Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
erotikus masszázs beszámoló

Stella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2017-09-26 00:49:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 90708

pompa1 a 2017-09 hónapi randiján történteket írta meg Stella hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnye ment. Azonnal felvette és nagyon rugalmasan kezelte, hogy későn hívom, de még ma szeretnék menni hozzá. Kiderült, hogy meg kell várjam, hogy kiderüljön, mennyi időre marad a következő vendége, de amint Stella számára is világos lett, az előzőekben megbeszélteknek megfelelően visszahívott, hogy tájékoztasson. A lehető legközelebbi időpontot kaptam, ami a kiírt fogadási idején kívül esett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Fonódó villamos megállójától egy percre, számos parkolóhellyel a környéken, amik ugyan fizetősek (hol nem már?), de nem abban az órában, amikor én járok arra :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modernebb, új építésű (mihez képest?) társasház, ahol valami izé-mizé van a ki-be jutással, de totál kulturált.
A lakás tipp-topp (legalábbis, amit láttam belőle), tisztaság, rend, hangulatos dekoráció mindenhol. Kb. 10 féle tusfürdő, 2 szájvíz, tiszta türcsi, ami kell.
Masszázsszobában ágy és matrac közül lehet választani, mi most az ágyat próbáltuk, amit - ha jól értettem Stellát - jobban preferál. Én szintén, úgyhogy ezen sem vesztünk össze.
Valami zsebkütyüről szólt kb Sade, ami szerintem maximálisan passzol ehhez az alkalomhoz. Stella kedvesen megkérdezte, maradhat-e vagy cserélje, kapcsolja le.
Stella külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Stella 35-40 körüli igazán csinos, egyben lévő nő. A fotók persze kicsit mindig szebbet akarnak mutatni, mint a valóság, de a hölgy teljesen rendben van. Az arc nyilván lehet egy kényes kérdés, de ez annyira egyéni ízlés dolga, hogy most mit mondjak...? Szerintem szép arca van, de ha nem is az eseted, nyugi, nem fogsz megijedni tőle, semmilyen visszataszító nincs rajta.
1.  +36 beszámoló Budapest 90708 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 90708 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 907085.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 907086.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 90708
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
2
Hatékonyság:
5
Amiért mentem, azt maximálisan megkaptam.
Egy órát kértem, talán a másfél jelenleg nekem jobb lett volna, de ezt én választottam.
Semmim nem fájt vagy ilyesmi, csak egyszerűen arra vágytam, hogy egy húzós munkanap végén valaki kedvesen érintsen, míg én hulla fáradtan esetleg el is alszom közben. Ezt megpróbáltam a magam módján el is mondani Stellának... kicsit nehezen kommunikáltam a totál fáradtságom miatt. Nyilván, hogy megértette, mert nem piszkált masszázs közben fecsegéssel. Még az eleje felé megkérdezte, hogy jó-e nekem az az erősség, amit használ vagy tekerjük-e el a volumét, de miután ezt 2 mp alatt megbeszéltük, tényleg totál békén hagyott, csak a masszázs ment. Így összességében azt kell mondjam, minden a kívánságomnak megfelelően történt.
Lassan be is aludtam közben, ami most nekem életmentő volt.
Kedvesen, türelmesen szólított, ébresztett, amikor eljött az ideje, hogy megforduljak. Itt is egyértelmű volt, hogy tökéletesen felmérte, hogy az én ritmusom most valahol a lajhár és az éti csiga között van. Pláne így ellazultan.... Ó, ezért is sokkal jobbak az érett nők! :)
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Itt elvileg (a telefonos egyeztetésből tudom) van lehetőség kölcsönösségre, de annyira nullán voltam, hogy örültem, hogy meg tudtam fordulni az ágyon.
Kedvesen kezdett simogatni abban a lassú ritmusban, amire olyan jól ráérzett hogy mi kell nekem. Itt viszont elég hamar jeleztem, hogy vegyen már a szájába, amit készségesen azonnal meg is tett. Finom a volt a szájában lenni, de a technikájáról vagy ilyesmi sajnos nem sokat tudok mondani, mert furcsa mód ebben a szituban úgy csapódott le a fáradtságom és az, hogy totál belazultam a masszázstól, hogy pikk-pakk kiürültem mindenféle komolyabb élvezet nélkül. Ezért 100%-ig csak magamat, illetve a kipurcant állapotomat tudom felelősnek tenni, de abból ahogy elkezdte, meg az egész hozzáállásából, azt gondolom, hogy biztos jó lett volna, ha ezt folytatjuk.
Mindenféle előzetes megbeszélés és jelzés nélkül mentem el a szájába, amiért semmilyen szemrehányást vagy ilyesmit nem kaptam.
Utólag is bocs drága Stella, tulajdonképpen magam sem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan így végzem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Telefonban pontos infot kaptam,. Távozásom előtt hoztam szóba természetesen én, hogy nem találtam aprót, és tud-e visszaadni... Naná, hogy tudott.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szép érett nő, korrekt hozzáállással, türelemmel, figyelemmel. Nekem nagyon bejön az ilyen, pláne amilyen ramaty állapotban éppen voltam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Stella erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.