Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

SabinaSweet

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-01 20:47:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló SabinaSweet +36306129410 119143 erotikus masszázs

érzelmes2150 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg SabinaSweet hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Whatsappon szoktunk egyeztetni. Már az előző randin jeleztem hogy legközelebb is szeretnék vele randizni. Ő édesen beleegyezését adta. Három napja voltam vele amit már megírtam egy besziben. Minden nap szoktam vele üzit váltani, ma délelőtt tudott időpontot adni délutánra. Hirdetését nem nagyon lehet találni,micel nincs szüksége folyamatos hirdetésre.. Egyébként sem dolgozik minden nap. Néha van hirdetése ezen az oldalon..
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet üzenetben adja meg. Parkolni ingyen lehet a ház közelében. Nem nehéz odatalálni, még közelíthető autóbusszal is ami szintén közel van.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Igényesen felújított lakás. Klimatizált nappaliban fogad Szabina.. Innivalóval kínál a szépséges kis angyal. Első célpont a fürdő, sokféle tusfürdő közül lehet választani. Tiszta törülközők várnak, és többféle szájvíz. A tetthelyt egy ledszalag vilátítás teszi hangulatossá. A masszázs egy matracon történik, ami elég kényelmes, mellette egy közepes méretű tükör foglal helyet.
SabinaSweet külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szabina teljen olyan mint a képeken. Szerintem úgy tökéletes ahogy van. Ritkán látni ilyen gyönyörű és csinos lányt. Minden porcikáját imádom. Nagyon szexin és igényesen öltözködik. Nagyon tetszik a szeme, az arca az orra a szája. Nem sorolom mert nem érne véget soha. Olyat nem tudok említeni ami nem tetszene. Pedig már volt alkalmam egy párszor látni mindenét.
1. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119143 erotikus masszázs
3. SabinaSweet +36306129410 beszámoló Borsod-Abaúj-Zemplén 119143 erotikus masszázs4. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-02 14:03:52 erotikus masszázs 1191435. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-02 14:03:52 erotikus masszázs 1191436. SabinaSweet +36306129410 beszámoló 2023-09-02 14:03:52 erotikus masszázs 119143
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az első kényeztetés után volt a masszázs . Amit én kezdtem. Egy izgató fekete bugyi volt ekkor rajta ami a punci résznél teljesen nyitott volt. Finoman megmasszíroztam gyönyörű popsiját hátát, vállát, lábait, combjait. Nagyon örült a masszázsnak. Ezután ő végzett rajtam egy valódi csúszka masszázst. Hátamra feküdtem, ő pedig bőségesen beolajozott. Ezután cicivel l csúszkált rajtam, közben én simogattam az édes puncit és popsit. Ezután átlépett rajtam és kezdődött a csúszka. Előredőlt a lábam felé, így szépen kitárult előttem a mézédes punci. Először simogattam majd felvezettem a hüvelykujjamat a nyílásba. Leírhatatlan érzés volt. Ezután a farkamon kezdett csúszkálni a síkos puncival. Kértem vegyük le a bugyit, amit én húztam le róla. Ekkor a számhoz tolta a finom kelyhét, én örömmel pusziltam és nyaltam, többször ujjaztam, ami hallhatólag tetszett neki. Eközben ő a kéjrudamat kényeztette, kézzel majd finom meleg vette körül a makkommat, ami már a szájában is volt. Nagyon érzékien franciázott, hol épp a hegyén hol mélyebben. Ezt mindennap el tudnám Szabinával viselni.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem után tusolás, szájvíz és egyből kényeztetéssel kezdtünk. Egy pici rózsaszín tanga volt rajta, és hozzáillő melltartó. Ő négykézláb állt elém, és megszabadítottam a fehérneműktő. Csodaszép látvány tárul elém, felejthetetlen. Megpusziltam szépséges punciját. Én hátamra feküdtem, ő mellémtérdelt. Simogattam gyönyörű testét, ő pedig kézzel izgatta a kéjrudat ami hamar harcra készen állt. Ekkor 69 be fordultunk és kezdődött az igazi kényeztetés. Nagyon jó a technikája, hol csak kézzel hol csak szájjal hol mindkettővel végezte a kényeztetés. Sokszor hallottam hogy jó az amit csinálok. Nekem is nagyon jó volt ahogy csinálta. Ekkor kértem maradjon és én térdeltem a szája közelébe, nem kellett mondani mit szeretnék. Szívesen teljesítette a franciázást, én pedig simogattam, pusziltam, ujjaztam, és többször is nyaltam a kelyhét. Éreztem közeleg a végjáték, még kértem menjünk vissza 69 be, ekkor a tükörben is figyeltem amint eltűnik szájában a rúd. Nagyon izgató volt látni amint játszik vele. Hol szájjal hol kézzel. Nemsoká jó nagyot élveztem, ami aztán mindenfelé ment, a szájába, az arcára, nyakára, mellére. Amíg jött belőle ő kézimunkázok rajta, majd végignyalta és a golyókat megpusziltam. Felemelő érzés volt. Ezután együtt tusoltunk egy jót majd masszázs amit már leírtam. Majd következett a második forduló amiben végig aktív volt Szabina, és nagyon odaadó, önzetlen. Én már mondtam neki hogy kivette a rugót belőle de olyan édesen rácuppant a lankadt farkamra hogy ismét merev lett. Lehet én stresszeltem magam de a második lövés nem jött össze, igaz sokszor voltam vele de mindig egy sikerült eddig. Hiába voltam most is 120 percet, igaz nemhiába mert így isnagyon nagy élvezet vele lenni.. Az biztos hogy senki nem volt még ilyen odaadó és kedves lány mint ő. Mindig a megbeszélt időt betartjuk, sőt lehet ma egy kicsit több is volt 120 perctől.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Szabinánál nincsenek extrák, ő maga az extra Extra. Fantasztikus lány, imádnivaló. Kevés ilyen lány lehet, nem is tudom, mert még eddig nem találkoztam hasonlóval sem. Boldog lehet aki randizik vele. Az elszámolás mindig a randi végén történik.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 48 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 28, másfel órás randira 38 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Minden alkalommal nehéz tőle távozni, nehéz egy ilyen angyalt otthagyni. Máris a következő randin gondolkozok. Valószínű csak hozzá fogok járni, annyira megfelel az igényemnek,. Megkérek mindenkit aki randizik vele hogy nagyon vigyázzon rá, és tisztelje az egyéniségét. Szabina egy utánozhatatlan tündér. Remélem sokszor talizunk még hercegnőm.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés SabinaSweet erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSabinaSweet legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-03-31) : Oldalt fekve folytattuk 69 pozícióban, így láthattam is hogyan franciázik, néha kezével besegítve. Majd én hátamra feküdtem és így folytattuk a kölcsönös franciát ami annyira izgalomba hozott hogy kérdeztem tőle hogy mehet e a szájába,

(2024-03-18) : A randink egy kis logisztikai probléma miatt 10 perc csúszással indult, amelyért a felelőséget SabinaSweet teljes mértékben magára vállalta. A helyszínen elnézést kért és biztosított afelől, hogy az óra, csak a szobába lépésemtől indul.

(2024-03-18) : Nem igazán tudom, hogy hány kör volt, de talán három. Nem tudnám megmondani, hány orgazmusa volt Sabinának. Annyi biztos, hogy ahogy egyre jobban kiismertem a reakcióit, jobban ki is tudtam őt elégíteni

felejthetetlen: 9db
(2024-03-09) : Amikor a szobában a tatamira heveredve megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, tisztáztuk, hogy a klasszikus masszázs nem kötelező eleme a szeánsznak, így nem is éltem vele. Csak  a csúszkamasszázs, amit nem szerettem volna kihagyni. Más kívánságom nem volt.

(2024-02-16) : Ekkor már kézbe vette ébredező vesszőmet,és izgatóan kézimunkázott.Én még letérdeltem hozzá és nyalni kezdtem a csodát,ő ezalatt két kézzel a falnak támaszkodott és élvezte ténykedésem.

(2024-02-09) : Illatmentes krémet használt Szabina, derekamnál kezdte kellő erőséggel, majd hátamat vette kezelésbe, fel a nyakáig, sokszor meztelen melleivel is rámhajolva.

nagyon jó: 16db
(2024-03-24) : his surprised me little because even that Sabina do not look that strong because her size and age but her massage was quite good and intense. I know my muscles are not very relaxed so her massage really feel strong time to time when she was massaging my legs and back.

(2024-03-18) : Bátran állítom, ritka isteni érzés amikor egy tökéletes lány teste végigsiklik rajtam, a látvány pedig egy olyan fűszerezést ad, amit egyszerűen leírni nem lehet ezt látni és érezni kell.

(2024-01-20) : Egy kellemes illatú krémet használt a masszázshoz. Nagyon jó érzés volt hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lány masszírozza tsetemet. Amint végzett helyet cseréltünk, és én kezdtem őt masszírozni.

: 6db
(2024-02-19) : Nyelvem lassan járt majd egyre hevesebben, mélyen belenyalva hosszasan, az ujjamat is segitségül hivtam finoman bedugtam és ujjazni kezdem itt hallható volt egyre nagyobb az élvezet, éreztem itt az idő mehet 2 ujjal be is csusszant

(2024-01-23) : Kezdetnek kaptam egy nagyon érzéki masszázst. Tudja hogyan kell hozzáérni az emberhez. Külön kiemelem a csúszkát, ahogy a látvány és a testének érintése találkozik. Hacsak ennyi lett volna már megérte volna....

(2023-11-01) : Sokmindent kipróbáltunk már normális keretek belül amiket vállal maximálisan teljesíti is! Csuszka masszásból szokott 69 kialakulni amit természetesen nagyon nem bánok