A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-09-17 11:12:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 119302 erotikus masszázs

Noctis a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
csodás haj
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Szülinapomra megleptem magam Rebekával, akiről csupa jót olvastam, hála nektek. Ritkán érdemel ki valaki ilyen lila-kék beszi áradatot! Lett is elképzelésem (nem elvárásom) a Vele átélhető kalandról. Túl szép, hogy igaz legyen? Mikor erősebb voltam a kifogásaimnál, ő meg épp online, egyből telefont ragadtam. Csicseregve, mosolygó hangon elmondott mindent mi érdekelt, pár percben. Három nappal előre szóltam neki, miszerint első akarok lenni, és rögtön két órás udvarlásra neveztem be. Jeleztem SMS-ben: én leszek az, aki magamra foglal VTR-en, tehát úgy is megpecsételtük, pár szót váltottunk ott. Reggeli megerősítést kért, válasz nélkül.
Megközelítés
Boráros és a gyógyfürdő közt található lakás egy idősebb társasházban. Parkolás nap közben nem vész, pedig válogatós vagyok. Fehér rendszámmal 300-450-600 pénz attól függően melyik zóna sikerül és mennyi sétát vállalsz be. Ha nem érzed a négy kereket a városban, jöhetsz csepeli hévvel, villamossal, vagy buszokkal. Aki a dunaparti irodaházakban dolgozik netán, annak ebédszünetes átsétálós.
Helyszín
Gyalog gyorsabb voltam, mint az ominózus lift. Elég magasra kell szökkenni, jutalom az ajtó mögé bújó Rebi. Szalonról van szó, melyben kint zöld, a szobában pedig pirosas lilás ledek adják a félhomályt. Talán a happy hour időszaknak köszönhetően, de más cipőjét nem láttam, semmi jövésmenés/fürdővárás. Egy másik lány árnyékát elcsíptem ahogy az ő szobájukból jött vissza hozzám Rebeka. Maga a tágas szoba otthonosan berendezett mindenféle dekorral pl. a gyerekkoromat idéző lávalámpával. Falon nagy óra, mely nem ketyeg és nincs elállítva. Berendezésnek mobilklíma, fotel, asztalka sok olajjal, polcos szekrények. Földre terített nagy matracon huncutkodtunk, friss lepedővel, minden ok. Fürdőre sincs panasz. Bár a kedvenc tusfürdőmből nem lila cucc jött, what? Amúgy még bontatlan fogkefék is lógnak a falon, dezodorok, egy DM-es szájvíz, papírpohárkák. 2 törülközőt kaptam. Kádban tisztulhattam meg, zuhanyfüggöny mögé rejtve. Apró kedvességek, de kaptam kis palackos olasz ásványvizet, léptemkor pedig német csokit.
Rebeka külseje
Valamelyest kislányosabb Lucy Hale arcot képzeltem. Inkább a 24 című sorozatból Nina Myers jutott róla eszembe, a 2000-es évek elejéről. Van benne egy kicsi Trinity is a Mátrixból (főleg a zöld szeme). Feltűzött haját egyszer kibontotta átrendezni, meg is dícsértem, milyen szép hosszú (fekete)! Sajnos dohányzik, ami nálam válóok, nem erről értesültem az adatlapon, kár. Mű dolgokat nem láttam/éreztem, egy apró tetkót találtam csak. Formára nagyon vékony, törékeny alkat, magas. Tudom közhely, de tényleg tenyérbe illő feszes cickókat foghattam, melyek bimbói peckesen állnak, nem csak kényeztetéskor. Felesleg sehol, így aki brazil twerk popó rajongó máshol keresse, itt formás kis fokhagymagerezdekkel lehet játszani. Összhatásra mindene arányos, a legalább két éves képeknek is megfelel, ám egy kicsit azoknál vékonyabb. A fél lábbal széken térdelős és a csípőre tett kézzel ablakban állós a legjellemzőbb számomra. Feltűnt még a szalon identitás, miszerint akárhányszor dícsértem valamit rajta kívül, többes szám egyes személyben köszönte meg. Szerintem rivalizálás helyett jól kijön a többiekkel, sőt nem mellékesen párban is várnak.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 119302 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 119302 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-09-18 09:30:07 erotikus masszázs 1193025. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-09-18 09:30:07 erotikus masszázs 1193026. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-09-18 09:30:07 erotikus masszázs 119302
Erotikus masszázs
Volt masszázs oda és vissza is, legalább a randi felét ez tette ki. Barátnős hasonfekvős törődést kaptam, semmi szétszedés, pont jól esett. Kitért a karomra is, értékeltem, mert sok helyen kimarad. Illetve amikor kész volt egy részemmel gondosan felitatta a maradék olajat. Viszonoztam én is, nagy lelkesedéssel. Nem is a masz a lényeg, hanem a beszélgetés! Nem szoktam ennyit jártatni a számat, de ő végtelenül érdeklődő, mindenre reagálni tudó, bármihez képes hozzá szólni, emiatt gördülékenyen sikerült hullámhosszra kerülni. Kezdeti izgulásom tova szállt. 0 kínos csend, meséltem én is, ő is, beavatott pár meghökkentő dologba. Változatos témák smalltalkon túl, oldalról, barátnőkről, randizásról, családról, utazásról, munkáról, sportról, könyvekről, álmokról, a szokásosnál mélyebben. Igaz, telt rá időből. Nem csúszkált rajtam, ez ma nem a fülledt erotika kimaxolásáról szólt, hanem szimplán egymás társaságának élvezéséről. Beszélgetős segítő szakmában is megtalálná a helyét.
Levezetés
Csatlakozott hozzám a tisztálkodásom után, megdícsértem vékony alakját, átöleltem és hamar csókolózni kezdtünk. Végigsimítottam finom bőrét, mire mágnesként vonzottak érdeklődő bimbói. A bújást vízszintesen folytattuk, karom átfűztem a nyaka alatt és így fogadtam szorosan magam mellé. Beszélgettünk, ráhangolódtunk, közben kezem felfedezte testét, szám a száját. Ő az ágaskodó játékot, én meg a kis ajkú punciját is elértem, mit egyre igyekeztem nedvesíteni. Kértem olajat amivel bekentem melleit, a feszes hasikát és természetesen a délvidéket. Alaposan körbesimogattam, nehéz betelni egy ilyen tinitesttel. Megkérdeztem, ha úgy adódna ujjakat be lehetne-e vetni. Örömömre zöld lámpát kaptam "Hát persze!" felkiáltással. Meglepően könnyen befogadott, váltogattam az ujjaim, végül 2 is becsusszant. Szexi nyögéseket hallatott, mondjuk ez végig így volt, MT-egópolír.

Oldalkáját karcoltam hegyesebb végemmel, majd egyszercsak felült mert szájával is érezni akart. Eldobtam magam és megkértem helyezkedjen inkább a tükör felé (ami 10 centivel magasabban van a kelleténél). Mindegy, ujjazgattam puncikáját, míg ő is ujjaival kergette a golyókat. Rövidesen inkább számra kértem 69-be, bírom amikor feljön levegőért és nem tud koncentrálni a nyalástól. Franciája látványában limitálva voltam, ígyhát az érzésekre tudtam figyelni. Sokszor csorgott a nyála minden felé, fáradhatatlanul lelkesen szopott, én meg kapaszkodtam fenekébe, markoltam ciciket, és csak nyaltam faltam az illatos puncit mi számra lett tolva. Hangokat hallatott végig, ez kifejezetten lelkesítő és motiváló, persze én addig toltam mígnem finom nedvét is megízlelhettem és utána már magasabbra helyezkedett...

Szembe fordítottam, lássam mit alkot a célban. Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt. Hagyott pár törlőt és kivitte a dolgokat a fürdőbe. Időérzékem csalafinta, de jó sokáig elvoltunk. Ígyhát bemutatkoztunk egymásnak.

Itt jött a hosszas bújós-masszázsos beszélgetés. Végén kérdi, szeretnék-e fürödni. Kérdem: a második kör előtt, felfrissülni? Ja már csak 10 percünk van! Mondja akkor bele kell húznunk! :) Rögeszmém szerinti egylövetűként beigazolódott, hogy tudok én magamról mindenféle hülyeséget gondolni. Most én a szájába akartam élvezni mégegyszer és így is tettem. Nem lógtam nagyon túl a vendégszeretetét. Technikája nem lett sürgetős, sem intenzívebb, szimplán a beszélgetés során ért megnyugvás és a szexi hangjai megtették hatásuk. Teljesen ellazultam és át tudtam adni magam kényeztetésének, 5 perc és végem lett, mint a filmnek. Kettőt nem sok nő hozott ki belőlem eddig, nyilván a hosszú randi segít. Mindenesetre egy hiedelmem leomlott általa, köszönöm ezúton is.
Elszámolás
Mai világban eléggé tüskehatékonynak mondanám a rózsákat, nem tudom meddig tudunk még a fél vesénk feláldozása nélkül is 2 órákra jönni, de itt/nála ez működik. A szekrény polcára tettem még vetkőzés során magamtól. Ki van írva minden, beszikből pedig egy alsós matektudással a NFVSZ extrát is ki lehet számolni, ami szemkerekítően jelképes. Másik a p-pont felé irányul, én nem élek olyasmivel. TP nincs, és 125perc volt kaputól kapuig, korrekt minden szempontból.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 36 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Rebi egy bújós mosolygós őzgida, aki finnya nélkül vállalja, amit ilyen keretek között megkívánhat a férfiember, és a mérsékelt rózsának is örül, nagyon jó párosítás ez. Szalon-élmények közül kiemelkedő a közvetlensége, időráfordítása, beszélőkéje, ujjak fogadása, és az extrás franciája miatt. Boldog vagyok, hogy találkozhattunk!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-18 19:25:26
Elolvastam a novelládat...este mehetek gyónni ... köszi

2023-09-18 11:44:15
Nem a zsánerem Rebeka alkata, de olyan jól írtál, hogy megjött az étvágyam.

2023-09-18 11:13:10
Nagyon jó beszit írtál. Élveztem olvasni, köszi, hogy megírtad. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2023-09-17 16:57:18
Most látom Trinity szeme kék 🙈 ...akkor marad a dögössége.
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 18db
(2024-05-17) : Rebeka diktálta az oldalról szánkázós tempót, közben összegabalyodtak Tildával egy-egy nyelvcsata erejéig a zacsinál vagy a rúd fölött-alatt, pazar volt.

(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

nagyon jó: 11db
(2024-04-29) : nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül)

(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

: 5db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.