Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-08-22 00:44:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága KisKos !!!

Először is köszönöm a bizalmat !!! Nem szoktam egyből reagálni a beszikre, ezért elnézésedet kérem. Nem szeretem összecsapni a reagálást...

Annyira örülök annak amit írtál, hogy nem érezted hiányát, annak hogy Te is adj nekem ! Annyi sok helyzetben kell megfelelni, teljesíteni én viszont lehetőséget adok Nektek arra, hogy végre totál el tudjatok mindent engedni és megtanuljatok teljesen passzív lenni és befogadni. Csak Önmagatokra figyelni. Én mit meg nem adnék, ha csak le kéne feküdnöm és jön egy szép férfi aki simogat, masszíroz, s nekem más dolgom sincs minthogy élvezzem azt a sok jót amit kapok. :) :D

2en vagyunk egyébként a szalonban, nincs tobzódás.. Volt egy idő amíg egyedül dolgoztam de mivel annyi visszaélés volt, és kezdett eldurvulni a helyzet választottam úgy döntöttem nem akarom én ezt egyedül csinálni.. Elsősorban az a fontos, hogy én jól érezzem magam.. Ki érezné jól magát egy remegő szájú ideges lány kezei közt? Senki...Hiába szeretitek, ha egy lány egyedül rendel én nem éreztem már úgy jól magam így újra van kolleginám aki olyan mint egy szellem.. Vagy ha nála vannak én szellemkedek.. Ez tök alap..:)

Ha értékelnem kell az írásod én 10 pontot adnék Neked, minden info benne van szerintem, részletes is és intelligens akárcsak az írója. Kiemeltél benne pár dolgot, ami fontos lehet azok számára akik ilyen élményeket keresnek.


Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem a problémád megoldásával kapcsolatosan, és sok szeretettel várlak újra egy kis közös munkára !


Ölellek ! :)

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 96504 erotikus masszázs

kiskos a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
A randi napján délelőtt hívtam, egyből felvette és sikerült a számomra ideális késő délutáni időpontot megbeszélni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kérte, hogy ha már a környéken járok, akkor hívjam a pontos címért. A Dózsa Gy. úti metrómegálló közelében van a helyszín, tehát autóval és bkv-val is könnyen megközelíthető. Parkolni is lehet a közelben, vagy pár sarokkal távolabb még olcsóbban is.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Nagyon ízlésesen berendezett lakásban rendel, kellemes hangulatvilágítás, még a fürdőben is és persze mindenütt tisztaság. Egy modern társasház sokadik emeletén van a helyszín, tehát az utca felől sem szűrődik be sok zaj, nyugis kellemes közegben lehet ellazulni. Szerintem többen is rendelhetnek a helyszínen de senki mással nem találkoztam, tehát tökéletesen szervezik a dolgokat.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka nagyon kedves, mosolygós, viszonylag pici törékeny alkatú leányzó. Szép kisugárzása van, már a találkozáskor tudtam, hogy jó kezekbe kerülök nemsokára. Egy apró fehér ruhácskában fogadott. Mások is írták és én is megerősíteni tudom, hogy élőben még szebb mint a képeken. Kedves barna szemeivel gyönyörűen tud nézni. Ráadásul - igaz ez csak a későbbiekben derült ki - csodálatosan finom illata van :)
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 96504 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 96504 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-08-22 00:44:27 erotikus masszázs 965045. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-08-22 00:44:27 erotikus masszázs 965046. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-08-22 00:44:27 erotikus masszázs 96504
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órára mentem és az elején megbeszéltük, hogy mi lesz a program. Azt hiszem az ő specialitása a különleges érintésében rejlik többek között. Amikor a zuhanyzásból visszatértem, már teljesen meztelenül fogadott. Szép arányos teste van, egy csöpp felesleg nélkül. A masszázs elején, amikor hason feküdtem a tatamin, először csak nagyon lassú mozdulatokkal olajat vitt fel a bőrömre a lábaimtól kezdve. A kezei nagyon lassan haladtak, és az érintésére bizsergett a bőröm és furcsa melegség áradt belőle. Tényleg éreztem, hogy különleges energia árad belőle. Ezután meg is jegyezte, hogy úgy érzi jól le vagyok merülve, mert sok energiát veszek fel belőle. Érezhető volt az energiájának az áramlása. Amikor már az egész hátsó felemet bekente a finom meleg olajjal és végigcirógatott - ami nagyon jó esett - bevetette az egész testét :)
Valóban amit művelt az nem a szokásos test kezelés, hanem a lélek kezelése volt. Hihetetlenül jól esett ott belül.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Még háton fekve lekezdte a csúszkát. Hát az is egyedi élmény volt. Voltam már jó pár csúszkán, de valahogy számomra ez minden eddiginél nagyobb élmény volt. Olyan technikával csinálta, többféle irányból indította a "támadásait", de csak egyre jobban esett :) Az volt benne az érdekes, hogy hihetetlenül erotikus volt, lelkileg szinte kielégültem már ezalatt, anélkül, hogy testileg igazán felizgultam volna (persze ez talán a hason fekvésnek is betudható). Ezután megkért, hogy forduljak a hátamra. Így is elkezdett csúszkálni rajtam, de még az elején amikor felcsúszott egészen, kaptam egy hosszú ölelést amit viszonozhattam. Kb egy percig tartott ez a lélek és testölelés, közben pedig belélegezhettem csodás illatát. A csúszka elég sokáig tartott, elég rendesen ágaskodtam már odalent, amikor abbahagyta és megkért, hogy húzzam fel a lábaimat amik közé beült és elkezdte a csodás elnyújtott Lingam masszázst. Megmutatta, hogy hogyan fogjuk közösen visszatartani a túl korai végkifejletet. Ezután szakszerű mozdulataival lassan fokozta az élvezetet és közben folyamatosan fenntartotta a szemkontaktust, mivel erre is szüksége volt, hogy minden rezdülésemet figyelhesse, hogy időben fékezhessünk. Ez is fantasztikus élmény volt, olyan szépen nézett a csodás barna szemeivel, hatalmas élmény volt ez a folyamatos szemezés (is). Szóval ez a kis játszma legalább kétszer megtörtént (bár volt kisebb orgazmus közben, csak az "energia" nem áramlott ki). Végül jó hosszú idő után a harmadik csúcstámadáskor nem állított meg és egy katarktikus élvezésben volt részem. Még hosszú másodpercek múltán is lebegtem. Hagyta, hogy szép lassan földet érjek (addig picit ki is ment) és kipihenhettem ezt a hatalmas élményt. Utána együtt zuhanyoztunk, de az már erotika mentes volt, csak segített megmosni a hátam, de végig nagyon kedves volt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Egy nagyon picit emelkedett az ajándék mértéke az elmúlt a nyár eleje óta, de nem csodálom és azt is mondhatom, hogy még így is tökéletesen megérte az egyedi élményért cserébe. A végén tettem oda a kis asztalára, de meg sem nézte, csak megköszönte.
Rózsacsokor
kiskos nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Régóta terveztem meglátogatni Rebekát és tudtam, hogy nem egy átlagos élményben lesz részem, de még így is felülmúlta az alkalom minden elvárásomat. Rebeka minden mozdulata művészi. Tökéletesen csinál mindent. Ezt mindenkinek érdemes megtapasztalnia. És bár mondta, hogy lehet simogatni, de közben akkora élmény volt minden perc, hogy szinte Hozzá sem értem egész idő alatt (pedig nagyon kívánatos a Kisasszony), szerintem ezt is kevesen tudják elérni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 8db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.