Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Petra

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-04-02 19:21:29

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Petra +36306643764 121098 erotikus masszázs

Dartz a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Petra hirdetővel
profi, szakszerű
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon és SMS-ben beszéltünk, rugalmasan kezelte az egyeztetést.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel és gyalog mentem. Nem nehéz megtalálni a címet, házon belül kicsit megtévesztő elsőre, hogy két ajtón is be kell menni, hogy a lépcsőházba juss, de elveszni nem lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Fürdő és a tetthely is tökéletesen megfelelő a célnak. Mivel masszázságy van, így sok hely nincs, de nincs is rá szükség igazán. Egy nagyon aranyos kutyával is találkozhat aki ellátogat hozzá, de természetesen a szeánszon ő nem vesz részt.
Petra külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Petra élőben is hozta a képeken látottakat, csalódást nem okoz ilyen téren (sem).
1. Petra +36306643764 beszámoló Budapest 121098 erotikus masszázs
3. Petra +36306643764 beszámoló Budapest 121098 erotikus masszázs4. Petra +36306643764 beszámoló 2024-04-03 09:07:58 erotikus masszázs 1210985. Petra +36306643764 beszámoló 2024-04-03 09:07:58 erotikus masszázs 1210986. Petra +36306643764 beszámoló 2024-04-03 09:07:58 erotikus masszázs 121098
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Profi svédmasszázs, kemény volt, határozott, nagyon jól esett. Érdemes lehet hozzá fordulni akkor is, ha valakit nem érdekel a masszázs erotikus része.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
A levezetés franciás volt, lassan, metodikusan, érzéssel csinálta. Lenyűgöző élmény. Nem sieti el, elnyújtja a dolgot, kézzel néha rásegít, de főleg szájjal dolgozik, elképesztő technika. Ritkán mentem vissza bárkihez is. Ő biztosan ezek közt lesz.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Popsikényeztetés az extra, több beszámoló is megemlékezik róla, hogy milyen jól csinálja, és mivel nekem korábban ebben nem volt részem, gondoltam, kipróbálom. Nekem nem különösebben jött be a dolog, de ez nem Petra hibája, most már tudom, hogy ez nem az én műfajom.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Korrekt kommunikáció, erős, szakszerű masszázs, varázslatos végkifejlet. Akit a masszázs és a francia érdekel, annak jó szívvel tudom ajánlani.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Petra erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-05 14:01:55
Legalább arról a gyönyörű popsiról írhattál volna a külsőnél.

2024-04-05 08:39:51
Tudatos kolléga jóindualatú és támogató jellegű tanácsait erősíteném meg az én személyes szempontommal: noha Petra az itteni megjelenése óta a kedvenceim között van, csak akkor mennék hozzá, ha lenne nála kölcsönösség. A Te beszidből ez nem derül ki egyértelműen. Csak valószínűsíteni lehet, hogy nem volt kölcsönösség, hiszen akkor talán írtál volna róla. De a beszámolód alapján ebben nem lehetek teljesen biztos - emiatt voltam én valamennyire szőrös szívű, és rétkeltem átlagosra, nem pedig jóra. De pl. az én 7 évvel ezelőtt íródott első beszámolóimtól jobb ez a Tiéd. Úgyhogy kérlek, ne hagyd abba. Hidd el: Neked is megéri majd, ha írsz. És nekünk többieknek még inkább megéri majd.

2024-04-05 02:15:10
Nem rossz ez a beszámoló.
Nagyra értékelem hozzászólásod. Építő jellegű kritikámmal megpróbálok segíteni. Mindenkinek más és más lehet az érdemi információ. A saját nézőpontomból az egyeztetés nekem elég, maximum megírhattad volna, mennyire volt nehéz elérni, de látom a pontozást, szóval ennyi elegendő. Megközelítés és helyszín: a pontozással együtt szintén elegendő. Nagyra értékelem, ha megírják, milyenek a fényviszonyok a szobában. Szeretem látni is, nem csak érezni partneremet. Esetleg még annyit tennék hozzá, nem derült ki, többen is rendelnek-e a helyszínen, kell-e várni a fürdőre, de ahol kutya van, ott általában magánrendelés folyik, nem SZTK-ról van szó.
A külsőről írhattál volna részletesebben, ez tény. Masszázs oké, nekem a levezetés is, mondjuk megírhattad volna, mitől elképesztő az a technika. Nekem fontos információ lenne, hogy került-e sor bármilyen kölcsönösségre, ha igen az milyen volt, ha nem, miért nem. Néhányan kíváncsiak szoktak lenni, hová került a cucc, segített-e tisztálkodni, vagy kellett-e egyáltalán. Elszámolás: a feneked dolgát megírhatad volna a kényeztetés rovatban, az inkább oda való, mondjuk engem egyáltalán nem érdekel az ilyesmi. Ide inkább olyanokat írj, hogy ez a kis plusz részedről mekkora pluszt igényelt, a csokrot előre vagy utólag rendezted, de ez számomra nem olyan fontos. Összkép nekem elegendő így, ha a levezetésben megírod, miért varázslatos a végkifejlet.

2024-04-04 21:52:35
Kezdőként is öltél bele időt, csak ezt tudom díjazni. Sajnos a tartalom nagyon minimálbarokk, ennél sokkal többet kellene foglalkozni az egyes fejezetekkel. Mindig arra gondolj írás közben, hogy olyanok is olvasni fogják, akik még nem jártak a lánynál és a te beszámolódból szeretnének tájékozódni. Egy ilyen beszámolóból például a nagy semmit tudnák csak meg.

2024-04-03 16:13:08
Ez a jó hozzáállás! Javaslom, olvasd a jól megírtra értékelteket! 😉
És gondolj arra, Neked esetleg mely infók lehetnek fontosak!
Mutasd mindet

FunkciókPetra legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-01-02) : Kis idő múlva megfordulhattam, ekkor ő a lábaim között helyezkedett el és kézzel és ajkakkal kezdett kényeztetni. Nagyon kellemesen lágyan csinálta és fokozatosan tett egyre keményebbé.

(2023-07-20) : Nem tudom, van-e értelme részletezni a masszázst, hiszen sokaknak jelentéktelen kérdés, de hátam, vállaim, derekam, fenekem, a lábak, talpak mind kezelést kaptak. Végig beszélgettünk, de közben voltak benyúlós simogatások is. Sokszor olvastam már az oldalon, hogy intelligens, okos lány, de ezekkel általában nem szoktam egyetérteni.

(2022-08-19) : Petra jól masszíroz, ezt már a múltkor is megtapasztaltam, a mostani randink végére esett, legalább olyan jó hatékonysággal tokától-bokáig olaj segítségével, kb. 20 percig, mert sajnos ,,kicsengettek".

felejthetetlen: 5db
(2023-12-20) : Nagyon kellemes és hatékony svéd masszázsban részesitett amit látszott hogy tanult is a fogásokbol itélve,szerencsére illatmentes krémmel dolgozik igy nem kell órákat sikálni a mindenféle fahéj illatos olajat a lehető legfórróbb vizzel.

(2023-04-17) : Közben elmondtam, hogy egy általános testmasszázst kérek, kézfej ás lábfej masszírozás mindenképp legyen benne, és a nyak-lapocka környéke, mert azok a fájós területek. Masszázs közben beszélgettünk a közelgő húsvéti hétvégéről, meg a süteményekről.

(2023-03-27) : Kábé kétharmadig tüntette el, nyelvével gerjesztő táncot járva rajta. Ezután, mivel levette, hogy ez nekem bejön, folytatta a gát tájék kényeztetését izmos nyelvének őrjítő táncával. Közben szinte végig a szemembe nézett azzal az utánozhatatlanul erotikus tekintettel, amelyre csak az képes, aki tényleg élvezi, hogy a kényeztetésével az őrületbe kergeti a partnerét.

nagyon jó: 9db
(2023-05-02) : Nem túl erős, inkább simogatós, ami persze teljesen szubjektív, egyéni megítélés kérdése. Ami tetszett, hogy a tükrök tényleg jó méretűek, jól vannak elhelyezve így nem maradsz vizuális látvány nélkül a masszázs során sem. Nagyon tetszett ahogy finoman pajkosan már be-be kalandozott a lábak közé finom puszikkal és simogatásokkal, felsőtestével hozzám simult. Petrának az egész lényét átjárja az erotika,

(2023-01-11) : Szóval gyors technikai szünet és törölgetés után a hasamon találtam magamat, Petra remek kezei között. Alaposan végigmasszírozott tetőtől talpig, közepes erősséggel, és nagyon jól esően. Eléggé el voltam havazva az évkezdéssel ("a majd' januárban foglalkozom vele" dolgok hirtelen utolértek), így beszélgetni nem volt kapacitásom, ezt Petra érzékelte is, és szép csendben átmozgatott, de ez nem a kínos fajta csend volt szerencsére :)

(2022-09-12) : Hason fekve kezdődött a szeánsz, emlékeim szerint nem a lábamtól indult, hanem a derekammal kezdte. Innentől kezdve nem figyeltem a masszázsra, mert Petra nagyon jó beszélgetőpartner, értelmes, kicsit kezdeményező is, így a masszázs alatt nagyon jól elbeszélgettünk erről-arról, én is meséltem magamról, ő is saját magáról, korábbi helyekről, tapasztalatokról, helyszín-választásról.

: 1db
(2023-03-30) : A masszázs szakszerűnek tűnt bár nem nagyon emlékszem rá mert végigbeszéltük az egészet és amikor lehetett simogattam és arra gondoltam, hogy itt nagyon gyorsan végem lesz.