Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

RubiSwallow

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-03 07:53:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Scotty64 :)
Engedd meg, hogy megköszönjem értékelő szavaid illetve, hogy a velem és nálam tapasztalt élményedet megosztottad férfi társaiddal :) Első találkozásunk alkalmával, még mind a ketten tapogatózva ismertük meg egymás testének gyengéit, de hisz ez így teljesen természetes. Hiszen az emberek teste más és máshogyan reagálnak bizonyos területeken. :)
Egy érett, tapasztalt és igencsak figyelmes lepedőakrobatát ismerhettem meg személyedben, aki leginkább a női nem felé való önzetlenségéről tett tanúbizonyságot a szememben. S igen, sajnos a védőfelszerelés sok férfinak lelki avagy fizikai gátat okoz az aktus során, emiatt ne is legyen önmagad felé szemrehányás. Egyszerűen ha valaki hosszú évekig nem is használta,avagy szinte nem is alkalmazta, teljesen természetes a mentális gát önmagában. Viszont szerencsére a nyelvecskéd anélkül is teljesen tökéletesen remekelt :)
Hiszem, hogy ahogy a találkozások gyarapodnak, és az idő is telik, úgy egyre felszabadultabb leszel ezen a téren is. Ugyanis mint férfi, nagyon is odaadó voltál velem szemben, amit természetesen köszönök neked :) S amit a szexuális bakancslistádra felírtál,törekszünk arra, igyekszünk majd megszerettetni a makacs Lordoddal a páncélt, és akkor nem csak a fantáziádban és gondolataidban, de a valós életben is behatolóan tudod majd érezni :)
Mind addig , ameddig az újabb találkozásunkig várnunk kell, addig is kívánom legyen csodás fantáziálásaid velem, és vigyázz magadra. :) Ameddig újra nem találkozik test a testtel, addig a kacérkodó mosolyom vigyázzon rád, na és persze Őnagyságára odalent :)

U.I: Köszönöm a közvetlen önzetlenséged :) Óvatosan közlekedj a járdán, hiszen vannak kiszámíthatatlan kétkerekű "ralimesterek" :) Puszi

Beszámoló RubiSwallow +36208005501 121958 szexpartner

Scotty64 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg RubiSwallow hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
A beszamolok.com hirdetése után WhatsApp igénybevétel gyorsan kontaktoltunk. Rubi minden igénynek megfelelő valasza utan könnyen és gyorsan sikerült egyeztetni.
Megközelítés
Közösségi közlekedéssel mentem, buszmegállók a közelben, de autoval is egyszerű a parkolás. A GPS kiválóan alkalmazható.
Helyszín
Rubi kis panellakása nagyon szépen berendezett, a szóbája ízléses, az ágy is jo konstrukció. A fürdőszoba, bár kicsi, de jól felszerelt. Zuhifüggöny, finom tusfürdő szájvizek. Utóbbi nem használtam mert fel órája mostam fogat a tali előtt es végig rágoztam azt utat.
RubiSwallow külseje
A külső. Nem kell ragozni, hiszen Rubi képei az igazságot tükrözik. Csinos, vékony szép hölgy. A tetoválása is illik az egyéniségéhez. Kis fekete ruhaban várt, ami a haja szine is egyben. Szóval csupa pozitivum Rubi.Kiemelem, a bőrének finom illatát is
1. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 121958 erotikus masszázs
3. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 121958 erotikus masszázs4. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-07-03 11:13:43 erotikus masszázs 1219585. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-07-03 11:13:43 erotikus masszázs 1219586. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-07-03 11:13:43 erotikus masszázs 121958
Action
A találkozás kezdetén, mivel nem ismertük egymást (ezt mégis jegyeztem kis derültséget keltve) óvatos puszi es ölelés volt. Utána kis beszélgetés, amelyben az óhajok es lehetőségek is helyet kaptak. Rubi gyakorlatilag amit férfi szeretne egy lánytól, megadja. Maga az actiont nem akarom full részletezni, de puszik utan orális szex, incselkedessel, majd védőfelszerelés utan kis hagyományos lovaglás. Én nem vagyok meg ritka vendeg sem, és a védőfelszerelést sem szeretem, de a higiénia előírja. A farkam viszont nagyon nem szereti, igy az általam tervezett két két dolog nem jött össze. Nem Rubi miatt, vele vegignevettük a dolgot, ha éppen nem kedvemre tett néhány másodpercig.. Végül egy orális boldogságban sikerult kielégitenie Engem. Ő egyébként ha akart volna 1-2 perc alatt el tudja érni a gyönyört szerintem minden férfi esetében. A hangulat vegig kedves volt, nem érződött annyira, hogy nem ismerjük egymást. Rubi varázslatos. Az orgazmusom végén nem eresztett el, hagyta szépen lenyugodni a testem, mint egy jo barátnő. Utána meg kicsit beszelgettunk. Bele lehet szeretni,ha ugy akakulna, mert empátia, szimpatia es profizmus is ott van a szépségében. Én köszönöm a találkozást, a sima szexnél jóval többet kaptam Rubitól.
Elszámolás
Az elszámolás korrekt volt és a végén történt.Meg én kértem rózsa szál szamolásra. Minden ami leírt adatlapján vállal es törekszik a vendég/partner örömére tenni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében egy kedves szép leány aki mindent elkövet érted és beszélgetni is lehet vele. Mivel nagyon szép nem lehet probléma sem a közös hang sem a mozgás téren. Remélem meg találkozunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RubiSwallow szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRubiSwallow legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 27db
(2024-06-13) : Aztán kértem, hogy hadd álljak fel az ágy mellé, és térdeljen elém, hátha én is aktívkodhatok. Óvatosan közelítem a száját, mire se szó se beszéd, az orrát a hasamba nyomja. Igen, rám is néz, a szeme, Istenem, a szeme! Szóval jó a buli, próbálnék tovább lépni, kérek kabátkát.

(2024-05-20) : Megcsókolta a rudam végét, majd a nyelvével tett több ívelt kört a makkomon. Eközben fokozatosan egyre mélyebbre vett a kívánatos ajkai közé, egészen addig, amíg az arca teljesen bele nem préselődött a hasfalamba.

(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

nagyon jó: 41db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 66db
(2024-06-22) : Nem maradtam látható és érezhető jel nélkül, így Rubi szájjal folytatta a falak ledöntését, kényelembe helyeztem magam a farnciaágyán, Rubi a lábamközé térdelt és úgy folytatta a játékot a farkammal.

(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.