Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-01-31 20:31:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Hahóó ! :)

Nagyon örültem, hogy jössz hozzám Metamorfra, mert tudom, hogy Neked ez megoldás lehet több dolgora is.
Nálad már több mindent bevetettem,mielőtt jöttél kinéztem a talp térképen a vese, gyomor, belek rexlexpontjait és talpasszal kezdtünk már 2x szer is és már ettől enyhültek a heveny tüneteid. Remélem csinálod a masszázst magadnak is mindennap ! ;)

Izgultam nagyon, hogy fog Nálad elsülni a Metamorf meg és először is csináltam, ki is hagytam egy mozdulatsort. De ennek ellenére teljesen működött a dolog. Olyan jó volt hallani a szuszogásod, akkor tudtam hogy már utazol. :) Vártam már, hogy befejezzük és elmeséld mit éreztél. Kiváncsi voltam, hogy ugyanazt amit én amikor én kaptam. Aztán amikor vége lett és elmesélted, hogy Piramisoknál jártál, aztán jöttek a lovasok , meg még sok kép akkor tudtam, hogy sikerült le vinnem Téged teljesen. Ez a lényeg amit írtál az félig ébrenlét félig alvó.. Áhh a lebegés :) Annyira jó volt nekem is amikor engem kezeltek !!!

Egyébként én már átgondoltam, tök jól működik a Meta a kényeztetővel együtt. Mert annyira ellazít, közben feltölt és oldja a lelki blokkokat melyek összefüggenek a szexualitással is.

Jó tudni, hogy tudtam valamin segíteni, amire már a gyógyszer sem használ.. Mert ugye az okot kell megszűntetni ! Mi meg ezen dolgozunk :)

Úgyhogy várlak a következő utazásra !

Puszillak ! :)

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 93014 erotikus masszázs

Skopek a 2018-01 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Rebeka a csevegőjébe a tegnap beírta, hogy van Nála lehetőség metamorf masszázsra. A leírása alapján (és amit találtam a neten) éreztem, hogy nekem ez nagyon jó lehet bizonyos egészégügyi problémáim rendezésére, amire a dokik csak széttárják a kezüket. Fel is hívtam, hogy mehetnék-e másnap (azaz ma) Hozzá kipróbálni. Azt beszéltük meg, hogy egy órában metamorf masszázs, majd a második felében kényeztetés lesz.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A sok sok rohangálás és aznapi más jellegű kellemetlen programok után, metróval mentem a Lehel térig, onnan sétáltam. Autóval is meg lehet állni a ház közelében, hely mindig van, ami fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház újépítésűnek számít. A lakás nagyon szép, ízlésesen van masszázs céljára berendezve. A szobában tatami van, asztal, kis szekrény szoba inas és fotel is. Nagyon tetszik a szoba színe és hangulata.
RebekaNuru külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rebeka alacsony, vékony lány, az arca gyönyörű és különleges. Egy fekete egybe fehérneműben várt, ami nagyon tetszett nekem és az a program első felében rajta volt, a kényeztetésre került le Róla. Nagyon jó humorú és érdeklődő lány, Vele nem lehet unatkozni.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 93014 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 93014 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-01-31 20:31:17 erotikus masszázs 930145. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-01-31 20:31:17 erotikus masszázs 930146. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2018-01-31 20:31:17 erotikus masszázs 93014
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A megérkezés után röviden megbeszéltük az elkövetkező két óra programját. Majd vetkőztem és megfürödtem. A program egy kis talpmasszázzsal kezdődött, ezután következett a metamorf masszázs. Ebben a műfajban én voltam az első vendége, frissen tanulta, új tudomány számára.

Ehhez hanyatt feküdtem, a fejem alá párnát helyezett és a fejemet kivéve betakart. Csak az éppen kezelt részek kerültek ki a takaró alól. Először két kezében tartotta a fejemet, gondolom a programra való ráhangolódás végett. Majd a jobb lábamhoz ment, amit a két kezével átfogott, utána lassan és finoman megnyomkodta, simogatta. Újra átfogta. Ugyanezt elismételte a bal lábamon, jobb kezemen, végül a balkezemen. Maga az érintés, a simogatás jól esett. Utána nem győzött szabadkozni, hogy egy részt kifelejtett. Nekem nem tűnt fel. :) Majd legközelebb.

Közben mit is éreztem? Hallottam mindent, a zenét, ahogy Rebeka mozgott, de egy éber álom, relaxa, illetve alfa állapotba kerültem. Lebegést és nyugalmat éreztem, amihez a zene is hozzájárult. Teljesen kikapcsoltam. Az éber álmomban nagyon szép, villanásokat, képeket láttam mindegyiket csak pár pillanatra. A végén megbeszéltük mit éreztem. Nagyon különleges élmény volt.

De mi is ez a metamorf masszázs? És mi a lényege? A csevegőben le van irva, de ide röviden beidézem.
"A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki az energiaáramlást akadályozó gátakat."
Sok betegség lelki dolgokra vezethető vissza. Ez a masszázs segít a lelket megnyugtatni, ezáltal meggyógyulni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Erőteljes kételyem volt, hogy ilyen különleges masszázs után, hogy tudok a kényeztetésre erotikára áthangolódni. Sikerrel, mert amikor hason feküdtem és a lábamhoz ért, akkor készen álltam. A lábamat és a hátamat szépen lassan bekente olajjal, magát is jött a csúszka. A csúszka változatos volt és már ekkor remegtem, de nem azért mert fáztam, hanem már vágytam is a végkifejletre, de tudtam ehhez be kell járni egy utat, amelynek minden lépése élmény.
Fantasztikus élmény volt magamon érezni az egész testét, így az intim részeket is. Ő dönti el, ebből mennyit juttat és nem én mint vendég "veszem el". Bár ez hasonfekve nem is menne, de később háton fekve is vannak tiltott területek.

Fordulás után elől is kaptam kellemes illatmentes olajat mindenütt, majd óvatosan térdelve a hasamra ült és ott előttem magát is bekente. Ekkor én is simogattam, ott ahol lehet. Ezt ő is szereti, mert Neki is jól esik az érintés. A csúszka ekkor fenomenális volt.

A végkifejlethez a combjaival az enyém alá csúszott, a hátát a lábaimmal átkulcsoltam és jött a hosszú elnyújott LIngam. Már ekkor is a robbanás határán voltam, de nagyon ügyelt rá, hogy ne menjek el idő előtt. Ezen a határon egyensúlyozott és meg, sóhajtoztam nyögtem, remegtem. Amikor már azt hittem itt a vég, mindig valahogy megfogott (de a levegővételemmel én is segítettem). Isteni érzés volt a Lingam. De látta hol van az a pont, amikor el kell engednie. Fergeteges orgazmusom volt, vonaglottam, nem tudtam magam kontrollálni.

Hagyott egy kicsit pihenni, megkinált vízzel és meginvitált a füdőszobába, ahol segített lemosni az olajat. Utána felöltöztem és elköszöntem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondottak szerint a végén az asztalra tettem. Teljesen korrekt.
Rózsacsokor
Skopek nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A metamorf masszázs egész különleges élmény volt. Nem állítom, hogy egy alkalom megoldotta minden problémámat egyből, ehhez több "kezelés" kell, de a kedvező hatást és a lelki nyugalmat érzem már most is. Ez a programrész kérhető külön is és élni is fogok vele. A kényeztetés ismét fantasztikusan sikerült. Felejthetetlen élmény volt ez a találkozásunk is!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2018-02-01 11:41:30
Remélem a következő alkalomról is írsz egy ilyen jó beszámolót.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 14db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 12db
(2024-09-09) : Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika.

(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.