Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-08-02 02:01:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Csókolom Imibácsi ! :)

Köszönöm a beszit ! Őszinte, korrekt ! Tök jó fej vagy, hogy ezt a felületet választottad, hogy randit kérj ! :D Imádás!
Írtam már egyszer egy regényt, csak valahogy eltűnt a nagy része így újra írom de már rövidített változatban.

Csomó érzelmet váltottál ki belőlem ezzel az írással. Sok belső munka van amögött, hogy végre Te is az Embert, a Nőt, a Lelket látod bennem. Valahonnan indultam amikor elkezdtem másfél éve masszírozni, más jellegű volt a munkám ( évekkel ezelőtt meg teljesen más szpartnerkedtem, felnőtt filmeztem ) és nagy sikerrel át tudtam alakítani. Így már a " munkaruhám " sem a fehérnemű. Nem szerettem, már "hús" lenni sem pótlék akivel kompenzálnak a férfiak. Így ahogy bent alakultam, változott a munkám jellege is.
Már többet ér az egészségem , a lelki épségem mint a lé és az élvezetek. Plusz ott van az, hogy hagyományőrző típus vagyok és az ősi tanok szerint végzem a munkámat, ahogy azt tették annak idején a Papnők is. Én ezt a minőséget képviselem. ( Remélem így már érthető másoknak is miért nincs kölcsönösség és társai )

Tetszik ez a "light sex" kifejezés. Erre csak annyit tudok mondni, hogy félre vannak vezetve fiúk lányok egyaránt és nem is ismerik a legtöbben az erotikát, mert az erotikát a szexszel azonosítják, pedig óriási nagy különbségek vannak. Megkapjuk a "programot" aztán visszük magunkkal amíg fel nem ismerjük, hogy jól megvezettek minket. Ollé pornó :) de ez csak egy példa volt mi minden befolyásolja az emberek szexualitását.

Hány éve munkája van a masszázsban ? Életek munkája ! A lélek nem felejt ;) Sőt a test sem !

Ki kell emeljem azt a kisebb rózsa csokrot amivel kiegészítetted a nagyobbat. Meglepődtem és hálásan köszönöm Neked, ritka manapság ilyen Úriemberrel találkozni amilyen Te vagy.

Köszönöm a bizalmat, az őszinteséged !

Sok szeretettel :

Rebeka :)

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 96099 erotikus masszázs

Imibácsi a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés könnyen, rugalmasan történt. Bár hívásom pillanatában nem tudott beszélni, Rebeka kérésemre visszahívott, és pillanatok alatt találtunk mindkettőnk részére alkalmas időpontot, amelyet aznap reggel még megerősítettem.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Megközelítés autóval most nyáron ideális, parkolni (mivel fizetős és munkaidőben mentem) könnyű. Ősszel azt hiszem hármas metróval megyek majd mert a Lehel tértől kb. öt perc séta lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház sokadik emelete, a célnak megfelelő lakás, ahol nem egyedül voltunk de ez logisztikai problémát vagy kellemetlenséget nem okozott. A masszázsszoba igényesen, hangulatosan, célirányosan berendezett. A fürdőszoba tiszta, szóval minden rendben volt.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka még a képek által sejtettnél is sokkal vonzóbb, mindent megtennék hogy megismerkedhessek vele ha civilben találkozunk :) Vékony, sportos, bájos, természetes, diszkrét de forró erotikus kisugárzással - egyszóval gyönyörű! Külön értékelem hogy "utcai" ruhában fogadott és nem volt agyonsminkelve, ezzel már kezdetben is erősítette azt az érzést, hogy amit ő nyújt annak semmi köze a masszázsnak álcázott "szex light" szolgáltatáshoz.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 96099 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 96099 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-08-02 02:01:50 erotikus masszázs 960995. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-08-02 02:01:50 erotikus masszázs 960996. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-08-02 02:01:50 erotikus masszázs 96099
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A nuru masszázs teljesen meztelenül, nagyvonalúan adagolt meleg kókuszolajjal történt, és az érintések finom játékáról szólt, tehát semmi köze a sport- vagy svédmasszázshoz. Bár van egy tagadhatatlan erotikus töltete annak, ha egy gyönyörű nő meztelenül csúszkál rajtam és pl. a fenekemmel "tapintom" a mellbimbóit :))); valahogy mégis inkább a harmónia és az intimitás megélésének nevezném ami történt, és akármilyen hülyén is hangzik, a felfokozott nemi vágyam inkább okozat volt, mint explicit cél.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A lingam masszázs Rebekánál azt hiszem tényleg lingam. Legalábbis teljesen más liga, mint bármi más, amit nekem "lingam" néven eddig szolgáltattak. Azért írom, hogy "azt hiszem" mivel egyelőre nincs összehasonlítási alapom (nem találkoztam mással aki ilyet tudna), de azt biztosan állítom, hogy amit ő nyújt az egy fantasztikus önismereti élmény. Nem én leszek az aki szakszerűen megfogalmazza hogy mi is ennek a lényege, legyen elég annyi, hogy olyan energiákat mozgósít a szervezetben, amelyek megtapasztalása nagyobb élmény mint egy orgazmus (ami egyébként óriási volt ... mindegyik ... :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén adtam át a virágcsokrot ami hétköznapi méretű volt egy nem hétköznapi, sőt minden várakozást felülmúló óra után. Szerintem az időből is kicsúsztunk pár perccel de semmi sürgetés vagy rossz érzés nem volt emiatt sem.
Rózsacsokor
Imibácsi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy fantasztikus profizmussal és odaadással felépített élményt kaptam, nem merem leírni a becslésemet hogy ebben hány év munkája lehet :) Aki a testiségen túlmutató kalandot keres, ki ne hagyja!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.