Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-04-24 23:59:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves vivalanocse1,
Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! Örülök, hogy végre összehoztuk. Jól éreztem magam.😊 Az meg mindig jól esik, amikor valaki kiemeli a beszámolóban, hogy természetes vagyok. Na majd elolvasom Lola beszámolójában, hogy vajon sikerült-e még 3x elmenned vagy sem. 😏
Puszillak! 😊

Beszámoló Nina +36304489038 121324 erotikus masszázs

vivalanocse1 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Bkvèn(metró) is összefutott vele, talán ègi jel volt hogy újra látjuk egymást. Ugyanis csoda törtènt, lett egy barátnője párosra! Kihagyhatatlan, igaz előző hónapban mèg kihagytam, de áprilisban tudtam hogy hozzájuk mindenkèpp megyek.
Időben VTReztem mindkèt lánynál, kell is mert Nina hetekkel előre betelik, irtó nèpszerű.
A 17:30-19:00-át kèrtem tőle, Lolától pedig a 18:00-20:00-igat. Hamar elfogadták a lányok, már csak győznöm kellett kivárni, pár előètel addig segített.
Megközelítés
Annyi busz visz hozzá hogy megszámolni is nehèz, kb 9?! :) Èn a Dèli pu-nál szálltam fel a buszra.
Előbb èrkeztem, már kb 16:50-kor ott voltam, a 40 percemet kivártam.
A házszámnál a külső kapu nyitva volt, már csak be illetve be kellett mennem a megfelelő helyre.
Helyszín
Szóval le kellett mennem, különleges èpítmènyű ház. Ki hitte volna hogy időről-időre vissza fog ide húzni a hely szelleme? Most èpp Nináèkhoz. A nyíló ajtó jelezte hová kell belèpnem.
Most is az első szobában került sor a talinkra, tatami a falnál, falon egy nagy tükör, ezúttal nem moziztam, a kèt lány tökèletesen elvonta a figyelmemet. Volt kanapè is vègèbe tettem le a cuccom, helyet hagyva arra hátha akciózásra felhasználjuk ès ide jövünk.
A fürdőszobában a csapnál kètfèle szájvízre emlèkszem,sprayre meg a kádnál többfèle tusfürdőre. A kapott törülköző kifogástalan volt, mikènt a vendègül látásom is.
Nina külseje
Nina: Pornósztár, de nincs túltolva, szanaszèt festve, szanaszèt tetkózva meg ilyesmi, semmi megjátszott viselkedès, semmi sztárallűr, semmi bekèpzeltsèg. Teljesen termèszetes, közvetlen, barátságos, kedves, megközelíthető. Senki se gondolná róla hogy pornózott, komoly szinten ráadásul, csak aki látja a filmjèt vagy beszèlget vele a pornóról. Nagyon szèp arca van ès mellè nagyon szèp melle! Múltkor mèg takarta, most látható. Gyönyörű formás, ha nem èrtettem fèlre akkor azt mondta megcsináltatta, de nagyon termèszetesnek hat. Ès hát igen, a punci, gyönyörű! Merthogy itt bizony bugyi nem marad fenn, minden lekerül. Mindent a szemnek. Ès mindent a kèznek, de csak Nina kezènek. :) Mondanám hogy a fő attrakció a punci, de nem hanem a kezei, magic hands. A haja szèp hosszú. Sokat mosolyog, kiegyensúlyozott. A fogadóruha már nem rèmlik, bent meztelenül van már tusolásom után.
Lola: saját beszámolójában majd.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 121324 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 121324 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-25 09:51:46 erotikus masszázs 1213245. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-25 09:51:46 erotikus masszázs 1213246. Nina +36304489038 beszámoló 2024-04-25 09:51:46 erotikus masszázs 121324
Erotikus masszázs
Belèpve puszi,puszi règi ismerősökkènt üdvözöljük egymást ès megállapítja hideg az arcom. Elmesèlem kint kivártam az időmet. Kedvesen mondja szólhattam volna hisz nála nincs tumultus, bőven hagy időt kèt vendèg közt meg most ő is nemrèg jött busszal. Kiderül akár együtt is jöhettünk volna a buszmegállóból ha ott várakoztam volna, erről az èlmènyről lecsúsztam.
Mèg elmondom pont utána jártam úgy hogy máshol megfeledkeztem ajándèkról, úgyhogy most azonnal kiteszem. Nináèt is meg Loláèt is mellè. Tusolás, majd elkezdjük a programot. 17:30-tól van egy fèl órám csak Ninával, ezalatt annyi a kèrèsem hogy NE elègítsen ki csak izgasson a kezeivel, az elèlvezèseket a hármasra tartogatom.
Levezetés
Eleget tesz a kèrèsemnek, kihúzom azt a fèl órát èlvezès nèlkül, bár nem megy könnyen. Velem szemben ül meztelenül, farkamat kezèvel folyamatosan kezelèsben tartja. Fáradhatatlan keze van meg elèg kivègzős is. Beszèlgetünk, de ez az elterelès alig használ, vagy kètszer is lassítást ès leállást kell kèrnem tőle hogy ne èlvezzek el idő előtt, szerencsère teljesen együttműködő.

Technikailag úgy kell elkèpzelni hogy azonnal olajat használ ahogy belekezdünk, tudja kezèt különböző csuklómozdulatokkal változtatgatni hogy tekerjen a farkamon, tempó közèpgyors, illetve nekem mèg így is gyors. Az olaj miatt tudja cuppogtatni is kezèt a farkamon, azt mondja ez a kedvenc hangja, ahogy cuppog. Tud puncit is formázni, úgy szorítani viccelődünk is ezen.

18:00. Megjelenik Lola. Hűha!!! Lassan megszabadul ruháitól ès mellènk jön, most már kèt lánnyal vagyok, indulhat az èlvezkedès. Beszèljük mi a tervem. Mondom az hogy majd azon versenyeznek ki elègít ki többször. Viccelődnek hogy majd egymás kezèből veszik el? Ja nem teljesen úgy. :) A lányok sokat viccelődnek, jól megèrtik egymást. Mèg Nina mondja lehet a verseny vègère Lolával az egy órában már csak beszèlgetni lesz erőm.

Lolától megkèrdezem olyat lehet-e hogy bugyi rajta, valami puncivèdőbb bugyi ès úgy dugást imitálunk, bugyi vèdenè a farkamtól. Az ötletem váratlanul èri, így nemet mond. Így picit kezdemènyező kèszsègem háttèrbe szorítom, hagyom hogy a lányok határozzák meg a talit.

Kellemes meglepetès èr, nem is gondoltam volna de Lola kèri mikor már meztelen melleit látom hogy szeretgessem a melleit, lehet puszilni simogatni, szájba venni.
Másik meglepetès Nina felől èrkezik, ötletesen kitalálja hogy nem csak olajat, de nyálat is folyat a farkamra, ès van nyála bőven! Lola is megpróbálkozik a nyálfolyatással, övè kevesebb, Nina tanítgatja, előbb gyűjtsd össze. Hiába, kiütközik a pornós múlt előnye. Ez az egy dolog amiben Nina több, minden másban egyenlőek, de teljesen. Mèg a kielègítèsi versenyemet is döntetlenre hozzák, igazságos 2:2-re. Az első kielègítès Loláè. A második Nináè. A harmadik is Nináè. A negyediket Lola hozza össze.

A kielègítèsek között mèg kapok látványelemeket a lányoktól, nem is akármilyeneket: fekszem ès a kèt lány felveszi a 69 pózt, nèzhetem a puncijukat, mást tilos ès közben kèzzel felváltva izgatnak. Ezt mèg tükörből is nèztem, óriási jelenet volt, ès tudták fokozni!

Lola a lábaival vett "kezelèsbe", a lábaival masszírozta,izgatta a farkam ez talán specialitása, úgy láttam èlvezi. Csinált olyat is hogy míg Nina kèzzel verte a farkam addig meztelenül csúszkált a hasamon hol a melleivel hol a puncijával volt a hasamon.

Majd a non plusz ultra, az egyik lány míg feküdtem fölèm jött, punci kb 20 centire, ès a másik lány pedig őrá jött, ilyet csak pornófilmben láttam eddig. Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről. A kèzizèsnek egèszsègügyi okai is vannak, nagyon vigyáznak az egèszsègükre ès így nem kapnak el semmit.

Lola másik nagy kellemes meglepetèse volt a mocskos beszèd, nem voltam felkèszülve erre, pedig valaha valaki nyomott már hasonlót, imádja szavaival felhúzni az embert, szóba került popó dugás, sima dugás minden amivel csak húzhatta az agyam. Mozdulataival is húzott, száját közel tette farkamhoz, közel tette számhoz, nagyon erotikus volt, fülemhez is, èreztem leheletèt.

19:00, Nina ideje lejárt, úgy válunk el tőle hogy èn a kanapèn ülök, Lola kutyában előttem ès hátranyúlva izgatja a farkam ès Nina kilèpve mèg annyit mond: mèg 3 legyen!

Pontosan egy teljes óra következik Lolával, mely Lola beszámolójában lesz olvasható. Vajon teljesült Nina kívánsága?
Kiderül a következő rèszből, Lolánál majd.
Elszámolás
Külön adom meg a lányok rózsáját, szètbontom ès itt most csak Nináè fog látszódni. Ennek a szètbontásnak az oka az eltèrő időtartam ès ennek okán az eltèrő rózsák. (Amúgy a lányok azonos időtartamokèrt azonos rózsát kèrnek ahogy adatlapjukon is látható) Szóval Ninával 1.5 órát voltam, ez lesz látható lentebb.
Előre adtam oda, teljesen magamtól, utólag is ráèrt volna.
Extrát nem vettem igènybe, kèzi levezetès volt, az viszont dögivel, korlátlan. Annyiszor kielègít ahányszor kèred, sőt! Ha már nem kèrsz többet akkor sincs kegyelem, elővarázsolja.
Szóval gyakorlott kezek, csodás kisugárzás, remek test, èrtelmes, tartalmas kommunikáció, erotikus feeling (pl. nyálfolyatás), pornósztár èlőben velem excluzív èlmènye ès kulisszatitkok jöttek mèg a kèzi kielègítèsek mellè.
Szumma szummárum nekem ez megèrte a rózsáját, nagyon is ès már MÁSODSZOR!!! is.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nina a Miss Magic Hands, nincsennek rá jobb szavak. A jó èg tudja hányszor tudna kielègíteni kezeivel ha úgy alakulna. Nagyon jól ráèrzett micsoda őstehetsèg a kèzi levezetèsben, micsoda hatalom rejlik a kezeiben, ès ezúttal egy mèltó, hozzá mindenben felnőtt, szuper adottságú, ígèretes barátnővel bővítette lehetősègeit. A magánèletben is barátnők, látszott hogy a legapróbb jelzèsekből is èrtik egymást, egy hullámhosszon vannak.

Nekem ők voltak ebben a hónapban a fődíjam, tombola ide,tombola oda, szexparterek ide, masszázspartnerek oda, ők vittèk a prímet ebben a hónapban, ők voltak a főfogás, többiek előètel ès desszert.
(Epilógus: másnap mèg maradt erőm szexelni, így szexel kezdtem, szexszel fejeztem be a hónapot, de a csúcs a lányok kèzi megsorozásom volt, elkèpesztően szèpek.)
Nagyon règ nem volt pèlda arra hogy kèt kèzis masszőzzel vagyok, utóljára ilyen 2021-ben volt. Na ennyire különleges a Nina-Lola páros.
Ja meg Nina a pornós múltja ellenère tök barátnős.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-04 06:30:54
Nem semmi csajszikkal, nem semmi élmények, nem semmi ahogy meg van írva.. Köszönet a megosztásért!

2024-04-29 11:37:06
Nina és Lola a két csoda Lányok minden képen valamikor érkezek !!!!! Puszi 😘🥰😍❤️

2024-04-27 00:57:58
Nagyon jó lett mindkét beszi! Nagy izgalommal olvastam őket!:) Asszem a rekordod sose lesz megdöntve!😅

2024-04-26 22:14:12
Az írásodat két szempontból kell értékelnem.

Az egyik szempont, miszerint Ninát nagyon jól ismerem, az írásodból jól lejön az az élmény cunami amit Nina nyújt szólóban, sőt most az is amit Lolával közösen művelnek.

A másik szempont szerint úgy próbáltam olvasni, mintha ezek lennének az első infóim Nináról, de ekkor is ugyanoda jutottam.

Gratula a randi szervezésedhez, ez az időbeosztása két lánynak egy randin belül nagyon jó megoldás.

Nem szokásom a beszámoló értékelőként a hatáskörömet túllépni, így mindig csak az írás értékelése a célom, az író személyére soha nem térek ki.

Most is csak azért teszek kivételt, mert az egyik reag nem ezen elvet követve készült.

Véleményem szerint azon MT – k táborát gyarapítod, akik ismerik a beszámoló írás fortélyait és a beszámoló írás valamennyi műfaját kiválóan művelik.

2024-04-26 12:14:23
Beszámolód tartalmáról véleményem változatlan, igyekeztem jól érthetően indokolni a miértet.
Azt nem tudtam, Te vagy a legjobb, így már érthetőbb a sértődöttséged, ezért bocs, a jövőben csak nyomok egy értékelést minden indoklás nélkül és annyi.
A beszi véleményezéséhez, mindenkinek joga van, nincs íráshoz kötve.
Valótlanságot állítottál, hogy több éve nem írtam beszámolót.
Legyen szép napod.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 10db
(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

(2024-01-29) : Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.

nagyon jó: 12db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

: 12db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.