Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-07-24 13:25:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Maci !

Köszönöm a beszit ! :)
Legközelebb szkafanderben várlak majd, az egész különleges :D

A rossz tapasztalatokat is meg kell írni, hiszen a hirdető a kritikából tanul, illetve info a többi MTnak. Nem szeretem amikor nálam megy a sztorizás, hogy itt meg ott de rossz volt, erre való a beszi.. ;)

Annak persze örülök, hogy sok helyen jártál de nálam lelted meg amire vágysz és sok szeretettel várlak máskor is !

Puszi !

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 95962 erotikus masszázs

Maci18 a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy korábbi időpontra voltam beírva, de akkor nem tudod fogadni, mert nem volt a házban villany. Kompenzálásképpen kaptam fél óra ajándékot.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Teljesen egyértelmű helyszínen, illetve utcában kellett megállnom. A pontos házszám és egyértelműen beazonosítható volt.Viszonylag könnyen és gyorsan tudtam parkolni. Sajnálatosan egy kicsit drága a parkolás, de ez nem az ő hibája.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ki kell sajnos emelem, hogy ritkaság az ilyen tiszta és kellemes hangulatú fürdőszoba. Pontosan azért kell kiemelni, mert nem sokan ügyelek erre a részletre. A kellemes hangulatot áraszt ott a homályos fény és a fürdőből is volt bőven választék.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem az ilyen hasonló típusú szalonokban megszokott ruhában fogadott, hanem egy kimondottan kellemes egyberészes fehér kosztüm szerű ruhában. Éppen ezért is különleges volt, illetve a találkozó hangulatát és feldobta ezzel.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 95962 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 95962 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-07-24 13:25:16 erotikus masszázs 959625. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-07-24 13:25:16 erotikus masszázs 959626. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-07-24 13:25:16 erotikus masszázs 95962
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Ez a rész, amiről órákat lehetne írni. Pár alkalommal előtte már mondtam neki, hogy én nem fogok máshova járni, mivel hét minden olyat megkapok amiről egy erotikus masszázs szól. Én pontosan azt az erotikus masszázst preferálom, ami az érzékiségről, a megfelelő tapintásról, a szexuális kisugárzás ról és a hozzá kapcsolódó illatokról szól. Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem. Nála nem arról szól egy masszázs, hogy valakinek „kiverje”, hanem az igazi erotikus masszázs ról.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Igazából a kiéheztetés az elejétől a végéig tartott, de kiemelném a megtartás os technikáját, amit szerintem rajta kívül nem sokan tudnak, mivel nem is tudják hogy mi az. Háromszor mentem el nála, de ebből csak a végén volt ejakulacio.
Tudja, érzi mikor mit kell csinálni és ez megvan fűszerezve egy kis pajkossággal is. Mindenkinek tudom őt ajánlani, Aki ténylegesen egy erotikus masszázsra vágyik, mert aki még nem volt nála az igazából nem is tudja, hogy mi az. Sajnos rengeteg rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, így tudom mennyivel jobb extrább az ő masszázsra. Nem szeretném Minősíteni a többi kóklert
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy azt már korábban is írtam a múltkori hibája miatt kaptam egy fél óra pluszt, ami nagyon kellemesen eset és rendkívül korrektnek tartom ezt a hozzáállást.
Rózsacsokor
Maci18 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egyértelműen elmondható, hogy feldobta a napomat és fantasztikusan érzem magamat. Kifacsart mint egy citromot, de mégis Feltöltöttem maximálisan nála.
Minden szempontból tudom ajánlani bárkinek, aki valójában egy erotikus masszázsra vsgy minden szempontból tudom ajánlani bárkinek, aki valójában egy erotikus masszázsrs vágyik

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 14db
(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

(2018-01-31) : Hallottam mindent, a zenét, ahogy Rebeka mozgott, de egy éber álom, relaxa, illetve alfa állapotba kerültem. Lebegést és nyugalmat éreztem, amihez a zene is hozzájárult.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.