Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-09-01 17:27:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Karak ! :)

Jót nevettem, amikor hívtál, nem mondtad meg ki vagy.. Kíváncsi voltam mikor lövöd le, hát én lelőttem amikor megjöttél :D

Tudom, hogy minden rosszindulat nélkül írtad a szerényebbnek nevezett lehetőségeket, melyek nálam elérhetőek de én ezt annyira nem szeretem. Szerényebb ? Mihez képest ? Ez szubjektív. Hogy ha valaki a light sex masszázst keres ahhoz képest biztosan szerényebb.. :) Meg ahhoz képest amire Te kattansz.. Meg ahhoz képest ami mai világban az elvárt és megszokott...
Imibácsi beszámolójára amikor reagáltam ott kifejtettem mit gondolok az erotikus masszázsról.. Itt már nem kívánok többet beszélni róla, hagyjuk is mert csak felidegesítem magam..
Csak annyit jegyeznék meg, hogy a " kevesebb néha több ". De ezzel kapcsolatosan csak akkor tudnál nyilatkozni, ha kipróbálnád a kényeztetőt is de ugye most más miatt kerestél meg.
Meg is lepődtem, hogy mit akarsz Te tőlem :D Tudtam, hogy Te a " bőségesebb étlapot " preferálod.

Egyébként idősebbnek képzeltelek el, amolyan tipik vén rókának, már a névből adódóan is :)
Örültem, hogy jöttél és nem is akármilyen kéréssel fordultál hozzám. Tényleg mindjárt kiderül annyira nem is szerény az az étlap :D :P Beszélgettünk egy jót, ismerkedtünk, próbáltam fényt deríteni arra mire is vágyhatsz belül igazán, majd felállítottuk közösen a " kezelési tervedet ", ha most mást nem is :D

Mélyen megtisztelsz, hogy én lehettem az, akinek megnyíltál mint a mesekönyv ! Megtisztelő , hogy rám bíztad magad és adtál nekem feladatot! Hogy teljesíthetem egyre jobban azt amiért itt vagyok. Ezekből én is mindig sokat tanulok !!! Megtisztelő, hogy engem választottál arra, hogy segítsek most Neked ( köszönööööm ! ) és bízom benne, hogy tudok is legjobb tudásom szerint!


Minden jókat Neked a legközelebbi találkozónkig ! :)


Ölellek !


Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 96726 erotikus masszázs

Karak811 a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lassan egy éve , váltottunk itt néhány üzenetet, azután telefonon is beszéltünk. Emlékeztem a hangjára, nagyjából az adatlapjára, ami masszázs kategóriát figyelembe véve is szerényebbnek mondott lehetőségeket tartalmaz.

Valami hiányérzetem támadt, de nem vágytam most szexre. Az utóbbi hetek eseményei megrészegítettek.
Eszembe jutott Rebeka, megkerestem a hírdetését, és felhívtam a számát.

Néhány csengetés után felvette. Természetesen nem említettem az oldalon regisztrált nevemet, de mint utólag kiderült a számom el volt mentve nála, névvel.
Elmondtam, hogy elsősorban a társaságát szeretném élvezni, semmi féle erotikus elemet nem kérek.

Néhány órával későbbre egyeztettünk egy találkozót.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Xlll.ker. jól megközelíthető része.
A térképen jelölt hely közelében van a ház. A pontos címet már az egyeztetéskor kérés nélkül elmondta.
Szabad parkolóhelyet könnyen találtam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Modern ház sokadik emeletén található a lakás. Természetesen lift van.
A lakás nagyon szépen berendezett, hangulat világítással felszerelt, tiszta.
Senki mással nem találkoztam, de nem egyedül van.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedves mosolyú szép arcú pici lány. Vékony, pici cici, pici popsi, de izmos, feszes. Pörgős, izgalmas személyiség. Kedves a hangja, jó vele társalogni.Az adatlapon feltüntetett adatok a valóságnak megfelelőek.
Fehér kis mini ruha volt rajta, alatta is viselt valami fekete színű textilt, de azt csak villanásokrá láttam.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 96726 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 96726 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-09-01 17:27:05 erotikus masszázs 967265. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-09-01 17:27:05 erotikus masszázs 967266. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-09-01 17:27:05 erotikus masszázs 96726
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A szobába bekísért, ahol innivalóval kínált. Egy hosszasabb beszélgetésbe kezdtünk, részletesebben megismerendő a kívánságokat és a lehetőségeket, és úgy egyáltalán szemtől szemben megismerni egymás személyiségét.
Helyet foglaltam a kanapén, Rebeka pedig felült velem szemben a masszázs padra a fehér kis mini ruhában.
Hm...hm... Ugye érthető, hogy nagyon gyorsan felötlött egy "B"-verzió a jövetelem célját illetően, és belső énem két fele háborút indított egymás ellen.
A szexi perspektívát még fokozta, ahogyan vendéglátóm feloldódott beszéd közben, ahogyan önfeledten kacagott, mintha nem is pár perce láttuk volna egymást először, hanem régi ismeretség és hosszú távollét után végre viszontlátnánk egymást.
Sokat beszéltük párkapcsolatról, érzelmekről, szexről.
A masszázsról amit végez.

Végül a belső viaskodásban győzött a józanabb énem, és az eredeti elgondolásnak megfelelően nem kértem semmi erotikus elemet.

A metemorf masszázst választottam, amelyről az adatlap hosszú bemutatkozó részében is lehet olvasni.

Rebeka megkért, hogy a masszázs padra hanyadt fekve feküdjek. Egy nagyon könnyű selyemszerű anyaggal betakart. Pár percre kiment a szobából, mondta, hogy lazuljak addig.
A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.
Őszintén nagyon jól esett. Közben tökéletesen ellazult állapotban, úgy az álom-ébrenlét között lebegve, gondolataiban előjöttek a közelmúlt eseményei.
Sok minden történt velem mostanában. Volt közte jó is és rossz dolog is. Mindkettőből jöttek fel emlékképek, de mindet jó volt így újragondolni.
Amit magából a masszázsból külön kiemelném, az a nyakam és az arcom masszírozása volt, ami különösen jól esett.
Testhelyzetet nem változtattam, végig maradt a hanyadt fekvő helyzet, a kezeim magam mellett kinyujtva, a lábaim nyújtva a bokám alatt gengerpárna.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Mint ahogyan már említettem, most nem volt célom sem a szexuális izgalomba kerülés, sem a kielégülés.
Kedves szóra, kedves nő társaságára vágytam csupán. Ezt maximálisan megkaptam.

Búcsúzóul , hosszan megöleltem.

Érdekes találkozó volt. A klasszikus értelemben nem történt semmi, mégis olyan fülig mosollyal tudtam távozni mintha jól összegyűrtük volna a lepedőt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nem esett szó róla. Az alkalom végén, kérdeztem és tettem le a szekrényre. Az erotika mentességet tekintetbe vevő volt a mértéke.
Rózsacsokor
Karak811 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rebeka egy kis tündér lány. Nagyon jófej, ezzel együtt vibrált a levegőben az erotikus kisugárzása is.

A metemorf masszázs egy sorozatból áll, ennek ez volt az első alkalma. Megbeszéltük a következő időpontot.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-08-02) : A lingam masszázs Rebekánál azt hiszem tényleg lingam. Legalábbis teljesen más liga, mint bármi más, amit nekem "lingam" néven eddig szolgáltattak. Azért írom, hogy "azt hiszem" mivel egyelőre nincs összehasonlítási alapom