Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-22 13:59:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 121870 erotikus masszázs

kincskereső1994 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
perfekt alak
végig incselkedő
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Rebekánál már sokszor jártam így ismerjük egymást. Gondolom a számon már megvan neki, ezért tudja, hogy én hívom. Az egyeztetés mint mindig, most is flottul ment. Nekem ugyan kicsit előbb lett volna jó, de sajnos az az időpont foglalt volt, de megoldottuk. Általában amúgy jelezni szokta az oldalon amior hívható, legalábbis én szoktam látni.
Megközelítés
IX. Kerület Sorosári úti része. Parkolás a környező utcákban lehetséges, azonban fizetős persze. BKV is akad a közelben bő választékkal.
Helyszín
Nem egy új építésű lakás, ezért senki ne egy Marina-parti palotára készüljön, azonban a higéniával nincs gond. Egyedül ami gond szokott lenni a fürdőben a melegvíz. Az néha hol jön, hol várni kell rá, illetve egyből forró, erre figyeljetek, de nyilván erről nem az ott dologzó lányok tehetnek.
Rebeka külseje
Rebeka egy fekete hajú törékeny vékonytestű gazella. Én már kb. két éve rendszeresen látogatom őt, így ismerősként üdvözöljük egymást. Haja általában kiengedve szokott lenni, de a kényeztetés során néha össezfogja, hogy könnyebb legyen a látványben gyönyörködni, na meg persze neki is dolgozni :-) A kiírt adatoknak teljesen megfelel mind magasság, súly, mind életkor esetében. Arcra nekem tetszik, nem egy fotómodell arcot kell elképzelni, de nem is csúnya. Egyszerű, átlagos szomszédlány Rebeka. Egyedül a fogai kis negaívum, illetve az enyhén érezhető dohányszag.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 121870 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 121870 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2024-06-23 20:54:28 erotikus masszázs 1218705. Rebeka +36303934021 beszámoló 2024-06-23 20:54:28 erotikus masszázs 1218706. Rebeka +36303934021 beszámoló 2024-06-23 20:54:28 erotikus masszázs 121870
Erotikus masszázs
Keretbe foglaltam a napomat. Mivel ahogy korábban is írtam, alapból korábbi látogatást terveztem Rebekához aznap, azonban sajnos nem ért rá, így a közeli Dandár fürdőben kényeztettem magam a találkozónkig. Ez csupán pár száz méterre van Rebeka helyétől. Füdőzés után pedig nagyon jólesett mindennemű társasága. A masszázsra rendszerint így most is a két kényeztetés közt került sor. Azt krémmel csinálta, kellemesen ellazított. Közepes erősséggel nyomkod. Ne várjatok thaimasszázst, de kellemesen ellazít a masszázsával. Számomra mindig kellemes erősséggel találja meg azokat a pontokat, ahol éppen kezelésre szorulok.
Levezetés
Fürdőből visszatérve Rebeka egyből követ. Állva kezdünk csókolozni, majd egyből leveszi rólam a derekam köré tekert türcsit és rámarkol az addigra már teljesen merev farkamra. Közben én is megszabadítom őt melltartójától, falatnyi kis tangájától pedig saját maga szabadul meg. CSóloljuk egymás száját, nyakát, majd én a cickókat veszem kezelésbe. Közben ő kézzel izgat engem, amibe egy kis nyálat csurgat a síkosság miatt. Majd hirtelen eltol magától és elém térdel. Nem kap be azonnal, hanem játszik velem. Nyalogat, puszilgatja a végét, majd hirtelen erősen magába szív, és olyan vákomot csinál, hogy majd a homlokom is behorpad. Imadom hogy tud szopni. Látsziik, hogy ő is imádja a férfiakat kényeztetni, illeve érezni rajta, hogy az évek rutinjával már tudja, hogy mi kell a férifaknak. Teljes mélyotorok nincs nála, azonban nincs ellenére, hogy haját összefogva fejére ráfogva diktáljam a tempót, és már-már szájbadugjam. Rebeka emellett igényli, hogy őt is kényeztessék, így mikor már majdnem a szájába durrantam, lerántottam a fejét a farkamról, nyálas csókolózást követően pedig nyadtlöktem őt a matracon is hevesen nyalni kezdtem az akkorra már igencsak nedves punciját. Nagyon jól nedvesedik, továbbá imádja az ujjazást is. Több ujjal szereti egyszerre, de nyilván ez függ a technikától és az ujjak vastagságától, de én két-három ujjal szoktam őt egyszerre kényeztetni. Mint mindig, most is megdolgoztam a sikerért, amit egy hatalmas élvezéssel hálált meg Rebeka végül. Kicsit hagytam őt lehiggadni, mellé feüdtem. Pár percet követően azonban ő mászott rám, és eleinte melleivel kezdett csúszkálni a farkamon, majd szemből puncival cszúszkált, természetesen a határok betartása mellett. Nem egyszerű ilyenkor kontrolállni az embernek magát, de tudjuk, hogy hol vagyunk... :-) Majd újra szájába vett Rebeka és jó 5-8 perces folyamatos szopást követően élveztem egy óriásit. Pont akkor sikerült elélveznem, mikor kicsit mélyebbre engedett, és szerintem sikerült szegényt kicsit torkon lőjem, de nem csinált belőle problémát, a többi is a szájában landolt, majd egy percig még finoman levezetően szopott, és azt követően szabadult meg a spermámtól, már ami nem a gyomrában kötött ki szegénynek a torkon lövéstől. Utólag is bocsi Rebi :-)
A második felvonásra a masszázst követően került sor. Kicsit elbeszélgettük az időt, íg alig 10 percünk maradt, azonban megoldottuk így is. Rebeka finom csókokkal álltott teljes merevségbe, majd elém térdelve egy heves, pornósabb már-már kényszerfranciás szopást követően élveztem ismét a szájába, mialatt többször lehajolva ujjazgattam őt a magam örömére legfőképpen.
Elszámolás
Bővebb infó rendelzésre áll, valamint nyivánosak a csokor méretek. Kevés hely van manapság Budapesten, ahol ilyen jó ár-érték aránnyal tud az ember egy iylen felejthetetlen élményben részesülni. Egyedüli extra az NFVSZ ami szintén elhanyagolható mértékű, csupán * rózsaszál. Minden más pedig az alap program részét képzi.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Rendszeres látogatója vagyok Rebekának, akinek a beszámolóit olvasva már elég méretes törzsvendég köre alakult ki, nem véletlen. Egyedüli negatívumként vele kapcsolatosan a fogait, és az enyhe dohányszagot tudom megemlíteni, azonban a kapott szolgálatatás minősége ezt mind feledteti. Rebeka egy profi szolgálatató, aki remélem még sokáig köztünk tud maradni. Találkozunk nemsokára ismét Rebi, jó egészséget neked :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-28 06:18:06
>Kitűnő írás!Legközelebb az összbenyomást(egy részét!) úriember módjára megfogalmazni!:)

2024-06-25 14:40:05
Alapos élmény megosztás, Rebeka méltatása a törzsvendég szerepből történik meg. Köszi a beszít!
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 18db
(2024-05-17) : Rebeka diktálta az oldalról szánkázós tempót, közben összegabalyodtak Tildával egy-egy nyelvcsata erejéig a zacsinál vagy a rúd fölött-alatt, pazar volt.

(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

nagyon jó: 13db
(2024-04-29) : nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül)

(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

: 5db
(2024-08-01) : Kis simi, majd pár puszi a célterületre, és kezdődött a franciás kényeztetés. Ez nagyon jó volt, közben pucsított, végig popsiját simogattam, és néztem a tükörben. Szexi. Néha kézi vezérlésre váltott, majd a kettőt együtt.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.