A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

RITA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-18 16:59:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló RITA +36308780897 120980 erotikus masszázs

prof1 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg RITA hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Vasárnap kerestem valakit hétfőre, sikerült is egyeztetnem egy reggeli időpontot, de sajnos valami közbejött a kiszemelt hölgynek, ezért újra kellett gondolnom a dolgokat. Mivel Rita szabad volt és korábban már szerettem volna menni hozzá így adott volt a megoldás. Az egyeztetésre sms-ben került sor, ami gyors volt, gördülékeny és teljesen rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az ismert budai körút Combino keverte zajában, nehezen parkolható környezetben bújik meg a szalonnak otthont adó jó állapotú épület. Parkolni a közelbe érve már érdemes és vállalni a kis sétát, mert pár száz méteren belül vakszerencse az autót letenni. Cserében a villamos szinte ott áll meg. A gps is gond nélkül odatalál. A bejárat nagyon diszkrét, figyelni kell arra, hogy az utca zajától nehéz érteni a kapucsengőt, kérdezz vissza a számot illetően, nehogy eltévedj és valamelyik szomszéd ketrecharcos férje nyisson ajtót. Kissé távolabb parkolni is lehet, de főleg napközben azért egy negyed órát érdemes erre ráhagyni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásban polgári miliő fogad, hangulatos fények, nagy belmagasság, kellemes színek, pasztell hangulat, perzsa szőnyegek, régi bútorok. A fürdő viszont modern, kicsit art deco-s a zuhanykabin apró mozaikokkal kirakva, szájvíz, semleges tusfürdő a falon tégelyből kinyomható, finom puha fürdőlepedő. A szobákban masszív masszázságyak, bár az én súlyom nem kihívás, még Ritával együtt sem, mint később kiderült. Mindenhol tisztaság és otthonosság fogad, mintha felugrottál volna a barátnődhöz, míg a férj éppen külföldön nyújtózik talán egy hasonló szalonban.
RITA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rita gyönyörű mosollyal, laza öleléssel, puszikkal fogadott. Ahogy magamhoz húztam éreztem feszes testét, kellemes illatát. Testi adottságai optimálisak, pont ott és annyira gömbölyödik, ahogy az nekem tökéletes, tartása egyenes, szemei igézően simogatnak, testének arányai tökéletesek, hosszú, sötét haja vállai alá omlik, latinos jelenség, ami a gyengém. Egy finoman erotikus, de nagyon elegáns aurába léptem be, ahová nem lehet csak úgy berontani, mert megtörné a hangulatot. Ha jól emlékszem egy fekete testhez simuló bőrszoknyában, hozzá illő, testére tapadó felsőben fogadott, ami a magas sarkú cipővel együtt hangsúlyozta e nemes test kontúrjait, amit kecses mozdulatai még inkább egészséges férfivággyá konvertáltak, amint belibbent előttem a szobába. Nálam igazából az összhatás dominál, amit látok, érzékelek és amit ez bennem elindít és azonnal Rita összhatása alá kerültem.
1. RITA +36308780897 beszámoló Budapest 120980 erotikus masszázs
3. RITA +36308780897 beszámoló Budapest 120980 erotikus masszázs4. RITA +36308780897 beszámoló 2024-03-18 18:52:31 erotikus masszázs 1209805. RITA +36308780897 beszámoló 2024-03-18 18:52:31 erotikus masszázs 1209806. RITA +36308780897 beszámoló 2024-03-18 18:52:31 erotikus masszázs 120980
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Mire visszaértem a fürdőből már kb. 10 cm-rel lejjebb várt, megszabadulván a kecses lábbelitől, így mivel magas hölgyről van szó, sikerült e téren pár ujjnyival előnybe kerülnöm. Leheveredtem a maszpadra és mire elhelyezkedtem Rita már megvált mindentől és a tükörből láthattam, amint meztelen testét körbeölelik a szoba tompa, vöröses fényei, festő módjára kontúrozva gyönyörű vonalait. Mondanám, hogy a szemem sem rezdült, de az ágyékom bizony annál inkább, a gondolataim pedig már át is ugrották a masszázst.
Illatmentes krémben maradtunk, amit finoman a bokától felfelé haladva dolgozott be izmaimba, közben kellemesen cseverésztünk. Gyakorlottsága érződött mozdulatain, a krémet valóban bedolgozta a vádlimba, combomba rendesen, kellemesen ellazított. A csevegés változatos témákról folyt, abból egy világra nyitott, már élettapasztalattal rendelkező, intelligens lány képe rajzolódott ki számomra. Bár nem voltak erotikus benyúlások, de azért a fenekem és a combjaim belső felülete környékén már éreztem, hogy jó helyen járnak kezei. Az átvezetést voltaképpen a szokásos "megfordulhatsz, ha gondolod" invitálás jelentette, amit kb. negyed óra után én már gondolatban lejátszottam, de a világért sem erőltettem volna.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Azért háton már jobban felélénkültem, főleg amikor elöl is átgyúrta vádlimat, combjaimat és elérkezett azok találkozásához. Egészen finoman, mintegy véletlenül átsimított élénkülő farkamon, amit ugyancsak pusztán véletlenül különböző irányokból többször megismételt. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy egyértelmű jelét vehesse a kiváltott hatásnak. A testét körülölelő vöröses fényben tűnt fel, hogy mellei bizony igencsak mesteri ékszerei testének, természetesen és hetykén meredtek rám, incselkedőn kínálva közepes méretű halmukat. Rita oldalról a pad mellett állva lassan lehajolt és a zacsitól a feje búbjáig végignyalintotta éledező farkamat, majd tövénél megtámasztva húsos ajkai közé csúsztatta puhán és mint egy gémeskút a Hortobágyon változó intenzitással kezdett keményíteni. Közben többször és élvezettel elemezte perzselő szemkontaktussal a kiváltott hatást, ami több, mint látható volt. Haját nem tűzte fel, így elszabadult tincsei cirógatták hol a hasamat, hol a combomat, ami tovább fokozta izgalmamat. Felültem és a padról lecsúszva szorosan magamhoz vontam, ujjbegyemmel a tarkójától a gerincén át a popsijáig finoman végigsimítottam, éreztem, ahogy összerezzen. Tenyeremmel, ujjaimmal a kemény popsit simítva, markolászva átnyúltam a lábai között és hátulról besimítottam épp nyiladozó nagyajkai közé. Szorosan átölelve, hol kissé elengedve lassú, finom kölcsönös játszadozásba kezdtünk. Szaporábban vette a levegőt, teste meg-megfeszült, a hangok pontosan jelezték ahogy egyre inkább beizzott. A padra fektettem, egész testemmel finoman rásiklottam, apró csókokat váltottunk, majd a csodás ciciket vettem kezelésbe, aztán egyre lejjebb csusszanva nyelvemmel hol a szétnyíló duzzadt szirmokat nyalogattam, hol a méretesre duzzadó klitoriszát izgattam. Tenyeremet hasára téve éreztem, ahogy hullámzik ütemesen, majd megfeszülve és elernyedve átadja magát a gyönyörnek.
Feljebb húzódtam lábai közé, kitörni készülő farkamra kezével ráfogott és elkezdte krémtől fénylő combjain csúsztatni. Hol combjain, ölén, hol a hasán siklottam, miközben félreérthetetlen hangokkal jelezte, hogy ez az...ne hagyd abba. Észveszejtő érzés volt ez az imitáció, melyhez a ritmust csípője ringásával adta. Elementárisan hatott rám a visszajelzés, a látvány, részben a tükörből, ahogy a tökéletes popsi emelkedik, majd süllyed, aztán oldalra billen és vissza, mint a Maestro pálcája a Netflixen és amint farkamat nedvesen csillogó forró combjaihoz dörzsölgettem. Rita ujjaival körbefonta farkamat és így tartva combjai között imitálva csípőjének mozgásával amit nem lehet, de ami a képzeletemben nem tiltott. Leírhatatlan volt ez az erotikus játék, éreztem ahogy lassan, de megállíthatatlanul,mint egy páternoszter jön egyre feljebb a magma, míg egyszer csak kizúdulnak a srácok... egyedi élmény volt, most, hogy írom újra átélem:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálakat előre elhelyeztem a kis asztalkán, ami az új pesti átlagnak felel meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rita igazán remek választás volt. Régóta készültem rá, de nem jutottam el hozzá, de most ez a véletlen megnyitotta az utat felé és egészen biztos, hogy nem ez volt az utolsó találkozásunk. Kellemes, alkalmazkodó partner, remek testi adottságokkal, megfelelően repertoárral. Izgató, intellektuális és erotikus egyszerre. Amit csinál azt őszinte természetességgel teszi, a vendégért. Nagyon finom és érzéki partner, engem leginkább a finom érzékisége, természetes gesztusai fogtak meg és a személyiségének pozitív kisugárzása. Nem egy szerepet játszik, hanem önazonosan viselkedik, nem közönséges, nem pornós, hanem abszolut barátnős a hozzáállása, ami nyilván nagyban függ attól, hogy a vendég miként viszonyul hozzá. Gesztusai magától értetődőek és belülről jövők, ami számomra nagyon fontos. Felejthetetlen élmény volt az első randink, amivel csak az ehhez illő minősítés állhat arányban.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés RITA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-30 09:45:27
Végre valami használható információ! És az ár-érték arány sem rossz!

2024-03-24 16:59:42
Nagyon jó beszámolót írtál most is. Köszi szépen. Igen hasznos. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2024-03-19 17:40:53
Szuper kedvcsináló! A "latinos jelenség" alatt mit értessz?

2024-03-19 06:54:07
Teccett. Laza, informatív, kulturált írás. Jó volt olvasni, Ritának meg kiváló ajánlás. Gratula.

2024-03-19 02:13:26
Ez igen! Szédületesen erotikus és izgalmas írás lett!
Mutasd mindet