Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-07-19 21:45:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Maxxis !

Először is köszönöm a bizalmat és, hogy engem választottál ! Külön köszönöm a rangot, bár erre én már nem nagyon adok egy ideje.. Inkább az számít nekem amit leírsz. A beszi szerintem jól sikerült, minden benne van aminek benne kell legyen.( Annak aki az ilyesmit keresi ) Különleges élményeket szeretnék nektek adni. Valami olyat amilyet még sosem tapasztaltál. Hála Isten kellőképpen nyitott voltál és rám bíztad magad, így ez sikerült is ! Ilyenek ezek a varázs kezek ;) hihi

Sok szeretettel várlak máskor is ! :)

Ölellek !


Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 95892 erotikus masszázs

maxxis a 2018-07 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt beszéltem vele második hívásra vette fel, mindent meg is tudtunk beszélni amire kíváncsi voltam. Kora délutánra kaptam időpontot egy másfél órás randira.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem. Buszmegállótól 3-4perc kényelmes sétára van a pontos cím amit nagyon könnyű volt megtalálni Szép új építésű ház könnyű bejutás. Rebeka pontosan elnavigál bejutás után úgy-hogy minden megy simán.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A lakás teljes mértékben masszázs szalonnak lett berendezve modern bútorok ennek megfelelően nincs is mibe belekötni. Rend, tisztaság mindenhol. Folyosón, szobában hangulatvilágítás. Fürdőben kád függönnyel és minden egyéb felszereléssel ami a tisztálkodáshoz szükséges. A szobában ahol voltunk van tatami matrac, masszázspad és jól elhelyezett tükrök amikben lehet mozizni masszáz közben.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek nem adják vissza pontosan hogy milyen elbűvölően szép is valójában Rebeka. A képekhez képest szerintem egy kicsivel vékonyabb. Illetve fiatalabbnak is mondanám a képekhez képest. Kedvenc testrésze a szép szemei, illetve az ajka volt amiben gyönyörködhettem masszázs során. Formás tini lányos mellei, kis feszes kerek popsija valami fantasztikus. Szépen barnára volt éppen barnulva úgy hogy a fehér egyrészes kis miniruha amiben várt jól kiadta szép formás kis testét. Tisztálkodás után már meztelenül várt.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 95892 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 95892 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-07-19 21:45:39 erotikus masszázs 958925. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-07-19 21:45:39 erotikus masszázs 958926. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-07-19 21:45:39 erotikus masszázs 95892
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Még masszázs előtt egy kis ismerkedő beszélgetéssel kezdtünk mivel még nem találkoztunk. Innivalóval kínált közben. Végig nagyon kedves mosolygós volt A masszázshoz kellemes zenét indított majd megkért feküdjek hasra a matracon. Előmelegített olajjal kezdet bele a masszázsba ami lágy finom érintésekből állt „simogatás alapú masszázs technikákat - Tantra , Nuru és Lingam - ESZO masszázs” következett De csak szépen sorjában. Ahogy a meleg olajos kezével végigsiklik a belső combomon felfelé a fenekemen keresztül majd vissza az valami fantasztikus érzés Lágy finom érintésekkel játszik Rebeka rajtam élvezem minden pillanatát annak amit csinál. Mikor már kellőképpen átgyúrt jött a csuszka A tükörből néztem végig ahogy a kis olajos tálkából végigfolyatta magán az olajat majd szétkent a mellein hasán mindenhol már ez olyan erotikus volt hogy hú ha.....Majd elkezdett csúszkálni a hátamon fenekemen lábamon. Volt hogy teljes testével rajtam feküdt a vállamba kapaszkodva húzta fel le magát. Volt mikor „csak” a cicik érintették hátamat fenekemet. Mindezt végig lehet követni a tükörben. Aztán volt hogy megfordult rajtam hogy a lábai néztek felém itt megjegyezném, hogy nagyon formás a kis combocskája van. Majd megfordulhattam és előröl is kaptam meleg olajos cirógató kényeztető masszázst ezután ismét beolajozta magát majd rám ült hozzám bujt szorosan ölelhettem simogathattam persze bizonyos keretek közt amit az elején tisztáztunk, hogy mit szabad mit nem. Szemből is végigcsúszkált rajtam de ekkor már mereven ágaskodó farkam sem maradt ki a jóból.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Rebeka szembe ült velem a combom alá csúsztatta lábait így én gyakorlatilag körbeöleltem a lábammal. Bőséges olajat használva nekilátott a Lingam masszázsnak. Amire jó fél óra maradt így volt idő bőven hogy kényeztessen. Szinte végig egymás szemébe néztünk ami nagyon izgalmas volt néha már-már zavarba ejtő . Négyszer vitt orgazmus közeli állapotba majd lenyugtatott ötödjére szolt, hogy most el fog engedni, hatalmasat élveztem remegett kezem lábam jó öt-tíz percig hagyott pihenni mire magamhoz tértem fel tudtam kelni. Itt lehet, hogy írhatnék többet is hogy milyen fogásokat hogyan alkalmazott de úgy gondolom, hogy ezt át kell élni meg kell tapasztalni egészen különleges érzés az amit a kezeivel művel.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Amit a telefonba megbeszéltünk! Nem esett róla szó a végén a kis asztalra tettem! Nagyon megérte!
Rózsacsokor
maxxis nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Életem egyik legcsodálatosabb élménye volt! Rebeka egy csodálatos nő mind külsőleg mind belsőleg. Nehéz szavakba önteni azt amit az ottlétem alatt éreztem. A beszámolókban az ember leírhatja, hogy technikailag mi hogyan történik de ez érzés amivel gazdagodtam az leírhatatlan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 8db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.