Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-09-25 18:37:10

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 119383 erotikus masszázs

plasmodium a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, első hívásra sikerült egy aznapi időpontban megegyezni. Részletes információkat kaptam a program tartalmát illetően, flottul ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A város jól megközelíthető részén rendel, a környező mellékutcákban lehet parkolóhelyet találni, erre azonban érdemes pár percet ráhagyni. A bkv-val érkezők számára sűrűn közlekedő villamosok, buszok is rendelkezésre állnak a rendelőtől rövid sétára.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a célnak tökéletesen megfelel, ehhez van igazítva a belső tér hangulata is nem túl erős fényekkel. Nem egyedül rendel, de ez nem zavar semmiben, gondolom, jól meg van szervezve a beosztás. A fürdő tiszta, a kilépő is száraz volt. Kellemes illatú törölközőt kaptam, sok tusfürdő volt a kád mellé készítve, nem feledkeztek meg a szájvízről sem.
Rebeka külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képeknek megfelelő hölgy fogadott. A ruhától, amiben fogadott, az első percekben meg is szabadult, beleértve az alsóneműt is, így azt nem tudnám felidézni. Vékony, tinis alkatú lány, nem túl nagy, de feszes mellekkel, nem kell az arckitakarástól sem tartani. Hozzám végig kedves, közvetlen volt. A csók közbeni tapasztalataim szerint dohányozhat, bár ezt a fogmosás és szájvíz jól palástolták.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 119383 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 119383 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-09-26 09:17:26 erotikus masszázs 1193835. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-09-26 09:17:26 erotikus masszázs 1193836. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-09-26 09:17:26 erotikus masszázs 119383
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Valószínűleg a törzsközönsége nem a szakszerű, erős gyúrás miatt jár hozzá, bár nekem kifejezetten jól esett a masszázs is. Ezt a részt úgy írnám le, hogy amikor egy fárasztó nap után az ember megkéri a barátnőjét, hogy masszírozza meg. Megkérdezte, hogy olajjal vagy krémmel szeretném a masszázst. A masszírozást lábtól felfelé haladva kezdte, közben végig beszélgetett, kifejezetten érdeklődő, de nem tolakodóan. Nehéz volt néha félbeszakítani, hogy legalább az udvariasság szintjén én is érdeklődhessek nála valamiről. Alaposan végig masszírozott, jeleztem, hogy a hátam néha fáj, arra nagyobb figyelmet fordítva. Nem maradt ki egy testrészem sem a kellemes, de nem profi masszásból. Minden egyes érintése jól esett, illett az egész ottlétem hangulatához.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Tisztálkodás előtt beszélgettünk néhány szót, ekkor már meggyőződhettem közvetlenségéről, kedvesen érdeklődő hozzáállásáról. Tudakolta, hogy szeretném a programot, első választási lehetőségként a kényeztetés-masszázs-kényeztetés kombót felvázolva, amire én le is csaptam, mielőtt tovább sorolhatta volna. Zuhanyzás után visszatértem a szobába, ezt érzékelve ő is megérkezett a szemközti szobából, majd rögtön hellyel kínált a matracon. Kifejezetten barátnősen, csókokkal kezdte, simogatva indított, megtartva az irányítást. Jó érzéke van ahhoz, hogy mikor kell lejjebb haladnia, apró puszikkal közelített a cerkám felé, ami ekkor már állt. Úgy helyezkedett kérés nélkül is a frnaciához, hogy a falra applikált tükörből minél jobb kilátásom legyen karcsú testére, különösen a popsijára, így kezdett lágyan franciázni. Nagyon kellemes a franciája, az a barátnős típus, nem a koppanásig torokravevős, pornós. Szívesen vette, hogy közben a melleit és a fenekét is simogattam, nedvesedett is a puncija, ahogy arra tévedt a kezem. A tükörből kínálkozó látvány is segített abban, hogy nem bírtam így sokáig, a szájában lett végem.

A második etapban is csókkal, simogatásokkal indított, a puszilgatásokat én is igyekeztem viszonozni, nem megfeledkezve a melleiről sem. Úgy éreztem, szívesen veszi, hogy a melleit puszilgatom. A kellő pillanatban rátért a franciázásra, miközben ismét lehetőségem nyílt simogatni a fenekét, punciját. Röviddel ezután a kölcsönösség lehetőségét is felajánlotta, amit nem akartam semmiképp sem visszautasítani. Megfelelő higiéniájú kelyhét 69-ben kényeztettem, ezt némileg szabályozta a saját pozíciójának módosításával. Igencsak úgy tűnt, hogy élvezi a ténykedésemet. A puncinyalást csak néhányszor szakítottam meg, hogy a tükörre vethessek néhány pillantást, csodálhassam, amint 69-ben cumizik rajtam. Számomra is elég élvezetes volt az ismét barátnős, kevés kézhasználattal járó francia, így a szájában lett végem ismét. Ezzel nagyjából sikerült is kitölteni a másfél órát, egy gyors zuhanyra még maradt időm.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Saját indítványozásomra az elején adtam át, az extra NFVSZ-t belekalkulálva. A telefonos tájékoztatásnak megfelelően, nagyon korrekt módon zajlott, ahová letettem, távozásomig ott is maradt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Úgy érzem, hogy amiért mentem, maximálisan megkaptam, ha szívesen fogad legközelebb is, akkor szívesen visszatérek hozzá. Készséges, szép lány, átlag feletti kedvességgel, barátnős franciával. Érezhetően fontos számára, hogy a vendég elégedetten távozzon tőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-26 12:46:40
Kicsi ellentmondást érzek a javadalmazást illetően, de természetesen nem akarok szőrszálhasogatónak tűnni.

2023-09-26 11:20:44
Jól van jó lett ez így. Másfél óra történései lettek ide leírva.
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 10db
(2023-05-13) : Nagyon kellemesen csinálta. Olaj és krém közül lehetett választani, én az olajra szavaztam. Masszázs közben beszélgettünk, rengeteget kérdezett rólam. Kellemesen telt az idő, aztán megkért, hogy forduljak meg. Itt jött a kényeztetés. A végén pedig kaptam egy nagyon kellemes talpmasszázst.

(2023-03-22) : Az orál miatt kerestem fel, az szuper, az neki nem a szükséges rossz, de még csak nem is egy unalmas munka, ha jól sejtem, hanem egy könnyed és perverz játék. Örömszerzésre született. Van érzéke hozzá, kár volna tagadni. Kígyóbűvölő fogalmát teljesmértékben lefedte a tevékenysége

(2023-03-08) : Amint a szoba ajtaja becsúkódott mögöttünk összeölelkeztünk és egy igazi csókolózás vette kezdetét - a legkellemesebb fajtából. Eközben jóleső érzéssel vettem tudomásul,. hogy a melltartó csatja már ki volt kapcsolva, és a melltartó alig várta már, hogy levegyék Rebekáról. Nem is maradt sokáig a mellein. Majd hamarosan a szexi bugyi is lekerült.

nagyon jó: 9db
(2023-09-17) : . Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt.

(2023-09-13) : A két lány bekente testápolóval a hátamat, lábamat, vállaimat és az általam mondott rakoncátlankodó területeket jól átnyomkodták. Igazából én szinte soha nem kérek masszázst de mivel most jó pár porcikám is fájt éltem vele és nagyon jól esett.

(2023-05-18) : Ezután én következtem hasra fekve, krémmel kezdett el masszirozni,kellemes de nem profi masszázs (nem is ezért jöttem),mivel az óra sajnos ketyegett ,vártam a fordulást.Rebeke nagyon érzéki kényeztetésbe fogott bele,semmi részt nem hagyott ki egyből ráérzett,

: 3db
(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.

(2023-09-21) : We started with a "standing blowjob" [eleinte allás szopás?], where she was on her knees while I was standing. I like that and my cock was already getting a little big for her to handle. She does not generally go very deep with her sucking, but you can push a little. I don't think she does much deep throating.

(2023-01-06) : Ezután a testemet végigcsókolva elindult lefelé, kezével már az ezredest fogva, na itt már nem voltam annyira zavarban, pedig féltem, hogy kihatással lesz az izgatottság a lenti dolgokra, de Rebeka nagyon is érti a dolgát