Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-02-24 11:55:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 117203 erotikus masszázs

Jackman a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés VTR-en keresztül történt, a hölgy részéről nagyon simán ment, de mégis kalandosra sikerült. Az előszörre megadott időpontban ugyanis különleges vis maior okok miatt nem jöhetett létre az előre egyeztetett randi. Az előző okok elmúltával, még aznap este ugyancsak VTR-en keresztül felvettem a kapcsolatot Rebekával, nagyon aranyosan megbocsájtott előző baklövésemért és egy újabb időpontot egyeztettünk. Szerencsére a második időpontban már nem jöttek létre akadályok, és a randi létre jöhetett. Rebeka szervezésével egy négykezes randiban állapodtunk meg, ahol a harmadik személy Nati volt. A találkozó szervezése nagyon flottul ment, hála Rebekának, amiért nagy hálával tartozom személyének. Az egyeztetések során Rebeka (Rebi) nagyon aranyos és kedves volt.
Nati néhány centiméterrel magasabb és kissé gömbölydedebb popsival bíró, de nagyon sudár alakú lány. Arca Neki is gyönyörű , egy csodálatos egzótikus szépség
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A randi helyszíne a Boráros tér közelében egy régebbi építésű házban volt. A lakás, ahol találkoztunk azonban a randihoz tökéletes volt. Én BKV-vel közelítettem meg a helyszínt, amely megállójától a házhoz a séta kb. 3 percet vett igénybe. Öt-tíz perccel korábban érkeztem a helyszínre, így alkalmam volt körülnézni a környéki utcákban a parkolási lehetőség érdekében. A környék eléggé zsúfolt ilyen szempontból, ha előbb érkezik a vendég, egy-két perccel, talán a környékben talál parkolási lehetőséget, természetesen fizetős formában.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás beleértve a hozzá tartozó helyiségeket is, nagyon tiszta és teljesen rendben van. A helyiség, ahol a lányokkal együtt töltöttük az időt egy kellő mértékben tágas szoba, a padlón egy nagy tatami szerű szivacs matraccal, patyolat tiszta lepedővel és terítővel lefedve. A szobába félhomályában a hosszanti fal mellet futó piros megvilágítás a helyiséget nagyon feldobja. A fürdőben sarok kád van tusfürdővel is felszerelve. A kád peremén nagy választékban lehet válogatni a tusfürdő gélek között. A fürdőszoba tükre alatti polcon jelentős számú dezodor, bolti csomagolásban lévő fogkefe és fogkrém, valamint szájvíz, mellette műanyag poharak voltak találhatóak. Én a tusolás után a fogkefét, fogkrémet, valamint a szájvizet is használtam, hogy megfelelő frissességgel érkezzek a lányokhoz.
Rebeka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy az előzőekben említettem négykezes masszázsra érkeztem a lányokhoz. Mind a két lány csodálatos szépséggel, alakkal és személyiséggel rendelkezik. Mindketten megfelelnek a hirdetésükben bemutatott képeknek és leírásoknak. Rebi egy csodálatos szépségű kicsit soványabb, de nagyon jó alakkal rendelkező lány. Gyönyörű szép az arca, mellei közepes nagyságúak és nagyon jól kényeztethetők. Popsija gömbölyű, nagyon jól átkarolható és igazán szép formákat kölcsönöz alakjához. Számomra az alakja nagyon bejött, legszebbnek és megigézőnek ugyanakkor a szemeit találtam. Gyönyörű szépek. Mindig emlékezni fogok szép szemeire, mert olyan megragadóak voltak.
Nati néhány centiméterrel magasabb és popsiban gömbölydedebb mint Rebi, de nagyon szép sudár alakkal rendelkezik. Arcában egy gyönyörű egzotikus szépség tükröződik. Mellei közepesek és nagyon szépek. Mindkét lány bőre bársonyos, kitűnő illatú. A szép alakjaik mellett mindkettő nagyon bájos és kimagaslóan kedves modorral rendelkezik. Összegezve, annyit tudok írni, hogy kér angyali lányhoz érkeztem. Talán ez utóbbi mondat jellemzi legjobban személyiségüket.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 117203 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 117203 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-02-24 17:10:22 erotikus masszázs 1172035. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-02-24 17:10:22 erotikus masszázs 1172036. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-02-24 17:10:22 erotikus masszázs 117203
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Érkezésem után, a cipőm előtérben történt levételét követően, a lányok aranyos lágy puszikkal fogadtak. Átadtam számukra az ajándékomat, könnyű helyzetben voltam a választásnál, mert mindkét lány a hirdetésében megjelöli azt, hogy mi a kedvenc édessége. Ezt követően a találkozás érdemi részét képező szobában levetkőztem, a ruháimat egy karosszékre tettem. Kaptam a lányoktól egy kellő nagyságú, tiszta és puha törülközőt és meglátogattam a fürdőszobát. Alaposan lezuhanyoztam, fogat mostam és szájvízzel öblögettem. A fürdés után a lányok, mindketten bugyiban és melltartóban vártak rám a szobában. Azonnal ledobták a rajtuk lévő kis ruhácska darabokat és a tatamira invitáltak. Kérdezték, hogy olajjal, vagy krémmel kérem a masszázst, a tanácstalanságomból érzékelték, hogy a masszírozás része a találkozásunknak nem is olyan lényeges. Ezért egyből egymás kényeztetésével kezdtünk.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A tatamin először álló helyzetben, majd fekvő pozícióban elkezdtünk csókolózni. Mindenki mindenkivel csókolózott. A két lány személyemmel végzett csókolózása csodálatos érzés volt. Mindketten nagyon jól, és őszinte odaadással csókolóznak. Nyelvüket is kitűnően használják a csókolózás közben. Ami még érdekesebb volt, hogy Rebi és Nati is elkezdett egymással csókolózni. Nem csak puszikat adtak egymásnak, hanem igazi erotikus csókolózás volt közöttük. Közben közben váltottak, engem sem kihagyva a jóból. Egyszer az egyik, másszor a másik lánnyal vívtunk igazi csókcsatát, majd ismét a lányok egymással csókolóztak. Egy idő után Rebi elkezdte puszilgatni Nati testét. A fejétől a nyakán és a testén keresztül lefelé haladt egészen Nati puncijáig, hatalmas nyelves kényeztetésbe kezdett. Nyelve csak úgy csattogott Nati puncijában, Nati zihált és szaporán lélegzett és egy hatalmas orgazmusban tört ki. Én közben mindkét lány testét végig puszilgattam és nagyon élveztem akciójukat. Nati orális kényeztetését követően fordult a két lény és most Nati kezdte kényeztetni Rebi punciját. Ez is nagyon intenzív formát öltött, amely végén Rebi is nagy orgazmusban tört fel. Kellemesen meglepő volt számomra, hogy mindkét lány külön is megköszönte, hogy megfelelő technikájú orális kényeztetésemmel sikerült őket a csúcsra vinni. A körülményekből úgy tünt, hogy orgazmusaik valódiak voltak. Kis pihenést követően én kezdtem kényeztetni a lányok punciját. Először Natit majd Rebit részesítettem intenzív orális kényeztetésben. Mindkét lánynak csodálatosan finom puncija volt. Az akcióm mindkétszer hosszú volt és mindkettő lány esetében számukra hatalmas elélvezésben végződött. Orgazmusuk csodálatos volt,. Ezen pillanatokban a két gyönyörű lányt tán még gyönyörűbbnek láttam, ami hihetetlen szép élmény volt számomra. Csodálatos érzés volt az is számomra, hogy amíg az egyik lányt kényeztettem, a másik lány végig csókolgatta a testemet, majd csodálatos, bő nyálas francia kényeztetésben részesítette a hímtagomat. Vigyáztam azonban arra, hogy a katarzis még ne következzen be, mivel általában egylövetű vagyok.
Ezen előzőekben leírt akciókat követően a két lányt kértem, hogy feküdjenek jobbról és balról mellém, átkarolva pihentünk és egy jót beszélgettünk, elsősorban arról, hogy ki mivel foglalkozik. Mindkét lánnyal nagyon jól lehetett beszélgetni, és nagyon érdeklődőek voltak afelől, hogy ki vagyok, mivel foglalkozok, stb,?
A pihenést követően a befejező, a saját magam kényeztetésére szolgáló akció rész következett. A lányoktól kértem egy prosztata masszázst is. Rebi miután síkosítóval előkészítette, mutató ujját nagyon finoman a popsinyílásomba dugta és elkezdte masszírozni a prosztatámat és környékét. Közben bevette szájába a hímvesszőmet és egy nagyon intenzív franciázásba részesített. Ez alatt kértem Natit, hogy Rebi felé fordulva puncijával üljön a számra, had kényeztessem a nyelvemmel. Intenzív puncinyalásban részesítettem. Nati rászorította kelyhét a nyelvemre, puncija nagyon ellazult, így mélyen bejutottam hüvelyébe. Rebi franciázása és prosztatamasszázsa, valamint Nati általam történő puncinyalásának eredményeként, szinte szinkronban robbanásszerű orgazmusban törtünk ki. Mindketten hatalmasat élveztünk. Az általam kilövelt ondófolyadék vagy Rebi szjába, vagy melleire került. Nem tudom egészen pontosan, hiszen nem láttam, csak éreztem Rebi franciás és prosztatakényeztető akcióját, szinte az egész fejem Nati lábai között vagy puncijában volt.
A katarzis után alig tudtam magamhoz térni. Rebi letörölgetett, és a lányok hagytak pihenni. Kis idő múlva, mivel időnk letelőben volt, a lányoktól kaptam egy új, tiszta törölközőt, másodszor is lezuhanyoztam, majd kaptam egy-egy csokit és búcsú puszikat a lányoktól, és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A két lánnyal átélt katartikus élményeket magába foglaló randevúért adott rózsaszálak száma nagyon kedvező volt. Két órát töltöttem Velük. Extraként a prosztatamasszást vettem igénybe, amelyet Rebi nagyon professzionálisan teljesített.
Rózsacsokor
Jackman nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A lányokkal töltött idő számomra fantasztikus volt. Az egyeztetésnél nyújtott megértő és nagyon kedves viselkedésüket is beleértve, a két lánnyal együtt töltött randevú életem egyik legnagyobb és legkellemesebb élménye volt. A lányok nagyon aranyosak voltak és mindenben úgy látszott, hogy saját maguk is örömüket lelték. Rebi és Nati nagyon köszönöm a csodálatosan együtt töltött randevúnkat. Biztosan vissza fogok menni hozzátok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-24 21:54:41
Remekül megírtad a két lánnyal átélt randidat.

2023-02-28 13:18:11
Gratulálok ehhez a kiváló élményhez, nagyon jó kezekben voltál a lányoknál! Egy dolgot hiányolok a beszámolódból. Említetted hogy Nati arcvonásai egzotikusak. Kifejthetted volna hogy pontosan mely egzotikumot képviseli. (Ázsiai, latin-amerikai, közel-keleti, stb…)

2023-02-26 22:49:17
Kiváló minőségben tártál elénk nem mindennapi értékektől duzzadó - és Kettőtök közötti egymásra hangolódás termékeny talaján szárba szökkent - feledhetetlen együttlét publikus tartalmát. Csak így tovább!

2023-02-25 15:47:07
Nagyon jól megírt beszámoló két valóban csodálatos kislányról!

2023-02-25 15:21:52
Szerintem ez nem csak Torta69 "elvárása". Egyébként valóban barátinak mondható.
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 16db
(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

nagyon jó: 12db
(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

(2023-09-17) : . Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt.

: 5db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.