Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-11-25 19:02:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36707567557 119986 erotikus masszázs

sz-norb.tomi a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már régi ismerősökként vesszük fel egymással a kapcsolatot, üzenetben, vtr-ben egyeztetünk. Sajnos mostanában rám jár a rúd, megfázás és nátha mindemelett rengeteg munka, kevesebb randi lehetőség...végül a jól bevált munka előtti lazulást választottam. (akkor abban a pár napban egészséges voltam és most újra betegség...)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Én a reggeli időszakban, még a dugók előtt mentem oda kocsival. Könnyen megközelíthető kocsival, a környék fizetős. Közben megy el busz és villamos is és onnan egy kisebb séta a lakás. a Térképen szerintem megközelítőleg jól meg van adva a helyszín. Cím egyértelmű, könnyű megközelíteni, aki meg visszajáró vendég, annak megy fejből is :-)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felújított kedves kis két szobás tégla lakás. Barátnővel rendel, de sose találkoztam még vele. Ami kár, de ez van … Most a nagyobb szobába mentünk, amiben masszázspad, tatami is található. A kisebb is hasonló csak ott szűkösebb. Én jobb szeretem a nagyobb szobát :-)
Hangulatos világítás, édesség kikészítve. Amit hiányolok már rég a tükör, remélem majd kerül egy beszerzésre :-) Fürdő nem túl nagy, kényelmes készülődésre tökéletes. Kikészítve vár: Tusfürdők, szájvíz, eldobható poharak, puha törölköző.
Rebeka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Régi ismerősökként köszöntöttük egymást, rég találkoztunk. Semmit sem változott legutóbbi találkozónk óta, magas vékony MILF. Szőke haj, szeme kicsit húzva, szép arc, izgalmas fehérnemű ez várja a kedves vendéget :-)
Képek retusálva vannak, de semmi meglepetés nem éri a vendéget.
1. Rebeka +36707567557 beszámoló Budapest 119986 erotikus masszázs
3. Rebeka +36707567557 beszámoló Budapest 119986 erotikus masszázs4. Rebeka +36707567557 beszámoló 2023-11-28 12:18:24 erotikus masszázs 1199865. Rebeka +36707567557 beszámoló 2023-11-28 12:18:24 erotikus masszázs 1199866. Rebeka +36707567557 beszámoló 2023-11-28 12:18:24 erotikus masszázs 119986
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Másfél órára mentem amibe már belefér a két kényeztetés, és mivel VTR-en jelentkeztem be még járt extra 15 perc. Ezzel már jól lehet gazdálkodni és visszajárósként már jól ismerjük egymást, kinek mi a jó és mire vágyik.
Érkezésem után gyorsan lepakoltam a ruháim a nagyobb szobában, lepakoltam a tiszteletdíjat és mentem zuhanyozni. Közben beszélgettünk, megosztottuk egymással kivel mi történt mióta nem találkoztunk. Gyors egészségügyi zuhany és szájöblítés és már repültem is vissza a szobába. Heves csókolózásba kezdtünk, összeölelkeztünk, közben simogattam és markoltam a seggét. Hirtelen ötlettől vezérelve felkaptam és odaültettem a masszázspadra és csak annyit mondtam, hogy ki fogom nyalni. Félrehúztam a melltartót, hogy lássam a ciciket, de már indultam is tovább, mert érezni akartam a nyelvemmel a punciját. Félrehúztam a tangáját és nyalni kezdtem. Letérdeltem a masszázspad elé karjaimmal combajaiba kapaszkodtam és nyaltam faltam a punciját. Hosszan nyaltam és csak a nyögdécseléseit hallottam és nagyon nedvesedett. Öröm volt kényeztetni, adni akartam és sikerült elvinni őt orgazmusig. Mosolyogva álltam fel, ő pihegve jelezte, hogy ez nagyon jól esett neki. Kis olajat tett a kezére és simogatni kezdett a felsőtestemen, megfordult odatolta a kemény farkamhoz a popsiját, őrület volt, olyan közel érezni őt. Kezeivel hátranyúlt, fejét hátradöntötte én a nyakát fülét nyaltam faltam popsija a farkam közelében, miközben kezeivel kényeztetett... hihetetlen erotikus volt és húztuk ameddig lehet az ilyet a végén szép adagot termeltem a kezére-kezébe. Osztozkodtunk a papírtörlőn, egy kocka oda egy ide. Ő még kiment kicsit a fürdőbe és kaptam egy pohár vizet is.
Én pedig áttelepedtem a tatamira. Olajos kézzel kaptam masszázst, alulról felfele haladt. Kellemes lazító masszázst kaptam és mire a vállamhoz ért meg a nyakamhoz már teljesen alfában voltam. Mindenhol átmaszírozott, mondtam, hogy a csípőmnél elidőzhet jobban, mert az eléggé fáj mostanság.
Kértem, hogy jelezze, amikor vége fele jár a masszázsnak akkor utána én fogok jönni a kényeztetéssel. Ismételni tudom magam, de köztünk megvan a kölcsönös szimpátia, tisztelet és kapcsolat, így jár a csók és a kölcsönös francia is. Helyet cseréltünk és ő feküdt a tatamin a hátára és én tudtam kényeztetni. Csókok után végig simogattam a testét és elhelyezkedtem a combjai között. Nyelvemmel kényeztettem, karjaimmal átkaroltam két combját így van meg a tökéletes póz és kapcsolat köztünk. Kezével a hajam túrta a nyelvem meg rendületlen járt a puncijánál. Nagyon finom a nedve, minden cseppjét imádtam. Szépen lassan haladtunk az orgazmus fele, néha lassítottam néha rágyorsítottam hátha így intenzívebb lesz az élvezet és igazam lett :-) Nagyon szépen sikerült elélveznie, miközben nekem már állt a farkam keményen, de most csak rá koncentráltam. Láttam egy gyönyörű nőt a hátán feküdni, orgazmus után én pedig előtte térdeltem, álló farokkal. Rebeka jelezte, hogy ez így nem maradhat és már rá is vetette magát a farkamra és egy intenzív franciában részesített, annyit kért, hogy előtte szóljak, mert nála nincs végig szájba élvezet, de ő is kényeztetni akar legalább úgy, ahogy én őt. Nem is kellett sokat várni, hamar elért a vég és a kezei között végeztem. Nagyot fújtam, majd törölgetés, kis víz és mentem is zuhanyozni.
Zuhany után még egy kis beszélgetés és indultam munkába. Ha nem is 9-re, de még időben beértem elkerülve a zsörtölődős főnököm.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Nem tudtam kettéválasztani megint a leírást, úgy éreztem hogy megtörné a történetet, ha ide-oda ugrálnék. Szóval mégegyszer. Két kényeztetést vettem igénybe, egy felvezető kézit és egy levezető franciát. Mindegyikben nagyon ügyes és számomra azt nyújtja amit kell amire vágyom kereteken belül. A felvezetés és levezetés között pedig egy tényleg lazulós, simogatós erotikus masszázsban volt részem.
Már az első randinkon éreztük mind a ketten a közös szimpátia meglétét, visszajárós vendégeként a randijaink erotikusabbak közé tartoznak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én mindig mindenhol előre teszem le a virágcsokrot és ez most sem volt máshogy. Nekem nagyon megérte, visszajárós vendégként velem rugalmas is és kedvessége felülmúlhatatlan.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon pozitív, szép, csinos, vonzó, szexi milf, visszajárós vendége vagyok már egy ideje. Sose csalódtam benne, mindig sikerül nála jól lelazulni és beszélgetni, mindemelett egy jó masszázst is kap az ember.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-05-09) : Én a pad mellett állva először a melleit simogattam, Rebeka pedig a velem egykorút vette kézbe, és játszadozott vele. Mivel Rebeka lábai széttárva voltak, könnyen odafértem a csupasz puncijához is, és izgattam a csiklóját.

(2023-10-02) : Kifejezetten kellemesen gyengéd fogásokkal dolgozik, most nincs is másra szükségem. Kérdi ugyan, hogy legyen-e erősebb vagy más területre koncentráljon-e inkább, de én ráhagyom a döntést és élvezem az érintéseit. Lábaim - kérésemre a bokám környékére extra figyelmet fordít - után szépen halad felfelé a fenekem gömbjein át a derekamra,

(2023-08-07) : Megköszönte és kért egy kis olajat a kezére, odaálltam mellé a masszázspadhoz és finoman simogatta kőkemény farkamat én pedig testében gyönyörködtem és simogattam őt.

nagyon jó: 3db
(2023-07-13) : Tatamira feküdve kaptam egy kellemes masszázst, illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, csipőmnek. Közben nagyon jót beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi tapasztalatainkat.

(2022-04-11) : Hasra feküdtem, Rebeka olajjal kent be a szükséges mértékben majd egy közepes erősségű masszázsban részesítette testem hátsó részét. Szép akkurátusan dolgozott, nem hagyott ki semmit. Közben beszélgettünk, hogy jobban teljen az idő. Sajnos elég jól telt, hát igen az egy óra, nem túl hosszú.

(2021-08-04) : Érkezés után vetkőzés, fürdés, majd hasmánt fekvés az ágyon. Ő illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, és nagyrészt ezzel is foglalkozott. Közben remekül beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi élményeinket. Jó volt, mert teljesen le tudott hozni a meló stresszről, teljesen jó összehangoló program volt. A masszázs amúgy frissítő volt, nem a szétszedős fajta, erről nehéz is sokat írni, ismerkedésnek remek volt.

: 9db
(2024-05-20) : A levezetése mível Nem mär kellően felhúzott és még rá tett egy lapáttal mert apró puszikkal tovább hergelte testem könnyedén botkormány izgatásávalkézi vezérléssel és csodálatos melleinek használatával hamar kivegzett

(2024-02-06) : A masszázs sorrendjét az én személyes kerésemre megváltoztattuk Amire pozitívan reagált így én kezdtem lábakat karkat hátát simogattam a próbálkozásra meglepően jól reagált így én kellemesen éreztem magam tőle Majd O kényeztett engem a finom érintésével simogatással masszázsal és cirogatasssal

(2023-10-17) : Rebeka nem az átgyúrós módszer képviselője, inkább lágyabb finom érintésekkel operál. Na nem éppen simogatást kell képzelni, inkább egy ellazító, közepesebb erősségű, lassú mozdulatokat használó, érzéki masszázst.