A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-04-29 08:18:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Lucius ! :)


Sokat gondolkodtam rajtad mielőtt reagálok. Elolvastam a besziket amiket írtál,találkoztunk is és ebből raktam össze egy képet Rólad.
Megakarod ismerni magad, a határaid, a korlátaid, a vágyaid, amit teljes mértékben támogatok és számomra példa értékű ! Egy nagyon hosszú tanulási fázis legelején tartasz. Az a meglátásom,hogy Te az ilyen fajta dolgokat amiket én és a hozzám hasonló szolgáltatók nyújtanak majd csak jóval később tudod majd igazán, érdemben értékelni és ehhez sokat kell még tapasztalnod !!!! ;)

Pár dolog amit én máshogy látok :

Elérhetőség : Az üzeneteidre mindig válaszoltam. Nincs rám csatolva a telefonom ( amit egyébként csak én kezelek, nem futószalagos alkalmazott vagyok ), nem viszem pisilni, akár boltban is lehetek. Mindig minden esetben mindenkit visszahívok. Ahogy Téged is. Kértem megerősítést, progi előtt két órával, ennek ellenére Te reggel 9kor írtál, ahogy azt máshol szokás de én ennek ellenére azonnal válaszoltam. Nem tartom ezért jogosnak a pont levonást.

Tömegközlekedés : 3 perc sétára vagyok a Dózsa György úti metró megállótól. ( Sajnos most a pótlóbusz megállóját picit arrébb rakták, így többet kellett sétálnod (ahogy írtad is ) de ez nem az én hibám !! Tégy panaszt a BKKnál ! ;)105 ös busz, trolik, villamos, mindenhonnan jól megközelíthető vagyok. Mire adnál 5 pontot ? Ha a metro aluljáróban lenne a szalon ? Tehát ez sem jogos !

Tűzvédelem : Köszönöm a felvilágosítást ! Másfél éves pályafutásom alatt még nem jegyezte meg senki, hogy szerinte felelőtlen vagyok :D Ne haragudj de én ezen csak nevetni tudok.

Külső : A hajamat majdnem mindig felkötöm amikor dolgozom. Nem mérvadó azt gondolom. Legalábbis azoknak akik általában hozzám járnak. De bele tetted a bogarat a fülembe. Sokan szeretitek a hajjal símogatást. Ezentúl külön opcióként lehet kérni, előre jelezve ;)

Zene : Tantric sexuality ( M1 extended remix ) szólt . Alkalomhoz és a masszázshoz illően :)

Barátnő feeling. Na ezt pedig egyenesen kikérem magamnak! :D Egy óra masszázsra jöttél, ennek megfelelő nagyságú csokrot tettél le. Ki csúszutunk az időből, ( nyomasztónak érzem ha szólok h idő van és mégúgyse sikerülne) és kereken egy óra hosszát töltöttem pluszba még Veled és beszélgettünk. Tudod én ilyenkor nem tudom fogadni a hívásokat azaz elesehetek vendégtől. De nem érdekelt mert csak Veled foglalkoztam. Nem hagytam, hogy felkerekítsd amikor nyúltál volna a zsebbe, tehát innentől már nem szolgáltattam, hanem emberként voltam Veled. Nem jogos a levonás ! :) :*

Említetted, hogy megmasszíroztál volna szívesen. Szeretem, ha megmasszíroznak de nekem ehhez be kell engednem a másikat. Idő, míg megsimerem. Van olyan vendim aki rendszeresen megmasszíroz. Számomra az a fontos, hogy meglegyen a bizalom. Nekem újra összeforrt a Lelkem a Testemmel, már teljesen máshogy működök, ezért is válaszottam ezt az utat magamnak. Imádom az űrutaztatásokat, hogy adhatok valami különlegest. Sok belső munkám van magamon, hogy én is eljtutottam erre a szintre és csakis olyan dolgokat vállalok ami számomra örömet okoz.( no persze hiába divatos és tömeg által igényelt dolgok NF stb én megmaradok a szakszerűségnél )Nem elvesz belőlem/tőlem. Ebben a formában nekem a masszázs rengeteget ad, fejlődök tőle folyamatosan. Alakul jó irányba a személyiségem. Mert a szeánsz mindig két emberről szól. Mindketten adunk valamit, tanulunk a másikról/másiktól.Ez a földi létünk lényege, folyamatos tanulás és fejlődés Sok év szexpartnerkedés és egyebek után azt tudom mondani, hogy majd amikor Te is túl vagy az Ego harcokon és valóban megérkezel Önmagadhoz, akkor lesz csak igazán miről beszélnünk. ;)

Addig is..
Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat és hogy megtiszteltél a bizalmaddal ! Én nagyon sok sikert és kitartást és jó eredményeket kívánok Neked ehhez az úthoz amit válaszottál magadnak ! ;)

Sok szeretettel várlak máskor is az Erotika Akadémiára ;) :D

Puszi !

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 94574 erotikus masszázs

nem_foglalt_becenev a 2018-04 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Az egész úgy kezdődött, hogy a "Különleges kívánságok" fórumban feltettem néhány kérdést a tantra masszázzsal kapcsolatban: "Mi is az, és mennyire ősi valójában?", "Mi is lehetett a tantra eredetileg?" Személyes üzenetben ráírtam néhány hirdető lányra, akiről úgy gondolta, hogy lehet adni a szavukra a témában (van köztük, aki szerintem könyvet is írhatna), és jeleztem nekik a témafelvetést, valamint, hogy nagyon érdekelne a véleményük. Nagyon kedves, és sajnos nagyon hasonló tartalmú válaszokat kaptam személyes üzenetekben. A témához a fórumon egyikük sem akart hozzászólni, attól félve, hogy nem találnak értő fülekre. Meg, hogy szétcikizik őket.

Rebekától is ilyen jellegű választ kaptam, de ő felvetette, hogy ezt igazából megtapasztalni lenne érdemes, és utána szívesen válaszol személyesen a felmerülő kérdéseimre is. Nyilvánvalóan igaza volt, az oldal pedig amúgy is a találkákért van, nem a fórumozásért. Így alakult, hogy tantra-túrám kezdő állomása Rebeka rendelője lett.

Az üzenetváltásainkat követően telefonon hívtam fel őt, és úgy beszéltünk meg egy három nappal későbbi időpontot. A találka napjának reggelén küldtem egy megerősítő SMS-t, a találka előtt közvetlenül pedig telefonon megkaptam a pontos címet. Igazából mindkét érdemi telefonbeszélgetésünket úgy folytattuk, hogy ő hívott vissza. Először még tömegközlekedéssel utazott, amikor elértem, a második alkalommal pedig valamiért nem tudta rögtön felvenni az én hívásomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Rebeka rendelője Újlipótváros metrómegállói közül az északitól és a középsőtől van nagyjából egyenlő távolságban, egy impozáns méretű, elegáns, új építésű társasházban. Tömegközlekedéssel - értelemszerűen - elég jól megközelíthető, bár a metrófelújítás nyilván nehezíti a helyzetet. Könnyen megtaláltam a megadott címet, és - ez alkalommal - Rebekát is egyből elértem, hamar bejutottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rebeka egy szép, modern lakásban fogadja a hozzá fordulókat. Nem néztem szét nagyon, de kellemes hely volt. A szép fürdőszobában kellemes hangulatvilágítás fogadott, sőt kaptam egy gyertyát, pontosabban egy kis viaszmécsest, egy sólámpaszerű tartóban. Ez nagyon jól esett, szuper hangulatot is csinált, de azért - mielőtt kimentem - elfújtam.

"A lakóépületekben keletkezett tüzek vizsgálati tapasztalatai azt mutatják, hogy az emberi tényező a tűzesetek túlnyomó részében döntő szerepet játszik. [...] Ezek a tüzek megelőzhetők néhány alapvető óvintézkedés betartásával. [...] A meggyújtott gyertyát, mécsest ne hagyjuk magára még rövid időre sem." (Via /www.katasztrofavedelem.hu/)

A fürdőszobában tucatnyi tusfürdőből és jó pár dezodorból választhattam. Nagyon örültem, hogy volt kétféle szájvíz is. Nem a csók vagy a kölcsönösség miatt van kint, azokra nincs lehetőség, de jobb közérzetet adtak. (Nem, nem azért mert megittam volna a Listerine-t.)

A masszázshelyiség berendezése nagyon letisztult. Egy szép "keretes" tatami van benne, aminek a középső, a vendég által használt része mintha magasabb másféle anyagból készült lenne, mint az amelyen csak a masszőz szokta megvetni a lábát - vagy mását. Nagyon profi darabnak tűnt.

A tatami cserélhető anyaggal volt lefedve. Sajnos nem figyeltem meg, pontosan micsoda, de kényelmes, kellemes volt, és ami a fő, nem mozdult el alattam. A hason fekvéshez egy kis összegöngyölt törülközőt kaptam a homlokom, a háton fekvéshez pedig egy nagyon jó hengerpárnát a tarkóm alá. A tatami mellett jókora tűkor biztosította a "mozizás" lehetőségét.

Ezen túl a masszázshelyiségre úgy emlékszem, mintha üres lett volna. Pedig volt benne egy kis fotel a ruháknak, egy asztalka a innivalónak, egy komód, rajta mini hifivel és két kis szőnyeg - mégis olyan üresnek tűnt az egész. Kellemesen, megnyugtatóan üresnek.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka egy kicsi, törékeny, igazán szép nő. Hibátlan, szépen lebarnult bőre van és mindene feszes. A szemöldökében számomra van valami különös. Felhívja a figyelmet a szemére, az biztos. Ez fontossá is vált a masszázs második felében. Egyrészes sötét alsóneműben fogadott, olyasmiben, amit a képeken is visel. Nagyon jól állt neki. Egyébként is olyan volt, mint a képeken, talán csak kevesebb sminkkel. Egyetlen bánatom az volt, hogy a haja már az érkezésemkor is egy kis kontyban volt összefogva a feje tetején.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 94574 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 94574 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-04-29 08:18:26 erotikus masszázs 945745. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-04-29 08:18:26 erotikus masszázs 945746. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-04-29 08:18:26 erotikus masszázs 94574
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Ezt nehéz lesz szavakba önteni. Milyen is a tantra masszázs, Rebeka felfogásában? Az biztos, hogy a befelé figyelésről szól. Az elején, ahogy hasra feküdtem, fel is hívott arra, hogy a figyelmemet az egész testemre fordítsam. A masszázs legnagyobbrészt simogató mozdulatokból állt, na de milyen simogatásokból! Minden nagyon lassan, tudatosan történt. Még éppen kellemesen forró masszázsolajat csorgatott rám cseppenként. Újra meg újra. Nagyon-nagyon jó volt. Úgy éreztem, csak én vagyok és az érintései. Mindenféle zsibbadásszerű érzések mászkáltak bennem. Először a lábszáraimban jelentek meg, azután máshol is. Alig figyeltem a tükröt, jobban lekötött, amit a testemben éreztem. Eszembe jutott, hogy Rebeka akár csúnya is lehetne, ez most annyira nem számít. A sok simító mozdulat között megjelentek erőteljesebb nyomások is, de tökéletesen illeszkedve a lágyabb érintések közé. Egyre nagyobb felületeket éreztem a testéből, már rajtam csúszkált. a legkülönfélébb módokon forgott a hátamon. Erős szorításokat kaptam a combjaitól és az egész testétől. Ez a pillekönnyű nő hatalmas erővel nehezedett rám. Az olaj néha úgy cuppogott közöttünk, hogy az már-már pornós asszociációkat keltett bennem.

Csak pár szót, néhány instrukciót hallottam tőle egész idő alatt. Nem beszéltünk. A masszázsprogram alatt egy általam nehezen behatárolható stílusú zene szólt, ami néha meglepően pörgős volt, viszonylag kevés keleties résszel. Valószínűleg a program szakaszaihoz igazodhatott. Rebeka kért, hogy forduljak meg, és már elölről csúszkált rajtam. Rátette a kezemet a combjára, jelezve, hogy már én is simogathatom.

A masszázs kezdete előtt már tisztáztuk, hogy nem érinthetem a melleit, az ölét és az utóbbi közvetlen közelében a combjai belső felszínét. Azt is elmondta, hogy a fogdosást nem szereti, de a simogatásnak ölelésnek nagyon is helye van.

Rebeka elölről csúszkált rajtam, mindenét éreztem magamon. A nem érinthető részeket is nagyon közelről megcsodálhattam. Nagyon sokat nézett a rám, néha egészen közelről. A orrát többször az arcomhoz érintette. Nem lehet megcsókolni, de valahogy annak a határán táncoltunk. Ölelgettük, simogattuk egymást. Végtelennek tűnő időt töltöttünk a testem masszírozásával. Mégis eljött a pillanat, amikor kérte, hogy húzzam fel a lábaim. Ő a térdeim alá csúsztatta a sajátjait, úgy ült a lábaim közé és kérte, hogy a talpaimat érintsem össze csípője mögött.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kezdetét vette a lingam masszázs. Nézelődni próbáltam a tükörben, de mondta, hogy inkább a szemébe nézzek. Innentől kezdve szinte megszakítatlanul merültünk el egymás tekintetébe, mindaddig, amíg el nem élveztem. Életemben nem néztem ennyi időn keresztül egy nő szemébe. Már ez önmagában is hatalmas élmény volt. Fel kellene venni a vállalások közé (*****). A kézfejének pontos mozdulatait nem tudtam követni. Nem is láttam a férfiasságomat. (Nem azért mert nagy a hasam. Annyira nem nagy.) Teljesen belevesztem Rebeka szemébe. Kérte, hogy egyenletesen lélegezzek, mélyen a hasamba, és amikor az orgazmus közelében vagyok, és megnyomja a gátamat, akkor én is szorítsam össze az ottani izmokat.

Problémás eset vagyok, sajnos nem tökéletese a szerszámom reakciókészsége. Rebeka hamar felmérte ezt, és alkalmazkodott is hozzá, de így első alkalomra - azt hiszem - még nem sikerült tökéletesen bekalibrálnia engem. Néha túl erős volt a szorítása, de az egész élmény annyira jó volt, hogy hogy nem szóltam, nem akartam szavakkal megtörni a csodát. Az is lehet, hogy nem mindig pont az orgazmus kapujából fordultunk vissza, de varázslatos hullámvasúton voltam, az biztos. Végül később sikerült elmennem, mint tervezte, ezért ki is csúsztunk az időből, de nem szólt. Időnyomásnak nyoma sem volt. A masszázshelyiségben nincs is óra.

Az egész masszázs, tantrástúl, lingamostúl olyan volt, mint egy űrutazás. Nagyon különleges élmény volt. Nagyon szeretem az orgazmust, az egónövelgető módon megvalósított aktust, franciát, szeretem tapogatni a gyönyörű női testeket, de ez most valami egészen más volt. Nem olyasmi amiről fantáziálni szoktam. Úgy érzem nagyot fejlesztett a szexuális kultúrámon. Pedig technikailag nem tanultam semmi újat. Csak érezni tanultam. Arra jutottam, hogy nagyon helyes, hogy Rebekának nem bővebbek a vállalásai. Ha lehetőségek lettek volna olyan szaftosabb dolgokra, amelyeket egyébként nagyon szeretek, akkor elcsábultam volna azok irányába, és nem életem volna meg mindazt, amit így megélhettem.

Rebeka, miután letisztogatott, hagyott lenyugodni, pontosabban biztatott, hogy maradjak nyugton. Megnyújtotta a derekát és lerázta a kezeit. Jól elfáradhatott. (Eszembe jutott, hogy szívesen megmasszíroznám kicsit, de nem is tudom, hogyan kellene. Vajon milyen masszázs esne jól egy elfáradt masszőznek? Mit lenne érdemes vendégként megtanulni? Végül is a masszázsban is lehetne kölcsönösség.)

Együtt zuhanyoztunk le. Segített lemosni a hátamat, én is lemostam az övét. Felöltöztünk, ő abba a fehérneműben, amiben fogadott, és leültünk a masszázshelyiségben, a szőnyegre és tatami szélére beszélgetni azokról a kérdéseimről, amelyekről eredetileg a fórumban akartam. A programon más kívül voltunk, de természetesen továbbra is vendégként voltam ott. A tantra és a tantra masszázs kultúrtörténetéről végül nem sok újat tudtam meg, illetve nem nagyon jutottunk egyetértésre ebben a témában. De megismertem Rebeka személyes ars poetikáját a tantra masszázzsal kapcsolatban, és megértettem valamit abból, hogy ő honnan hová tart az érzékiség világában. Nagyon jó beszélgetés, emberi találkozás volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A program előtt helyeztem el a masszázshelyiség egyik bútorán a sokáig új, de lassan talán már régivé váló pesti átlagnak megfelelő csokrot. Rebeka szerint a végén is ráért volna, de én már így szoktam meg. Számomra nagyon-nagyon megérte a dolog.
Rózsacsokor
nem_foglalt_becenev nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Beszámolóírók gyakran elkövetik azt a hibát, hogy az összefoglalóban kérik a nyájas olvasókat, vigyázzanak a lányra, ha meglátogatják. A nyájas olvasó, aki nem szereti, ha erőszakoskodónak nézi, ilyenkor hajlamos a "Lehetne jobban is megírni" lehetőség kiválasztásával jelezni, hogy már a feltételezést is kikéri magának. Tettem így már én is néhányszor. Ennek ellenére most mégis leírom: vigyázzunk Rebekára! Nem is annyira látogatásokkor, hiszen a programjainak jellege és vállalásainak köre a durvulásra hajlamos vendégeket amúgy sem valószínű, hogy bevonzzák. Inkább itt az oldalon gondolom, hogy vigyáznunk kellene rá. Egyedi utat járt be, és még messze nem ért a végére. Amit ma nem vállal, nem azért nem teszi, mintha nem lenne jó benne. Ha valaki figyelmesen követi a fórumhozzászólásait, rájöhet, hogy nagyjából mindent tud, mindenben tapasztalt. Rebeka tudatosan építkezik. Van amit most lehet megkapni tőle, és az nagyon különleges. Nem mondhatom, hogy nála jobban senki nem csinálja a tantra masszázst, már csak tapasztalatok híján sem. Az viszont meggyőződésem, hogy úgy ahogy ő csinálja, úgy senki más. Azt hiszem sokat tudna még fejleszteni rajtam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.