Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-04-22 23:04:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Trheewishes !

Nagyon szépen köszönöm a beszit és s rangot is ! Megtisztelő :)
Mivel többbször beszéltünk, persze hogy rugalmas voltam. Mindig az vagyok ha érzem, hogy tényleg értem jönnek és azért amit én nyújtok ;)

Örülök, hogy jól érezted magad nálam és feltudtál töltődni, várlak szeretettel máskor is !

Ölellek ! :)

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 94459 erotikus masszázs

threewishes a 2018-04 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Két nappal a randi előtt kerestem telefonon, amit elsőre fel is vett és könnyen egyeztettünk időpontot, amit másnap még meg is erősítettem, hogy lesz 2 órám, amit vele tudok tölteni. Nagyon kedves és rugalmas volt, mert előbb kezdett aznap miattam.
Szóval nagyon készségesen és segítőkészen állt rendelkezésemre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megtaláltam a megadott címet és szinte a ház előtt parkoltam. A GPS és pár perc várakozás után (mivel kicsit korábban érkeztem) ő segített az emelet és a lakás megtalálásában. Ez is könnyedén ment.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon szép tiszta normál méretű lakás, aminek egyik szobáját foglaltuk el. Rengeteg tusfürdő. A szobában matrac és tükör letakarva a falon, mert az első órában kipróbáltuk a Metamorf masszázst, aminél nincsen szerepe a látványnak. A szobában is rend és tisztaság fogadott.
RebekaNuru külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Laza, sportos ruhában fogadott a masszázshoz volt öltözve, amit a második órában pikk pakk le is vett magáról.
Nagyon szép hölgy. Kedves törékeny, igazi tinis megjelenése van, Az adatlapon megjelölt korához képest sokkal fiatalabbnak tűnik. Az arca pedig egyszerűen elvarázsolt a második órában. :)
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 94459 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 94459 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-04-22 23:04:33 erotikus masszázs 944595. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-04-22 23:04:33 erotikus masszázs 944596. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-04-22 23:04:33 erotikus masszázs 94459
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
1
Ahogy már írtam, úgy döntöttem, hogy az első órában kipróbálom a METAMORF MASSZÁZSÁT ( EROTIKA MENTES, GYÓGYÍTÓ ) Kellemes a műsorhoz illő távol keleti zenét indított el, láthatóan nagyon figyelve a hangerőre, hogy a relaxet ne zavarja. Ez tulajdonképpen egy teljes relaxációs masszázs, amiben a végtagokat, a nyakat és a fejet, nyakat érinti, fogja és finoman simogatva masszírozza. Én úgy döntöttem, hogy teljesen levetkőzök hozzá.
Így első alkalommal is éreztem, hogy teljesen ellazulok, de a kezdeti feszültség és az újdonság ereje, nem engedett teljesen kiengednem, viszont nagyon pihentető és a következő pár napban érezhető következményei is voltak ennek az órának.
A masszázs után lassan magamhoz tértem és mentem tusolni, majd ő is. Közben olajat melegített.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Ezután, egy másfajta izgalmakat keltő óra kezdődött. :) A tükörről is lekerült a kis függöny, aminek nagyon örültem, mert valóban volt mit látni a későbbiekben.
A fürdés után hasra feküdtem és felhívta a figyelmemet a tükörre. Moziztam is rendesen. Olajos kézzel, finoman végigsimogatta, maszírozta a fenekem környékét, majd pár perc után a a combjaim közé is be-betévedt a keze és éreztem, hogy a látvány és az érintése, majd ahogy az egész testével fel-le csúszkál rajtam, igen kényelmetlenné teszi a hason fekvést. Nemsokára szólt is, hogy forduljak meg.
Ezután hanyatt fekve, már két látószögből gyönyörködhettem a látványban. Szemből és a tükörből. Mindenhol ez a kis szépség volt rajtam :) Körbecsúszkálta az egész felsőtestemet. Számomra a legnagyobb izgalmat az okozta, amikor felcsúszott egészen az arcomig és a szemeibe nézhettem pár centiről... Nagyon kellemes lazító és egyben izgató volt végig a finom bőrének az érintése.
A csúszka végeztével a lábaim közé ült és én tulajdonképpen átkulcsoltam velük hátulról a kislányos testét. A simogatást a kényes pontjaim környékén kezdte olajos kézzel, majd rátért a lényegemre is. Határozott, ámde mégis finom mozdulatokkal, de egyáltalán nem sietve, vitt el a gyönyör határáig. Ekkor kívülről, a prosztatám környékét nyomva tartott vissza az ejakulációt. Kimondottan izgalomba hozott szép, szimmetrikus pofija és a folyamatos szemkontaktus is komoly szexuális erőt adott... huhhh. Hagyott kicsit pihenni, majd lassú, nyugodt fejéssel, ismét eljuttatott a határomig, majd ismét megakadályozta, hogy végem legyen. Ezt még egyszer-kétszer eljátszottuk, de ezt minden alkalommal, teljesen rám figyelve és semmit el nem siettetve csinálta, mígnem végül szólt, hogy most hagyjam magam, lazítsak és engedjem szabadon, aminek jönnie kell. Pár perc nyugalom következett és közben letisztított mindenhol.
Kiment lemosta a kezét. Közben az órára nézve láttam, hogy pár percem van a parkolási időmből, így aztán gyorsan egymást lemosva, letusoltunk és rendezve a számlát, egy puszi kíséretében már siettem is az autómhoz.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag és annyit amit megbeszéltünk még két nappal előtte.
Korrekt volt az elszámolás.
Rózsacsokor
threewishes nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kellemes délelőtt volt egy kedves és nagyon szép hölggyel, akivel néha úgy éreztem magam, mintha egy tini lánnyal találkoztam volna.
Minden ki van találva nála. Végigvisz egy komplett úton, aminek a végén megnyugvás és felszabadultság vár. Köszönöm szépen ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 8db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.