Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-01-06 12:51:01

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Rebeka +36303934021 116698 erotikus masszázs

SzDanesz a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Rebeka hirdetővel
érzéki hang
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon történt az egyeztetés, elsőre felvette a telefont, mivel szűk egy-másfél órával előtte hívtam és utána még volt dolgom, így sok lehetőség nem maradt, de találtunk egy órácskát. Hangja halltán rögtön tudtam, hogy jó helyre megyek, kislányos, aranyos hangja rögtön megfogott.
Megközelítés
Ahogy más beszámolóbn is írják, egy jól megközelíthető, központi heyen található az "iroda". Egyértelmű számozás, viszont elég forgalmas hely, így ha valaki hamarabb érkezik egy távolabbi ponton ildomos várakozni.
Helyszín
Hát nem egy Burj Khalifa szintű lift van a házban, mire felért a megfelelő szintre, bőven megőszültem. Lakásba lépve talán félhomály fogadott, ajtó mellett egy kis puff, ha valaki ülve szeretné levenni a cipőjét. Őszintén nem emlékszem hány szoba volt, 2 biztos, de lehet 3, "kislányos" zavaromban nem mértem fel teljesen a környezetet. Szoba teljesen rendben volt, egy hatalmas matrac, rajta egy plusz réteg, mellette tükör, nagyon halk zene, illatgyertya, minden ami kellhet. Egy minimális negatívum volt, mikor először mentem tusolni, a kilépő szőnyeg érezhetően nemrég volt használva, második tusolásnál már csont száraz, friss volt kirakva. Ezt leszámítva a fürdő mindennel felszerelt, tüsfürdő hegyek, szájvíz, tiktak, kis eldobható poharak.
Rebeka külseje
Adatlapon megadott adatok a valóságot teljes mértékben tükrözik. Talán a magasság nincs annyi amennyi, bár ez engem egyáltalán nem zavart, szeretem az alacsony cuki lányokat. Fekete bugyi-melltartó kombóban fogadott, így rögtön letudtam "scannelni" vendéglátóm külsejét. Teste tökéletes, pont az esetem, ikrek pont kézbeillőek, tökéletes méretekkel rendelkezik. Mivel a szépség szubjektív, úgy a külsőről szóló beszámolók is szubjektíven kezelendők szerintem. Hang és test alapján én teljesen másmilyen arcra számítottam, mindezek ellenére semmiképp sem csúnya, van benne valami különleges, mintha a felmenők között lenne valami (talán) közel-keleti ős, nem tudnám megmondani. Összességében meg sem fordult a fejemben, hogy kifordulok a lakásból.
1. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 116698 erotikus masszázs
3. Rebeka +36303934021 beszámoló Budapest 116698 erotikus masszázs4. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-01-06 18:11:40 erotikus masszázs 1166985. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-01-06 18:11:40 erotikus masszázs 1166986. Rebeka +36303934021 beszámoló 2023-01-06 18:11:40 erotikus masszázs 116698
Erotikus masszázs
Fürdés után visszatérve rögtön megkérdezte, hogy nem-e mennénk át másik szobába, először egy tatamis helyiségbe pakoltam le, látva a másik szoba hatalmas matracát rögtön igent mondtam, aranyos volt, még az átpakoláshoz is felajánlotta a segítségét, amit kedvesen elutasítottam tekintve, hogy nem kis táskával érkeztem.
Gyaníthatóan érezte már a telefonban a kis izgatottságomat (kétszer mutatkoztam be...), de végig nagyon közvetlen volt, nagyon jót beszélgettünk több témát is érintve. Mivel a találkozó után még volt dolgom, így jeleztem, hogy bár rámférne egy keményebb átgyúrás, de most szorítkozzunk egy ellazító masszázshoz, amit maradéktalanul teljesített. Bokától nyakig végignyomkodott, nagyjából egy technikával végig, combomat elérve néhány előrevetítő besimítás is történt a találkozó "főszereplőjéhez", itt kezdtem igazán oldódni, tekintettel, hogy idejét nem tudom mikor voltam utoljára ilyen masszázson, tényleg úgy éreztem magam mint a kezdő ... a gőzfürdőben. Mikor a hátam átnyomkodásával végzett, oldalra fordulva láttam, ahogy olajozza a melleit, majd elkezdett csúszkálni a hátamon. Őszinte leszek, ez nekem nem jött be, aminek nem Rebeka volt az oka, szimplán csak maga a csúszkamasszázs nem annyira intim, mint gondoltam előtte (pedig vendéglátóm adottságait tekintve nem volt probléma). Majd jött a "megfordulhatsz" varázsszó, amit nem kellett kétszer mondani.
Levezetés
Telefonba említette ugyan, hogy ha megvan a közös szimpáti és aranyosan viselkedem, akkor kölcsönösség és akár csók is szóba kerülhet, de még így is erős meglepetésként ért, mikor odahajolva szájon csókolt. Alapjáraton ez az ami szerintem elég intim ahhoz, hogy több idő kelljen egymás felfedezésére, de nem esett rosszul semmiképp. Ezután a testemet végigcsókolva elindult lefelé, kezével már az ezredest fogva, na itt már nem voltam annyira zavarban, pedig féltem, hogy kihatással lesz az izgatottság a lenti dolgokra, de Rebeka nagyon is érti a dolgát. A franciája eszméletlen jó, volt egy pillanat ahol szólnom is kellett, hogy lassítsunk, különben idő előtt vége lesz a randinak. Mondjuk úgy, hogy az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezem, de ez nem igazán jelentett gondot vendéglátómnak. Hogy épp mikor mit csinált, elnézést nem tudom, itt már máshol jártam fejben, a szemem pedig a tükörben legeltettem, közben simogatva ahol csak értem. A vége felé kértem, hogy jöjjön fölém, had kényeztessem én is egy kicsit, amíg kivégez. Voltak hanghatások, nem tudom, hogy tényleg élvezte-e, vagy csak nagyon ügyesen imitálta a hangokat, de ha imitálta is nagyon jól csinálta, csúcsra ugyan szinte biztos, hogy nem jutott el, de remélem tudtam egy kis örömet okozni én is.
Vége előtt egy gyors és halk kérdés, miképp is lehet bevégeztetni a sorsomat, mire jelezte, hogy ahova szeretném, természetesen a szájába kértem, megjegyezte, hogy extraként természetesen lehet, villámgyorsan rá is "bólintottam", nem számított abban a helyzetben, mert annyira élveztem a szája fogságát, hogy nem tudtam elképzelni más befejezést.
Hagyott lenyugodni, majd gyors törölgetés után kiszaladt, visszatérve, kérdezte, hogy szeretnék-e másodszor is lefürdeni, természetesen igent mondtam.
Gyors tusolás aztán öltözés.
Elszámolás
Elszámolás teljesen korrekt volt, telefonban említett összeg + ugye a fentebb írt extra. Kiegészített csokrot vendéglátómnak adtam a végén, nem is figyeltem hova teszi, mert kikísérésnél már nem volt nála.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jó érzésekkel távoztam, a saját izgatottságom persze sokat nyomott a latba, de Rebeka nagyon könnyen oldotta a feszültséget, órát egyáltalán nem nézte, az időt szinte percre pontosan kimaxoltuk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-08 18:58:16
Mikor azt olvastam "Összességében meg sem fordult a fejemben, hogy kifordulok a lakásból", nem sok kellett, hogy földhöz vágjam a tabletem. Mutasd be a külsőt is rendesen, írj arról is milyen volt amit érintettél, simogattál. Az élményeidről pedig írj részletezettebben, mutasd be jól érthetően, hogyan csinálta, mitől volt jó amiket kaptál partneredtől.
"Hogy épp mikor mit csinált, elnézést nem tudom, itt már máshol jártam fejben, a szemem pedig a tükörben legeltettem". Na, azért ez érdekes, mégsem emlékszel semmire.

2023-01-08 17:50:08
Nagyon hasznos és klassz beszámolót írtál a jelenlegi kedvenc masszőzömről. Az élményért gratulálok és egészségedre :-)

2023-01-06 20:23:28
Teljeskörű információk garmada jellemzi a művedet.
Mutasd mindet

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-25) : A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik.

(2023-09-17) : Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam.

(2023-09-03) : A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt. Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

felejthetetlen: 16db
(2024-04-25) : Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last,

(2024-03-14) : Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját,

(2024-02-13) : Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak.

nagyon jó: 12db
(2024-04-24) : Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.

(2023-12-04) : Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..

(2023-09-17) : . Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt.

: 4db
(2024-01-16) : She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.

(2023-12-21) : Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott.

(2023-10-22) : I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant.