Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Nykol

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-09-08 19:24:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszit🥰Várlak vissza titeket hogy kiteljesedjen minden😘

Beszámoló Nykol +36707233414 122533 szexpartner

Metin a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
felejthetetlen páros
pornós feeling
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
4
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
4
A randi előtt több nappal egyeztettünk. Ezúttal nem teljesen szokványos dologgal fordultam Nykolhoz. Egy haverral, aki legyen a könnyebb írásmód és beazonosítás miatt Gábor, kimondottan hármas együttléthez kerestünk partnert. Ebben felemás tapasztalataink voltak. Nekem semmilyen... A hirdetése alapján ez viszont lehetséges Nykollal, így ennek részleteit kezdtem körvonalazni felé néhány nappal a randit megelőzően. Kicsit tovább tartott az egyeztetetés, mert a kapott infókat még egymás közt Gáborral is meg kellet beszélnünk, de Nykol partner volt és mindenről megfelelően tájékoztatott. Én voltam már nála több alkalommal, mindig pozitív élménnyel távoztam, ezért is javasoltam a makktársamnak (erről majd később :D), hogy látogassuk meg őt. A konkrét időpontot VTR-ben foglaltam le két nappal korábban, majd ezt a randi napján még üzenet formájában megerősítettem számára. Telefonon csak az érkezéskor csörgettem meg a bejutás miatt. Nem mindig jön ki, csak ha gondod akad a kertkapuval.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ahogy a korábbi, róla szóló beszámolóimban is írtam már a parkolás fizetős a környéken. Hétvége révén azonban ez nem számított. Másrészt viszont meg tömegközlekedéssel mentünk a helyszínre, mivel onnan nem messze még Gáborral is találkoznunk kellet a randi előtt. Odatalálni egyébként egyszerű. A pontos címet kapod meg Nykoltól már elsőre is, visszatérő vendégként ez meg amúgy sem probléma. Az oldalon is a pontos cím szerepel. Villamos, busz van, talán még vonat sem lehetetlen opció. Érkezéskor felhívtam, majd beinvitált kettőnket a kéjlakba.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Sok beszámoló van, amely teljesen jól szemlélteti, hogy mire lehet számítani a lakásnál. Amerikai konyhás jellegő előszoba-konyha és kicsit beljebb nappali sarok egy jó kis kanapéval. Egy válaszfallal beljebb a háló egy hatalmas, magas franciaággyal, emellett pedig a fürdő. Modern, de nem a két-három éve épült fajtából. A hangulathoz és kényelemhez minden adott. A fürdőben minden kellék megvan. Fontos infó, hogy a zuhanykabin ajtaja befelé nyílik és nem túl nagy, de megfelelő. Tusfürdők tömkelege, szájvíz. Rend és tisztaság. A wc fedele sajnos még mindig törött, mint legutóbbi ottjártamkor, de szerintem emiatt senki nem fog panaszt tenni a tulajnál, főbérlőnél.
Nykol külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Nykol egy kis szexbomba. Kisebb termete van, mint amit a képek alapján gondolnál, de olyan teste van, hogy ez egyáltalán nem zavaró. Mondjuk magasság és súlybeli különbségek miatt néha adódhatnak olyan pozíciók, ahol azért ez valakit zavarhat. Csodaszép, mindig mosolygós arca korának nagyjából megfelelő. Fekete, majdnem derékig érő haja kiengedve. Eszméletlenül lapos, izmos hasa van. Szinte már-már kockás, de nem a kissé amorf női testépítők módjára. Pont tökéletes. Apró, de gyönyörű kerek segge van, amit mintha markolászásra és egyéb férfi testrészek kényeztetésére találtak volna ki. Arányaiban pont megfelelő méretű nagy szilikonos mellei, kemények és nagyon pornós külsőt adnak neki. Mellbimbói mindig állnak, pedig egyáltalán nem volt hideg nála. :) Ez nála sztenderd. Szoláriumozott barna bőrét néhány kisebb és nagyobb, de ízléses tetoválás díszíti. Szája jobb szélén piercing. Illata és bőrének tapintása fenomenális.
Összességében egy baromi dögös MILF bombázó benyomását kelti.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122533 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122533 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-09-09 07:28:30 erotikus masszázs 1225335. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-09-09 07:28:30 erotikus masszázs 1225336. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-09-09 07:28:30 erotikus masszázs 122533
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
4
Popó:
5
Pornós feeling:
4
Egy órás programra mentünk. Ez utólag lehetett volna több is, de erről majd később. Az érkezésemet jelző hívás után bementünk hozzá. Nyárias, utcai öltözetben fogadott. Fehér színű top és fehér picsanadrág volt rajta, amiből hátul a gerezdjei majnem kilátszottak kicsit. Levettük a cipőnket, majd üdvözlés gyanánt Gábor egy egy puszit én pedig, mivel mi már ismertük egymást egy rövid csókot adtam Nykolnak, miközben magamhoz öleltem és megmarkoltam kemény fenekét. Beljebb haladtunk, rendeztük a rózsákat, majd a kanapén helyet foglalva átbeszéltük, hogy mivel töltsük ki az órát hármunk jelenlétében. Nem akartam sokáig húzni a dolgot és túl sok időt veszíteni. A kikészített törülközők egyikét felkaptam és elvonultam zuhanyozni, addig Gáborra bíztam hölgy partnerünket, hogy tartsa fent az érdeklődését. A témákról és, hogy ez melyiküknek sikerült jobban arról nem tudok nyilatkozni, mivel a víz csobogás miatt csak apróbb kacarászást hallottan Nykol részéről. A szájvízzel meggyűlt a bajom kissé, mivel épp egy új, bontatlan csomagolás volt kitéve. Szerencsére a mosógépre rakott nadrágomban az egyik lakáskulccsal sikerült leszedni a védőcsomagolást. Ezt Nykol később megköszönte. Miután végeztem magamra tekertem derékig a törülközőt, majd partnereim felé vettem az irányt. Zuhanyzóból kilépve a kanapén ültek mindketten felöltözve, hiszen Gábor még zuhany előtt volt. A cserét követően Gábor volnult el én pedig a kanapéra huppantam. A randi érdemi része itt kezdődött igazán.

Nykol elém állt és nettó kettő másodperc alatt lekapta magáról a felsőjét. Nadrágját ugyanennyi idő alatt letolva pedig ott állt előttem anyaszült meztelenül. Közben végig mosolygott. Ledobtam magamról én is a törülközőt, felálltam hozzá magamhoz öleltem és a fenekét megmarkolva heves csókolózásba kezdtünk. Megdícsértem, hogy mennyire tetszik nekem és milyen szép, amit megköszönt. Hiányzott már bőrének tapintása. Második körös ismerkedő beszélgetésre itt már nem volt szükség. Viszzaültem a kanapéra, Nykol pedig elém térdelt a finom puha szőnyegre és lábaim közé telepedve nyalogatni kezdte a farkam. Apróbb csókok és cici simogatások közepette olyan szopást mutatott be, hogy percek alatt kőkemény lettem. Egyedüli bosszúságot csak az okozott, hogy a szemben lévő falon a TV van, nem pedig egy tükör. Nykol ugyanis a bólogatás közben folyamatosan pucsított kerek fenekével. Kíváncsi lettem volna a látványra a másik oldalról is. Javasolta, hogy folytassuk az ágyban a dolgot így Gábor érkezése előtt besiettünk a hálóba. Makktársam már arra a részre érkezett, amikor Nykol cuppog a farkamon és fenekét a fürdő felé irányítva hívogatja vele Gábort. Aki kilépve nem is tétlenkedett. Ebben a merőben kissé szokatlan helyzetben elkezdte simogatni Nykol hátát és melleit, amíg ő a farkamal tüsténkedett a szájában. Persze nem akartuk kihagyni Gábort sem a dologból így csere következett és most az ő farka került Nykol szájába, illetve köztük is el-el csattant egy csók. Miután mindketten kemények voltunk hölgytársunk javasolta, hogy álljunk fel elé mindketten az ágyra, mert úgy könnyebben tud mindenkivel foglalkozni. Nyomatékosan leszögezném, hogy Gáborral mindketten teljesen heterók vagyunk, nem is akartuk más vonalra elvinni a randi vonalát! Azonban fantasztikus, eddig csak számomra pornófilmekben látott forgatókönyv került sorra. Egymás farkát kezdte cserélgetni Nykol a szájában. Mi addig felváltva egyik és másik cicijét simogattuk. Volt egy előre megbeszélt, amolyan majd meglátjuk mi lesz alapú forgatókönyv is fejünkben Gáborral erre a szituációra. Az előttünk térdelő meztelen nő látványa miatt elkapott minket a hév, biccentettünk egymásnak és közelebb toltuk egymás szerszámát. Nykol vette a lapot, apró kuncogások és szexi, doromboló, búgó hangok mellett a farkunknál fogva még közelebb húzott magához, majd nyalogatni kezdett mindkettőnket oda-vissza. A francióra kicsúcsosodása az lett, amikor egymás makkját összerakva egyszerre próbált és kezdett két oldalról szopni minket.

Vendéglátónk izgalmi állapotát is fokozni akartam, ezért hanyatt parancsoltam és elkezdtem kinyalni finom csupasz punciját. Addig Gábor a szájába lógatta szerszámát. Nagyon szép ajkacskák vannak a lábai között. Apró sóhajokat véltem ugyan felfedezni, de biztos nem lehet könnyű, ha épp tele van a szája. Ez volt az a pont, hogy gumit kértem és misszionárius pózben kezdtem tömni Nykol finom punciját. Gábor nem bírt magával és Nykol szájába lőtt egy adagot, amíg én dugtam őt. Némi technikai, mosdó szünetet kellett beiktatni emiatt, így a punciból kicsusszanva időlegesen nekem is pihenőidő következett.

Mivel nem vagyok önző ember ezért átengedtem a terepet Gábornak, aki egy kis 69-et iktatott be aktus előtt. Furcsa érzés volt látni az előttem karnyújtásnyira szexelő párt, de annyira izgatott végül a dolog, hogy őket nézve vertem a farkam, ami mereven állt. Először bevallom kicsit féltem ettől a szokatlan koreográfiától, de utólag belegondolva legalább olyan klassz egy ilyen együttlét, mint a két lány egy férfi felállás. Erre a pontra szerinten nagyjából elszállt mindenkiből minden gátlás. Gondoltam egyet és a francialeckénél tapasztaltakat folytatva a Gáboron hasalva tüsténkedő Nykol szájához illesztettem makkomat, aki pillanatok alatt átszopta magát én rám, amíg élvezte a nyalakodást. Közben folyamatosan dorombolt, mint egy kiscica.

Pózcserét követően folytatódott Gábor franciás kényeztetése, annyi különbséggel, hogy az előttem kutyában pucsító Nykol popsijába kéredzkedtem be ezúttal. Segített berakni. Először csak lassan, óvatosan lehetett mozogni, de hamar megnyíltak ánusz gyűrűcskéi és bírta a masszívabb lökéseket is, ahogy dugtam a seggét. Közben lelkesen bólogatott. Ekkor Gábor állítása szerint még nagyobb erővel szívta a szájában lévő faszt. Az idő rövidsége miatt nem sokáig élveztem ezt a helyzetet, mert Gábor jelezte, hogy most már ő is kipróbálná a szűk puncikát. Nykol lecsúszott rólam és kis törölgetés után rámászott Gáborra és lovagolni kezdett rajta. Elmentem törölközni kicsit a nappaliba, mert hiába klíma, azért nagon nagy nyári meleg volt ezidőtájt. Visszafelé menet a hátulról látható, ott lovagló pózban szexelő pár kapcsán átfutott egy további gondolat a fejemben... El is kezdtem kicsit rákészülni a dologra, de a Nykol popsijától még mindig síkosítós kezem miatt nem sikerült újabb gumit felraknom, pedig lehet, hogy harmadiknak is becsatlakoztam volna ebben a pózban hozzájuk. Mire idáig ismét sikerült eljutni, addigra Gábor kért kis pihenőt Nykoltól, mert ismét sikerült elmennie. Utóbbi lehet, hogy kicsit más időpillanatban történt, amikor ő dugta Nykolt kutyában én pedig a szájába adtam egy kis szívogatni valót. Kicsit összefolytak már az események ekkorra. Végül egy kis puncis folytatást követően nagy sietve az ágy mellé térdeltettem Nykolt és egy közepes adagot spricceltem a szájába, amiből kicsit a cicijére is ment.

Mivel az idővel is a végére értünk meg nem is nagyon ment volna több részünkről, így egy extra gyors, épp, hogy csak lemossunk magunkat zuhanyt követően távozni indultunk. Nykol adott nekünk egy-egy pohár vizet, magára tekert egy törülközőt és puszik, csókok kíséretében fájó szívvel búcsúztunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején rendeztünk mindent. Az alap dolgok is elég széles repertoárt tartalmaznak, de van bőven extrája is, ha valaki többet szeretne. Mindenről pontosan tájékoztat és a helyszínen sem változik semmi az előzetesen megbeszéltekhez képest. Ezek azért meg tudják növelni a díjat, de összességében teljesen megéri egy ilyen gyönyőrű nővel töltött együttlétért.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 120 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az előzetes félelmet leküzdve sikerült majdnem teljesen maradéktalanul megvalósítani egy nem mindennapi összejövetelt. Nykol vevő a kissé szokatlannak tűnő kérésekre is, normális hozzáállással kézséggel teljesít nagyon sok kívánságot. A többi beszámolóhoz hasonlóan teljes mértékben ajánlom ót kezdők és rutinos kollégák számára is. Pornós, de mégis barátnős érzések egyaránt megélhetőek vele, miközben laza és kötetlen marad végig. Utólag belegondolva egy ilyen hármas alkalomhoz kevés az egy óra. Legalább másféllel számoljon mindenki, aki hasonlót tervezne. Az egyetlen elmaradt dolog miatt még lehet, hogy visszatérünk hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


2024-09-11 04:40:33
Izgalmas kaland, reszletesen megirva, osszessegeben egy klasz ajanlolevel

2024-09-10 06:13:16
Gratulálok az élményhez és köszönjük a beszámolót!
Mutasd mindet

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-07-08) : A kezecskéje elkalandozott és verni kezdte a farkam ezalatt. Értettem a célzást, így hanyatt feküdtem és átadtam neki a terepet a kibontakozásra. Fölém hajolt, szájába vett és hevesen szopni kezdett. Nagyon ügyesen csinálta, közben pedig szexi, nyögdécselő/búgó hangokat hallatott.

(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

felejthetetlen: 16db
(2024-10-03) : Hosszadalmas, testfelületen elkövetett taperolás után felmásztam az ágyra ( Vele együtt majdnem 2 mázsa volt az ágyon, és meg sem nyekkent, úgyhogy nem kell félni), és az ágyon egy bátorító franciát kaptam, ami kérésemre nagyon gyorsan átfordult számolgatásba, de 70-ig már nem jutottunk...

(2024-09-06) : Nykol kezél dolgozott a szerszámon, majd a még térdelő pozícióban a szájába vette a meredező hímtagomat és elkezdte szopni. Inkább barátnősen, mint pornósan, semmi köpködés, de nekem kifejezetten jól esett. Lefeküdtem mellé és Nykol pozíciót váltott, most ő térdelt és szenzációs franciával kökemémyre szopott.

(2024-04-04) : Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö .

nagyon jó: 19db
(2024-07-19) : Ezek után tértünk rá nyelvlecke következő feladatára ami már francia nyelven íródott amit jó érzékkel művel Nyikol csalódás itt se várhat senkit majd úgy hozta a együtt lét hogy az ajándék extra egy kis kényszer francia lett ami bizony szuper élvezetes lett mély torokkal és mindennel amivel ki lehet maxolni ezt az élményt persze azért kulturált határokon belül

(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

: 30db
(2024-09-19) : Egy játékos kis birkózás következett, míg ő újra felém kerekedett. Egy isteni mozdulattal került fel az óvszer, és tudtam, hogy innen már csak egy irányba haladunk. Amit utána kaptam, az maga volt a mennyei élvezet – egy olyan lovaglás, ami örökre az emlékezetembe égett

(2024-09-16) : Némi tisztálkodás és pihenés után hanyat fekve elkezdett újból hadrendbe állítani, majd amikor keménnyé varázsolt hanyat feküdtem és Én a cicik között a szájába csúsztam. Nagyon látványos helyzetben szopott, a kezét nem használta, a cicik meghatározták az irányt:-).

(2024-09-10) : Ezt követően meglovagolt, de úgy igazából, hát a mellei látványa, az leírhatatlan volt! Sosem lovagolt még meg ennyire egy nő, és ahogy játszott a varázspuncival.... Jeleztem, hogy a szájában szeretnék elmenni, semmi akadálya.