Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-03-17 22:04:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 117416 erotikus masszázs

jóöregharcos a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
gyönyörű arc
jól átmozgat, átgyúr
élvezi az ujjazást
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Egy héttel korábban hívtam nagyon kedves volt kérdezte hogy vagyok.Akkor nem volt jó neki az általam kért időpontot.Most VTR-en egyeztettünk kis módosítással sikerült összehozni a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-t vettem igénybe a közelben egy közlekedési csomópont onnan pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi bérház emeletén van Rebekáék kéjlakja.A liftet már többen megemlítették valóban nem a leggyorsabb.A lakásba belépve az előtérből két szoba nyílik mellette a fürdőszoba ami tiszta rendezett fürdőkádba belépve lehet tusolni mindenből tökéletes választék.
Rebeka külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Rebeka egy vékony mosolygós barna lány mint ahogy a képein látszik formás alak kerek popsi szép arányos keblek hegyes bimbója figyelemre méltó.Fekete tanga melltartó szettben az ajtó mügül előbújva fogadott.Hosszas szájpuszi után a szokásos kérdés "mi újság"..? Majd mesélek válaszolom épp munkából érkezem cipő levétel után bekísér a szobába a fotelba pakolom ruháimat majd elkísér a fürdőszobába.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 117416 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 117416 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-03-19 23:28:29 erotikus masszázs 1174165. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-03-19 23:28:29 erotikus masszázs 1174166. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-03-19 23:28:29 erotikus masszázs 117416
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hasravágódom elhelyezkedek a tatamin olajjal kérem a masszázst ekkor már Rebeka ruha nélkül.A lábamnál kezdi majd fokozatosan halad feljebb a tükörben figyelem ahogy tevékenykedik rajtam közben beszélgetünk,szóba kerülnek kellemes és kellemetlen élmények érdeklődéssel hallgatja.Jól eltársalgunk sok mindenre emlékszik amiről régebben beszélgettünk.Lassan befejezi a hagyományos masszázst nagyon kellemes volt,majd beolajozza formás kebleit és a hátamon oldalról kapok fergeteges csúszkát közben a tükörben megcsodálom figyelemre méltó szeméremajkait.Közben puszikat is kapok a hátamra nyakamra majd megfodulok Rebeka rámhajol szájpuszit váltunk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Rebeka kérdezi "hogy szeretnéd ? " Először téged szeretnékek kényeztetni de most térjünk el a szokásostól kérem hogy négykézláb a popsijával felém helyezkedjen.Mögé térdelek finoman kezdem nyalni mézédes punciját szeméremajkait se hagyom ki Rebeka halk nyögéssel reagál nyelvmunkámra közben combjaiba kapaszkodok így próbálom jobban magamhoz húzni egy idő után csilója megduzzad remegésén érzem,hogy kedvére van a dolog a végén megköszöni "nagyon jól csinálod".Ezután én következem visszafekszem a tatamira Rebeka jobb oldalamhoz térdel kérdezi hova szeretném a ciciket választottam. Ráhajol a féfiasságomra kézzel hadrendbe állitja a hancúrlécet majd ajkával is birtokba veszi ezalatt ujjaimmal becserkészem kéjbarlangját ami hamar megteszi hatását Rebeka egyre hangosabban ennek következtében hevesebben szopja a farkamat kéz-száj kombóval.Amikor érzem,hogy közel a vég szólok ekkor Rebeka kivesz a szájából kézimunkára vált rövidesen kivégez a ciciket odatartja majd picit kőrőz a makkommal szétkeni a cicijén ezután megtisztogat.A végén megemlítem,hogy valamikor egy négykezesre is eljönnék.Felöltözésem után bemutat Tildának őt ajánlja nagyon szimpatikus lány.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt minden úgy történt ahogy megbeszéltük extát most nem kértem.A rózsaszálakat a végén az üvegasztalra tettem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Többször voltam már Rebekánál mindig ugyanaz a kedves fogadtatás érezni rajta,hogy mindenben szeretne a vendég kedvében járni amit maradéktalanul megvalósít.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-03-20 17:59:02
Változatlanul a külső bemutatása, a különböző pontozások jól részletezett indoklása a hozzám vezető egyetlen helyes út, hogy "akarjam lenyomni" a jól megírt billentyűt. Sajnos megint nemsim sikerült.

2023-03-20 09:25:32
Hirdetése már felkelti az érdeklődést, beszámoló(i)d pedig további - figyelemreméltó élményekről tájékoztat(nak). Többszöri visszatérésed is igazolja az adott besorolást, a négykezest sem véletlenül vetitetted előre vele, ráadásul egy előlegezett élő bemutatkozással megfűszerezve.
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 16db
(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

nagyon jó: 13db
(2024-04-29) : nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül)

(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

: 5db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.