Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

RubiSwallow

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-02-12 12:56:16

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Rubi4Ever :) Nehezen tudok szóhoz jutni szavaid olvasása után. Ahogy olvastam szavakkal megfogalmazott gondolataid, mosolygott és örömmel telt lelkem. Ez a kétszer 2 órás együttlét is azt bizonyította nekem, hogy nem a mennyiség hanem a minőség fontos. Egy félénk, zavarban lévő felnőtt gyermek látogatott el hozzám, és mint férfi távoztál karjaim közül. Számomra mindig is kivételesen nagy elismerés volt az, ha valaki úgy gondolta, úgy döntött, nekem szeretné adni ezt az ajándékát, amiből csak egyetlen egy van az életben, a szüzességet. Ilyenkor úgy érzem, mint tanárnő az iskolában, próbálom átadni, megismertetni azt a tudást és tapasztalatot, amit jómagam ismerek. Személyed kivételesen egyedinek mondanám, mert az a félelem, a megfelelési kényszer és , nem utolsó sorban a vágy ami benned tombolt, él, és élni is fog, kivételes figyelmet, törődést inspirált benned. Ha szavaid nem hívják fel figyelmem arra, hogy még "ártatlan" a tested, én észre sem vettem volna. A kényeztetésed, gyengéd, lágy, és izgató volt egyben. Nem furakodtál mélyen és erősen, hanem lágyan finoman tetted. És mivel már volt tapasztalatom, nem egy és nem kettő ilyen élvezeti részben az életemben, éreztem és tudtam, ha tökéletesre fejleszted, ha többszőr át éled, és érzed majd mit és hogyan, azt biztosan állíthatom, hatalmas orgazmusok hadával fogod megáldani azt kinek nyújtod, és most kicsit önzően fog hangzani, de szeretném majd veled átélni :) Ha összegezve kéne pár szóval megfogalmaznom, a 2x2 órás időnket, talán nem is tudnám összezsúfolni. Mert nem lehet öt, vagy 10 , akár 40 szóval sem megfogalmazni :) És itt újra csak azt tudom írni, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Szavaimat engedd meg, hogy azzal zárjam, Köszönöm :) Várlak vissza legközelebb is, és lassan, lassú léptekkel, de igazán nagybetűs igazi férfi fog a csúcsra juttatni engem személyedben. Addig is hatalmas ölelés és Puszi :)

Beszámoló RubiSwallow +36208005501 117059 szexpartner

Rubi4Ever a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg RubiSwallow hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Viberen írtam neki, szinte azonnal válaszolt :) Nagyon közlékeny és segítőkész.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyalogosan érkeztem, így nem kellett igénybe vennem, habár láttam van rengeteg szabad parkoló a helyszín közelében.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az egész lakás, mind az illata, mind a hangulata az egész atmoszféra, ahogy belép az ember egyszerűen lenyűgőző. A fürdő patyolat tiszta és rengeteg tusfürdő, szájvíz és minden rendelkezése áll, hogy uraim tökeletsen előkészülhessünk.
RubiSwallow külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képek szerintem magukért beszélnek, egy igazi bombázó és gyönyörű nő, tényleg ő van a képeket de bevallom személyesen még elvarázsolóbb :) Kellemes kis fekete 1részes lenge öltözékben fogadott, egyszerűen megindító látvány tárul a szemed elé ahogy megpillantod.
1. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 117059 erotikus masszázs
3. RubiSwallow +36208005501 beszámoló Budapest 117059 erotikus masszázs4. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2023-02-14 10:02:38 erotikus masszázs 1170595. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2023-02-14 10:02:38 erotikus masszázs 1170596. RubiSwallow +36208005501 beszámoló 2023-02-14 10:02:38 erotikus masszázs 117059
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Szüzesség elvétel:
5
Édes Istenem!!!
Újra átélem azokat a gyönyörű pillanatokat melyeket vele töltöttem... elképesztő.
Először is én most érettem meg arra, hogy eldöntöttem szeretnék tényleges testi kapcsolatba lépni egy nővel (Tehát életem első szerelmi együttlétét köszönhettem neki). Hozzá teszem ennél jóval, JÓVAL többet kaptam.
Biztosan látta rajtam, hogy nagyon zavarban vagyok és beszélgetést kezdeményezett, nagyon könnyen oldódott is a hangulat. pár perc elteltével elmentem zuhanyozni és nagyon nagyon izgultam.
Kijöttem a zuhany alol gyors törölközés és irány Rubi, gyors ledobta a textilt és az első pillanattól kezdve az egyik félelmem, hogy esetleg nem sikerül hadba állni, el is illant , úgy álltam mint a betoncölöp :) Csóolgatta a nyakamat, közben a keze el-el kalandozott, egyszerűen megindító érzés volt.
Kérdezte hogyan kezdjünk, meg sem tudtam szólalni annyira lenyűgözött a látványa, csak annyit mondtam neki a kezedbe adom magam, tégy velem amit csak akarsz.
Kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon és elkezdte..... és csak folytatta, folytatta. Olyan a franciája, hogy beleremegsz mikor csinálja. Remegtem közben, viszint, sajnos ekkor a másik nagy félelmeg hogy nehogy elmenjek 2 perc után is megszünt, ugyanis nem tudom mi lehetett a baj biztosan nagyon rástresszeltem az egészre, de hiába álltam mint egy betonoszlop egyszerűen nem sikerült elélvezni.
Kértem 69-ezzünk, TE JÓSÁGOS ÉG az a finom punci és az a látvány ami elém tárult... egész életemben erre vártam és nagy álmom volt végre puncit nyalni, ami hosszu perceken keresztül élvezhettem. Ennek ellenére tessék ott volt minden előttem és még sem akar össze jönni..... több mint egy órán keresztül kényeztetettük egymást, kutyusban is élvezhettem a lélegzet elállító látványt, amit Rubi elém tárt. Miélőtt behatoltam úgy is megkóstoltam izletes punciját... nyammiii. Külön jól esett, mikor mondta hogy ó.. és elsőre betaláltam :) Életem legcsodálatosabb órái voltak.
Az első órát követően kicsit megpihentünk, beszélgettünk majd kis idő elteltével folytattuk, de nekem továbbra sem sikerült elélveznem. Végig nagyon figyelmes volt velem, mindent kérdezett, hogy jó-e nekem meg nyudogtam szóljak mikor váltsunk, közben kulcsolt kézzel szoritotta az én kezem. Annyira meghitt és érzelmes pillanat volt hogy szerintme lehet nagyon mélyen titkon azt akartam soha ne legyen vége(a psziché érdekesen tud működni). Csodálatos együttlét volt minden pillanatát élveztem a lelkemmel. Eljöttem tőle és hiába voltam nagyon boldog egyben frusztrált, hogy nem tudtam magam teljes mértékben elengedni. Hazaérve, átértékelve a tönténteket, mondanom sem kell hogy CSAK Ő járt a fejemben végig és hogy mit meg nem tett értem, mire előtte senki nem volt képes.... és másnapra újra bejelentkeztem 2 órára :)
Valami változott bennem egy nap alatt éreztem, hogy nem hagyhatok egy ilyen csodálatod nőt "cserben" megérdemli, hogy teljes odaadással is élvezettel élvezzem őt. Másnap is elmentem hozzá, de akkor már közel sem éreztem magam feszültnek és jobban elengedtem magam. Az volt bennem, hogy megérdemli, Ő AZ AKI MEGÉRDEMLI.
Második együttlétünk még élvezetesebb volt mint az előző és sokkal érzékenyebb voltam az érintésére mint előző napon. Úgy nyaltam a punciját mintha az életem múlna rajta, annyira finom volt, játszadoztam a csiklójával, dörgöltem a orrom is hozzá, az illata legalább olyan kellemes mint az ize. Kértem menjünk át kutyusba, és ott valami megint elromlott, ahogy felvettem a fekete "ruhát" a korábban érzékenységre reagáló pénisz percek elteltével lankadni kezdett...Oké mondja Rubi, akkor kis szünet. Mondta döljünk hátra és találjunk ki valamit, miközben beszélgettünk. kicsit átrendeztük az ágyat, mintha otthon lennék, felvettem félig ülő pózt és közösen újra neki láttunk, mondta képzeljem hogy otthon vagyok és ő van nálam, így is tettem.... miküzben ő folyamatosan játszott a golyszlikkal és franciázott, annyi hogy elképzeltem hogy nálam vagyunk.
ÉS IGEN ÉREZTEM RUBI ebből lesz végre valami, és tovább és tovább egyszer csak szÓlok neki Rubi JÖVÖK!
Ő felpattant és szó szerint rávetette magát a szerszámra, és azoknak akik még nem tapasztaltak ilyen nehezen lehet leírni azt a gyönyört mikor valakibe élvezel... Nincsenek rá szavak szerintem 1 percig tuti elfelejtettem levegőt venni. Ránéztem az arcát neki is jó volt hogy össze tudtuk hozni. Utána a NAGY megkönnyebbülést követően olyna jót sikerült beszélgetni hogy teljesen megfeledkeztem mindneről, Maximálisan barátnő feeling, Miközben természesen ő masszázst adott nekem és az is kiderült hogy van közös megélés a múltunkban, amitől még közelebbinek éreztem a szivemhez őt mint eddig bárki mást. még volt hátra negyed óra az együttlétből, megköszöntem szépen mindent de még egy utolső kényeztetést adtam neki szájjal, kértem helyezkedjen kutyusba és csak nyaltam és nyaltam és így egy nap mulva is képes lennék még mindig ugyanezt folytatni, az örökké valóságig...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Első alkalommal előre kérte sz összeget, mondván nem ismer még, amit teljes mértékben meg is értek. Második alkalommal pedig magam adtam neki előre.
Rózsacsokor
Rubi4Ever nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Drága Rubi!
Soha életemben nem feljetelek el, szerencsére nem is kell és bármikor vissza mehetek repetázni :) Maximálisna elégedett vagyok 100/100.
Egy fiú, egy srác ment be hozzá és egy férfi távozott. Féri társaim kérlek benneteket becsüljétek meg őt, tiszteljétek és szeressétek, mikor időpontot foglaltok nála. Olyan érték ebben a mocsok világvan, amit nagyon nehezen talál az ember, együttérző, odaadó, és ez mellett igazi ízig vérig NŐ. Áldom istent mikor a szemem és kezem arra vitte hogy őt válasszam ki. Egy tökéletes partner egy CSODA, egy azok közül akiknek a tökéletes testén kivül a lelkébe is beleszeretsz. Azok a szemek, ahogy tud rád nézni, elolvad az ember tőle. RUBI FELBECSÜLHETETLEN!!!
1000% hogy vissza megyek még hozzá, és bártan alánlom mindnekinek aki érzelmi együttlésre vágyik... aki csak simán dugni akar egyet, az keressen mást.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RubiSwallow szexpartner beszámolójáról


2023-02-15 18:37:07
Ha valakiért megéri utazni az Ő. Mindegy, hogy darabokban vagy egészben távozol tőle a végeredmény akkor is a teljes gyönyör :)

2023-02-15 17:11:04
Hát én emlékszem vele az első találkozóra... nem most volt, még a 13.-ba rendelt, nem tegnap volt.

Attya világ mit művelt velem, mondjuk nem hagytam magam, de a csaj észbontó volt már akkor is, a tudását és minőségi hozzáállását azóta biztosan köbre emelte..., de akkor sem volt benne hiba.
Jó lenne eljutni Szegedre, de nem merek :D Szétszed :D

2023-02-14 22:40:00
Rubiba azt hiszem tudnék, de nem szabad :)

2023-02-14 22:25:50
Azt hiszem, Rubi személyében egy kellően tapasztalt hölgyet találtál erre a nemes feladatra. :)

2023-02-14 21:51:05
Köszönöm a szép szavakat, nagyon jól esnek és szivem lelkem őszinteségem benne van ebben a "kis" tapasztalásban :)
Mutasd mindet

FunkciókRubiSwallow legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

nagyon jó: 41db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 65db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,