Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Niki

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-07 13:30:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Niki +36702425695 118915 erotikus masszázs

GeorgeBest a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Niki hirdetővel
igéző szemek
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Jó régen jártam ilyen intézményben, de most újfent nagy szükségét éreztem… Nem akartam rögtön belecsapni a lecsóba, így inkább a masszázs részlegen próbálkoztam, ott is valami közeli hölgyeménnyel. így jött szembe velem Niki, akinek vagy 9 hónapja én írtam az első beszijét. Sajnos sok mindenre nem emlékszem, így aztán gyorsan el kellett olvasnom… Újra kedvet kaptam hozzá, gyors telefon és fél óra múlva már landoltam is…
Megközelítés
Ugyanaz, mint az előző besziben… Az Üllő és Ady Endre közötti panel rengeteg egyik lakása. Bizonyára a tömeg is jó, de én kocsival mentem. Parkoló a bejárattal szemben, nem fizetős.
Helyszín
Elolvastam, hogy mit is írtam anno, a helyzet változatlan…  A bejutás nagyon diszkrét, pár lépcső után rögtön a földszinten be lehet surranni a lakásba, anélkül, hogy bámészkodó öregasszonyok vizslassank minket. Most viszont sikerült belebotlani a taksi nénibe, de diszkréten nem nézett oda amikor besurrantam.A lakás egy rendezett előtérből, egy konyhából, amit nem láttam, egy pici fürdőből és három szobából áll. A fürdő elég pici, vagy csak én vagyok nagy, azért a célnak tökéletesen megfelel, tusfürdő hegyek vannak. A szobában matrac a falon elől és oldalt tükör, a ruháknak egy fotel, félhomály, halk zene, minden adott a lazuláshoz.
Niki külseje
A képeken látható, hogy milyen testre lehet számítani és nincs is benne semmi csalódás. Formás popsi, esztétikus tetkók, nekem nagyom nagyon bejövő arc, kissé gravitált cickók, de hát az életkor korrekten ki van írva és ez előbb, vagy utóbb, de mindenkin meglátszik.
1. Niki +36702425695 beszámoló Budapest 118915 erotikus masszázs
3. Niki +36702425695 beszámoló Budapest 118915 erotikus masszázs4. Niki +36702425695 beszámoló 2023-08-07 16:17:24 erotikus masszázs 1189155. Niki +36702425695 beszámoló 2023-08-07 16:17:24 erotikus masszázs 1189156. Niki +36702425695 beszámoló 2023-08-07 16:17:24 erotikus masszázs 118915
Erotikus masszázs
Szerencsére ő sem emlékezett rám, csak amikor próbáltuk visszafejteni a történetünket, akkor mondta nagyon kedvesen, hogy emlékszik, de persze 9 hónap távlatából ez nem igazán elvárható. Minden szépen elő volt készítve ás fürdés után már hasra is parancsolt. Lentről halad felfele, jó erős keze van. erre nem emlékeztem, de lehet, hogy csak a sok gyakorlás erősítette meg. A combtő környékén kicsit elidőzött, nagyon jól esett amikor kicsit alám nyúlt, feltérképezte az erogén zónákat. Már ekkor nagyon vártam, hogy a hátamra fektessen. De előtte még jó keményen meggyúrta a hátamat, egész jól ellazított. Bár egyáltalán nem ezért mentem, ezt a részét is kifejezetten élveztem. Bőségesen használ olajat, talán az én ízlésemnél kicsit többet is. Mondjuk a csúszka alatta ez kifejezetten jól fogott. Nagyon változatosan tapasztotta hozzám az összes testrészét. Hol a hátamra térdelt, hol a combját betolta a combjaim közé, hol az egész testével rám feküdt és a fülemben éreztem a lélegzetét, hol a popsijával masszírozta a hátamat. A két tükör még további erotikus töltetet adott az akciónak. Minden szuper volt, de azért alig vártam, hogy újra benyúljon a combjaim közé, mert már belülről szét akartam robbanni.
Levezetés
De aztán ez is elérkezett! Amikor elkezdett simogatni, kissé megemeltem a feneket, hogy kényelmesen kézbe tudja venni. Akkor parancsolt fordulást! Bőségesen meglocsolta olajjal, kézzel jól felkeményítette és hamm, már be is kapta. Erre sem igazán emlékeztem, hogy ilyen jó technikával tud szopni, de hát a kor… Nem is tudtam hova nézzek, mélyen a szemeibe, vagy a tükörbe. A szemkontaktusos orális kényeztetése kifejezetten izgató. Rákérdeztem a punci nyalás lehetőségére és egy percen belül már fordult is 69-be. szép puncija van, de azt a cuppogástól nem igazán hallottam, hogy élvezi-e. Mikor leszállt rólam, kaptam még egy kis csúszkát szemből és egy élvezetes mellbimbó izgatást, amitől pattanásig feszültem. Így aztán meg is kértem, hogy hadd verjem ki a szájába. Ki is nyújtotta a nyelvét, mélyen a szemembe nézett, de nem igazán kellett sok időt ebben az állapotban eltöltenie. Amikor éreztem, hogy itt a vég, óvatosan ráhúztam a fejét és egy csepp sem ment mellé. Egy szerelés igazítás után mellém huppant, pár percet még beszélgettünk, nagyon jó fej.
Elszámolás
* az alapI+* az szájba élvezés
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Közvetlen hölgy, a masszázzsal nagyon jól ellazított és az élvezés sem volt utolsó. El is döntöttem, hogy rendszeres látogató leszek, nem várok 9 hónapot a legközelebbi találkozásig.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niki erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-10 05:57:01
Nagyon tetszett a történeted, csak gratulálni tudok hozza!

2023-08-09 12:32:29
Jó írás. Az élmény teljesen átjött!

2023-08-07 17:55:48
Régen olvastam tőled beszit. Nem egy túlcifrázott, világosan, érthetően írtad meg élményed. Niki bemutatása is jól sikerült. Szóval ez egy jól megírt beszámoló. Kösz a megosztást, gratula.

2023-08-07 16:37:36
Tőled szokatlan tèrfèlen, de itt is megálltad a helyed. :)
Mutasd mindet

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-08-14) : Azzal kezdtük, hogy hasamra feküdtem és Niki a hátamat és a gerincemet masszírozta, majd a csípőmet. Erős keze van és így még sokáig éreztem a testrészeim átmozgatását. A kezelés jó illatú olajjal történt.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-13) : Egyszer csak fölém perdül, punciját szájamhoz nyomja, farkam szájával eltünteti. Igen, nevezhetjük 69-nek is, egy biztos, senki sem jár rosszul. Fogom a fenekét próbálok a legjobb helyzetbe kerülni, miközben Niki szabályosan lefetyeli farkam.

(2022-11-29) : Ráült a derekamra, onnan folytatta és akkor is megkérdezte, hogy nem zavar-e, nagyon felhasználó barát viselkedés. Valami krémet is használt szerintem. Kérdezte a csúszkát, persze miért is ne ha más ott vagyok. Meglocsolt valami olajjal és már rám is siklott. Kicsit csúszkát rajtam, aztán fordulót is kért. Nagyon közvetlen lány, folyamatosan beszélgettünk. Hogy a masszázs elérte-e a célját?

nagyon jó: 1db
(2023-09-07) : Niki elkezdett simogatni és puszilgatta a testemet. Aztán egyre inkább a cerka felé orientálódott. Először a kezébe vette és simogatta, majd puszit adott rá, aztán egyre jobban a szájába vette. Közben a kezei simogatták a cerka tövét és a hasamat, de betévedtek a combjaim közé is.

: 1db
(2023-04-17) : Utána nagyon finoman csúszkált rajtam, apró sóhajokkal, finom puszikkal , kedvességgel és odaadással, nagyon erotikus feelinget varázsolva. Nagyon élveztem, hogy mennyire érzéki átéléssel foglalkozik velem .