Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Nykol

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2022-08-16 14:14:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nykol +36707233414 115285 szexpartner

Explorer01 a 2022-08 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon egyeztettünk. Elsőre felvette és le is fixáltunk ey időpintot és félora mulva ott is voltam. De sajnos félreértettük egymást és egy fél órát még várnom kellett. Szerintem félrehallottam az időpontot.
Megközelítés
Parkolni pár utcával arrébb érdemes. Tömeggel is simán elérhető amugy.
Helyszín
Egy légtér az egész kis szoba és kis előtér. Egyébként tiszta. Tusfürdő is van rendesen szoval lehet választani. Viszont szájvizet sehol sem találtam.
Nykol külseje
Mint a képeken. Pont ugy néz ki. Kockás has kemény szilikon mellek selymes bőr és nagyon kicsi kézbeillő popsi.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 115285 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 115285 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2022-08-16 15:41:05 erotikus masszázs 1152855. Nykol +36707233414 beszámoló 2022-08-16 15:41:05 erotikus masszázs 1152856. Nykol +36707233414 beszámoló 2022-08-16 15:41:05 erotikus masszázs 115285
Action
Állok a kapuban hívom, felveszi és mondja hogy kijön értem. Azt szeretem mert kicsit barátnősebbé teszi a dolgot hogy felöltözve fogad. Üdvözlés ruha le és irány a zuhany. Mire visszatértem más semmi nem volt rajta és éppen akkor mászott az ágyra négykézláb. Na mondom jo helyen vagyok azt hiszem. Kezdésnek kis francia amit jól csinál nagyon. Közben markoltam a kerek popsiját amivel még később terveim is voltak. Simogattam a puncikát aztán egy ujjacska be is szaladt. Nem volt gond. Majd kértem hogy forduljunk kölcsönösbe amit azonnal teljesített is. Nagyon jo kis élmény ahogy ott pucsít az arcomba az a csinos kis popsika. Mindenki élvezkedett de én legalábbis biztos. Pont ezért kérem is kellett hogy húzzunk gumit mert még terveim voltak. Szival gumi fel és indult a lovacskázás.jol csinálja, nem kapkod nem kivégzős tipusú. Markoltam a melleit csokolgattam is. És figyeltem ahogy mozog rajtam. Aztán kértem a pozcserét kutyusra fordult is azonnal és hipp hopp már benne is voltam. Nagyon jo látvány ahogy mozgok benne és közben finoman paskolom a popsit. Megkértem jöjjön ki az ágy szélére és ott fojtassuk. Na hát nem akármilyen látvány és érzés. Aztán felraktam az ágyra az egyik lábát majd később a másikat is és ugy folytattuk tovább. Annyira hivogato volt a popsi hogy rá is kérdeztem hogy áttehetnénk e popsiba. Igen volt a válasz és sikosítóért nyúlt. Miután mindenki elég síkos lett az ágy szélén a fenekét kitolva fogadott magába. Nagyon szűk és nagyon jo érzés benne lenni. Egy darabig élveztem a látványt majd megkérdeztem hogy fordulhatunk e szembe. Ebben is benne volt. Párna a popsi alá és irány vissza a szűk popsijába. Bitang jól nézett ki ahogy járt benne a farkam és láttam hogy a punci pedig kihasználatlan. Azonnak be is játszottam egy ujjacskát és nem volt ellenére. De egy idő után, kb 5 perc. Abba kellett hagyni mert nem volt jo neki. Nagy kár mert igy akartam elmenni. Gumi le és ujra francia kis idő mulva megint gumit huztunk és rámcsüccsent. 5 perc és végem is lett mint a botnak.
Sajnos elég gyorsan leugrott rólam, én még egy picsit szerettem volna ha marad de hipp-hopp ott sem volt. Törlőkendőzés simogatás kis masszírozás. Majd megprobátuk megint. Kitarto franciávan és nem kevés kézimunkával ujra hadrendbe állított de seajnos a másidik menet mégsem jött össze. Nekem kicsit erős volt a kézimunka. Szoval zuhany öltözés és irány az utca.
Elszámolás
A popsit kértem extrába amit meg is kaptam bár nem tudtam hogy van időkorlát benne. Ez egy kicsit csalódás volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szexi nő, csinos arca van. Az alakja is bomba. Alapvetően jo partner.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

(2022-12-29) : Intermezzoként egy újabb 69-et iktattunk be, azzal a különbséggel a korábbihoz, hogy itt most Nykol volt alul. Én pedig a szájába lógattam immáron újra csupasz hímtagom, és ütemesen dugtam a pihe-puha ajkakat. Ennél az etapnál sikerült ma este az első alkalommal orgazmushoz jutattnom partnernőmet.

felejthetetlen: 14db
(2024-04-04) : Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö .

(2024-02-13) : Keményen felszopott, közben rám-rámnézett, néha kivette a szájából, és a nyelvéhez csapdosta a farkamat. Mivel nem vagyok nagy méret, így nem okozott gondot tövig bevenni. Egyszer csak áttért a golyókra, majd lejjebb is el-eltévedt. Itt kellett egy kis szünetet kérnek, mert olyan hevesen szopott, hogy elfogyott alólam az ágy. Elhelyezkedtem a fejtámla felé, kipárnáztam a fejemet, hogy jól lássak, és így már kényelmesen tudtam élvezkedni.

(2023-12-29) : Változatos technikája van. Volt nyelvkörzés a makk körül, közepesen mélyen bevéve bólogatós, nyalogatós ingerlés és cuppanós szájból kivétel is. A golyók sem maradtak ki. Közben végig a szemembe nézett és úgy helyezkedett oldalról, hogy minden elérhető közelségben legyen.

nagyon jó: 18db
(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

(2023-03-20) : Franciája nagyon kellemes, irányítható, figyel arra hogy hogyan szeretnéd. Mélytorokos elemekkel fűszerezve van, amit nagyon ügyesen csinál, de semmi vadulás, a durvább dolgokat nem szereti. Látszik hogy óriási rutinja van, tudja hogy kell foglalkozni a vendéggel.

: 23db
(2024-04-10) : Simogatás és csókok után meglátogatta a velem egykorút. Egy nagyon jó franciát kaptam. Utána csere, és én kerültem felülre.

(2024-03-24) : She was was very proactive all the time and listened to my wishes. Very nice blowjob, she can take it deep. The act itself was nice. I prefer slow, sensual sex, and she was really good at it.

(2024-03-11) : Változatosan szopott engem, hol egy kicsit gyorsabban, hol egy kicsit lassabban. Majd amikor már teljes harci helyzetbe, akkor megkérdezte tőlem, hogy jöhet-e a gumi, amire természetesen igen volt a válasz.