Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
LEHETNE JOBB szexpartner beszámoló

Sofie

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-01-20 14:13:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves D_Dömötör.

Egyedül az Action részével nem tudok veled egyet érteni. Mivel hogy az alap felpaprikázottságod abból indul ki amit mellékesen el is felejtettél megemlíteni, hogy minimum 20percet késtél. Ami miatt te úgy érezted, hogy előbb el vagy küldve. Sajnos nem áll módomban egy vendég késése miatt egy másik vendéget nem fogadni és mi ezt itt meg is beszéltük. 🤗 Plusz az extrát nem fizetted ki mert az elején megbeszéltük, hogy csak az alap óra rózsaszálait fizeted és ha lesz extra akkor azt utólag rendezzük. Így is történt és én végül 45 rózsaszálat kaptam. Azt sem érzem teljesen korrektnek miszerint nem volt kezdeményezés a részemről. Én az a fajta nő vagyok aki azt szereté, hogy neked legyen jó! Így nyílván megkérdeztem neked hogyan lenne jó és csináljuk úgy mert akkor biztosan kellemesen fogod magad érezni és megkapod azt amire vágysz. Mindenesetre köszönöm a beszámolód! Csak máskor ne felejtsd el a lényeget ami a fő problémát szülte.

Beszámoló Sofie +36702511292 120401 szexpartner

Welur a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Sofie hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon hívtam. Nem sikerült elsőre, de amikor villogott a jelzés sikerült elérnem. Nagyon kedves hangja volt már a telefonban is. Hamar átbeszéltük amit ilyenkor kell. Tetszett a nyitottsága, könnyen szót értettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval a parkolás nem gond, van hely fizetős. A címre könnyű odatalálni. A BKV nem lehet gond, elég közel van egy olyan főúthoz, amin villamos közlekedik.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
3
A lakás egy elég tágas, világos. Nem a legújabb építésű társasház, de nem is a körgangos régi bérház. Az akciószoba elég tágas, bőven elfért a szobában. Kényelmesen le tudtam itt vetkőzni a fürdés előkészüléséhez. A lakás többi része is (amiket én láthattam) tágas, világos. Bútorozottsága inkább minimalista a lakás ezen részeinek. A fürdő is nagy ablakokkal van ellátva ami nagyon jót tesz a térérzetnek is. A fürdőben megvolt minden ami kell. Nagy választék nem volt ugyan. Ami volt azt használtam a célnak megfelelt.
Sofie külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
3
Arc:
4
Amikor beléptem a lakásba nagyon örültem, hiszen Sofie egy nagyon szép lány. Szép szőke haja, bájos, kedves arca. Szép magas, hosszú combokkal. Tetoválást nem találtam arra, amerre én jártam. Cicik közepes méretűek, természetes szépség mindenhol. Popsija is szépen kerekedett a kis hálóinge alatt, amiben fogadott. Minimális smink volt rajta (ha volt egyáltalán), ami nem olyan nagy baj, hiszen egy természetes szépségnek nincsen rá szüksége. Magassága ellenére nem túl vékony lány, inkább formásnak mondanám. Nekem nagyon tetszett.
1. Sofie +36702511292 beszámoló Budapest 120401 erotikus masszázs
3. Sofie +36702511292 beszámoló Budapest 120401 erotikus masszázs4. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-01-26 12:41:23 erotikus masszázs 1204015. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-01-26 12:41:23 erotikus masszázs 1204016. Sofie +36702511292 beszámoló 2024-01-26 12:41:23 erotikus masszázs 120401
Action
Natúr francia (előjátékként):
1
Aktus:
1
Csók:
1
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
1
A szobába belépés után rátértünk az üzletre. Megbeszéltük az időtartamot és az extrákat. Nem terveztem extrát kérni, de annyira levett a szépségével, hogy nem bírtam magammal és kértem egy extrát a csókot. Annak ellenére, hogy ez ilyenkor mindig lutri, jobban szeretem azt a konstrukciót amikor utólag adjuk össze a dolgokat. Akkor van arra mód, hogy egy kis improvizációt engedve eldöntheti az ember, hogy a helyzetnek megfelelően igényli-e az extrát, vagy olvasva a jelekből inkább elengedi a lehetőséget.
Az egyenlet megoldása után átadtam a csokrot. Kaptam türcsit és megmutatta merre találom a fürdőt. Gyors, de alapos tisztálkodás után a szobában vártam egy kicsit egyedül.
Mivel nem beszéltük meg előre a koreográfiát és Sofie felől nem éreztem nagy kezdeményezőkézséget felajánlottam egy ismerkedős masszázst. Gondoltam először én majd megkérem, hogy egy kis csúszkát kérek tőle. Így is lett, elkezdtem őt inkább simogatni a hátán és a lábán. Nagyjából semmit nem sikerült ezzel kiváltani. Feküdt szótlanul, mindenféle reakció nélkül. Kértem, hogy forduljon meg. Ekkor szabadítottam meg kis bugyijától. Csókoltam testét, szép ciciket. Ekkor próbálkoztam egy kis lopott csókkal. Nem sikerült, csak egy szájrapuszi. Eljutottam kelyhéhez. Nagyon szép zárt puncija van apró ajkakkal. Sajnos egy kis borosta volt, de ez nem szegte kedvem. Igyekeztem a kedvébe járni, próbáltam különböző technikákat bevetni. A korábbi jelekből hamar kiderült, hogy nekem most itt nem sok babér fog jutni. Mivel semmi pozitív jelét nem láttam tevékenységemnek, ezért abbahagytam, gondoltam ha hagyom kezdeményezni, hátha egy kicsit megnyílik.
Mellé feküdtem és simogattam testét. Ekkor elkezdte kézzel a foglalkozást a barátommal. Kis ideig monoton módon csinálta, majd egy kicsit a szájába is vette. Pár percig ez volt a műsor, majd a kezembe nyomott egy óvszert. Kis csodálat után kértem segítséget amit végül teljesített is. Határozott mozdulatokkal felkerült a zsák a kis frodóra. Alaposan bekente az egyébként sem száraz gumit. Én ekkor hanyatt feküdtem és úgy éreztem nem igazán szeretne az aktívabb fél lenni kezdésnek, amikor megkérdeztem, hogy ki hogyan legyen. Erre a válasz az "ahogy akarod" volt. Ez többször is elhangzott tőle a randi alatt.
Én kerültem felülre az alaposan bekent latexel. Mire ide jutottunk sajnos a harci kedv is kezdett alábbhagyni. Kis segítséggel sikerült bejuttatni a kis öreget. Ebben a helyzetben is hasonló reakciót váltottam ki belőle.
Engem ez a helyzet igazán nehezen tud feltüzelni, épp ellenkezőleg. Ennek ellenére a srácok hamar elkezdtek mocorogni. Sokat nem variáltam, nem húztam az időt, hamar kitáraztam. Nem ugrott ki hamar alólam, hagyott lenyugodni.
Kaptam papírtörlőt és lehetőséget a zuhanyzásra.
Öltözködés, majd érzékeny búcsú, tipli.
Elszámolás
Korrektség:
1
Megérte:
1
Az elején történt. Amit vállalt extraként az inkább nem teljesült.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A randi elején nagyon bizakodó voltam, mert egy igazán vonzó, fiatal lánnyal találkoztam. Sajnos elég hamar eldőlt, hogy nem kölcsönös az érzés. Nem játszotta meg magát cseppet sem, önmagát adta, az érzései minden mozdulatában benne voltak. Amikor a fejem a lábai között voltak kimondottan feszültek az izmai. Igyekeztem oldani a feszültséget, sikertelenül. Pár próbálkozás után feladtam, nem akartam tovább rontani a dolgot. A randi végére, amikor már mindenkin ruha volt sokkal oldottabb lett a hangulat, még mosolygott is. A végén a célomat elértem, ürítettem egyet. Éppen ezért sokat gondolkodtam a címkén. Alapvetően nem utasított el semmit, hagyott mindent amit vállalt. A kulcsszó az talán az, hogy: hagyott. Kis aktivitással sokkal jobban is sikerülhetett volna a randi. Ezért sajnálom.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2024-01-17 17:28:08

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sofie szexpartner beszámolójáról


2024-02-04 17:10:43
Van ellentmondás a beszámoló és a reagálás között, itt nem könnyű igazságot tenni.

2024-01-30 19:59:55
Jól megírt beszi egy gyenge reagálással.

2024-01-30 14:37:05
Jelzem a tisztelt közönségnek, a vendég megírja a beszámolót, a hirdető reagál rá. Onnéttól ez a rész nem képezheti beszélgetés tárgyát. Erre válasz már nem lehetséges.
A hirdetői reagáláson változás nem történt. Egy hirdetői reagálásra történő válasz lett törölve délelőtt.
Illetve most egy újabb szerzői válasz a hirdetői reagálásra, és az ahhoz kapcsolódó dolgok.

2024-01-30 14:28:05
BigBoss699 kérlek írd meg az élményeidet! D_Dömötör 2021 óta folyamatosan megteszi.

2024-01-30 10:52:46
Nem èrtem mi a baj, olvasható a reag, èn nem látok moderálást.
Mutasd mindet

FunkciókSofie legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-08-19) : Ezután finom és nem túl erős mozdulatokkal kezdte masszírozni a testemet, a lábaktól indulva a combokon át, majd hosszabban és izgatóan elidőzve fenéktájon és végül a hátamon végighaladva a programot nyakamnál fejezte be.

nagyon jó: 4db
(2024-04-11) : Mikozben puszilgattam a testét, főleg a melleit, kezébe vette az irányítást és 1-2 perc alatt kokemennye varázsolta a ferfiassagomat. Megkérdezte, hogy huzzunk-e gumit? Kapásból igent mondtam, így a francia tudásával nem ismerkedtem meg,

(2024-03-23) : Finoman szopogatta a férfiasságomat.Változatosan csinálta,hol mélyebben,hol éppen csak,jó szívó hatással,kevés kezezéssel aztán megmarkolta és verte,csak bírja az ember!

(2024-03-07) : Az erekció a keze között èr, mèg simogat, majd a nagy pillanat, bekap szájjal, èrezhetem finom technikáját, èrzèki, lágyabb franciában rèszesít, mèg mondom nem kell attól tartania hogy szájba èlvezem, ő pedig hogy attól nem is tart.

: 2db
(2024-03-19) : Az további ismerkedéses részt ugorva leheveredtünk az ágyra ahol kezelésbe vette egy francia leckére ahol bizony kissé több kéz kerül elő mint én szeretem de amíg a szájában van az ember addig jó minden a világon.

(2023-07-28) : Ő pedig mellém telepedet, de úgy hogy a teste épp ne érjen hozzám, de a kezével elérjen. Igazából a hátamat simizte, majd külön kérésre a fenekemet is megnyomkodta kicsit. Ami nem tetszett 15-kor érkeztem, 1 órára mentem 55 -kor kérdezte elmegyek-e fürdeni ???????