Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Shila

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-10 11:16:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Shila +36702894341 119537 erotikus masszázs

georg05 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Shila hirdetővel
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Hétfőn SMS-t írtam, hogy pénteken szeretnék találkozni vele. Gyorsan jött a válasz, hogy minden rendben van beírt a naptárba.újabb SMS-t küldtem, mert a címet nem kaptam meg. A címet elküldte egy nagyon kedves SMS-be és megírta, hogy telefonon is minden részletről tájékoztat. Csütörtök délelőtt telefonálta a randi megerősítése miatt.
Megközelítés
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval mentem, a GPS pontosan odavisz. Ha jól láttam BKV-val is könnyű odajutni busz és villamos a közelben. Parkolni nem egyszerű, de a közelben mindig van szabad parkoló, pl. az uszodánál. A házat ill. a lépcsőházat könnyű megtalálni, mivel egy párt irodája közvetlenül a lépcsőház melett található
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás kicsi egy szobás, de minden megtalálható. A fürdő tiszta, több tusfürdő áll rendelkezésre, még illatmentes is. A törülköző puha, jó nedvszívó. Az ágy kényelmes, nagy.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek szerintem nem adják vissza nagyon karcsú alakját. Mellei formásak, pont kézbe valók, de nagyon érzékenyek, csak óvatosan lehet bánni velük. Belépésemkor az üdvözlés után rögtön csókolózásba fordult az ismerkedés. Hosszan csókolóztunk, nyelvünk egymás szájában kergette egymást. Csókolózás közben kezdett Shila vetkőzni, amibe besegítettem én is. Miután Shila a ruhák nagy részétől megszabadult, elkezdte a nadrágomat levenni és segített tovább vetkőzni. Már ruha nélkül hátulról átölelt és simogatva, puszilgatva izgatót.
Majd megkérdezte szeretnék e zuhanyozni, mire igennel válaszoltam.
1. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 119537 erotikus masszázs
3. Shila +36702894341 beszámoló Budapest 119537 erotikus masszázs4. Shila +36702894341 beszámoló 2023-10-10 12:41:06 erotikus masszázs 1195375. Shila +36702894341 beszámoló 2023-10-10 12:41:06 erotikus masszázs 1195376. Shila +36702894341 beszámoló 2023-10-10 12:41:06 erotikus masszázs 119537
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A zuhanyból visszatérve tovább csókolóztunk állva. Majd elkezdtem óvatosan a melleit simogatni, Shila megmondta hogyan jó neki a bimbókat kihagyva kicsit masszírozva nyomkodva.
Közben az ujjammal kerestem a külső nagyajkakat, hogy kicsit jobban izgassam Shilát. Majd Shila megkért, hogy feküdjünk az ágyra és ott folytassuk tovább. Az Ágyon Shila rögtön a hátára feküdt én pedig elkezdtem puszilkodva a testét felfedezni. Mindent bejártam a nyakától az ágyékáig. A nyelvemmel behatoltam a csiklóig és azt izgattam ami Shilának úgy láttam jólesett. Közben az ujjammal is izgattam. Shila erre beolajozta a barlangját így sokkal könnyebb volt az izgatása, amit nyelvvel és ujjal felváltva sikerült, azt hiszem, a csúcsra vagy annak közelébe juttatnom. Abból gondolom, Mert Shila csípőjét egyre jobban és gyorsabban mozgatva kéjes hangok közepette élvezet.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
A fentebb volt az első felvonás. Miután Shila hozzám bújt és oldalról egymást simogatva tovább élveztük egymás testét, megkért forduljak a hátamra. kezdetét vette a kényeztetésem. Nagyon lassan apró csókok kíséretében ajkai közé kerültem. Kezével, de inkább ajkával, szájával tette a dolgát. Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.Amit művel vele az egy csoda. Végül megkérdeztem elmehetek e a szájába, amibe beleegyezett, így oda élveztem egy nagyot. Még hosszú ideig a szájában tartott, amíg teljen megnyugodtam. Ezután törölte meg a száját és engem. Egy percre kiszaladt a fürdőbe, majd visszajött. Ekkor kezdődött a masszázs. Mível sok időnk már nem volt kértem hogy a hátamat és a nyakamat masszírozza meg.
A masszázs kérésemre erős volt. A végén még elmentem fürdeni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, minden benne van az alap árban az egy órában. Nem maradtam másfél órára, mert első alkalom volt. Mindent megkaptam amit kértem. Nagyon szolgálatkész, segítő, kedves partner volt Shila
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 17, egy órás randira 24, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mint fentebb írtam minden nagyon szuper volt. Egy nagyon kedves hölgyet ismertem meg, akivel szívesen találkoznék újra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-28 10:07:57
Tetszett a beszámoló, jó pont, hogy a csokrot is megadtad.

2023-10-11 14:14:49
Kiváló randi emlékét osztottad meg velünk. Nagy kár hogy minimum a kék szalagot nem kapta meg. Mivel az írásod alapján befutó volt a hölgy. Köszi a tájékoztató írást! Abban benne volt a lényeg.

2023-10-11 03:57:07
Kellemes beszámoló a csodálatos Shiláról. Kár, hogy a beszámolóidat nem sorolod be, így nem használod ezt a módszert a randijaidnak az értékelésére. Szóval furcsa, hogy csak sárga szín van rendelve ehhez a randidhoz is, miközben a szövegezéséből ennél magasabb értékelés olvasható ki.

2023-10-10 18:43:16
Röviden összefoglalt "fejezetekben" megirt eseménysor, de jöl jelzi Shila kedvességét, aktivitását. Aki ismeri, abban izgalmas, mélyebb emlékeket ébreszt és vissza-vissza vágyik, mint te is jelezted az "összképben" a beszámolöd végén.
Mutasd mindet

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2023-10-20) : Kértem Shilát, hogy egy talp masszázzsal kezdje, mert fájnak a lábfejeim és nem rég, már két alkalommal is részesültem ilyen kezelésben és nagyon bevált. Nagyon finoman de határozottan neki látott testem kezelésének. Talpamnál kezdett, majd vádlik következtek, utána combok jöttek.

(2023-08-17) : A golyók köszöntése után lágy ajkai közé vett, s egyre mélyebben engedett a gyönyörbe. Ajkai és nyelve is rendesen dolgozott. Kezelésem alatt néha felnézett rám, a szemembe. Ott csak a maximális csodálatot és megelégedést láthatta.

(2023-07-25) : Masszázst a kényeztetést követően kaptam, szemből ült le velem és beszélgetés közben meggyúrta a karjaimat, amiket a sportoláskor szoktam elhasználni.

felejthetetlen: 28db
(2023-10-06) : I felt here boobs and pussy all over my body. I asked for a change, so I can also please her. She reacted very well as I was using my tongue on her.

(2023-08-17) : Lágyan hosszan kényeztetett a végső, hosszan tartó beteljesülésig. Egyre lassabban gyengédebben tartotta magánál jogos tulajdonom, ezzel az utórezgéseket is különleges élménnyé fokozva.

(2023-03-04) : Tételesen leírni, hogy egymásba gabalyodó heves csókolózós üdvözléstől kezdve egymás érzéki vetkőztetésén kereszül a közös fürdésen át (amiről azt kívánom, hogy bár sose érne véget), vissza a nappaliba, ahol még állva térképezzük fel finoman egymás testét; na ekkor volt egy olyan rész, amit én akár masszázsnak is bekategorizálhatnék: hátulról nagyon finoman simogatta végig hátamat, szellemérintés-szerűen, totális libabőrözést előidézve nálam ezzel.

nagyon jó: 24db
(2023-10-06) : Shila nuru masszázsa azon kívül, hogy nagyon erotikus és izgató, egyszerre olyan mint egy lélek masszázs. Miután hason fekve rámcsorgatja a melegített nuru gélt, bekente magát is, és ahogy rámfeküdt elkezdett csúszkálni rajtam.

(2023-06-02) : Most megfordítom a felvonást, mert ez a második része volt. Már amennyi idő maradt. Nekem eszembe sem jutott, mert csak dumáltam meg dumáltam. Igy a Kedves ajánlott egy kis masszázst a végére. Mivel sokat tekerek így a lábaimra kértem, amit ugyan nem erősen, de mindkettőt átgyúrta becsületesen. Majd legközelebb egy kicsit többet fókuszálunk a masszázsra is. Vagy inkább majd meglátjuk.

(2023-02-07) : Hagytam magam, gyakoroljon a drága.... Neki is fontos rutint szereznie ...:)) Komolyan mondom, az a 25 èves test..... gyönyörű barna bőr....èdes mint a Győri keksz...

: 16db
(2023-11-05) : Éreztem minden porcikáját, teste melegét. Változatosan mozgott, hol hosszában, hol keresztben. Melleivel, testével, mindenével azon volt, hogy erotikus előadásával engem egy másik világba repítsen.

(2023-09-07) : We then started on the requested Nuru massage, she heated some oil in the microwave and lathered it on our bodies, rubbing it gently and once again making me aroused.

(2023-02-05) : Masszázs a végén volt a programnak. A farizmomat masziroztattam vele. Térdel csinálta jó erösen. Jól esett .Köszönöm utólag is.Közben a nagy tükörböl lehetett mozizni.Ruha nélkül ügyködött rajtam.Ez is izgató volt.