Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Niki

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-05 13:30:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Niki +36306084497 120858 szexpartner

Robkovi a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Niki hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
Nehezen értem el, többször próbálkoztam. Egy csütörtöki napon szerencsém volt és felvette. Kedvesen tájékoztatott és megegyeztünk egy péntek déli időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A ház előtt is volt több parkoló, én BKV-ztam, Széll Kálmán tér környéke, sok villamos és metró is van. Közelben kis Abc-ben vettem egy csokit és pár perc séta után érkeztem a címre.
Leírás
Pár perccel korábban érkeztem, így tovább sétáltam. Először 3 perccel dél előtt hívtam, bár kicsörgött nem vette fel. Gondoltam korai még és pár perc múlva ujra hívtam, sikertelenül. Ez igy zajlott 12.10-ig aztán szomorúan eljöttem, az eső is rákezdett. Közben a szemembe égett hogy komposztszüret lesz a környéken :).

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról


2024-04-05 21:59:36
Bourges, előfordul az ilyen, persze nyilván alkor nem volt a legjobb élmény. Mivel a hangja nagyon kedves volt az első alkalommal is nem adtam fel. Niki valószinű nem sok időt tölt az oldalon, így nem reagált, nem a világ vége. Egyébként valóban kedves lány és megérte várni a dologra.

2024-04-01 10:18:56
Bourges, kell annál jobb válasz mint hogy utána fogadta ès egy nagyon jó cimkès talival kárpótolta?

2024-04-01 01:58:08
Az azért magáért beszél és végtelenül elszomorító is, hogy mind a mai napig, Niki még csak válaszra Sem méltatta az EP beszije írójàt!!!

2024-03-22 18:35:36
A legjobb a csattanó a végén :D Sajnálom, hogy így jártál, de legalább Te elérted ;) az is valami. Én szorgosan próbálkozom mind hiába, lassan úgy érzem Vityához bejutni a karmelitába egyszerűbb lenne mint elérni Nikit :D

2024-03-19 21:44:18
Ez egy igazán jól megírt EP beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-04-24) : Előbb mellkasa fölé térdeltem (Ő javasolta, mintha sejtette volna, hogy nekem ez az egyik kedvencem), és így tettem a szájába (miközben ujjaztam), majd váltottunk, és szemből izgatott kézzel, és szájjal. Nagyon barátnős, és egyben mégis pornós volt a végkifejlet.

(2024-03-26) : Először a végét vette be, finoman szopogatva, alul pedig kézzel átfogva, gondosan a feladatra koncentrálva. Haja jólesően simogatta csípőmet, és ugyan felvetette, hogy ha akarom, feltűzi, de jobban szerettem így látni, és érezni bőrömön.

felejthetetlen: 2db
(2024-02-26) : Nem sokáig bírtam magammal illetve a kezemmel ,mert az egyik újam minden áron meleg helyre vágyott , addig addig még csak belekerült a világ egyik legjobb helyére. A szám a cicin, a kezem a puncusba hát kell ennél több ?

(2024-02-09) : Ezután ő kezdett franciázni, egész mélyen be tudja venni, le is kellett állítanom, mert benne akartam lenni már, gumit húztunk és bepucsított. Hátulról is gyönyörű volt a puncija miközben a farkam benne volt. Itt is voltak kommentjei, például, hogy milyen jól kitöltöm. Niki puncija nem csak szép, de szűk is így váltottunk hasonfekve pózba, ahol szintén először lassan hatoltam Nikibe

nagyon jó: 1db
(2024-03-23) : Csókokkal és puszikkal közelített az álló farkamhoz és előzzör a környéket simogatta, puszilgatta majd szép lassan szájba vette. Lassan franciázott finoman, de határozottan. Közben a haját simogattam és figyeltem ajkait. Pár perc után leállitottam az ágyra huppantunk és gumit kértem

: 1db
(2024-04-13) : Én nyaltam a szép kis puncit ő pedig tovább és fáradhatatlanul franciázott tovább. Nem gondolnám, hogy elment volna, nem is volt kifejezetten ez a cél. Aztán fordulást kértem és gumit. Belecsüccsent, a haja rám borult, két kezemmel fogtam a melleit amíg lovagolt.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat