Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

RubiSwallow

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-18 07:50:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága szerencses-szegedi ! Szeretném megköszönni értékelő szavaid. Immár sokadik alkalommal köszönöm a dicséreted, hiszen személyesen oly sokszor elárasztasz vele. Hosszú hónapok ismeretsége alatt már oly sok és csodás bókkal halmoztál el, amit csak köszönni tudok. Egy nőnek mindig jól esik, ha hallja olvassa, magabiztosságat, lelkierőt és lendületet ad a hátköznapjaira az élete minden terén. Természetesen ismersz már annyira, hogy tudd rólam, az itt elhangzott köszönő szavak, nem maradnak tettek nélkül. A régre visszanyúló ismeretségünk egyik gyümölcse az, hogy mind a ketten jól ismerjük a másik testét, és tudjuk érezzük, mit és hol kell tenni, ahhoz hogy előhozzuk a másikból a mennyek érzéseit. Viszont ehhez kevés lenne csak a tetteid sora, ez mellé ott lapul a személyiséged, ami tisztelettudó, önzetlen, és nem utolsó sorban figyelmes. Tisztában vagy a méreteid nagyságával, és a női nemhez való tiszteleted finomságot és gyengédséget áraszt. Nem csak az a durr bele bumm toljuk-lökjük stílus. Szerencsére mindig találsz újabb és újabb pontot a testemen, aminek az érintésével fokozod azokat a halk sóhajokat amit kényeztetésed közben szoktál hallani :) Szavaimat azzal zárom, hogy mind addig, ameddig nem sodródsz felém, addig is nagyon vigyázz magadra.
Ölelésem és csókom küldöm feléd.😘

Beszámoló RubiSwallow +36208005501 118718 szexpartner

szerencses-szegedi a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg RubiSwallow hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Viber kommunikáció:
5
Rubival már több mint egy éve tartjuk a kapcsolatot, sokszor voltam már nála. Mindig viberen kommunikálunk, teljesen barátnő feeling. Nagyon intelligens, kedves. Időpontot is könnyű vele egyeztetni. Az utóbbi három hónapba többször is meglátogattam. A júniusi egy óra hosszás randinkat írnám most le.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyalogosan érkeztem, de egyébként mindig van bőven szabad parkoló a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Igényes panel lakás. A szobába egy nagy franciaágy található. Kellemes hangulatfények uralkodnak, halk zene szól. Minden adott ahhoz, hogy az ember jól érezze magát.
A fürdőszobába patika rend, tisztaság. Frissen felmosva várja a vendéget. Rengeteg tusfürdő, szájvíz, kispoharak biztosítják a tökéletes higiéniát.
RubiSwallow külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rubi igazi Istennő. Bomba alakja van. Gyönyörű arc, tenyérbe illő formás cicik és valami elképesztő, brutál jó popsi. Ehhez hozzáadódik még az a szexuális kisugárzás amit nehéz lenne szavakba foglalni. Testét igényes és szép tetoválások díszítik. A bőre puha és selymes, körmei is csodálatosak. Egyszóval tökéletes.
1. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 118718 erotikus masszázs
3. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 118718 erotikus masszázs4. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2023-07-18 18:37:23 erotikus masszázs 1187185. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2023-07-18 18:37:23 erotikus masszázs 1187186. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2023-07-18 18:37:23 erotikus masszázs 118718
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
1 óra hosszát beszéltünk meg viberen. Fantasztikus volt minden perc. Puszival és nagy öleléssel üdvözöltük egymást, átadtam a kis ajándékaimat és kicsit dumcsiztunk.
Majd levettem a ruháimat és irány a fürdő. Visszatértem és Rubi megszabadult a fekete textiltől. Már itt betonkemény lett a farkam. Csókolóztunk és simogattam ahol csak értem.
Imádom a bársonyos puha bőrét. Majd leültem az ágy szélére és Rubi elkezdte a fantasztikus franciáját. Na ez az amibe Ő kiemelkedő. Nála jobbat még életembe nem tapasztaltam.
Lágyan, erotikusan és finoman csinálja, fantasztikus amit, a nyelvével és az ajkaival művel. A nagyobb méretem se jelent Neki problémát és simán a torka mélyére engedi a hancúrlécet.
Istenien szopott és közbe a golyókat se hagyta figyelmen kívűl. A mennyekbe éreztem magam. Egyszerűen leírhatatlanul franciázik. Látszik rajta, hogy imádja amit csinál.
Majd kicsit arrébb helyezkedtem és párnát tettem a hátamhoz Ő pedig szinte rám mászott és úgy szopott tovább. Olykor teljesen elnyelte a méretes farkamat.
Kis idő után mivel imádom nyalni és Ő is szereti ha a nyelvemmel kényeztetem így megfordult kutyus pózba vágta magát és végre újra megízlelhettem csodálatos punciját. Édes Istenem minden nap el tudnám viselni ha nyalhatnám. A legszebb punci, amit valaha láttam.
Lefetyeltem is a puncit, és Rubi közbe nagy sóhajokkal jelezte, hogy tényleg tetszik Neki amit csinálok. Természetesen a popsilyuka se maradt szárazon, imádom azt is kényeztetni a nyelvemmel :P Teltek a percek és 69-be fordultunk, úgy folytattuk tovább az együttlétet. Ott már az ujjaimmal is besegítettem, hogy minél nagyobb élményt tudjak ennek a gyönyörű leányzónak nyújtani. Nagyon nedves volt már Rubi.
Ezen a ponton már nem bírtam tovább, gumit húztunk és kutya pózba a nedves punciba dugtam a kőkemény farkam. Toltam is Neki rendesen és egy pár perc után végem is lett, úgy felizgattak az előzmények, de úgy éreztem, hogy Rubinak is nagyon jó volt a közös időtöltés :P
Mikor elélveztem Rubi odajött levette az óvszert majd tovább szopta a Velem egykorút, minden egyes maradék cseppet elfogyasztott. Egyszerűen imádja nyelni szó se róla. Ezután kicsit még beszélgettünk, van bőven közös témánk így ez sem jelent gondot. Simogattuk egymást és ismét megcsodáltam igényes körmeit, amiket mindig megdícsérek.
Majd kis idő után még kapott a farkam egy igazi mélytorkos búcsúpuszit, nem is egyet, aztán felöltöztem és ismét nagy megelégedéssel, hatalmas mosollyal az arcomon távoztam. Természetesen a búcsúcsók és ölelés sem maradt el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én mindig előre adom Neki oda a CSOKROT. A popsi az egyetlen extra, de a nagyobb méretem miatt az Nekem kimarad ;)
Rózsacsokor
szerencses-szegedi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Úgy érzem nem kell mondanom, hogy Rubit maximálisan ajánlom. Ezt az élményt amit Ő nyújt mindenképp át kell élni legalább egyszer. Én tényleg szerencsésnek mondhatom Magam, hogy ennyiszer megfordultam már Nála.
Engem minden egyes alkalommal lenyűgöz. Minden szempontból fantasztikus hirdető és igazi kincs. Vigyázzatok rá és menjetek el hozzá, nem fogtok csalódni abba biztos lehettek.

Sok puszi drága Rubi és ismét köszönöm, hogy a mennyekbe érezhettem Magam Veled. Hamarosan újra találkozunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RubiSwallow szexpartner beszámolójáról


2023-08-02 09:25:37
Köszi :). Rubi reagálása Nekem is nagyon tetszett. Jó kis páros a mienk Rubival. A nála töltött minden percért megéri élni az biztos.

2023-07-31 14:30:24
Szegedi, te valóban szerencsés vagy :) Az írásod nagyon informatív és részletes lett. Rubi reagálása is tetszett. Ritkán olvasni ilyen terjedelmes és kedves reagot.

2023-07-31 07:39:32
Köszönöm. Rubi tényleg elképesztő. Igazi kincs, és amelett, hogy gyönyörű, a személyisége is lenyűgöző. Mindig öröm hozzá járni.

2023-07-19 15:39:52
Nagyon jó a beszámoló, de igazán egyedivé ez a fantasztikus reag teszi! Amit bárki megirigyelhet tőled, és én is csak gratulálni tudok!

2023-07-18 20:15:28
Köszönöm. Az ajánlo jól sikerült, komplex élményről tanúskodik.
Mutasd mindet

FunkciókRubiSwallow legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 27db
(2024-06-13) : Aztán kértem, hogy hadd álljak fel az ágy mellé, és térdeljen elém, hátha én is aktívkodhatok. Óvatosan közelítem a száját, mire se szó se beszéd, az orrát a hasamba nyomja. Igen, rám is néz, a szeme, Istenem, a szeme! Szóval jó a buli, próbálnék tovább lépni, kérek kabátkát.

(2024-05-20) : Megcsókolta a rudam végét, majd a nyelvével tett több ívelt kört a makkomon. Eközben fokozatosan egyre mélyebbre vett a kívánatos ajkai közé, egészen addig, amíg az arca teljesen bele nem préselődött a hasfalamba.

(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

nagyon jó: 41db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 66db
(2024-07-03) : Végül egy orális boldogságban sikerult kielégitenie Engem. Ő egyébként ha akart volna 1-2 perc alatt el tudja érni a gyönyört szerintem minden férfi esetébe

(2024-06-22) : Nem maradtam látható és érezhető jel nélkül, így Rubi szájjal folytatta a falak ledöntését, kényelembe helyeztem magam a farnciaágyán, Rubi a lábamközé térdelt és úgy folytatta a játékot a farkammal.

(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.