Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Petra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-02-02 22:59:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Petra +36205502538 108620 erotikus masszázs

BubuMester a 2021-02 hónapi randiján történteket írta meg Petra hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Szeretek előre foglalni, így még a randiig hátralévő idő is kellemes gondolatokkal telik el, ezért 2 nappal korábban hívtam. Ebben a szalonban az a szokás, hogy egy kollegina veszi fel az igényeket, de, mivel Petrával már ismerjük egymást, így átadták neki a kagylót. Ennek köszönhetően hallhattam a hangját is. Amúgy ugyanaz volt a menet, kerestünk a napon belül egy közösen alkalmas napszakot és kész.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival szoktam közlekedni, leginkább azért, mert nem benn lakom a városban. Mivel régi kuncsaft vagyok, ezért a kocsi magától is odatalált a Marinára, közben jót álmodoztam. Persze, nem, de azért a gondolataim mégis csak nála jártak menet közben. A cím teljesen egyértelmű, ráadásul egy sarokház, ami mellett egy nagy parkoló is van. Mostanában sok autós van otthon, de eddig csak egyszer fordult elő, hogy ez tele volt. A szomszédos Túróc utca legelején most is találtam egy helyet. Tömegközlekedésről sajnos nem tudok nyilatkozni, de gyalog 1,5 percnyire van a Váci út-Fiastyúk, illetve Csavargyár u sarok, szóval biztos nem gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Több szempontól is kedvenc helyem ez a szalonnak átalakított lakás. Egyrészt a tisztasága, higiéniája miatt megnyugtató a mai pandémiás helyzetben, és ezt én nagyon fontosnak tartom. A higiénia mindenhol visszaköszön a szalonban. A körülményekhez képest így el tudom magam engedni, jobban fel tudok oldódni, nem kell folyton attól félnem, hogy mihez nem érhetek hozzá. Természetesen a bejáratnál, kifelé és befelé menet is mindig igénybe veszem a kitett fertőtlenítőt (bár van nálam is mindig, de így egyszerűbb).
Ami a választékot illeti a fürdőben, néha az az érzésem, hogy a férfitársaim egy része azért megy el hasonló helyekre, hogy alaposan szemügyre vegye a tusfürdő választékot, és morgolódjon, ha épp nem találták el az ízlését. Nos, én nem vagyok ennyire válogatós, de mindig pazar a készlet. Persze, hogy az elején és a végén is ropogós, friss türcsit kap az ember, és emlékeim szerint 2 fürdőszoba is rendelkezésre áll.
Maga a randi intim helyszíne kellemesen félhomályos, lámpákkal és 2 oldalsó, meg egy óriási plafon tükörrel. Erre mondják, hogy pazar kilátás :) A központi helyen fekvő, kétszemélyes tatami lepedővel takarva. Mellette a kezeléshez szükséges szerek tárháza, amikből persze, válogatni is lehet.
Petra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tündérkém mosollyal az arcán, egy világos kék, rövid selyemköntösben fogadott, ami nagyon szexi volt. Ez ugyan eltakarta fő domborulatait, de a pihekönnyű anyag alól izgalmasan előtűntek kellemes kebleinek vonalai. Amit azonnal megéreztem, az Petra kisugárzása. Eddig csak üres blablának gondoltam az ilyesmit, de van ebben a hölgyben - legalábbis számomra -, valami megfoghatatlan (nyugi, nem az idomairól beszélek), amit azóta is érzek vele kapcsolatban, ha rágondolok.
Vissza a Földre: a szalonban uralkodó félhomály miatt nem mernék megesküdni rá, de úgy tűnt, világosabb picit a színe, mint a képeken. Egye fene. Szép, hosszú lófarokba fogott hajjal várt (lehet, ez célzás volt?), mindenesetre, kérésemre a szeánsz előtt kiengedte. No, akkor vesztem el teljesen.
1. Petra +36205502538 beszámoló Budapest 108620 erotikus masszázs
3. Petra +36205502538 beszámoló Budapest 108620 erotikus masszázs4. Petra +36205502538 beszámoló 2021-02-02 22:59:04 erotikus masszázs 1086205. Petra +36205502538 beszámoló 2021-02-02 22:59:04 erotikus masszázs 1086206. Petra +36205502538 beszámoló 2021-02-02 22:59:04 erotikus masszázs 108620
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szeretet-masszázst kértem, a szó szoros értelmében vett kényeztető test masszázst. El akartam lazulni, ráhangolódni Petrára, felengedni a rohanásból, a halk zenének átadni magam, és a felhők között lebegni. Ha nem is ezekkel a szavakkal, de elmeséltem szívem választottjának a kérésemet, mire egy mosollyal kombinált, megértő "igen"-nel válaszolt és nekiállt simogatni, lágy érintéseivel ellazítani. Istenemre mondom, fantasztikus volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ezúttal csak kézi kényeztetést kértem, de nehéz volt megállnom, hogy ne vegyem igénybe a bővített repertoárt. Olvastam a szájtechnikáját méltató értékelést, de ezúttal folytatni akartam kezének érintései általi mennybemenetelemet. Mint a testmasszázsnál is, úgy itt is lehet választani a krém és olaj között, nekem mindegy volt. Mivel az idő nagy része elment a testmasszázzsal, magára a kényeztetésre kevesebb, de elég idő jutott. Változatos technikát tapasztalhattam meg, és közben az a mosoly, és nevetgélés, amit kaptam tőle, ugyancsak dobott a sebességen a mennyország felé vezető repülésemben. Nem tudom, ki hogyan van ezzel, engem ezek nagyon fel tudnak spannolni.
A kis kezei közt lett végem, amit ő is és én is örömmel konstatáltunk. Utána szépen még meg is takarított, közben vidáman elbeszélgettünk a történtekről. Fürdő, öltözés, kijáratnál kéz-fertőtlenítés, két puszi, majd ajtó. Vidáman, könnyed léptekkel haladtam a lift felé.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel - a magas színvonal, a jó környezet, és a csinos munkaerők miatt - gyakori vendég vagyok itt, az elszámolás nem került szóba. Én azt szeretem, ha emiatt nem nyugtalankodik a hölgy, ezért most is előre kiraktam diszkréten, és elégedettségem egyértelmű jeleként a végén nem kértem a visszajárót.
Rózsacsokor
BubuMester nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A randink másnapján írom ezt a beszámolót, de ma már egyeztettünk egy újabb időpontot Petrával. Mondjak ennél többet?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Petra erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókPetra legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2023-01-15) : Megtett ő nekem mindent, amit kértem tőle, de úgy éreztem, hogy már csak a teste volt ott velem, viszont azok az apró plusz simogatások, cirógatások, bíztatások hiányoztak belőle, vagy csak ennyit akart magából kiadni, nem tudom már, amik engem máskor, mindig simán elszoktak reptetni

(2021-07-24) : Másfél órába két kényeztetés fér bele, így ezzel kezdtük. Utána a lábaimat és a hátam maszírozta meg, amire meglepően nagy figyelmet fordított. Kellemes volt, jól esett, közben jól el tudtunk beszélgetni.

(2020-10-05) : A szobában tisztáztuk jövetelem célját, majd irány a zuhany. Nem figyeltem melyik szoba a miénk, így bajban voltam mikor kijöttem a fürdőből :-) ... de visszataláltam. Masszázs mondhatni a szokásos koreográfia szerint zajlik, hason fekve lábaktól indulva haladunk felfelé. Az a kellemes ismerkedős simogatás amit én szeretek.

: 4db
(2023-11-19) : Frissítő masszázst kértem a plusz extrával(nyak) ami max. megvolt. Azután kérte a fordulást és előlről is kaptam egy váll maszírozást ami felettéb emlékezetes volt mert a cicik a szemem előtt ringatóztak ezzel fokozva a vágyat a folytatáshoz.

(2021-06-06) : Kellemes volt a masszázs a szalonban szokásos láb , hát, kéz koreográfiával történt. Nagyon kellemes érintése van és jol lehet vele beszélgetni bár itt megjegyezném hogy azt érzem hogy ő tipikusan az a fajta akihez egy órára érdemes menni először. És másodjára lehet egy másfél órásat beadni, ami szimplán azért van mert egy nagyon kedves aranyos lány.

(2020-09-30) : Inkább ösztönös vagy elkésett, mint tanult mozdulatokkal, inkább erősebb simogatásnak nevezném az eseményeket, de ezzel semmi baj, nem elsősorban ezért mentem. A lábak után a derék, hát és karok következtek, itt már a testsúlyát is bevetette Petra.