Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-28 16:15:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 120244 erotikus masszázs

co-pas a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Shila régóta kedvenceim között szerepel, de a Kondorosi távol esik mozgáskörzetemtől, így csak e hónap elején ütöttük nyélbe első találkozásunkat. Az olyan fergetegesre sikerült, hogy már akkor írni akartam egy istennős beszámolót, de aztán nem volt rá időm. Viszont rögtön hozzákezdtem ahhoz, hogy szabad órákat sakkozzak ki magamnak. Karácsony előtti egyik napra sikerült szabaddá tenni magam.
Már itt dicsérem Shilát, hogy szabad időpontjait mindig frissítve kiírja adatlapjára, illetve nagy gyakorisággal ránéz az oldalon neki küldött üzenetekre a hét minden napján. A telefonos kapcsolatfelvétel lehetősége csak heti két napra korlátozódik, sokkal produktívabb az oldal privát üzenete vagy a VTR. A tervezett randi előtt majd három héttel küldtem el privát üzenetemet időponttal, időtartammal. Másfél órán belül megjött a válasz, vár szeretettel. Megerősítést nem kért, de a nagy időbeli távolságra tekintettel két nappal a randi előtt megerősítettem, hogy kezdődő szenilitásom ellenére ott leszek. Üzenetei mindig kedvesek, lelket simogatóak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térkép által mutatott cím pontos. A parkolás a ház előtt nehézkes, de a környező mellékutcákban, illetve a közeli üzletház parkolójában biztosan található szabad hely. Magam villamossal érkeztem, Albertfalva kitérő megállótól a cél kb. két perc sétával érhető el. Shila által megadott adatok, házszám, lépcsőház, kód, emelet, ajtó egyértelműek, aki ennek ellenére eltéved – olvastam egy besziben – az tényleg ne nagyon mozduljon ki otthonról.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy nagyobb méretű, egy légterű garzon, pontosabban a fürdő leválasztott a lakás többi részétől. Az előszoba, konyha-étkező, nappali és hálórész funkcionálisan jól elkülönül egymástól de egy légteret alkot. Az egész lakás magán viseli Shila bájos egyéniségének jegyeit. Tisztaság, rend mindenütt, de az egész miliőt Shila kedvessége, mosolya ragyogja be. A fürdőben tusoló, tusfürdők, szájvíz és száraz, nagy méretű törölközőt kap a betérő vándor.
A konyhapulton ott a nyitott laptop, a házigazda adatlapjánál nyitva, egy pillantással látható, ha új üzenet érkezett. Az asztalon most karácsonyi hangulatú ajándékhalom az éhes vendégek számára. Az események helyszíne egy széles franciaágy, oldalt a mozizáshoz tükör található. A kabát, cipő a bejárati ajtó melletti fogasra, illetve alá kerül. Zakó, ing vállfát kap és a szekrényben pihen. A levedlett ruházat többi részének ott a nagy fotel.
Shila külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Az adatlapon leírtak a valóságot tükrözik. A képek is egyértelműen Shilát mutatják, azonban azok alapján egy elegáns, kicsit távolságtartó "nagyasszonyt" képzeltem el, pedig a valóság egy állandóan mosolygó, kedves, közvetlen, csacsogó, bájos, bújós tündér. Először egy melltartó, tanga, combfix együttesben fogadott, másodszor egy áttetsző, nyakba akasztós body volt rajta, de mindkét alkalommal hamar lekerült róla a felesleges textil.
Életkorából akár tíz évet is letagadhatna. Alakja tökéletes, a bimbók érzékenyek, nem illik őket morzsolgatni, de erre figyelmeztet. Nincs olyan testrésze ami ne tetszene, de nem folytatom, mert a tisztelt MT-k még elfogultsággal vádolnak meg, pedig igazuk van, elfogult vagyok.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120244 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 120244 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2023-12-28 19:39:47 erotikus masszázs 1202445. Shila +36702894341 beszámoló 2023-12-28 19:39:47 erotikus masszázs 1202446. Shila +36702894341 beszámoló 2023-12-28 19:39:47 erotikus masszázs 120244
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
2
Erre tevékenységre a maradék elv alapján a kényeztetés részben leírtak után került sor. Mivel kevés idő maradt a masszázsra, ezért csak a lábam, fenekem, hátam kapott egy nagyon rövid kezelést, közben jót beszélgettünk, sokat nevettünk. Shila komoly témákban is kiváló beszélgető partner, önálló és helytálló véleménnyel bír az élet nagy dolgairól. Ugyanakkor az is sugárzik róla, hogy imádja a férfiakat.
Időm lejárta előtt gyors alváz mosásra mentem, majd következett az öltözködés, karácsonyi ajándékként kaptam szaloncukrot. Shila meztelenül, én felöltözve, búcsúképpen legalább három-négy hosszú, nyelves csókot váltottunk. Hiába, nehéz ettől a lánytól elszakadni. Végül kölcsönös jókívánságokkal elhalmozva egymást kiléptem az ajtón a sötét és hideg valós világba.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A megbeszélt időpont előtt két perccel, a kapuból hívtam Shilát. Mielőtt felvehette volna a telefont egy lakó jött ki az ajtón és beengedett. Vendéglátóm kedvesen elismételte a mennyország ajtajához vezető út paramétereit, és mire befejezte már ott is álltam az ajtó előtt hideg kezeimet melengetve. Az ajtó kinyílt és kezdetét vette a varázslat.
Belépve a kabátot a fogasra, cipőt alá tettem, vendéglátóm pedig jó házigazdához illően olyan hosszú, nyelves csókkal fogadott, hogy mire annak végére értünk két dolog történt. Egyrészt szemüvegem úgy bepárásodott, hogy semmit sem láttam, másrészt a farkam állt, mint a cövek. Időt kértem és letettem a szemüveget egy biztos helyre, illetve átadtam Shilának az ajándékba hozott gyümölcsöket – ezeknek nagyon örült. Folytattuk a szenvedélyes csókcsatát, hideg kezeimmel csak ott mertem megfogni, simogatni őt, ahol takarta a textil. A kis mohó csók közben nekiállt ingem kigombolásának és amikor ebben segítettem neki, akkor áttért arra, hogy rövid úton megszabadítson a nadrágomtól. Sikerrel járt, ott álltam ing nélkül, bokáimnál lévő nadrággal, a gatyából kibújó, álló farokkal, zokniban. Leültem a fotelbe, hogy gyorsan megszabaduljak feleslegessé vált ruhadarabjaimtól. Shila ezt látva gyorsan kibújt bodyjából és hátat fordítva, pucsítva rázni kezdte formás fenekét az orrom előtt. Kezeim hideg voltával mit sem törődve két combhajlatánál megfogtam és magamhoz húzva csókolni kezdtem azokat a csodás gerezdeket. Kis idő múlva felálltam, szembe fordítottam és csókolni kezdtem ahol csak értem: száját, szemét, fülét, nyakát, arcát, melleit. Pár percig így csókolóztunk kutató nyelvünket sűrűn használva. Végül közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy időszerű lemosnunk egymásról az út porát. Barátnőm megfordult, ennivaló fenekét nyomta ágaskodófarkanhoz. Nem voltam rest, két formás mellét két tenyerembe fogtam, így húzva magamhoz a lányt. Mintegy öt centis lépésekkel indultunk a zuhanykabin felé, közben Shila nyakát, fülét, vállát csókoltam. Végül egymással szembe fordulva magunkra csuktuk a zuhanykabin ajtaját és kezdődött a pancsi, egymás mosdatása. Elsőként a kezeimet melegítette fel Shila, hogy nyugodtan tapizhassak miközben mosdatom. Mindketten az erotikus zónák alapos felderítésére, tisztítására koncentráltunk. Miután elzártuk a vizet vendéglátóm leguggolt és ott helyben alapos minőségi ellenőrzést tartott. Úgy látszik mindent rendben lévőnek talált, mert legalább egy percig csak sűrűn bólogatott, közben én bekukkantottam a mennyek kapuján. Csókot váltva léptünk ki a zuhanyozóból. Gyors törölközés, szájöblítés után az ágy felé indultunk, útközben egy-egy csókot váltva.
Itt ért véget az előjáték, mert azt kértem Shilától, feküdjön hanyatt, nem bírok tovább várni, rárepülök arra a gyönyörű puncira, amit a fürdőben volt alkalmam megtapogatni. Nem volt testének végig puszilgatása, simogatása, egyből ölének gyöngyszemére buktam. Csókolgattam nagy- és kisajkait, csiklóját, közben többször tövig dugtam a nyelvem hüvelyébe. Shila egyre jobban élvezte ténykedésem, legérzékenyebb borsószemének és környékének izgatására. Nem fogva vissza magát egyre jobban, hangosabban élvezkedett, csípőjét megemelve tolta magát a számra, nyelvemre. A csúcs közelébe érve egyre emelkedő erővel és frekvenciával élveztette magát, mozgatta csípőjét előre-hátra, nekem csak a nyelvemet kellett a helyén tartani. Kiabálva élvezett el, gyönyörű volt. Amíg lassú nyelvcsapásokkal lenyugtattam, addig fejemet simogatta. Mondta is, nem érdekli, ha meghallják a szomszédok. Még két csúcstámadást hajtottunk végre mindkettőnk megelégedésére.
Helycsere következett. Gyönyörű partnerem lábam közé helyezkedett és kis olajat használva egyik keze ujjaival makkomat simogatta, három ujjával kis kört formálva morzsolgatta, másik kezével pedig a heréket izgatta. Elterülve, nyögdécselve élveztem áldásos ténykedését. Viszonylag hamar a tükör felőli oldalra került és kezdetét vette a csodás francia. Ügyelt arra, hogy a tükörben jól lássam kívánatos fenekét és elérhessem punciját. Nem ujjaztam, csak a csiklót és környékét izgattam kezemmel.
Franciája, finom, lágy, változatos. Olykor teljes mértékben eltüntette a botot, hosszan lent tartotta, majd felengedve a makkot nyalogatta. A zacsit sem hagyta parlagon heverni. Hasamra téve a rudat végig nyalogatta annak alsó részét, ilyenkor ujjaival körkörös mozdulatokkal ánuszomat izgatta. Lassan fokozta a tempót, nem törekedett gyors kivégzésre. A reakciókat figyelve ujjára gumit húzott, kezdődött az izgalom fokozásának sztereó változata, párhuzamosan, azonos ütemre ment a szopi és a prosztata masszázs. Eszméletlen jó volt. A tempót és az erősséget fokozva egyre közelebb vitt a csúcshoz, csípőmet ütemesen emelgetve, ordítva élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni, csak hosszabb idő után engedett ki ajka fogságából és húzta ki ujját. Mosolyogva ment tisztába tenni magát, visszatérve vizet kaptam, amire szükségem is volt. Némi pihenő és néhány csók után itt kezdődött fent már leírt rövid masszázs.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Shilának nincsenek extrái, amit vállal az alap. Elcsépelt, de Ő maga az extra. A rózsaszálakat öltözés után adtam át. A rózsaszálak száma nyilvános, kiírása szerint januárban kicsit emelkedni fog. Mindenképpen megéri meglátogatni Shilát, a kapott élmény jóval magasabb, mint az ellenérték.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 19, egy órás randira 27, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nálam Shila az első helyen szerepel, már az eddigiekkel is maximálisan elégedett vagyok, de úgy érzem van még hova fejlődnünk. Ami megfogott benne, az teljes nyíltsága, határtalan kedvessége, vidám természete, szépsége. Ugyanakkor két lábbal áll a földön mindent racionálisan lát. Nem csak szép, de okos nő is!
Rajongója és állandó vendége lettem. Shila kedves Köszönök mindent!!! Jövök még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 12:23:20
Teljeskörű tájékoztatás, kiváló dolgozatot írtál.

2024-01-30 09:11:43
Remek élmény lehetett! Olvasni is izgalmas! Gratulálok, hogy ilyen közel kerültetek egymáshoz!

2024-01-02 10:00:36
Mielõtt nekiláttam az olvasásnak, végig görgettem és majdnem belefáradtam a görgetésbe, olyan hosszú az írás. Egy leendő kedvencemről lévén szó, jobbnak láttam elvégezni a házi feladatot és nagyon jól tettem. Informatív és élvezetes volt az írás, persze távolról sem annyira, mint a témáját adó "míting". Jár a plusz pont!

2024-01-02 09:53:44
A szokásos vendég elégedettség. Ez a Shila védjegye. Köszi hogy megosztottad élményed!

2023-12-31 16:03:48
Nagyon jól át tudtad adni azt a fülledt és erotikus hangulatot, ami a találkozásotokat jellemezte.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2024-04-08) : kezét nem használja egyáltalán csak a szájacskájával s nyelvével kényeztet,közben úgy helyezkedik hogy punciját is tudom simizni,sokáig persze nem lehet birni pláne hogy, ráérez mikor közeledek az orgazmushoz és olyan vaditóan nyögdécsel, hogy egy tökéletes orgazmust tudok átélni.

(2024-01-30) : Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - n

(2024-01-12) : Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt,

felejthetetlen: 30db
(2024-01-13) : Franciája nagyon finom, de közben heves is, semmiképpen nem egyhangú, hoz bele változatosságot. Hol csak a makkot nyalogatta, majd egyszer csak hopp, eltüntette.

(2023-12-13) : Kellemesen erőteljes volt és szakszerű, mivel rendszeresen futok, Így elsősorban azt kértem, hogy a lábamra koncentráljon. Így is történt. Nagyon kellemes volt amikor a lábfejemmel végzett, és betakarta egy előmelegített takaróval. Aztán ahogy haladt felfelé, a takarót is feljebb igazította, ami nagyon jólesett.

(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

nagyon jó: 25db
(2024-04-12) : Aztán 69-be fordultunk, és így ért el a vég, úgy hörögtem, mint a tőgyön rúgott tehén, miután a szájába lőttem ismételten, csak remegni voltam képes.

(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

: 19db
(2024-01-10) : The soothing cascade of the shower created an intimate atmosphere as we exchanged sweet moments. Post-shower, wrapped in each other's embrace, cuddles and tender kisses spoke volumes.

(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-10-10) : Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.