Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-01-16 23:43:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 116794 erotikus masszázs

Coffeebreak a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Már másodszorra mentem hozzá. A hirdetésénnél látszott, hogy hívható és én cselekedtem is.
Azonnal felvette és nagyon kedves, az időpont egyeztetés is egyszerű.
Megközelítés
Elég központi helyen van. A BKV-t nem igazán ismerem, de a Boráros tér közelsége garantálja a jó közlekedést. Parkolóhely 2-3 percre van bőven, fizetős.
Helyszín
A háztömb nem a legbizalomgerjesztőbb, de ez az épülete rendben van. A lakás és a fürdő is rendben van és tiszta. Tusfürdőből bőven van választék.
A szobába még Palackos vízzel gumicukorral és csokival is kínált.
Baszoba jó méretű, szék a sarokban matrac a földön mellette két oldalról is tükrök a fal mellett így az igazi a panoráma.
Rebeka külseje
A képeknek tökéletes megfelel. Szép formás teste van és az arc kitakarástól sem kell félni. Tipikus szomszédlány karakter. (Bár csak reménykedem ilyen szomszédban.)
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 116794 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 116794 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-01-17 09:09:54 erotikus masszázs 1167945. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-01-17 09:09:54 erotikus masszázs 1167946. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-01-17 09:09:54 erotikus masszázs 116794
Erotikus masszázs
Az elején megkérdezi mivel kenhet be , Én az olajat választottam így azt használta. A program eleje inkább csak a masszázsra irányul bár nagyon jó és szakszerű. Valamint ami nagyon tetszik az, hogy amikor végzett egy testrésszel akkor szépen letörli az olajat. A mozdulatok szakszerűek és kellemesek, de azért nem túl erősek. Célját tökéletes elérte a foglalkozás.
Levezetés
A masszázs végén amikor végzet a hátammal
,akkor kiderült csak a kezével...Hiszen ezután a cicijével kezdet csúszkálni és masszírozni a hátam. Nagyszerű amikor a mellbimbó simogatását érzed így nagyon hamar beindul az ember.
Amint ennek a helyzetnek minden pillanatát kiélveztem már fordulhattam is meg. Nem panasz! Hát kaptam egy kis olajat és szépen megmaszírozta férfiasságom környékét is és persze utána a szájával/nyelvével is isteni kényeztetésben részesített.
Közepes tempóban nagyon kellemesen vesz a szájába inkább érzéki nyelvjátékkal fűszerezve. Eközben persze a környéket sem hagyja magára és a zacsikkal is foglalkozik és nagyon finoman izgatja a nyelvével. Az ember fia igyekszik viszonozni a kedveséget így én miközben ő kényeztetett elkezdtem simogatni a punciját amire nagyon jól reagált és szépen nedvesedet is így ezt a manővert megtámogattam kicsit az újjammal is. A tükrök segítettek abban, hogy még inkább hatással legyenek rám. Amikor éreztem, hogy nincs tovább akkor felálltam ő térdelt. Itt is folytatta a franciáskényeztetést és persze kiegészítésként golyóbűvöléssel amit a nyelvével hajt végre . A cickóra ment a befejezés, hagyott lenyugodni majd egy kis tisztogatás és irány a furcsa.
Elszámolás
Nem vettem igénybe semmi extrát. Vagyis ő nagyon is extra. Amit tudok, hogy van Nfvsz, de én most a cicijét részesítettem előnyben. Korrekt és kedves lány.
Rózsacsokor
Coffeebreak nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Már másodszor mentem hozzá hiszen elsőre is nagyon jó élmény volt. A második találkozásnál meg még emelte a szintet Nagyon szeret beszélni és kérdezni, de ami meglepett az hogy emlékezett is olyan dolgokra amit említettem. Szóval barátnő feeling tökéletesen megvan és ez társul egy kellemes masszázzsal valamint egy bomba alakkal. Nyugodt szívvel ajánlom!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-18 19:02:00
Én is csak megerősíteni tudom, Rebeka különleges lány sok szempontból, tényleg figyel rád beszélgetés közben és később is emlékszik sok dologra, ha elmondasz neki valamit.
Nekem is az egyik kedvenc vendéglátóm.

2023-01-18 06:49:58
Jó beszi volt. Különösen fontosnak tartok és dícsérem azt, hogy kiemelted: mennyire odafigyel Rebeka a vendégeire és mennyire megjegyzi, miről beszélgetett Veled a korábbi alkalmakkor. Mindenestől (külső és belső értékei alapján egyaránt) nagyon kedvelem és becsülöm ezt a lányt, de ez a fokú odafigyelés szerintem teljesen egyedi: nincs még egy ilyen a hirdetők között. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2023-01-17 11:12:58
Írásod egy könnyed hangvételű kis regény lett.koszi
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 16db
(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

nagyon jó: 11db
(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

(2023-09-17) : . Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt.

: 5db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.