Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-10-16 12:29:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 97584 erotikus masszázs

Karak811 a 2018-10 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Ma reggel az egyik fórumon olvastam a következő mondatot:
" a szex negatív élvezet,nem a megléte okoz örömet,hanem a hiánya fájdalmat "

Ez a mondat jól megfogalmazta azt, amit egy ideje magam is érzek, de nem vagyok vele kibékülve.
Ez így nem jó, valami nincs a helyén, hiszen a szexnek ismereteim szerint kölcsönös örömforrásnak kellene lennie két egymást szerető ember között, és nem nyomorult függőségnek.

Rebekával még régebben, személyes találkozások előtt is beszélgettem erről. Ez vezetett oda, hogy
ettől a függőségtől megszabadulni kívánván felkeressem őt.

Kéthetente előre egyeztetett időpontokban találkoztam vele, immár negyedik alkalommal.
Egy kis csúszás bekövetkezett, mert változott a helyszín a legutóbbi találkozás óta, és még nincs igazán belakott új fészek. Rebeka kedvessége, viszont változatlan, és ez a lényeg. SMS-ben, és telefonon kommunikálunk.
Megközelítés
XIII. ker. északi része, Váci u.-Béke u. közötti terület.
Pontos címet kaptam. Autóval mentem, parkolás könnyű volt.
Helyszín
Emelet, lépcső.
Kis lakás, de méretre megfelelő. Icipici fürdő zuhanyzóval, ami a közelmúltban lehetett felújítva. Amatőr módon van csempézve, de legalább kellemes új érzetet kelt, és tiszta. A tisztaság az egész lakásra elmondható, de összességében nem mondható hangulatosnak. Jelenleg amolyan szükségmegoldás. Rebeka nem győzött emiatt szabadkozni, én pedig nem győztem nyugtatni, hogy nem lakást nézni jöttem, hanem hozzá.
RebekaNuru külseje
Alacsony vékony lány, törékenynek tűnik, de sportos, izmos. Összetéveszthetetlen a mosolya. Határozott karakteres személyiség. A ruházatát próbálom visszaidézni, de nem emlékszem. Az biztos, hogy egyszerű, hivalkodásmentes volt a megjelenése.
Egyébként a hírdetésben szereplő képek nem vezetnek félre.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 97584 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 97584 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-10-16 12:29:09 erotikus masszázs 975845. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-10-16 12:29:09 erotikus masszázs 975846. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-10-16 12:29:09 erotikus masszázs 97584
Erotikus masszázs
A szituációra jellemző momentum volt, hogy a masszázs padot összecsukott állapotából közös " munkával " hoztuk üzemkész helyzetbe.
Utána elmentem egy gyors tusolásra. Ezalatt Rebeka előkészített néhány dolgot.

Tiszta lepedő került a padra, ahová hanyadt fekvő helyzetben feküdtem fel. Hengerpárnát tett a lábaim alá, és egy könnyű selymes takaróval be lettem takargatva.
Kiment néhány percre, mialatt én próbáltam elengedni a napi teendők zaját, beleringatózni a közben bekapcsolt zenébe, és nem gondolni semmire.
Rebeka visszajött, a fejemhez állva tarkómra és homlokomra tette a tenyereit. Kicsi kezén kecses finomak hosszúak az ujjai. Jólesően hűs volt az érintése. -az imént moshatta meg a kezét, a víz hűthette le, mert általában forró szokott lenni.
Bizonyára elszívott egy cigit is. Enyhe dohányfüst illatot is éreztem a fejem felettről, édeskés mentol illattal keveredve. Nem dohányzom, de nem zavart. Szeretem az illatokat kielemezni.

Nem tudom hogyan csinálja. Már negyedszer is ugyan az az érzés, amikor így a fejemre teszi a tenyereit. Már utána olvastam a hipnózisnak is, hogy ezt tenné-e velem, de nem. Nem hasonlít az ott leírtakhoz az állapot. Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok. Ebben az állapotban mindíg előjönnek álomszerű, látomás szerű képek, történések. Néha megdöbbentő és ilyesztő is lehet, mindíg teljesen más.
Most egy tengerparti kikötő volt , előttem egy óriási hajó. Az emberek mentek be a hajóba hosszú sorban , nagyon sokan. Mindenki bement, én maradtam a parton. A hajó elindult, mindenki integetett. Egyre távolodott én néztem, ahogyan eltűnik a horizonton. Ekkor körbenéztem, és eltünt az egész város. Kavicsos part lett hirtelen a kikötő helyén. Szedegettem a kavicsokat, dobáltam a vízbe közben sétáltam a part mentén.

A látomásszerű történet közben Rebeka kezei végig járják az egész testemet. Nem a klasszikus értelemben vett masszázs. Nem átgyúr, hanem megnyomogat pontokat, de érezhetően valami tudatos szabályszerűség szerint.
A legelején a fejtől indulva végighalad a karokon, a felsőtesten, a medencén, a combokon, lábszárakon.
A talpakat aprólékosan veszi kezelésbe. Gyengéd símításszerűek az érintései mindvégig. Visszafelé irányban hosszasan dolgozik a kézfejeken, és legvégül az arcon fejezi be.
-Egészségedre!

Hagy mozdulatlanul feküdni még fél percig, majd vízzel kínál, amit köszönettel elfogadok.
Kortyolgatás közben megbeszéljük a tapasztaltakat.
Levezetés
A fentieknek megfelelően nem volt semmi féle szándék és elvárás a szexualitás tüzének felszítása.

Rebeka végig felöltözve volt, én takaróval letakarva. Csak az arcomhoz, a karjaimhoz, a lábfejeimhez ért hozzá közvetlennül.

És persze üdvözlésképpen és búcsúzóul is egy-egy hosszú ölelés, és arcra puszi.
Elszámolás
A végén raktam az asztalra az erotika mentességből adódóan korrekt .
Rózsacsokor
Karak811 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem tudom megfogalmazni mitől különleges ez a lány, de nem találkoztam még hozzá hasonlóval.
Vibrál a levegő körülötte. Mindíg alig várom a találkozást vele, de mikor eljövök nem marad hiányérzet, csak egyszerűen feltölt, jókedvre derít.

Ami a célkitűzést illeti, - hogy az öncélú, önmagáéret való szex utáni vágy ne legyen a józan észt felülbíráló kényszeres erő az életemben, nos jelenleg úgy néz ki működik.
Rövid távon tény. Hosszú távon, esetleg véglegesen,az majd kiderül. Most minden esetre jól érzem magam a bőrömben, és ebben Rebeka segítség volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.

(2018-08-02) : A lingam masszázs Rebekánál azt hiszem tényleg lingam. Legalábbis teljesen más liga, mint bármi más, amit nekem "lingam" néven eddig szolgáltattak. Azért írom, hogy "azt hiszem" mivel egyelőre nincs összehasonlítási alapom