Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Nina

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-10-05 19:48:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves TiborX,
Ezt a beszámolót is szuperül megírtad. Nagyon szépen köszönöm🤗 Szeretem az ötleteidet és örülök, hogy segítettem megvalósítani.
Puszillak és várlak máskor is szeretettel!

Beszámoló Nina +36304489038 122773 erotikus masszázs

TiborX a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
gyönyörű arc
végig incselkedő
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-ben egyeztettünk, minden flottul ment. Nem először találkoztunk. Egy hosszabb üzenetben megírtam a szerepjátékos elképzelésemet, ami tetszett neki is...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás ingyenes a környéken, és mindig van is elég hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás rendes, tiszta, a fürdőszobában többféle tusfürdő valamint dezodor és szájvíz is van. A szobában matrac és kanapé, meg egy kis asztal. Minden tiszta és rendes.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nina gyönyörű. Karcsú, de formás alakja van, a popsi világbajnok, a mellek ideális közepes méretűek, nem túl kicsik és nem túl nagyok. Arca nagyon szép, szabályos, nekem pont az ideálom, a nézésében van valami ártatlan, de ugyanakkor vérpezsdítő is. A megbeszéltek szerint combfix és kis fekete miniszoknya volt rajta, de bugyi nem, amint az viszonylag hamar kiderült...:) Felül egy hosszabb top (bár a női ruhadarabok megnevezésével néha bajban vagyok...). Nagyon szexi volt.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 122773 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 122773 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2024-10-06 02:44:32 erotikus masszázs 1227735. Nina +36304489038 beszámoló 2024-10-06 02:44:32 erotikus masszázs 1227736. Nina +36304489038 beszámoló 2024-10-06 02:44:32 erotikus masszázs 122773
Erotikus masszázs
A masszázs most elmaradt, mert szerepjáték volt. Az alapötlet az volt, hogy Nina egy az Orvosi Egyetemre járó diáklány, aki a diplomamunkáját írja a szex és az érzékszervek kapcsolatáról. Ehhez önkéntesekre van szüksége, akiken azt méri le, hogy az egyes érzékszerveken keresztül hogyan lehet valakit erotikusan izgatni. Én voltam az egyik önkéntes. :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
Szóval amint visszajöttem a fürdőszobából, kérte, hogy a kísérlethez helyezzem kényelembe magam. Én a kanapét választottam. A felmérés kérdésekkel indult, olyasmikkel, hogy például "Mennyire szereted az orál szexet egy 1-10-ig terjedő skálán 1) Adni, 2) Kapni". Aztán jöttek ennél merészebb kérdések is, és néha ki kellett részletesebben is fejtenem a választ, és időnként ő is elmondta a saját véleményét, illetve érdekesebb megtörtént sztorikat mesélt el. Közben az egyik kezében tartotta a szerszámot, enyhén izgatva, és mérte a kérdések hatását. Nagyon érdekes és izgalmas volt, sok érdekességet tudtam meg Nináról. Aztán rátértünk az érzékszervek tesztelésére. Minden teszt alatt szinte megszakítás nélkül a kezében volt az izgatottságot mérő testrészem...

1. Látás. Először csak kicsit csúszott fel a miniszoknya, majd le kellett hajolnia valamiért és egyértelművé vált, hogy bugyit elfelejtett venni... Aztán izgatóan mozgatta a popsiját, majd a zene ütemére sztriptízbe kezdett. Lekerült a felső, majd a combfixek, végül a szoknya is. Rendkívül izgató volt. Aztán jött egy kis twerkelés, majd megmutatta, hogy ő milyen extra pózban szeret szexelni, de ez hadd maradjon titok... :) Igen komoly élmény volt a látvány!

2. Hallás. Bekötötte a szemem, és közelről a fülembe suttogott, erotikusan nyögdécselt. Annyira közel jött, hogy éreztem a lélegzését. A farkammal a kezében elmondta, hogy ha nem masszőz lenne, akkor mi mindent csinálna most velem, és bizony nem csak punciba, hanem popsiba is. A kézmozdulatok utánozták is ezt az érzést, kéjes illúziót keltve.

3. Szaglás. Még mindig bekötött szemmel. Illatos masszázsolajat kent magára és annak illatát élvezhettem, megint közel hajolva, arcunk szinte összeért. Kis parfümillatot is éreztem, majd a görögdinnyés kókuszvíz illatát, valamelyik testrészéről...

4. Ízlelés. Szintén bekötött szemmel. Az ujjára csepegtetett kókuszvizet, és onnan kellett leszopogatnom, elképesztően erotikus volt, másik kezével érzékelte is, hogy duzzad a szerszám. Aztán csinált valamit, majd a mellbimbóit éreztem a nyelvemen, édes volt, dinnye ízű. Sokáig kóstolgattam, majd áttértem a másik mellbimbóra, az is ugyanolyan finom volt! Hosszan játszottuk ezt, majd volt mégegy ötlete, egy cukorkát adott át nekem, szájból szájba...! Közben mindvégig lágyan mozgott a keze a botkormányon.

5. Tapintás. Itt már lekerült a szemfedő. Keresett rajtam erogén zónákat, a lábfejemtől haladt felfele lágy érintésekkel, miközben előttem térdelt. Nem tartott sokáig megtalálni a legizgalmasabb pontokat. Szerszám, zacsi, majd a gátat is izgatta.

Körülbelül egy órán át tartott a szerepjáték és még volt egy kis időnk, mivel másfél órára jöttem. A szerepjáték alatt hullámzóan hol keményebb, hol puhább voltam, nem állt mint a cövek egy órán át, de ez így tökéletes volt és rendkívül erotikus, és pont ez volt a lényege a kísérletnek. Pontosan sikerült átélni a valóságban a fantáziámat, sőt még egy kicsit jobb is lett, mert Nina is hozzáadta az ötleteit. A vége fele már egyre nagyobb hangsúlyt kapott a lingam masszázs és a vége egy óriási katartikus robbanás lett a kezei között.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrákról, amit mi csináltunk, az mind benne volt az alapban. A végén számoltunk el. Minden maximálisan korrekt volt!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nina egy fantasztikus nő. Nem csak a szépsége és tökéletes alakja bűvölt el, hanem a személyisége is, az intelligenciája és a humorérzéke. Ismét egy csodálatos másfél órát tölthettem vele, tőle mindig különleges élményeket kapok. Én eddig mindenkiről legfeljebb egy beszámolót írtam, de róla már ez a harmadik. Egyszerűen olyan élményeket kapok tőle, ami teljesen páratlan. Azt hiszem ez mindent elmond.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-08 17:16:10
Huhh aztamindenit! Zseniális az élmény és mi olvasók csak hálásak lehetünk hogy megosztottad. Köszi és grat.!

2024-10-08 14:48:23
Rendkívüli program, kivételes közreadás. Tapintásban a mozgás érzékelés is benne volt, így a tudományos teljesség biztosítva van. Gratula!

2024-10-08 11:32:35
Aúu😄 Nem mindennapi sztori, nem mindennapi találásban🎯. Nagy köszönet a résztvevőknwl🙏👏

2024-10-06 22:21:00
Szuper! Nagyin tetszik! Izgalmas beszámoló egy izgalmas lányról!!

2024-10-06 20:50:19
Remekül megírt, tartalmas, izgalmas beszámoló. Köszönet érte. Nina nekem is fent van a bakancslistámon. Az egyetlen problémám, hogy a hirdetése alapján csak hetekkel előre lehet vele időpontot egyeztetni.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 11db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-01-29) : Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.

nagyon jó: 13db
(2024-09-11) : Olajat csorgatott oda és először csak a környékét simogatta majd rátért a lényegre is. Kérdezte hogy jöhet-e egy kis csúszka is, nem volt ellenemre, így csúszkált rajtam a szép olajos testével elölről, oldalról és nekem háttal is, hogy a popója az arcom felé volt.

(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

: 12db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.