Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

RubiSwallow

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-22 20:05:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága XxsxX .
Szeretném azzal kezdeni, hogy köszönöm szépen értékelő szavaidat, és hogy megosztottad a többiekkel a velem és nálam megélt, átélt élményed. Amit remélek, hamar megtudunk ismételni, és még jobban egymásra csiszolódva tudunk fokozni :-) A megélt élmény kettőnk közt, még most is erősen az emlékeimben él, de hiszen ez nem is csoda :-)
Szavaiddal oly részletesen leírtad és kitértél szinte minden pillanatára a mi kis érzéki együttlétünkre, hogy jómagam sem igazán tudnám még fokozni szavakkal a vágyakat. Teljesen tökéletesen jól megfogalmaztad azt, hogy idézem "A szex sok féle lehet, Rubival ez nem szex, nem dugás volt, ez érzéki együttlét." Mindegyiknek megvan a maga varázsa, de igazság szerint az érzéki együttlét a legfinomabb mint a testnek is mint a léleknek is. Hiszen a testtel való szeretkezés az nem csupán a test öröme, de a léleké is. Egy nő akkor érzi magát nőnek a férfi karjaiban, ha a férfi nőként tekint, nőként kezeli, és nőként viselkedik a partnerével. Te ezt a viselkedést, a gyengédséget, az érintéseket szinte már-már a tökéletesség szintjére fejlesztetted az évek tapasztalatai alapján. S nem titok, tényleg a maximális élvezeti faktorba repítetted gyengédséggel testem. Azért valljuk be, "kis huncut" voltál :-D . Érezted, hogy milyen érzékeny és nem.. á nem.. te még azért is ezt a kis plusz "kínzó puszit" csak azért is megtetted :-) .
Már alig vártam, hogy viszonozni tudjam, és vissza adjam azt az érzést amit te nyújtottál számomra.
És igen tudtam, legyen akármilyen érzékeny is neked utána, még feszítővassal sem fogsz tudni lefeszíteni róla, csak mert ahogy a közmondás is tartja, " kölcsön kenyér vissza jár " és vissza is járt :-) Egyszóval adok-kapok pihegek és lihegek játékosság volt a találkozásunk ;-) de tényleg nem tudnék már mit hozzá szólni, így szavaimat azzal zárom, várlak vissza szeretettel :-)
Addig is hatalmas ölelésem és kéjes kényeztető pusszantásom cikázzon a fantáziádban :-)

U.I: Köszönöm a kedves meglepetést és ajándékot tőled.

Beszámoló RubiSwallow +36208005501 121874 szexpartner

XxsxX a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg RubiSwallow hirdetővel
igéző szemek
feneketlen mélytorok
barátnő feeling
Egyeztetés
WhatsApp-on ahogy jelezve is Rubi oldalán. Teljesen rendben, néhány üzenetváltás. Viszont ne számítson senki azonnali randira, időpontra. (Megéri kivárni :) )
Megközelítés
Autóval érkeztem, teljesen egyértelmű a megközelítés, nem lehet eltéveszteni. Mondjuk én nem szoktam eltévedni. :) Parkolóhely több ìs volt.
Helyszín
Kis panel lakás, kellemes hangulatos, valamiért olyan feszültség oldó. Szerintem, Rubi személyiségével teljesen összhangban. Rend, tisztaság mindenhol. Fürdőben több mint bőséges a választék mindenből. Tusfürdők, sżájvízek,pohár,dezodorok.
Ki mit szeretne használni. Illatos törölköző.
Akció helyszíne, kis szoba, szék, asztal, franciaágy, friss ágynemű, kellemes hangulatos dekoráció, jó érzés volt belépni.
RubiSwallow külseje
Ugye Rubi fényképekkel van fent az oldalon, és nem rejt el semmit. Engem elsőre a farmeres, ruhás képei fogtak meg és az ágyról cicásan le szexiskedő, a gyönyörű szemeivel.
Szóval személyesen sem érhet senkit csalódás. Nincs átverés. Sőt sokkal szebb a kisugárzása miatt. Van benne valami természetes szexiség, nőiesség (barátnő érzés).. a szexi szomédlány akit szertnél.
1. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 121874 erotikus masszázs
3. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 121874 erotikus masszázs4. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-06-23 20:56:26 erotikus masszázs 1218745. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-06-23 20:56:26 erotikus masszázs 1218746. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2024-06-23 20:56:26 erotikus masszázs 121874
Action
Zuhányzás után kisszobába be, (miután lekapcsoltam a fürdőben a villanyt, nevetve meg is jegyzte hogy megtaláltam :) ) Boxerben tértem be hozzá, itt a második kucongás, -itt nem öltözni, vedkőzni kell :)
Nekem, szerintem itt dölt le minden feszültség, gátlás. Annyira megjött a szexi szomszédlány, barátnő feeling, oda lettem érte, akartam a teste vonalainak érintését, illatát Rubinak. Felállt, lecsúsztatta testéről a kis mini ruhàjàt odalépett elém, átölelt és érzékien megcsókolt. Nem maradtam látható és érezhető jel nélkül, így Rubi szájjal folytatta a falak ledöntését, kényelembe helyeztem magam a farnciaágyán, Rubi a lábamközé térdelt és úgy folytatta a játékot a farkammal. FANTASZTIKUS érzés és gyönyörű làtvány volt ahogy Rubi jàtszott a szerszámomnal. És valóban mélytorok amit művelni tud. Szerintem tetszett is neki. ;) a méret a erekcióm. Nem hagytam, hogy kivégezzen :) mondtam ha lehet most én jövök és felfedeztem a testét és utana az édes kis punciját kényztettem, amit már közben éreztem a kezének apró szorításából, pici hangján hogy ezt élvez, tetszik neki most. Addig kényeztettem amíg az orgazmustól megfeszült a teste, feltört a kis hangja és élvezte, finoman belenyaltam a nedves kis puncijába,érzékeny lett..felkacagott. Kicsit meglepett hogy nöként ennyire ellazult és élvezte végig tőlem.
Fordulás és mondta, hogy na jó most ő jön és ezt visszakapom :) így is volt kezébe és szájàba vett érzékien, szexin, mélyen, kényeztetett, annyira magával ragadott a szexualitása, hogy minden pillanatban az az érzés volt hogy Ő akarja velem és akarja hogy így kivégezzen. Esély sem volt hogy visszafoglyam, és mint Rubi jeligéje, úgy ért a vég.
*Köszönöm Rubi*
Kis pihegés, lihegés következett, Rubi persze mosolygott :) Még volt időnk, de azért konyvet nem ìrok :)
Ami bizos Rubi kisugárzása nekem win. Nekem fontos, hogy a parnernek legyen pozitív visszajelzése, Szeretném azt hinni, hogy kialakult valamiért egy bizalmi érzés, hogy ezt most egy olyan szint ami mindig jó lenne, kellemes és biztonságos és ellazulhatok, átadhatom magam...
A szex sok féle lehet, Rubival ez nem szex, nem dugás volt, ez érzéki együttlét. :*)
Elszámolás
Amit szerettem volna és vállal az úgy is volt.
Van amit meg sem kérdeztem, mert annyira jó volt vele így.
Rózsacsokor
XxsxX nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rubiról az összbenyomás, hogy kedves, érzéki, érzelmes, értelmes nő. Mint írtam engem a ruhás képei fogtak mev elsőnek. Jó lehet vele a hétköznapkkban, elmenni, megjelenni, beszélfetni.
Abszolút az a nő akinek szívesen fognám a kezét (ami nem is nagy :) ) mert részemről jött felé az az érzés ami nekem fontos. Úgy érintett, úgy nézett, úgy beszélt ami nekem teljesen bejött.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RubiSwallow szexpartner beszámolójáról


2024-06-24 09:12:49
Az átjött, hogy neked tetszett a dolog. Sajnos semmi más. Hiányzik a rózsainfó, a többi részben sincs sok konkrét információ.
Mutasd mindet

FunkciókRubiSwallow legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 28db
(2024-06-13) : Aztán kértem, hogy hadd álljak fel az ágy mellé, és térdeljen elém, hátha én is aktívkodhatok. Óvatosan közelítem a száját, mire se szó se beszéd, az orrát a hasamba nyomja. Igen, rám is néz, a szeme, Istenem, a szeme! Szóval jó a buli, próbálnék tovább lépni, kérek kabátkát.

(2024-05-20) : Megcsókolta a rudam végét, majd a nyelvével tett több ívelt kört a makkomon. Eközben fokozatosan egyre mélyebbre vett a kívánatos ajkai közé, egészen addig, amíg az arca teljesen bele nem préselődött a hasfalamba.

(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

nagyon jó: 40db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 68db
(2024-08-24) : Később feljebb jött és a golyókat kényeztette hosszú percekig. Kértem forduljunk 69-be, hogy megkóstoljam a punciját. Ő vigyázva, hogy a még nem tökéletesen működő jobbomat ne rúgja meg átemelte lábát a fejem felett és az arcomba nyomta a finom puncit és szűk fenekét.

(2024-08-11) : uzana védőfelszerelés es puncikajaba merultem el, majs gyönyörű popojaban is lehetten. Feltettem ne fajjon neki, mert a meret hstaron picit felul voltam, de nem volt gond, mert vigyaztunk mindketten. Nem durva badzast, hanem lassú elvezkedes volt.

(2024-07-03) : Végül egy orális boldogságban sikerult kielégitenie Engem. Ő egyébként ha akart volna 1-2 perc alatt el tudja érni a gyönyört szerintem minden férfi esetébe