Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest IV.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Petra

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-12-20 14:45:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Petra +36306643764 120195 erotikus masszázs

steven2015 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Petra hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
4
Személyes üzenetben:
4
Könnyünek nem mondhatnám ,mert pár alkalommal próbálkoztam ,amikor az adatlapján kiirta a most hivhatod állapotot ,de nem volt szerencsém ,bár sms ben később ugyan visszajelzett de már addigra
módosult a programom.Most is úgy indult ,nem tudott válaszolni a hivásomra irt sms t de aztán megcsörgetett és sikerült egy mindkettönknek megfelelő időpontot egyeztetni.
Tehát ,nem kell feladni s akkor minden jóra fordul.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A várnegyed eléggé exkluziv hely ,meglepő de parkolóhelyet is lehetett relativ könnyen kapni ,közel a megadott cimhez,GPS pontosan odavisz.BKK nem tudok nyilatkozni mivel autóval mentem
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy magasföldszinti (akár emelet is lehetne) ,izlésesen berendezett patyolat tiszta lakásban fogad Petra ,bejutás picit érdekes mert egy hosszú félhomályos folyosón kell eljutni az ajtóig s picit lépcsőzni.Fürdőben sok, minőségi, exkluziv gyártoktól való tusfürdők vannak,semmi tömegáru ,szájviz,száraz kilépő ,illatos türcsi. A szoba masszázsággyal felszerelt meg persze tükrökkel is ellátva a látvány kedvéért.
Petra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek teljesen hüen tükrözik Petra alakját ,arckitakarástól sem kell félni senkinek,mert egy szép mosolygós hölgy fogja a kedves vendéget várni,csak pozitiv meglepetés érhet amint belépsz és Petra kedvesen üdvözöl ,egy fehér selyemköntösben .
1. Petra +36306643764 beszámoló Budapest 120195 erotikus masszázs
3. Petra +36306643764 beszámoló Budapest 120195 erotikus masszázs4. Petra +36306643764 beszámoló 2023-12-20 18:33:32 erotikus masszázs 1201955. Petra +36306643764 beszámoló 2023-12-20 18:33:32 erotikus masszázs 1201956. Petra +36306643764 beszámoló 2023-12-20 18:33:32 erotikus masszázs 120195
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órára neveztem be ,igyhát a sorrend természetesen más volt a masszázs sorrend ami a két kényeztetés közé lett beiktatva.Nagyon kellemes és hatékony svéd masszázsban részesitett amit látszott hogy tanult is a fogásokbol itélve,szerencsére illatmentes krémmel dolgozik igy nem kell órákat sikálni a mindenféle fahéj illatos olajat a lehető legfórróbb vizzel.
Mindenesetre teljesen feltöltődve mentem el a másfél óra végén.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Belépés után mosolyogva üdvözölt ,pár szóban pontositottuk a jővetelem szándékát,beinvitált a tetthelyre, ahol kényelmesen lehetett fotelbe lecuccolni,friss türcsi s elvonultam zuhanyozni, egy nagyon tágas kabin áll rendelkezésre,megfelelő mennyiségü s főleg minőségü tudfürdővel lehet tisztálkodni.
Petra kényeztetése ,kijelenthetem hogy dobogós helyet érdemel,egyből ráérzett,mi a kellemes nekem bármiféle instrukció nélkül ,tehát mondhatni jártas a témában. Hátamra feküdtem ,felemelte a fejtámláját az ágynak a jobb mozizás végett és belekezdett egy fantasztikus natúr franciának puha ajkaival le fel szánkázott a falloszomon ,golyókat sem hanyagolta egyáltalán,nagyon keveset használja a kezét éppen csak az elején tartani de bazi gyorsan elértem a kőkemény erekciót a nem semmi női test láttán,meg persze Petra ügyködése folytán,nagyon kellemesen franciázik,folyamatos szemkontaktus ,incselkedő hang,pont ahogy én szeretem,bár első alkalommal voltam nála.nagyon tudja felhúzni az emberfiát mejd időben visszavenni az ingerlést,de persze ezt nem lehet a végtelenségig húzni és egy nagyon intenziv orgazmusban volt részem ami NFVSZ szuper kellemes levezetéssel csak a,ikor puhultam engedte el a falloszt ,gondosan letörölt ,majd kiment a fürdőbe kiöblitni at utódokat a szájacskájából.
Ezután hasra fekve,kezdődött a masszázs rész,ami szintén nagyon profi és kellemes volt.Masszázs közben egyre többször sejtelmesen be be nyult a farpofák közé,ami újra lasan de biztosan izgalomba hozott ,majd igy hason fekve belekezdett az extra popsikényeztésbe ami hihetetlenül kellmes volt majd megkért helyezzem magam térden és könyökre majd a falloszom is elkezdte izgatni popsikényeztés közben,felváltva szopta és izgatta a popsit is ,baromira intenziv izgatás volt, hogy iszonyat közeli volt az ujabb robbanás,kértem álljak az ágy mellé és úgy élvezzek a szájában ,de mint utóbb kiderült nem volt jó ötlet mert kizökkentettem magam a ritmusból ,minekutána nem sikerült ujra elérni azt a szintet,ugyhogy megköszöntem igazán lelkes igyekezetét és elvonultam fürdeni egy újabb friss türcsivel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A popsikényeztetés volt az extra amit igénybe vettem ,teljesen megéri ezt az egyedülálló élményt választani.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon kellemes másfél órát töltöttem Petrával,roppant korrekt, kedves, ügyfélcentrikus, helyes (s intelligensen el lehet beszélgetni vele) hölgyike.Remélem neki is kellemes volt a velem eltöltött idő,s ha sikerülne újból felkeresni az nagyon jó lenne.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Petra erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 12:01:49
Terjedelmes, már-már regényszerű beszámoló.

2023-12-21 10:12:23
Összeszedett, lényegretörő és tartalmas írás. Biztos szuper élmény lehetett!
Mutasd mindet

FunkciókPetra legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-01-02) : Kis idő múlva megfordulhattam, ekkor ő a lábaim között helyezkedett el és kézzel és ajkakkal kezdett kényeztetni. Nagyon kellemesen lágyan csinálta és fokozatosan tett egyre keményebbé.

(2023-07-20) : Nem tudom, van-e értelme részletezni a masszázst, hiszen sokaknak jelentéktelen kérdés, de hátam, vállaim, derekam, fenekem, a lábak, talpak mind kezelést kaptak. Végig beszélgettünk, de közben voltak benyúlós simogatások is. Sokszor olvastam már az oldalon, hogy intelligens, okos lány, de ezekkel általában nem szoktam egyetérteni.

(2022-08-19) : Petra jól masszíroz, ezt már a múltkor is megtapasztaltam, a mostani randink végére esett, legalább olyan jó hatékonysággal tokától-bokáig olaj segítségével, kb. 20 percig, mert sajnos ,,kicsengettek".

felejthetetlen: 5db
(2023-04-17) : Közben elmondtam, hogy egy általános testmasszázst kérek, kézfej ás lábfej masszírozás mindenképp legyen benne, és a nyak-lapocka környéke, mert azok a fájós területek. Masszázs közben beszélgettünk a közelgő húsvéti hétvégéről, meg a süteményekről.

(2023-03-27) : Kábé kétharmadig tüntette el, nyelvével gerjesztő táncot járva rajta. Ezután, mivel levette, hogy ez nekem bejön, folytatta a gát tájék kényeztetését izmos nyelvének őrjítő táncával. Közben szinte végig a szemembe nézett azzal az utánozhatatlanul erotikus tekintettel, amelyre csak az képes, aki tényleg élvezi, hogy a kényeztetésével az őrületbe kergeti a partnerét.

(2023-02-07) : Lábfejeim külön tornában részesültek és ahogy haladt felfelé semmit sem hagyott ki. Menetközben megjegyezte, milyen finom bőröm van, hát igen már csak ezt dicsérik mostanában. Miután a fejemig eljutott, behajolt a hátamhoz, cicijei már a nyakamon siklottak. Kicsit felnéztem két kezemmel átöleltem fenekét, de csak annyira, hogy tudjon dolgozni. Mivel ment a salsa, Petra popsija beindult a zene ritmusára.

nagyon jó: 10db
(2023-05-02) : Nem túl erős, inkább simogatós, ami persze teljesen szubjektív, egyéni megítélés kérdése. Ami tetszett, hogy a tükrök tényleg jó méretűek, jól vannak elhelyezve így nem maradsz vizuális látvány nélkül a masszázs során sem. Nagyon tetszett ahogy finoman pajkosan már be-be kalandozott a lábak közé finom puszikkal és simogatásokkal, felsőtestével hozzám simult. Petrának az egész lényét átjárja az erotika,

(2023-01-11) : Szóval gyors technikai szünet és törölgetés után a hasamon találtam magamat, Petra remek kezei között. Alaposan végigmasszírozott tetőtől talpig, közepes erősséggel, és nagyon jól esően. Eléggé el voltam havazva az évkezdéssel ("a majd' januárban foglalkozom vele" dolgok hirtelen utolértek), így beszélgetni nem volt kapacitásom, ezt Petra érzékelte is, és szép csendben átmozgatott, de ez nem a kínos fajta csend volt szerencsére :)

(2022-11-21) : Ezekután jött a talp - vádli - comb és egy kicsit a fenék. A fejemnél kezdte, akkor tudtam még megsimogatni testét, ami már meztelen volt, és ameddig ott járkált körülöttem izgató volt. Amikor lement a lábaimhoz, kicsit esett ez a forróság, de Petra mindenképp igyekezett ezt felmelegíteni újra :)

: 1db
(2023-03-30) : A masszázs szakszerűnek tűnt bár nem nagyon emlékszem rá mert végigbeszéltük az egészet és amikor lehetett simogattam és arra gondoltam, hogy itt nagyon gyorsan végem lesz.