Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

RebekaNuru

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-09-09 19:49:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Norbaj!

Nagyon szépen köszönöm a beszit! Összességében jól éreztem magam találkozásunk során, viszont elgondolkodtattál egy új projekten. A lényege, hogy az alváz semmiképpen se tudja elvonni a figyelmed magadról, a belső utazásról. :D Szeretném megtanítani azt az embereknek, hogy a meztelenség teljesen természetes legyen számukra.

Várlak sok szeretettel, ha legközelebb itthon leszel!

Ölellek!

Rebeka

Beszámoló RebekaNuru +36305734289 122538 erotikus masszázs

norbaj a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg RebekaNuru hirdetővel
igéző szemek
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Könnyebb volt mint reméltem. 2-3 héttel ezelőtt üzentem Rebekának (annak ellenére, h tudtam nem válaszol üzenetekre, de azért reménykedtem...) mivel nem volt magyar számom és nem szerettem volna ha nem veszi fel ez miatt. Hétfő is volt, Augusztus 20 is volt, tudtam nem dolgozik, nekem meg repülnőm kellet csütörtökön ezért minden képpen találkozni szerettem volna vele szerdán. Vissza üzent, h hívhatóm. Megcsörgettem fel is vette egyből. Kicsit tartózkodó volt ami érthető hisz nem tudta pontosan ki is vagyok. Megbeszéltük gyorsan a szerdát hála Isten volt szabad helye. Szerda raggel vissza kellet csörögnöm mégegyszer, h biztos menni fogok. És ennyi volt.
Megközelítés
A szerda reggeli telefon után elküldte a pontos címet. Nagyon egyszerű eljutni hozzá. Én autóval mentem, parkoló van bőven. A bkk is el visz oda. Bkk + 5p séta. Nagy kör alakú ház, nem lehet nem megtalálni. Ház elől megcsörgettem, be engedett, fel az emeletre és az ajtó előtt kip kop.
Helyszín
Lakás nagyon szép és nagy. Nem egyedül van benne, másik lány is dolgozik vele. Ami számomra nem volt probléma. Vigyáznak egymásra ami sajnos a mai világban igen is fontos! De persze nem találkoztam senkivel, csak hallottam és el is mondta h nincsen egyedül. Kis pici szobában dolgozik. Nem is kell nagyobb. Egy normál méretű ágy, pici asztal, ülő hely, szekrény. És Sok tükör 😉 Fürdőszoba is szép nagy. Megszámolhatatlan mennyiségű tusfürdő, sampon, szappan, szájvíz és még ki tudja mi minden más. Kifogástalan. Nagyon szép tisztaság mindenhol, jó illat (törölköző is).
RebekaNuru külseje
Rebeka egy nagyon csinos nagybetűs NŐ. Kellemes fekete ruhában fogadott. Kedves mosolyal és két puszival. Képek alapján tudtam mire számíthatók és persze nem is csalódtam. Sőt... Gyönyörű kis pici teremtés főleg hozzám képest. Nagyon szép mosolya van, óriás gesztenye barna szeme, csodás formás teste. Bársonyos bőre, de persze ezt csak azután tapasztaltam meg h elkezdődött a masszázs.
1. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 122538 erotikus masszázs
3. RebekaNuru +36305734289 beszámoló Budapest 122538 erotikus masszázs4. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2024-09-10 09:46:01 erotikus masszázs 1225385. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2024-09-10 09:46:01 erotikus masszázs 1225386. RebekaNuru +36305734289 beszámoló 2024-09-10 09:46:01 erotikus masszázs 122538
Erotikus masszázs
Nem nagyon lehet erről írni ezt át kell élni. Érkezés után bevezetett a szobájába megkínált kis frissítővel aztán hellyel. Leültünk és elinditottunk egy kellemes, érdemleges, ismerkedős beszélgetést. Nagyon jó volt. Inteligens Nő nem csak szép! Elbeszélgettünk vagy jó 20 percet aztán irány a zuhany. Bekísért, megmutatott mindent aztán magamra hagyott. Fürdés után vissza a szobába és pont akkor kezdett el levetkőzött. Ledobott konkrétan magáról mindent. Akkor lehetett igazán csak felfedezni, h milyen gyönyörű, formás, sportos kis teste van! Imádni való látvány volt. Picit gyönyörködtem benne aztán mondta, h dobjam le magam az ágyra hassal lefelé.
Elején megbeszéltünk, h eléggé fáj a hátam picit koncentráljon arra a területre. Hát ez sikerült is. Kaptam tőle egy igen intenzív hát masszázst, kis szexi érintesekkel egybefüzve. Mikor vége lett megpihentette a kezét rajtam a fájós területeken és átküldött egy kis energiát. Ami igen is érezhető volt mert a tenyeréböl áradt a forróság. Nagyon kivételes, jó érzés volt. Aztán jött a rész amire igazán vágytam. Rebeka Nuru masszázs! Hát ez az volt! Halottam ahogy beolajozza magát (nagyon szívesen segítettem volna neki, de persze azt sajnos nem lehetett) és akkor elkezdődőtt a Nuru masszázs. Mert ez nem egy egyszerű csúszka volt ám. Ami szintén nagyon intenzív volt és nem úgy mint más lányoknál h 5p és le van tudva. Nagyon hosszú masszázst kaptam. Nyomta rám a kis testét, húzta, tolta. Éreztem ahogy azok a formás cicik siklanak végig a hátamon, ahogy azt a csodás kis borotvált puncit nyomja és dőrzsöli hozzám, közben bele szuszog a fülembe, nyakamnál a cicik... És ez hosszú-hosszú perceken keresztül. Aztán fordult és a popsival ugyan ez. Nehéz vissza emlékezni mindenre pontosan, mert elvarázsolt rendesen. Másik dimenzióba tud repiteni pillanatok alatt. Tükörböl próbáltam nézni ahogy siklik a kis testével ez enyémen, de nehezen lehetett fókuszálni annyira jól csinálja azt amit csinál. Szívesen megfordultam volna, h szemből is érezhessem, jobban láthassam, de még nem lehetett. Nagyon intenzív hosszú és felejthetetlen Nuru után bele duruzsolta a fülembe, h fordulhatsz. Nem kellett sokat várnia rám.
Levezetés
Fordulás után elmagyarazta, h feküdjek. Kulcsoljam át a lábaimat a dereka körül és a lábaimat nyugodtan tegyem az Ő lábára mivel Ő be ült a lábaim közé. Elmondta, h kellene lélegezni, h jó legyen nekem és akkor jöhetett a Lingam masszázs. Ami szintén másoktól eltérően igazi Lingam masszázs volt ( nem a kivégezlek 1-2p alatt aztán jól van az úgy ) nem, ez egy igazi elnyújtott masszázs volt. De még milyen. Szép lassan, érzéki muzdulatokkal és rengeteg olajal persze, masszírozta a péniszemet, simogatta, dőrzsölte a golyóimat, tekergettema az ujjait a makkom körül, nyomkodta és cirogattatta a gát területét és minden amit el lehet képzelni. Közben folyamatosan szemkontaktot tartott ami csak emelte az érzést. Sőt, nagyon sokat hozzá tesz az érzéshez! Imádtam a szemeit. Is! Ahogy azokkal a szemekkel néz és ott ül a lábaid között mezitelenül, péniszed a kezében, látod a kis ciciket a szét tart puncit, legszívesebben fel ültem volna, megragadtam volna a nyakát, magamhoz hoztam volna és hosszú érzéki csókkal jutalnaztam volna. De hát sajnos ezt nem lehetett. Pedig vágytam volna rá piszkosul! Így mentek a percek amikor szép lassan elrepitett a csúcs közelébe. Nem kellett mondani neki semmit, h hol járok, tudta Ő pontosan, h mit csinál! Amikor közel voltam a csúcshoz elkezdte maga felé húzni a péniszem és a másik kezével nyomás gyakorolt a gát területére. Ezzel vissza tartotta az ejakuláciot, de az orgazmus érzését megtartotta. Fenomenális volt. Nagyon impressive technika. Azután ezt eljátszotta még egyszer. Nem nagyon vannak szavak az érzésre. Varázslatos, érzéki, gyönyörű!! Második csúcsra járatás után még mindig folyamatos szemkontaktus közben elsuttogta, h most már eleget huzott és elenged. Próbáltam volna kikönyörögni, h még ne. Semmiképpen sem. Csak még egyszer vigyen el a csúcsra. Mosolygott és meg nézte az órát. (először a masszázs folyamán) és mondta, h már most csúszásban vagyunk sajnos. Hát jó mondtam, persze engedj csak el ahogy gondolod. Így is tett. Folyamatos szem kontaktust tartva persze, egyre intenzívebben, gyorsabban csinálta, amit én kimondhatatlanul élveztem. És akkor ki tört a láva és elélveztem! Kifacsart belőlem minden cseppet és azzal együtt minden energiámat is. Nem voltam képes semmire csak feküdni és átélni a pillanatot!!
Elszámolás
Nagy nehezen össze kellett szednem magamat mivel idő volt már. Elkísért a zuhany alá és lemosta a hátamról az olajat. Természetesen megkérdeztem h Ő is szeretné-e, de mondta, h majd később. Zuhany végeztével vissza a szobába. Öltözés és mivel sem a telefonban sem érkezeskor és beszélgetés közben sem beszéltünk a piszkos anyagiakról (nem az volt a fontos) ezért a végén fel kellett tennem a kérdést, h most akkor mi is legyen. Elmondta én meg letettem az asztalkára. Kikísért. Két puszi, ölelés és becsukta mögöttem az ajtót.
Rózsacsokor
norbaj nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Hiába ez a hosszú beszámoló. Betűkkel leírhatatlan és szavakkal kifelyezhetetlen az érzés amit át lehet élni Rebekával! Csodálatos élmény egy csodálatos Nőtől!
Arra kérnék mindenkit aki ellátogat hozzá. Ha már időpontot foglaltál akkor tiszteld meg és menj is el hozzá. Megérdemeli! De a lényeg, h vigyázzatok Rá nagyon, tiszteljétek és szeressétek. Becsüljétek meg, mivel ebben a felhigult szakmában Ő egy kincs akire vigyázni kell!
Remélem következő látogatásomnál még elérhető lesz, mert olyan nem lesz h én nem megyek vissza hozzá. Köszönöm Drága! Lots of love! Miss you a lot!

Ps. Köszönöm, h a beszámoló írása közben újra átélhettelek. Köszönöm
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2024-09-09 12:14:41

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RebekaNuru erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-12 10:44:49
Csodás élmény közvetítés 😃."vigyázzatok Rá nagyon" tiszteltre méltó, de fölösleges. Köszönet au irásért.✍️🙏 pontszámok🔢 és a csokor hiányzik 💐

2024-09-11 05:15:32
Szuper! Tetszik! Gratula az élményhez! :)

2024-09-10 20:50:17
Ez egy nagyon jó, tartalmas beszámoló. Kár a sok helyesírási hibáért.
Mutasd mindet

FunkciókRebekaNuru legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-09-26) : Lingam masszázs közben elvitt a csúcsig úgy ,hogy nem mentem el, majd ott tartott, aztán amikor elértük a tetejét a hasamtól felfelé tolt a kezével valamit amit nem láttam, csak éreztem. Ez az érzés olyan volt mint amit eddig még nem éltem át

(2017-02-08) : Mindenre kiterjedő hát, lábmasszt kaptam. Rebekának eleve olyan az érintése, hogy attól olyan szintű energiát kapok, ami után olimpián indulhatok. A massz mozdulatok előtt kellemesen meleg olajat oszlatott el habtestemen Rebeka,

(2017-02-02) : az enyhe érintéseken és az erősebb masszírozáson keresztül fokozatosan juttat el a feszültséglevezetéstől az érzéki kényeztetésen át a teljes feltöltődésig.

felejthetetlen: 9db
(2024-10-22) : Rebeka meg kuncog, kuncog.. Halad a combamtól felfelé, enyhe nyomó simító mozdulatok, majd a testemet befedi a testével, amitől én bizseregni kezdek. Csúszik rajtam, finoman, óvatosan, be nyúl a combjával a combom közé, közben bimbok karcolják a hátam, fenomenális!

(2024-10-07) : Az alhasamnál kezdte a masszázst, majd a gát környéke, a herék, és utána a szerszám. Néha azt hittem, hogy rá bukott, fel fel néztem, és láttam hogy nem, pedig megesküdtem volna rá. Tekerte, csavarta, hol finoman, hol erősebben, felmérte meddig bírom, innen többször elvitt a csúcsra, majd megadta az utolsó löketet,

(2024-10-01) : Az alhasam, gátam, a hancúrléc, és a golyszlik is illően át lettek "gyúrva". Eközben tartottuk a szemkontaktust és többször orgazmus közeli állapotba kerültem, közben zsibbadni kezdtek a végtagjaim.

nagyon jó: 15db
(2018-07-24) : Már az első pillanatban olyan kellemes érzés fogott el, amit máshol nem is éreztem még. Onnantól kezdve ez csak fokozódott a végéig. Imádom azt, Hogy olyan csúcsokra tudod eljuttatni, ahova más nem.

(2018-05-08) : Ezt követte a csúszka masszázs,meglepően erős lányka,szinte kiprésel,van benne kraft rendesen:) Megfordultam,előröl is megmasszírozott és magához ölelt.

(2018-05-06) : Nagyon gyengéden, finoman, szembenézősen, zacsi simivel, gát izgatással, majd mindenféle technikával, egyre erősebben, többször felvitt határesetig majd lassított. A lényege az volt, hogy elvigyen orgazmusig és azt az érzést, energiát fenntartsa, és szétáramoltassa a testemben.

: 11db
(2018-10-16) : Amit tapasztalok, zuhanás ilyenkor valami álomszerű állapotba, de mégis teljesen ébren vagyok. Behunyom a szemem, mert jól esik, de bármikor kinyithatnám, és mindent hallok.

(2018-09-01) : A talpamnál kezdte a masszázst. Ami az elejétől a végéig finom érintés jellegű volt. Nem voltak benne átgyúrós részek. Érezhetően egy tanult technika szerint következetesen haladt végig a testemen.

(2018-08-02) : A lingam masszázs Rebekánál azt hiszem tényleg lingam. Legalábbis teljesen más liga, mint bármi más, amit nekem "lingam" néven eddig szolgáltattak. Azért írom, hogy "azt hiszem" mivel egyelőre nincs összehasonlítási alapom