A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina Afrodité

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-29 12:11:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nina Afrodité +36300700463 121632 erotikus masszázs

Pos a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Nina Afrodité hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, nem vette fel, de kicsit később visszacsörgött, így másodszorra elértem. Már a hangjától beindultam, pedig nem először találkoztunk. Sikerült találni egy mindkettőnknek jó időpontot, úgyhogy délután már robogtam is hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, könnyű megtalálni. A parkolás fizetős, viszont egy csomó hely van. Szerintem mindenféle BKK van kb. 5 perc gyaloglásra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín nem szalon, hanem egy frissen felújított lakás. Nina azt mondta ketten rendelnek ott, én személyszerint senki mással nem találkoztam. A fürdő olyan, mint egy frissen felújított fürdő :-). A szobában franciaágy, a mozizáshoz tükrök. A higiénia 10 / 10.
Nina Afrodité külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nina a régi külsejéhez képest sokat fogyott, de hála istennek, még mindig van mit fogni rajta, ott kerekedik ahol kell. Azok a csodálatos giga cicik persze megvannak, sőt fel is vannak turbózva! Miután ajtót nyitott, le sem tudtam venni róluk a szemeimet. Röviden: egy kedves, mosolygós, formás istennő.
1. Nina Afrodité +36300700463 beszámoló Budapest 121632 erotikus masszázs
3. Nina Afrodité +36300700463 beszámoló Budapest 121632 erotikus masszázs4. Nina Afrodité +36300700463 beszámoló 2024-05-29 19:53:52 erotikus masszázs 1216325. Nina Afrodité +36300700463 beszámoló 2024-05-29 19:53:52 erotikus masszázs 1216326. Nina Afrodité +36300700463 beszámoló 2024-05-29 19:53:52 erotikus masszázs 121632
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A masszázs nagyon kellemes volt, de igazából nem ezért jöttem. Gyengéd, erotikus masszázst kértem, aminek a vége felé már csak a benyúlásokra, besimításokra koncentráltam. Nina ügyes ténykedésének következtében álló farokkal fordultam hanyatt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Megkértem, hogy mutassa be a Lingam masszázs tudományát, közben én a hatalmas gyönyörű cicikkel foglalkoztam. Hihetetlen, hogy mit tud művelni a két pici kezével, le is kellett állítanom hamarosan és megkértem hogy a szájával végezzen ki. Mindent megkaptam, ami egy jó szopáshoz tartozik. Finom szopikázást, nyalogatást, óvatos harapdálást, erőteljesebb bólogatást. Amikor éreztem, hogy közel a vég, szóltam neki hogy segítsen be a kezével is szopás közben. Így is tett, és én nemsokára hatalmasat élveztem a szájába. (Ezt az egy extrát vettem igénybe). Hagyott a szájában lenyugodni, közben néha-néha finoman a nyelvével megsimogatta a farkamat. Végül kiengedett a szájából, hozzámbújt és kicsit beszélgettünk. Nemcsak gyönyörű lány, de okos is. Végül sajnos letelt az órám, úgyhogy irány a fürdő és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt volt, ahogyan megbeszéltük. Egy extrát vettem igénybe, a szájba élvezést. Ami nagyon megérte! Ez még egy ötössel megdobta a csokrot. Úgy tudom, hogy van egy órában kétszeri élvezési lehetőség is extraként, de ezzel nem éltem. A másfél órában kétszeri élvezés alap nála. A többit nem kérdeztem meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egész májusban ez volt a legjobban eltöltött egy órám. :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina Afrodité erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNina Afrodité legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-07-25) : Fordulás előtt még csak a közös kézi feltérképezés volt. Fordulás után már mindketten a szánkat is bevettetük :) Elsőként örömszerzést Nina élvezhette majd cseréltünk h nekem is egy kicsit jó legyen, de a legfőbb cèlom az ő őröme. Bízom benne h sikerült

(2016-03-08) : Talpmasszázzsal kezdődött, majd alaposan átgyúrta a vádlijaimat, a combjaimat, a csípőmet, a derekamat, hátamat és a nyakamat. Mivel mindenem rendesen be volt állva, elég sokat küzdött,

felejthetetlen: 4db
(2022-09-13) : Egy nagyon kellemes masszázst kaptam inkább erotikus masszázs volt mint szakszerű de ez az én kérésemre történt így. Nagyon jól esett és abszolút elérte a célját, mindenképp visszatérek, hogy újra lehetőségem legyen átélni.

(2021-10-19) : Így is tett, egy kis extrával amit mások csúszkamasszázsnak hívnak, rajtam csúszkálva és a farkam szorítva végzett ki és a forró nedűt köztünk szétfojva használta fel 'síkosítónak' h még egy kis masszázst kaphassak :) Egymásra borulva még beszélgetünk egy kicsit, de már az időm végefelé járt,

(2020-11-25) : Majd a lábfejem alá egy törölköző tekercset helyezett, amely így kényelmes tartást adott a végtagjaimnak. Ezután, a tenyerébe jó nagy adag olajat csorgatott és elkezdődött az áldásos tevékenysége a bokámnál. Onnan indult felfelé, derekamon át a vállaimig. Az egész masszázs szakmailag precízen felépített rendszerben történt. Akkurátus mozdulatsorok követték egymást

nagyon jó: 5db
(2022-06-06) : A masszázs rész alatt folyamatosan beszélgettük, repült Ninaval az idő. A nyakam, a hátam, a derekam, és a vádlim új erőre kapott a masszázs közben, de magára a cselekménysorra nem igazán figyeltem,

(2022-05-31) : Nina minden irányból csúszkált a hátamon, a combjaimon és a fenekemen. Fantasztikus érzés volt ahogyan a giga cicik siklottak rajtam. Egy idő után finom besimításokkal éreztette, hogy nem sima masszázsról van itt szó.

(2021-10-07) : Két órára mentem, így a masszázs középre került, két kényeztetés közé. Nem szétszedős, gyengédebb masszázst kértem és pontosan azt is kaptam. Kérésemre többet foglalkozott a nyak körüli részekkel, megtalálta a csomókat, letapadásokat és sikeresen el is tüntette őket. Amikor a fenék környékével foglalkozott kaptam puszikat, besimításokat és a vége felé célratörő benyúlásokat is. Így sikeresen készen álltam a második kényeztetésre....

: 16db
(2024-05-28) : Masszázs után,csókok-finom szája van és egy fergeteges és kölcsönös francia a program,így lett végem.Barátnő érzés , közvetlen személyiség. Fantasztikus volt vele.

(2024-03-04) : A masszázs az előre leegyeztetett két levezetés közt történt,mert megbeszéltük hogy az erotikán lesz a fő hangsúly(természetesen az ésszerű kereteken belül.) A masszázs elképesztően profi volt.

(2022-11-10) : Egy órába a tisztálkodáson kívül a folytonos kedvesség mellett jó hosszú - ahogy kell - kölcsönös orális szex fért, mindkettőnk nagy megelégedésére. Nála is, ezt érezni kell (nem mindenkinél volt így...).