Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-19 01:07:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 121833 erotikus masszázs

FoxT a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Adatlapon kiírt szabad időpontra jelentkeztem be VTR, párpercen belül jött a jóváhagyás és üzenet. Úgy véltem tudok vele beszélni, hívtam telefonon. Egy fesztelen beszélgetés keretében beszéltünk a helyszínről, programról és még, ami eszünkbe jutott. Telefonon is kedvesnek, vidámnak, nyitottnak éreztem. Előző nap SMS jeleztem, hogy készülők hozzá, amire kedves nyugtázó válasz érkezet.
A beszi szokásom szerint benyomások halmaza. Szóval benyomások - érzések, élmények, tapasztalások; impressziók - egy Shila féle randiról.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az oldal számos látogatója számára ismerős Kondorsi ház. Budai fonódó villamosnak köszönhetően egész mésziről lehet ide villinger érkezni (17,41,47,48,56) Albertfalva kitérő és kicsi séta. Parkolásra érdemes időt pluszba tervezni. Wazénak ismert a hely. A bejáratott (kaput) ajánlatos pontosan megjegyezni. Shila precíz tájékoztatása lehetővé tette, hogy kapuból 1 percen belül az ajtajába legyek.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Stúdió lakás: egy nyitott tér, amely ötvözi a nappalit, a hálószobát és az étkezőt, ezt egészíti ki vizes blokk. A tér ízlésesen berendezett. Legtöbb helyett a franciaágynak kihúzott kanapé foglalja el. Az ágy tekintélyes méretű és kényelmes, amit még jó néhány párna is fokoz. A redőnyök úgy vannak beállítva, hogy félhomály legyen. Menet a mobil klíma. A villamosak csattogása behallatszik, de nem zavaró. Igazán Shila által elindított lírai dalamok adták meg a zenei hangulatot.
A vizesblokk a lakás jellegének megfelelően pici, ennek én előnyét élveztem a közös zuhanyzás során. Minden olyan kellék van a fürdőben, ami vendég számára szükséges lehet.
Shila kicsiny randihelye praktikus, igényes, tiszta, komfortos és diszkrét.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Elsőrendű alakú, vékony, szexi hölgy, ami az adatlap és a képek alapján is kikövetkeztethető. Arca arányos, szőke hajával, kék szemével, harmonikus vonásaival, kedves mosolyával korosztályának szépsége. Teste vékony, feszes lenyűgözően arányos alkat, kecses formák jellemzik. Bőrű finom tapintású, selymes. Mellei ízes közepes barackokat mintáznak, alkatához jól illenek. Popsija igazi fokhagyma gerezd. Szeméremdombja sima, puncija enyhén zárt, kívánatos. Szeme és mosolya maga a varázslat, ezek is tesznek azért, hogy az ember jobb kedvű legyen. MILF a javából, vagy udvariasabban: WHIP azaz nő, akik dögös, intelligens és a legszebb korban van.
Shila az az ember, aki az élet napos oldalán akar és tud járni.
Minden termesztés a szépsége, a közvetlensége, a kedvessége, a mosolya, a derűje.
Nagyon szexi bodyban várt, de a szép darabnak a randi ötödik percétől nem volt szerepe.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 121833 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 121833 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2024-06-19 21:39:42 erotikus masszázs 1218335. Shila +36702894341 beszámoló 2024-06-19 21:39:42 erotikus masszázs 1218336. Shila +36702894341 beszámoló 2024-06-19 21:39:42 erotikus masszázs 121833
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Napirendi pont ként az utolsó 15 perc tárgy a volt a lingamet követően. Finom, ügyes keze a hátamat ellazítóan bejárta.
Jót beszélgetünk az éppen bennünket érdeklő dolgokról, Shila igen nyitott, remek beszélgető társ.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Belépve Shila-lakba kezdetét vette egy különös vitorlázás. Nem beszéltünk meg előtte a részletekről, valahogy minden olyan természetes működött és magától értetődő volt. Belépve Shila szemében, mint tengerbe fürödtem, és úgy azt gondoltam ahogy lesz, úgy lesz.

>A VETKÖZTETÉS. Az ajtó bezárult mögöttem és a szia – szia után szánk egymásra tapadt. Épen megtudtam szabadulni a kezembe lévő ajándékként hozott barackoktól, hogy aztán következő másfélórában más finomságokat tartsak kezembe. Shila csókolózás közbe érzékien kezdet ingemtől megszabadítani, valahogyan tudta, hogy gyengém, ha a hölgy segít vetkőzni, és közben mellkasomat simítja. Lovagiasan kioldottam szíjamat, és a nadrág is lekerült. Könnyen behozható előnybe kerültem Shilával szemben, mert már nem volt rajtam semmi. Igy aztán pusziam Shila nyakán és vállán csúsztak végig és a felefedés örömének átélése érdekében fokozatosam húztam le a bodyt, előbukkantak a csinos mellek, feszes bimbókkal, a tetszetős has. Aztán a textilt lágy mozdulattal át lendítem a csípőn és feltárult Shila kívánatos öle.
Érkezet a kérdés, amely valójában egy számomra csábító invitálás volt: “Elkísérjelek a zuhanyozni?”.

> ZUHANYFÜLKÉBE. A zuhanyfülke nem páros tusoláshoz lett optimalizálva, ennek minden előnyével. Nem tudsz úgy megmozdulni, hogy ne kelljen a másikat megérinteni. Kölcsönösen igen élveztük ezt a zártságot. A csókolózás, a simogatás, a szappanozás, a másik lemosása olyan praktikus tevekénység és az erotika sajátos, kéjes, intim elegyét alkotta. Nem kapkodtunk, jól eset a tus alatti élvhajhászat. Elmélyültünk egymás szájában, kezeink bejárták a másik testének minden érdekes és elérhető pontját. Shilában nem hagytam kétséget igen kívánatosnak tartom, hisz kerülgetni kellet álló árbocomat. Aztán kevésbé kerülgette, inkább kezébe vette. Mikor úgy éreztük, hogy a zuhanyzás elsődleges célját elérte szárazra törültük egymást.

>AJKAK JÁTÉKA - SHILA CSÓKJA. Shilánál a csók az egymás megismerésének meghatározó eleme. Shila csókja a test beszédjének eszköze.
Shilánál a csók szerepe többes:
a csábítás - az érkező férfi érdeklődésének felkeltése,
a meghódítás - a partner vonzalmának felkorbácsolása,
a ráhangolás - az együtt töltött idő az erotikáról szól,
a megragadás - kerülj be csodás lány érzékiségének terébe.
Shila csókja klasszikus “francia csók” [french kiss] a nyelvek játéka teszi igazán erotikussá. Shila csók hosszan tartó, simogató játék. Az ajkak benedvesítése, a résnyire nyitott száj, és az ajkainak nyelvvel való finom érintése, aztán a nyelv egyre inkább mélyebbre barangol.
A száj, szájhoz tapad, és jön a mágikus lebegés Shilával.

> SHILA AJKAI KÖZÖTT ELMERÜLVE. Shila a francia jártassága igen kifinomult, erről többször tett tanúbizonyságot, mindegyik helyzet magával ragadó volt.
>> ÁLLVA, ELŐTTEM TÉRDELVE. Zuhany után az ágy előtt kezdtünk ismét csók csatába. Mámoritó volt a testek találkozása az ajkak és a nyelvek csendes szimfóniája, amely az összehangolódásról szólt. Shila kezével érzékelte és fokozta árbocom keménységét. Nehéz volt magamhoz ölelni, mert az árboc folyamatosan eltolta őt tőlem. Aztán Shila a vitorlásnak más irányt adott, elém térdelt, és ajaki közzé fogadta a kiemelkedő rudat. A kéz, az ajkak, a nyelv kéjes játékba kezdtek. Az árboc és annak környéke alapos és változatos kezelést kaptak. Az árboc hol jobb hol kevéssé eltűnt Shila szájában. Alapos, érzéki francia percei voltak. Szinte az utolsó pillanatba hagyta abba, érezte, hogy még nem akarok robbanni.
>>AZ ÁGYON HÁTRA DŐLVE. Shila kényeztetését követően helycsere, én terültem el az ágyon. Shila kíváncsi volt, hogy az árboc ismét kellően merevé tehető-e? Gyengéden nyalni kezdte a farkam, majd szopta, egyre fokozta az ütemet. Keze, aztán ajakai állhatatos ténykedése meghozta a várt eredményt. Az árboc ismét kellően kiemelkedett, Shila pedig nagy élvezettel engedte szájába. Felséges orális élmény volt. Azt akartam, hogy ne csak kapjak, ha nem adjak is, finoman magamra húztam Shila csípőjét és felvettük a 69 formációt.
>> 69 A finom, illatos, és igencsak nedves kopaszbarack puncit csókoltam. Nyaltam, járt benne a nyelvem. Táncoltattam nyelvemet a csiklóján. Kéjesen szívtam alsó ajkait. Shila ténykedése az árbocommal nem hagyott alább. Eggyé váltunk, megtaláltuk a közös ritmust, Shila csípője táncolt nyelvemen, szájában árbocom kereste a kéjt. Egyre jobban siklottunk közösen, mint a könnyű vitorlás. A kölcsönös öröm jegyében, szélnek fordultunk, és kéjtől dagadó vitorlákkal szeltük a mámor habjait. Számomra eljött a cél és a beteljesedés. Óvatosan siklottam tovább, hogy Shila is elérje a számára kívánatos pontot. Aztán csak kapkodtuk a levegőt, mint a partra vetett hal.

> LINGAM Shilát hajója, ha meg is érkezik, nem szeret a kikötőbe semmit tevően állni. Javasolta az el nem kezdet masszázst. Számomra kedvező ajánlatnak tűnt. Pihegés közbe Shila közelsége, illata, bőrének bársonyossága, az újra csókolt csókok, számára is érzékelhetővé tették, hogy másnak van itt az ideje. Az éledező árbocot érzékelve engedélyt kért olaj használatára. Aztán árbocom olyan boszorkányos tevékenység tárgya lett, amelyről érdemben nem tudok beszámolni. Oly patakokon, folyókon, tengereke, óceánokon jártam, ahol, csak azt érzékeltem, hogy lebegek. Igy lett a vég. Az illendőség és a szükség megkívánt egy gyors tusolást.


>>SHILA FELKISÉRÉSE A CSÚCSRA Shila vízszintesbe helyezte magát. Kényelmesen elhelyezkedett az ágyon, hátradőlt, és átadtam magát nekem. Finoman, fokozatosan, lassan térképeztem fel a testét. Simogattam, figyeltem, hogy merednek egyre jobban a mellbimbók, hogy rezdül, sóhajt az érintésektől.
Be-be nyúltam a comb tövéhez, simítottam szemérem dombját. Szépen, fokozatosan, ütemesen elkezdett mozogni. Arcát figyeltem, elmélyülést, kéjes rezzenéseket láttam rajta. Lejjebb csúsztam lábai közzé.
Kezemet popsija alá tettem és nyelvemmel fedeztem fel alsó ajkait és csiklóját. Kicsit hangosabb hangokat hallottam, ütemesen mozgatta csípőjét. Teste örömről beszélt, és hogy ne hagyjam abba.
Azt éreztem, hogy még, még, még, ennyi nem elég. És mert szerettem volna, ha csúcsokat járunk be folyttam. A nyelvem váltakozó ritmusba siklott, nyomult. Időnként ki–ki kandikáltam, néztem arcát, szépségét és a gyönyörét. Ismét felértünk egy csúcsra.
Shila kérte a póz váltást. Felvette a királylány pozíciót, ráült a számra, és ismét intenzív nyelv játékba kezdtem. Igencsak bele tette magát. Tolta magát számra. Izgatóan ráfogót fejemre. Nem akármilyen élmény volt látni hasát, melleit, arcát ezen különös tánc közbe. Kezemmel hol popsiját markoltam, hol melleit kerestem. Mind ketten élveztük ezen táncot, de ez most Shiláról szólt, és örömömre megérzette az Ő öröme. A csúcsra érkezés rezdülései és sóhajai töltötték be a teret.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezéskor intenzív elfoglaltságok miatt nem volt lehetőség, így távozásom előtti percben került ki a boríték, valami asztalka félére. Shila az érzékiség jó boszorkánya, így a vele töltött idő az erotika magas iskolája, és ez az élmény maradandó.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Shilával az együtt lét gyengéd, lágy, simulás, bújós. Tevékenységét a jó technikák, az odafigyelés alapozza meg. Erre jön az öröm kendőzetlen keresése. Fontos számára a közös erotikus élmény. Törekszik arra, hogy kihozza a másikból a maximumot. Ha ezekhez társ tudsz lenni akkor az élmény kolosszális.
Köszönetet Silhának a magával ragadó légyottért.

Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyességi problémák, oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 - F8110

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-29 19:37:06
Epikus műved mint egy zenekari mű. Megkomponált. Minden szava, minden mondata jól megtervezett, hangzatos. Látszik hogy nagyon sokat dolgoztál rajta. Megérte.

2024-08-29 13:08:55
Túl hosszú, túl modoros, sok az ömlengés, kicsit olyan, mintha egy csaj írta volna.

2024-06-28 05:41:26
Többen tettetek megjegyzést a szalag/besorolás kapcsán. Jogosan. Két ok áll mögötte.
a) ügyetlenségem, mert nem jól használom ezt a funkciót.
b) a korlátozott lehetőségem, nincs annyi beszim, hogy magasabb szalagot agyak.

Igen Shila az akinek a szalagjainak 20 %-a Istennő. Teljesen jogosan, mindekor nem tud ilyen a beküldő ilyet különben jogos rangot adni.
Köszönöm, hogy erre felhívtátok a figyelmemet. Legközelebb a beszibe fogom ezt jelezni.

2024-06-27 11:19:29
Nagyon hosszú, de élvezetes írás. Viszont a sárga besorolás méltatlan, az élménybeszámolód után. Nem is értem!!!???

2024-06-22 03:29:09
Csodálatra méltó randi és fergeteges írás. Már-már megszokhattuk, hogy egy Shilánál töltött kósza randi milyen áhitatot vált ki az emberekből. Kösz az írást!
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-06-01) : Hanyatt feküdtem,ráült a csípőmre, olajat kent a kebleire és a péniszemre és kezével , beolajazódott comb belsejével , nunijával szánkázott végig rajta. Újra ajka és kezei voltak a főszereplők és izgalmam határtalan volt, amit a tükörből látottak még jobban fokoztak.

(2024-04-08) : kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

felejthetetlen: 31db
(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

nagyon jó: 24db
(2024-04-12) : Aztán 69-be fordultunk, és így ért el a vég, úgy hörögtem, mint a tőgyön rúgott tehén, miután a szájába lőttem ismételten, csak remegni voltam képes.

(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

: 21db
(2024-08-18) : Magas karcsù làny Shila. Mosolygòs arcàt szőke haj fogja keretbe. Hibàtlan bőr szèp idomok jellemzik.

(2024-07-09) : Nem adta elő a hattyúk dalát, ajkait egyetlen túltolt nyűnyögés sem hagyta el, csak lehunyt szemekkel párnáján oldalra fordított fejjel halk búgások kíséretében élvezte ténykedésem. Többször megremegett a nyelves törődés alatt

(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.