Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-12 18:53:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 119552 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
legszebb punci
végig incselkedő
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Whatsappon szoktunk egyeztetni, nehezen szokott válaszolni. Hirdetését egy hónapban talán kétszer látni. Telefonon nagyon nehéz elérni. Nem mindennap dolgozik. Változó hogy mikor melyik nap van éppen, van olyan hogy hétvégén, de akkor csak este.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás ingyenes a közelben. Már az autóm nélkülem is odatalálna . GPS pont oda visz amit Szabina megadott. Autóbusz állomás is van a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jól megszokott lakás. Szépen felújítva, klímával felszerelve amit most pont fűtésre használ a hercegnő. Fürdőben tágas tusoló, amiben ketten is el szoktunk férni.vagy 10 - 14tiszta törölköző várja a vendéget. Nagyon sok tusfürdő közül lehet választani. Senki más hirdetőnél nem volt ennyi választék mint itt. A szoba átlagos méretű, itt helyezkedik el a földön egy matrac, itt történik a masszázs, illetve a kényeztetés. A matrac mellett egy tükör foglal helyet. A fal tövében ledszalag fut végig, hangulatos fényt biztosítva. Halk zene szól egy hangfalból.
SabinaSweet külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Szabina külseje olyan mint a fotókon. Egy igazi gyönyörűség a hercegnő. Nem hinném hogy valakinek ne tetszene, az arca és a szeme is nagyon szép. Az egész teste gyönyörű, igaz szedett fel pár kilót, de talán még kívánatosabb lett. Mellei is szépek a meredő
bimbókkal, imádom csókolni, kényeztetni őket. A popsija meg egy csoda, nagyon izgató, főleg mikor rázza. A puncija fantasztikus, szerintem a legszebb amit eddig láttam. Legtöbbször bodyban, vagy fehérneműben fogad, esetleg fekete köntösben.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119552 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119552 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-10-13 09:00:09 erotikus masszázs 1195525. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-10-13 09:00:09 erotikus masszázs 1195526. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-10-13 09:00:09 erotikus masszázs 119552
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázsról most érdemben nem tudok mit írni, mivel csak egy órát tudott fogadni, így fel sem merült a masszázs lehetősége. Egyébként ha 90 vagy 120 percet lehetek vele akkor én megmasszírozom a hercegnőt, és még csúszka masszázs is van a palettán. Remélem hamarosan lehetek vele 120 percet.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Amik az adatlapján ki vannak írva azokat valóban teljesíti. Ez nagy ritkaság a hirdetőnél. Mai nap pozitív meglepetés ért, mivel csupán négy perc csúszás volt az időponttól, igaz hogy az előttem lévő vendég öt perccel az időpontom előtt távozott. Ez még így rendben van. Sőt a 60 percből 65 perc lett. Amint jelzett Szabina én zártam a kocsit és mentem hozzá. Egy fekete bodyban fogadott. Puszi, puszi, ölelés, simogatás. Vittem neki egy kis gyümölcsöt, és egy alkoholmentes pezsgőt. A konyhapulthoz mentünk, kérdeztem hogy felbontsam, azt válaszolta igen, Olyan jól sikerült felbontanom hogy ömlött belőle a pultra, gyorsan a mosogatóba állítottam a pezsgőt. Gondolhattam volna hogy felrázódott az autóban. Szabina készségesen feltörölte a ki ömlött pezsgőt. Elnézést kértem tőle. Ezután bevittem a szobába a két pohár pezsgőt. Én kezet mostam, Szabina pisilt egyet. Majd végre egymáséi lehettünk. Én próbáltam kipatentolni a bodyt, de féltem hogy elszakítom, így Szabina négykézláb helyezkedett el, most már könnyedén boldogultam a patenttal. Azonnal elém tárult a hercegnő gyönyörű puncija, én elkezdtem nyalni falni. Csodálatos volt. Közben kezem a melleit simogatta a body alatt ekkor kezdtem el lehúzni róla a bodyt. Ő készségesen segített. Simogattam, csókoltam mindenhol ahol csak értem. Ezután felémfordult és ajkai közé vette makkomat, és jobbkézzel fogta az egyre jobban ágaskodó rudamat. Mondtam neki forduljunk 69 be,amit szívesen megtért. Kezdetét vette a kölcsönös francia, megkértem csússzunk lentebb hogy láthassam a tükörben amint kényeztet engem. Annyira jól csinálta, és a látvány a tükörben, na meg a punci a számon,kezem a popsit markolászva, vagy éppen a puncit ujjazva, jó nagy adagot priccoltam a szájába arcára mellére, ő még mindig kézimunkázott a rudamon. Én mondtam neki hogy ne kínozza tovább, ő azt mondta de még jön belőle. Folyadékpótlással folytattuk törülgetés után, majd folytattuk ahol abbahagytuk. Megkértem feküdjön hanyat,majd csókolni kezdtem a hasát a combját és a finom punciját. Egyre hevesebben nyaltam meg simogattam a mellét is, ezután oldalt fekve kényeztettük egymást. Szabina valószínű többször is élvezett, lehetett hallani a hangján, és a teste is beleremegett. Nekem a második orgazmus nem jött össze, de nagyon rajta volt a hercegnő. Most már csak a tusolásra maradt időm.felöltöztem, letettem a rózsaszálat az asztalra majd az ajtónál búcsúzkodtunk. Egy fekete köntös volt rajta amit széthúztam és megcsókoltam bimbói, kezemmel végigsimítottam édes punciját, szájrapuszi, és távozás. Nagyon jól éreztem magam most is mint minden alkalommal. Máris hiányzik Szabina.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szabinánál nincsenek extrák, ő az extra. Sok szexpartnernél is extrának számít ami a hercegnőnél alapból van. Elszámolás mindig a végén történik.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38, két órás randira 48 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Már nem tudom hogy hányadik randi volt Szabinával, de most is azt mondom ő a legjobb hirdető Miskolcon, remélem ez nem fog változni ezután sem.. Amikor tud adni lehetőséget én élek az alkalommal,mert imádok vele lenni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-14 11:20:03
Szerencsés lenne, ha nem a vendég írná meg, mikor hirdet és mikor elérhető valaki, melyik napon, melyik napszakban, és abból nem lesz téves információ, ami senkinek sem jó!

2023-10-14 09:04:14
Négy hónap alatt ez a 10. beszámolód Szabináról. Ezzel nincs semmi baj, de ezekben a beszikben érzékelhető mennyiségben ollózol át szövegeket az előző írásaidból, így nem tekinthető önálló munkának. Minden randin történik valami újdonság, (ami az előző randin máshogy volt), azt kellene kiemelned!

2023-10-14 01:59:04
Hétvégenként nem csak esténként vagyok elérhető,illetve igen...1000 üzenetre naponta valóban nehéz válaszolni...

2023-10-13 21:37:51
Az a gond, hogy folyamatosan magadat ismételgeted magadat, párnaponta beküldöd majdnem ugyanazt, semmi újat nem tudsz már írni, csak beleírsz néhány érdektelen dolgot. A kevesebb több lenne. Értem, hogy rajongsz Sabináért, de...

2023-10-13 12:31:51
Remekül sikerült az írás. Ahogy olvastam az ajanlodat úgy tűnik hogy nálad a hölgy Miskolc zarándokhelye lett.
Mutasd mindet

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-10-01) : Megfelelő erősséggel,nem gyengén de nem is nagyon erősen masszíroz.Tetőtől talpig szokott masszírozni ha 120 percet lehetek vele,ettől rövidebb időnél nem nagyon jut időnk masszázsra,mivel nekem nem a masszázs az elsődleges célom amikor vele vagyok.

felejthetetlen: 3db
(2023-11-12) : Nemsoká felémfordul és ő is kezelésbe veszi férfiasságomat ami egyre jobban duzzad finom ajkai között.Nagyon izgatóan és érzékien csinálja kézzel is besegítve.Többször is vissza kellett fognom magam,

(2023-10-06) : Ekkor ő egyik lábát feltette a kisszekrényre, én már toltam is be az ujjaimat a jó meleg nedves punciba. Szabinának is tetszett mert szaporább lett légzése, és már a farkamat vette kezébe.

(2023-09-24) : Megkérdeztem mehetek e a szájába, azt mondta igen, közben figyeltem a tükörben hogy franciázik, mondtam neki vegye be, és ahogy benne voltam jó nagyot élveztem, ment a szájába, orrába arcára mellére.

nagyon jó: 4db
(2023-11-01) : Mondta hogy vegyem le a törcsit és vesszőmhöz hajolt, amit elkezdett kényeztetni, először végignyalva több oldalról, többször puszil a, kéz nélkül.

(2023-10-17) : Én ekkor a kerek popsit markoltam, gyúrtam. Elértem az édes puncit is amit először simogattam, majd amikor jó nedves lett akkor feltoltam egy ujjaimat, és elkezdtem ujjazni.

(2023-09-21) : Ő mohón kényeztette szájával a férfiasságomat. Nagyon felspanolt. Ekkor kértem feküdjünk oldalt, így folytatva a kényeztetés. Amikor éreztem hogy nem sokáig bírom mellétérdeltem hogy így folytassuk a randit.

: 7db
(2023-12-03) : Ezután én mellétérdeltem és egyszer csak éreztem hogy többször összerándul ujjaimon a nedves punci, végre ő is élvezett, én nem hagytam abba az ujjazást és egymás után többször is orgazmusa volt, miközben a makkomat mohón kényeztette.

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok

(2023-09-24) : Érezni, hogy érti amit csinál. Nagyon kellemesen átmaszírozta az egész testem és a talpam. Már csak ezért megérte őt választani. Nem volt se erős se gyenge, pont jó. Természetesen előtte megkérdezte hogy szeretem: erősebben vagy gyengédebben.