lány, aki a kedvességén túl nagyon odaadó is, aki a legjobb vendégeket érdemli. Nála tényleg elhiszi az ember hogy nem “azért” megy. Életem egyik legbarátnősebb ilyen típusú talija volt. Az őszintét megvallva Szinti kiérdemelné már most az istennős beszit, és ha a következő randink is ugyanilyen lesz, akkor viszont meg kell neki adnom.
Alig várom a következő talit, szerintem még ezen a héten újra ellátogatok hozzá, amennyiben a munkám engedi. Melegen ajánlom bárkinek, azoknak pedig főleg, akik egy kis gyengédségre, meghittségre is vágynak a nem mindennapi szex mellett egy csodaszép lány társaságában!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szinti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet