Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-19 20:09:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 120182 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Whatsappon szoktam neki írni, de a szombati randin már lefixáltuk a mai randi időpontját. Hirdetését itt is láttam de más oldalakon is fent szokott lenni kis időre. Hirdetés nélkül is rengeteg vendége van. Többnyire figyelembe veszi hogy nekem mikor lenne megfelelő az időpont. Mindig találunk olyan időpontot ami mindkettőnknek megfelel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval szoktam hozzá menni, a parkolás ingyenes a környéken, városi autóbusz is a közelben áll meg, villamos kicsit távolabb, de öt perc alatt odaér az ember ha azt választja. Szabina az első randin pontosan megadtam a címet, amit már több százszor felkerestem. GPS pontosan odavisz, de anélkül is akár álomból felébredve is odatalálok
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Igényesen felújított Miskolci bérház klímával szerelve, amit most éppen fűtésre használ Szabina. Fürdő mindig steril, rengeteg tiszta törülköző kikészítve a vendégeknek, legalább 8 félek tusfürdő, több szájvíz, hozzá tiszta poharak. Dezodor is többféle. Ilyen választék valóban nincs máshol. Az egész lakás egy meleg házias otthon érzetét sugallja. Mindenhol hangulatos ledvilágítás van , aminek lehet változtatni a színén. Maga a szoba is ilyen világítást kapott, egy nagyméretű matracon történik a ez meg az. A matrac mellett egy tükör található amiben gyönyörűen viszontláthatom a szépséges Szabinát amint odaadóan tevékenykedik.
SabinaSweet külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Mintha őt látnám magam előtt, annyira jók a fotói. Szabina egy természetes szépség. Így gyönyörű ahogy van, minden szilikon és ez meg az nélkül is tökéletes lány. Ha elkezdeném sorolni hogy mi tetszik rajta akkor reggelig itt ülnék. A hajával kezdeném ami hosszú hamvasszőke színű. Nagyon szép barna szemei vannak. Az arca is gyönyörű kár hogy nem látni a fotókon. De aki már látta az igazat ad nekem. A legcsinosabb hirdető Miskolcon, és a legkorrektebb. Nagyon szép természetes mellei vannak, meredező bimbókkal, amikkel érdemes foglalkozni. A popsija egy csoda, ilyen szép formás gömbölyű feszes popsit nem mindennap foghat kézbe az ember. És hát a punci, az leírhatatlanul szép, nincsenek rá szavak. És hogy milyen puha selymes, édes, finom, illatos. Ezt látni kell, és érezni és kényeztetni kell, megint és megint. Ma és holnapután, meg azután. Nem lehet be telni vele, addig míg nem találkoztam vele nem is gondoltam hogy ilyen is létezik egyáltalán.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120182 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 120182 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-12-20 09:02:22 erotikus masszázs 1201825. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-12-20 09:02:22 erotikus masszázs 1201826. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-12-20 09:02:22 erotikus masszázs 120182
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Amikor megérkeztem öleléssel és puszikkal üdvözöltük egymást, egy kis édességet vittem ajándékba az én édesemnek. Megkérdeztük egymástól mi történt a két nap alatt amíg nem találkoztunk. Én indultam a szobába vetkőzni és tusolni a fürdőbe. Szabina ezidő alatt innivalót töltött és a szobába vonultunk. Én hasra feküdtem és Szabina hozzáfogott masszírozni a derekamat és hátamat nyakamat. Kellemes illatú krémet használt a masszázshoz, nagyon jólesett ahogy finom kezeivel szakszerűen végigmasszírozott. Megfelelő erősséggel végezte a masszázst, mégpedig úgy hogy közben én simogathattam lábait, popsiját, hátát és ahol elértem. Sok masszázslány tanulhatna tőle.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Masszázs után elkezdtük egymást simogatni. Levettem a melltertóját és szabaddá vált két gyönyörű mellé, amiket elkezdtem puszilni csókolni simogatni, markolni.ezután lement a matracra négykézláb elhelyezkedve. Nagyon izgató látvány volt így is, de amikor elhúztam a punciról akkor aztán elkezdett duzzadni a vesszőm. Elkezdtem simogatni szépséges ajkait, mindjárt nedvesedett is és előre hátra mozgatta fenekét hogy várja az ujjamat. Amit mindjárt fel is toltam a nedves punciba és megkezdtem az ujjazást. Hamarosan hallottam hogy jól csinálom. Ekkor melléfeküdtem és ő is elérte vesszőmet és finoman megpuszilta és ajkai közé vette makkomat, Kezével is besegítve franciázott, ami nagyon jólesett. Nemsoká átlépett fejem fölött és 69 ben folytattuk. Néha a tükörben néztem hogyan csinálja, és izgató hangokat hallottam felőle. Neki is jólesett az én kényeztetés. Mondtam neki hogy a szájába szeretném végezni. Ő gyorsabban vette kezelésbe vesszőmet amit már nem bírtam sokáig, és szinte megugrottam annyira intenzíven ért el az orgazmus jó mélyen a szájában voltam amikor priccolni kezdtem a nedűt. Én is hangosan felhördültem annyira jó volt, és Szabina is hangosan élvezett. Egy két percet így pihentünk, Szabina rajtam fekve 69 ben én még utána is pusziltam punciját, popsiját, ő pedig kiapadt vesszőmet pusziltam nyaltam körbe, a golyókat sem kihagyva. Megintcsak összehoztunk egy felejthetetlen orgazmust. Ezt egy alapos tisztálkodás, törölközés követte.Közben beszélgettünk egy jót.Majd folyadékpótlás után kezdődött a második felvonás. Most egymás mellett feküdve 69 ben kényeztettük egymást,én arra koncentráltam hogy neki legyen jó, ismét fölé került és ujjazni kezdtem édes punciját. Közben nyaltam csókoltam ahol csak értem. Nemsoká éreztem amint megvonaglik Szabina és jöttek az orgazmusok az ujjamat rendesen szorította, meg is kérdezte hogy ki tudom e húzni. Nagyon örültem hogy ismét örömet okoztam egy ilyen csinos fiatal szépségnek. Ezután mentem tusolni, öltözködtem, és hosszas búcsú kissebb nagyobb csókok, az ajtónál egy egy puszi a bimbója, majd a puncira amit soha ki nem hagynék. Egy finom csók és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szabinánál az extra ő maga, külön extra nincs nála, amit az adatlapon kiírt az úgy is van. Mégpedig maximálisan , és a legjobb minőségben kapja meg a vendég a szolgáltatást. Elszámolás a randi végén történik minden alkalommal.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szabina maximálisan korrekt lány. Őszintén mondhatom nincs tőle jobb hirdető. Épp egy éve kezdtem hozzá járni, és most is ugyanolyan szeretettel gondolok rá mint az első pár találkozó után. Remélem még a héten megünnepeljük az évfordulót hercegnőmmel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-01 20:07:21
Hosszú és részletes beszámolót írtál.

2023-12-20 12:28:46
Ne írj ritkábban, írj ahogy eddig. Ártani nem ártol vele. Ez akkor a te szemèlyes emlèk naplód.

2023-12-20 11:22:32
Én valójában nem azért írom a sokadik beszit Szabináról hogy így valami előnyhöz jusson, azt meg abszolút nem szeretném hogy egy beszivel ártsak neki. Aki ismeri tudja hogy milyen lány, és rengeteg visszajáró vendége van így is hogy alig hirdet. Az van hogy én magam is szeretem később visszaolvasni hogy milyen volt vele. Lehet nektek már unalmas. Ezután ritkábban fogok írni róla beszit.

2023-12-20 10:12:55
Folytatásos teleregényünk 1248. része következik.

Lehet egy hirdetőről többször is írni, lehet egy nőért rajongani, de kéthetente beküldeni kb ugyanazt a beszit értelmetlen, és szerintem inkább már ártasz vele Sabinának, mint segítesz. E
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

felejthetetlen: 10db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

nagyon jó: 14db
(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

(2024-01-09) : Mondtam neki vegye be jó mélyen, amit megis tett,kéz nélkül szopott, pedig nem vagyok apró méretű. Annyira jól izgatta makkomat is a nyelvével hogy éreztem nem bírom tovább és egy hatalmas adagot pumpáltam szájába és arcára meg ahová sikerült,

: 7db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok