Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-08-30 00:30:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves AdMkA,
Nagyon szépen köszönöm ezt a beszámolót! Nagyon jó volt olvasni és máskor is szívesen látlak.😊
Puszillak 😊

Beszámoló Nina +36304489038 119112 erotikus masszázs

AdMkA a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
gyönyörű arc
végig incselkedő
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon sikerült egyeztetni Ninával, először nem értem el, de amint elérhetővé vált, visszacsörgetett és tudtam is hívni. Szerencsémre le tudtunk egyeztetni egy szombati időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A város külsőbb részén, de nagyon kellemes környéken található a helyszín, nem szoktam ennyire messzire menni, de Nina az arcos hirdetésével és természetes szépségével egyszerűen hívott magához. A cím egyértelmű volt, telefonban Nina készségesen eligazított fülemnek kellemes hangján, a busz szinte a címen rakott le, parkolni nehezebb lehet az időszaktól függően. Kicsit korábban érkeztem, így az időm eljöveteléig csodáltam a várost a közeli utca széléről.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Helyszín az alagsorban található, tiszta és igényesen van berendezve, előszobában cipő levétele, aztán bevezetett a programunk helyszínére. Beszélgettünk kicsit, aztán kaptam egy szépen lótuszba hajtogatott törülközőt. A fürdő tiszta, tusfürdőből van több fajta, abszolút kielégítő a választék. Jól esett ebben a nagy melegben a város után a tusolás, de mi tagadás, alig vártam a tusolás utáni programot.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már a telefonban is egy nagyon szimpatikus hölggyel beszéltem, aki érzéki hanggal, rendkívül izgató képekkel és beszámolókkal rendelkezik, így esett rá a választásom, de élőben az igazi. Egyszerűen meg kell tapasztani Nina gyönyörű, természetes szépségét. Nem ámítás, a képek nem hazudnak, a valóság 100%-ban tükrözi a képeket, egy gyönyörű szép Nő fogadott az ajtó túloldalán. Szépséges arc, pici barna szemek, sportos, de nőies szexi alkat, formás fenék, a mosolya és a hangja volt a kedvencem...és még a kedvemben is járt azzal, hogy egy a képeken is látható dögös, fekete bőr setben fogadott. Olyan ismerős volt az arca, mintha már láttam volna valahol. A korából simán letagadhatna 7-8 évet és bármikor megfordulna utána az ember az utcán. Végül, de nem utolsó sorban Nina egy igen intelligens nő és nagyon kellemes társaság, szóval csalódás esélye szinte a nullával egyenlő.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119112 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 119112 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2023-08-30 09:01:32 erotikus masszázs 1191125. Nina +36304489038 beszámoló 2023-08-30 09:01:32 erotikus masszázs 1191126. Nina +36304489038 beszámoló 2023-08-30 09:01:32 erotikus masszázs 119112
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Egy 2 órás programot beszéltünk meg, nem szeretem a kapkodás, egyrészt szerettem volna időt adni az eseményeknek, másrészt kicsit megismerni törékeny vendéglátómat. Nem kimondottan sortűzre érkeztem, de izgattak a korábbi beszámolói és kíváncsi voltam, hogy mit tudunk kihozni egymásból. A fürdőből visszatérve háton fekvéssel és az erotikus résszel kezdtünk, majd jött egy kör masszázs, újra érzéki élmények és ismételten masszázs. Andalító lágy, halk zene és Nina, minden adott egy kellemesen eltöltött élvezetes randihoz. Levette a szexi rucit és ha jól emlékszem citromfű illatú olajhoz nyúlt, aztán természetesen hozzám. /Ugrás a kényeztetés részhez./Az első élvezésem után került sor a masszázsra. A talpammal kezdte a masszázst, egész nap el tudtam volna viselni. Nina érezhetően tanulta a fogásokat, isteni jó volt a masszázsa is, rendelkezik a megfelelő szaktudással. Mindig élmény tapasztalt, tanult kezekhez érkezni :) A masszázs során beszélgettünk tényleg mindenféléről, sportról, masszázsról, filmekről, felnőtt filmekről és közben egy igen csak értelmes és szeretetre méltó lányt ismertem meg Nina személyében. Szóba került a videós munkássága is, ami megmozgatta a fantáziámat. A beszélgetés közben alaposan átmasszírozta lábaimat, majd rákérdezett a 2.kényeztetésre, készen álltam :)

A 2.orgazmusom után tértünk át a hátamra, alaposan átgyúrt, főleg a lapockámnál esett jól a csomók fellazítása. Erős kezei vannak ennek, nagyon jól esett a masszázsa és külön élmény volt látni a masszőr mögött az embert. Imádtam minden percét a kis találkánknak, hamar elrepült az idő.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Ezzel a résszel kezdtünk, úgyis jobban tudok beszélgetni egy felvezetés után. Mondta, hogy ha nem szeretek valamit, akkor nyugodtan szóljak (nem volt ilyen), de nagyon kedves és figyelmes volt velem végig. Lefeküdtem a földön levő matracra, olajat csorgatott a farkamra és szépen lassan masszírozta gyengéden a legnemesebb részemet. Kis idő után szemmel láthatóan egyre nagyobb érdeklődést mutattam a tevékenysége iránt. Nagyon izgató volt látni, ahogy egy ilyen tünemény a szemembe nézve a kis kezeivel játszik velem. Egyszer csak észrevettem, hogy a zenére ritmusra táncoltatja a farpofáit. Anyám, még most is megkeményedek, ha erre gondolok miközben ezeket a sorokat írom...baromi izgató volt az egész, ahogy incselkedett velem. Mindenféle fogást kipróbált rajtam, nagyon változatos volt a technikája. Két kezével és az olajjal olyan hangokat is előidézett, mint ha épp máshol lenne a hímtagom, hát huh, csak kapkodtam a lélegzetemet. Nem akart kivégezni hamar, végig odafigyelt rám és azt akarta, hogy igazán jól érezzem magam. Nina egyáltalán nem az a köpülős fajta hölgy :) Fokozatosan építette fel az orgazmusomat és nagyon sokáig baromi közel voltam a csúcshoz. Aztán egyszer csak már nem volt mese, nagyot robbantam Nina kezei között. Szeret örömöt szerezni és szerintem őt is beindítja egy élvező férfi látványa, remélem nem vágtam hozzá nagyon hülye fejeket...megvárta míg lenyugszom, készségesen letörölgetett, majd egy víz szünet után jöhetett a masszázs.

A lábmasszázs után újra kezébe vett engem és folyamatosan figyelte a reakciómat. A kereteken belül simogattam én is Ninát, isteni selymes bőre és szépséges mellei vannak, nagyon finom nő,. Törékeny kislánynak tűnhet, de nagyon erős erotikus kisugárzása van és érti, amit művel. Több se kellett, a látvány és a különböző ingerek megtették a megfelelő hatást és immár halkabban, de ismét hatalmasat élveztem Nina kezei között. Két orgazmussal megelégedtem, szerintem harmadik nem is jött volna össze, így inkább Nina társaságát élveztem tovább.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején helyeztem el a telefonban megbeszélt csokrot diszkréten, később sem esett szó róla. Ninánál korlátozottak a lehetőségek, csak kézi kényeztetés opció van, de abban vérprofi. Abszolút korrekt hölgy, picit túl is csúsztunk az időn, de egyáltalán nem éreztem magam sürgetve.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy hihetetlenül erotikus kisugárzással rendelkező, intelligens, érzéki és jó fej nőt ismertem meg, akinek bármikor szívesen kerülnék újra a kezei közé. Teljes mértékben elégedetten távoztam, partner volt mindenben, amiben lehetséges.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-30 09:25:02
Annyira klassz beszámolót írtál, hogy nyugodtan lehetne etalonnak tekinteni! Persze volt miről: a soraidból jól átjön Nina kivételes kisugárzása. Köszönöm és grat.!
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-11-08) : We totally skipped this for the lingam massage, but if needed, she can knead dough way better than Pusheen. As Nina doesn't know monotony, I had to subdivide our date in the next section to cover all of it.

(2023-05-18) : A nyakamig bezárólag csomótlanított mindent, mint utólag érzem elég jó hatásfokkal. Összekötött hajjal dolgozott, amit a tükörben lehetett volna mozizni bájaival egyetemben, de olyan jól esett amit csinált, és a beszélgetés is kellemes volt, jó témákkal, hogy nagyrészt csukott szemmel élveztem ténykedését.

(2023-01-12) : Fürdés után, ahogy megbeszéltük, egy rövid masszázzsal kezdtünk. Hasra feküdtem, és a lábaim masszírozásával kezdett. Közben beszélgettünk. Nagyon jó hangulat alakult ki. Maga a masszázs egy kis talpmasszázzsal kezdődött (miután tisztáztuk, hogy azt nagyon szeretem), majd haladt feljebb a lábamon.

felejthetetlen: 7db
(2023-10-08) : Melegített olajjal teszi gördülékennyé a szeánszot, illatosat kértem, asszem citromfű, de erre nem vennék mérget. Pár percenként újra applikálja, nem maradhat semmi szárazon.

(2023-09-03) : Finoman kezdte a talpamtól a fejem búbjáig, kétségtelenül tanult, szakszerű mozdulatokkal, közepes erősséggel. Ami ennél is jobban tetszett az a kényeztetés alatti masszírozás, szerintem nem maradt olyan felülete az "elejemnek" amit ne érintett volna olajos varázskezeivel.

(2022-09-21) : Megbeszéljük nekem nem kell szünet, azonnal folytathatja így már folytatja is Nina, keze újra a farkamat izgatja, ő maga is izgató, közben beszélgetünk pornó szóba kerül, google-ben mondja pillanatok alatt megtalálható, valamint szóba hozom a szomszéd lány kifejezést, én definícióm szerint más, ő feloldja azzal hogy a szomszédlány azt is jelentheti hogy egy szép lány aki ott van a szomszédodban és szívesen meglesnéd, ja ez így illik rá és közben technikája másodszor is elélveztet, Nina lelkesen-kiváncsian nézi a végeredmény mennyire látszik, mondom harmadikra nem lesz már olyan sok.

nagyon jó: 8db
(2023-10-26) : Miután a szagtalannál maradtunk, utána bekerült az olaj a melegítőbe, így hamarosan már a jól előmelegített olajat érezhettem a lábamon. Nina már a masszázshoz teljesen levetkőzött, így már ott megcsidálhattam gyönyörű testét.

(2023-08-22) : Átmasszírozta a combjaimat, fenekemet, hátamat. A masszázs ereje igényeimnek megfelelően alakult. Külön köszönet Ninának, hogy nem hívta fel a figyelmemet a nyilvánvalóan  gebe tartásomra és a csomóimra. Igen, mindannyian tudjuk, hogy ez van, szerintem pár csomót azért szétmasszírozott,

(2023-08-07) : Ezzel kezdődött a szeánsz én mindig a lágy / ellazító változatot kérem, bár tud ő jóval erősebben is ha kéred. Közben folyamatosak a benyúlások incselkedések, és a végén az elmaradhatatlan csúszka, én még hason fekve.

: 7db
(2023-11-29) : jól lehet vele beszélgetni és közben természetesen folyamatosan gyönyörködni lehet benne - én most elsőre azért mentem, hogy egy szép nőt érintsek, érezzek, a szemébe nézhessek, élvezhessem a lényét. Sikerült és ebben végig partner volt.

(2023-07-22) : Nina nem tolakodó, nem indiszkrét, de figyelmes. Az az érzés támad az emberben, hogy ez a szakasz már a session következő részére vezet át, most hangolódik rám, hogy azt nyújtsa majd, ami akkor nekem a legjobb. És ezt is nagyon ügyesen teszi.

(2023-07-03) : The massage was excellent. I asked her to massage me stronger and she did. I was very suprised how much strength she has for being so skinny. She massged me for at least 40 minutes through my entire body.